Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μαλλιά σας είναι το γεγονός ότι μπορείτε να τα κόψετε όπως θέλετε και να τα χτενίσετε όπως κρίνετε κατάλληλα. Παρ ‘όλα αυτά, οι επιλογές που κάνετε θα επηρεάσουν ολόκληρη την εμφάνισή σας. Δεν έχει μεγάλη σημασία αν είσαι καλά ντυμένη ή αν έχεις το σωστό είδος μακιγιάζ αρκεί να έχεις πάρει μια φοβερή απόφαση σχετικά με τα μαλλιά σου. Σε αυτό το θέμα, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μια αλλαγή εμφάνισης εάν σκέφτεστε να το αποκτήσετε. Η αλήθεια είναι ότι το βλέμμα σας και το πώς θα γίνετε αντιληπτοί από τους άλλους είναι στα χέρια σας. Έτσι, αντί να επιλέξετε ένα χαριτωμένο κούρεμα που έχετε δει μια φορά χωρίς να το σκεφτείτε περισσότερο, θα ήταν καλύτερο να εξετάζατε και άλλες πτυχές, πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο κοντα κουρεματα που υπάρχουν εκεί και επιλέγουν τα πιο χαριτωμένα!

Πολυεπίπεδα μαλλιά

Αυτό δεν είναι συνήθως κάτι που βλέπετε σε νέες γυναίκες, αλλά μάλλον σε κάπως μεγαλύτερες που θέλουν να διατηρήσουν τη νεαρή γοητεία. Είναι ένα υπέροχο κούρεμα και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ποικιλία εμφανίσεων.

Χαριτωμένο κούρεμα με κοντές στρώσεις

Πηγή

Ευθεία Μπομπ

Παρόλο που αυτή είναι μια κλασική προσέγγιση του bob κούρεμα, απλά κοιτάξτε το. Είναι απλό, αλλά πραγματικά αποτελεσματικό όταν πρόκειται για το ενδιαφέρον αποτέλεσμα που έχει στο πρόσωπό της. Απλά πρέπει να κόψετε τα μαλλιά σας σε ευθεία γραμμή!

Χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά ίσια μαλλιά

Πηγή

Μερικά στρώματα Bob

Αυτό το κούρεμα bob είναι εξαιρετικά χαριτωμένο λόγω του γεγονότος ότι η κυρία στα δεξιά, αυτή με το ξανθό μπομπ έχει μόνο μερικά στρώματα που μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος των μαλλιών της. Είναι υπέροχο και έχει υπέροχο αποτέλεσμα!

Χαριτωμένο ξανθό κοντό χτένισμα

Πηγή

Κυματιστός Μπομπ

Τώρα, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις που μπορείς να επιλέξεις, ειδικά όταν έχεις κοντά μαλλιά θα ήταν ένα bob που έχεις στυλ για να είναι κυματιστό ή τουλάχιστον λίγο σγουρό. Το υπέροχο με αυτό είναι ότι φαίνεται υπέροχο!

Χαριτωμένα κοντά κυματιστά μαλλιά

Πηγή

Χαριτωμένο Σύντομο

Αυτή είναι μια από τις συντομότερες εκδοχές του κούρεμα bob και φαίνεται απλά φανταστική γιατί σε κάνει να δείχνεις νεότερη, ανεξάρτητα από την ηλικία σου και δείχνει ότι είσαι ο τύπος του ανθρώπου που του αρέσει να διασκεδάζει!

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Πηγή

Κλασικό Pixie

Όταν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μια χαριτωμένη εμφάνιση, ρίξτε μια ματιά σε όλα τα κουρέματα pixie που μπορείτε να βρείτε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πάρα πολύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα κλασικό pixie.

Κλασικό στυλ Pixie Cut

Πηγή

Vintage Look

Αυτός είναι ο τύπος εμφάνισης που έχει όλα τα φανταστικά στοιχεία ενός vintage look. Δεν αφορά μόνο τον όγκο ή το γεγονός ότι έχει σκούρα υπέροχα μαλλιά, αλλά τον συνδυασμό όλων αυτών των υπέροχων στοιχείων μαζί!

