Οι καινοτόμες ιδέες προέρχονται πάντα από ανάγκη και ανάγκη. Ωστόσο, στον κόσμο της κομμωτικής, τα καινοτόμα χτενίσματα απομακρύνονται από το μυαλό και τις δεξιότητες των κομμωτών. Οι δημιουργικοί τους χυμοί δοκιμάζονται πάντα κάθε φορά που έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο έργο. Ομοίως, οι δημιουργικές τους ικανότητες είναι απεριόριστες και πάντα πειραματίζονται με διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα για να καταλήξουν νέο και μοντέρνο χτένισμαμικρό. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε μερικές από τις χαριτωμένες ιδέες για σύντομο χτένισμα για να εκτιμήσετε και ίσως τον αθλητισμό στο εγγύς μέλλον.

The Lovely Wavy Bob Cut with Layers

Αυτό το φανταστικό κόψιμο bob είναι πραγματικά υπέροχο και χαριτωμένο για να το δείτε. Έχει τα μεσαίου πάχους σκέλη με σκούρα καστανά μαλλιά με ανταύγειες ανοιχτό καφέ. Οι πλευρές και η πλάτη είναι εκπληκτικές με αυτά τα δροσερά στρώματα που αυξάνουν τον όγκο και την υφή των μαλλιών. Ομοίως, τα μπροστινά μαλλιά καθορίζονται από αυτά γοητευτικά κτυπήματα που ενισχύουν περαιτέρω την ελκυστικότητα αυτού υπέροχο χτένισμα. Σίγουρα θα μου άρεσε να αθλήσω αυτό το καταπληκτικό κόψιμο bob στο μέλλον.

Υπέροχο κυματιστό Bob Cut με στρώματα

Πηγή

The Charming Asymmetric Bob Cut

Αυτό το φανταστικό κόψιμο bob χαρακτηρίζεται από εκείνα τα υπέροχα μαλλιά μεσαίου πάχους μαύρα μαλλιά, σφυρηλατημένα με ασύμμετρο τρόπο. Τα μαλλιά από τη μία πλευρά είναι μακρύτερα από την άλλη για να δημιουργήσουν μια εμφατική ασυμμετρία. Ομοίως, τα κτυπήματα είναι πραγματικά φοβερά και γοητευτικά. Θα έλεγα ότι αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ χαριτωμένο και ελκυστικό ασύμμετρο κόψιμο bob.

Γοητευτικό ασύμμετρο Bob Cut

Πηγή

The Awesome Wavy Bob Cut

Κοιτάξτε αυτό το πανέμορφο και ελκυστικό κόψιμο bob! Είναι σίγουρα πολύ γοητευτικό και εύκαμπτο. Τα μαλλιά είναι παχιά παρέχοντας έντονο όγκο και υφή σε αυτά τα μαλλιά. Ομοίως, τα κτυπήματα στο πλάι συμπληρώνουν όμορφα το φοβερό πάνω μέρος και τις πλευρές. Δροσερό και ελκυστικό, αυτό το κόψιμο bob είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένο και ελκυστικό.

Φοβερό Wavy Bob Cut

Πηγή

Το Lovely Pixie Cut με Side-swept Bangs

Αυτό το δροσερό και υπέροχο κόψιμο pixie χαρακτηρίζεται από εκείνες τις λεπτές τρίχες ξανθών μαλλιών που είναι σφυρηλατημένες με pixie τρόπο. Η υφή των μαλλιών αυξάνεται περαιτέρω με την προσθήκη λεπτών στρωμάτων. Ομοίως, τα κτυπήματα στο πλάι κάνουν αυτό το χτένισμα πολύ χαριτωμένο και γοητευτικό.

Υπέροχο Pixie Cut με Side-swept Bangs

Πηγή

Το Πραγματικά Σύντομο Κούρεμα με Spiky

Με την πρώτη ματιά, αυτό το κούρεμα φαίνεται κάπως αγορίστικο και θα μπερδεύατε αυτό το κορίτσι με αγόρι. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα αγορίστικο ή κοριτσίστικο στον κόσμο του κομμωτηρίου. Αυτό το κόψιμο pixie είναι πραγματικά γοητευτικό με αυτά τα αιχμηρά πάνω και μπροστά. Ομοίως, η ακατάστατη διάταξη προσθέτει στυλ και αίγλη σε αυτό το φανταστικό αγορίστικο χτένισμα.

Πραγματικά Σύντομο Κούρεμα με Καρφίτσα

Πηγή

Το γοητευτικό και μαγευτικό Bob Cut

Με την πρώτη ματιά, δεν θα μπορούσα παρά να κοιτάξω λίγο περισσότερο σε αυτό το υπέροχο και ελκυστικό χτένισμα. Αυτό το κόψιμο bob ορίζεται από αυτά τα υπέροχα σκέλη χοντρών μαλλιών. Τα πλαϊνά είναι πραγματικά δροσερά και φοβερά για να τα δεις και τα κτυπήματα είναι πραγματικά μαγευτικά. Σίγουρα θα μου άρεσε να δοκιμάσω αυτό το σαγηνευτικό χτένισμα.