Χαριτωμένο κοντό Vintage χτένισμα

Πηγή

Σκούρο στρώμα Bob

Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ στρώμα bob, αλλά ένα που έχει μερικά στρώματα που το κάνουν να φαίνεται δροσερό. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε ώστε να μοιάζουν με γνήσιες αιχμές και να εξακολουθείτε να έχετε ένα είδος επαναστατικής και χαριτωμένης εμφάνισης ταυτόχρονα.

Χαριτωμένο κοντό σκούρο στυλ μαλλιών

Πηγή

Dark Short Pixie

Αυτή είναι μια πιο σύντομη έκδοση του κούρεματος pixie και λόγω του πραγματικά σκούρου χρώματος των μαλλιών, λέτε ψυχρά ότι έχει ένα πραγματικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά και μετά αφήστε τα κύματα να είναι!

Χαριτωμένα σύντομα στυλ Pixie

Πηγή

Afro Look

Λόγω των εξαιρετικά σγουρών μαλλιών που έχουν πολύ όγκο, θα μπορούσατε να πείτε ότι πρόκειται για ένα afro look. Το μεγάλο πράγμα σε αυτό είναι το γεγονός ότι είναι μια πραγματικά χαριτωμένη εμφάνιση που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αν θέλετε κάτι διαφορετικό.

Χαριτωμένο κοντό αφρό χτένισμα

Πηγή

Μπομπ με ανοιχτόχρωμο χρώμα

Το πιο ενδιαφέρον με αυτό το μπομπ δεν είναι το ανοιχτόχρωμο χρώμα, αλλά το γεγονός ότι μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας ώστε να είναι λίγο κυματιστά και να βεβαιωθείτε ότι τα κτυπήματα δεν καλύπτουν το πρόσωπό σας. Φαίνεται φοβερό!

Μπομπ με ανοιχτόχρωμο χρώμα

Πηγή

Messy Pixie

Τώρα, αν θέλατε να ζήσετε να έχετε κοντά μαλλιά που θα μπορούσατε να χτενίσετε ώστε να φαίνονται εξαιρετικά ακατάστατα, τότε το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να κόψετε τα μαλλιά σας με αυτόν τον τρόπο. Είναι εύκολο να έχεις κοντά μαλλιά αν επιλέξεις pixie cut.

Messy Pixie Hair

Πηγή

Απλή Pixie

Ένα άλλο χαριτωμένο look είναι αυτό γιατί έχει ένα πολυεπίπεδη και χαριτωμένη pixie που θα φανεί φανταστικό ακόμα και όταν τα μαλλιά της μεγαλώσουν. Ανεξάρτητα από την ώρα που αποφασίζει να μην κόψει τα μαλλιά της, θα δείχνει πάντα φανταστική.

Απλά μαλλιά Pixie

Πηγή

Χαριτωμένο κοντό μαλλί αλογοουρά

Τώρα, εάν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για το κούρεμά σας, μπορείτε να επιλέξετε να το βάλετε σε μια πραγματικά κοντή ουρά πόνι και να πέφτουν μερικές τρίχες μαλλιών. Είναι η τέλεια συνταγή για υπερφόρτωση γλυκύτητας.

Χαριτωμένο χτένισμα αλογοουράς για κοντά μαλλιά

Πηγή

Χαριτωμένο Dark Pixie

Παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως επαναστατικό, απλά ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο συνολικό στιλ της. Οι αιχμές είναι μικρές και τα πιο σκούρα μαλλιά είναι απλά χαριτωμένα. Απλώς επιλέξτε ένα κοντό pixie που στυλ θέλετε όπως θέλετε!

Χαριτωμένα κοντά μαλλιά διασημοτήτων

Πηγή