Γοητευτικό και μαγευτικό Bob Cut

Πηγή

Το πολύ γοητευτικό ασύμμετρο Bob Cut

Αυτό το υπέροχο κόψιμο bob είναι πραγματικά φοβερό και μαγευτικό για να το δείτε. Έχει τα μεσαίου πάχους σκέλη από χρυσά ξανθά μαλλιά. Τα κτυπήματα με το κεντρικό τμήμα δίνουν σε αυτό το χτένισμα μια πολύ θηλυκή και ελκυστική αύρα που είναι πραγματικά δύσκολο να αγνοηθεί. Σίγουρα θα ήθελα να αθλήσω αυτό το φανταστικό χτένισμα στο μέλλον.

Πολύ γοητευτικό ασύμμετρο Bob Cut

Πηγή

The Charming and Sleek Pixie Cut

Αυτή η κομψή περικοπή pixie είναι πολύ γοητευτική και δελεαστική. Έχει εκείνες τις λεπτές κλωστές μαύρης τρίχας που είναι σφυρηλατημένες με τον ίδιο τρόπο. Τα μικρά χτυπήματα που είναι μόλις από τη γραμμή των μαλλιών είναι πραγματικά γοητευτικά και ελκυστικά. Οι κομψές πλευρές συμπληρώνουν επίσης την όμορφα διατηρημένη κορυφή. Αυτή είναι σίγουρα μια πολύ χαριτωμένη προσθήκη στη λίστα με τα χαριτωμένα κοντά χτενίσματα.

Γοητευτικό και κομψό κομμένο Pixie

Πηγή

The Alluring Flip Out Bob Cut

Αυτή η πολύ δελεαστική αναστροφή του bob έχει εκείνα τα υπέροχα κυματιστά σκέλη από σκούρα καστανά μαλλιά. Έχει κομψή κορυφή που καταλήγει στις κυματιστές φράντζες και τις πλευρές. Οι κυματιστές πλάγιες πλευρές δημιουργούν φυσικά μια υπέροχη αντίθεση με την κομψή κορυφή.

Δελεαστικό Flip Out Bob Cut

Πηγή

Halle Berry’s Choppy Pixie Cut

Αυτό το κομμένο pixie που φορούσε η Halle Berry είναι πραγματικά χαριτωμένο και λίγο συναρπαστικό. Η Χάλι Μπέρι έχει πυκνά μαλλιά και σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα με την υφή και τον όγκο των μαλλιών της. Ωστόσο, η προσθήκη στρώσεων στα πλάγια και στο πάνω μέρος αυξάνει πολύ την υφή και τον όγκο των μαλλιών της. Δροσερό και γοητευτικό, αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα μια εξαιρετική προσθήκη στη λίστα με τα χαριτωμένα κοντά χτενίσματα.

Choppy Pixie Cut της Halle Berry

Πηγή

Το γοητευτικό και σαγηνευτικό κοντό χτένισμα με μακριά μαλλιά στην πλάτη

Αυτό το φανταστικό χτένισμα είναι πραγματικά γοητευτικό και δελεαστικό. Ελέγξτε την πλευρά και θα ανακαλύψετε γιατί. Με θέα από τα πλάγια, θα παρατηρήσετε στρώματα από οδοντωτά μαλλιά το ένα μετά το άλλο. Ομοίως, τα απαλά κτυπήματα προσθέτουν αίγλη και στιλ σε αυτό το εκπληκτικό χτένισμα. Σίγουρα θα ήθελα να αθλήσω αυτό το σαγηνευτικό χτένισμα στο μέλλον.

Γοητευτικό κοντό χτένισμα με μακριά μαλλιά στην πλάτη

Πηγή

Το Awesome Pixie Cut του Danni Minogue

Αυτό το δροσερό και συναρπαστικό κόψιμο pixie που φορούσε ο Danni Minogue είναι πραγματικά γοητευτικό. Οι πλευρές και η πλάτη είναι όμορφα περικομμένες. Ωστόσο, τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά αυτού του χτενίσματος είναι τα γοητευτικά κτυπήματα που καθορίζουν αυτό το χτένισμα και προσθέτουν αίγλη και στιλ σε αυτό το χαριτωμένο χτένισμα.

Το Awesome Pixie Cut του Danni Minogue

Πηγή

The Cool and Attractive Pixie Cut with Long Bangs

Αυτό υπέροχο και ελκυστικό pixie cut χαρακτηρίζεται από εκείνα τα υπέροχα σκέλη μεσαίου πάχους μαλλιών που έχουν φαινομενικά κυματιστές πλευρές και φοβερά κτυπήματα. Τα κτυπήματα δίνουν σε αυτό το pixie την ξεχωριστή ελκυστικότητά του. Σίγουρα θα μου άρεσε να δοκιμάσω αυτό το σαγηνευτικό και ελκυστικό χτένισμα για μια δροσερή αλλαγή στην εμφάνισή μου.

Ελκυστικό Pixie Cut με Long Bangs

Πηγή

Το Cool and Nice Flip Out Pixie Cut

Αυτό pixie cut έχει αυτά τα δροσερά μαλλιά μεσαίου πάχους καστανά μαλλιά. Οι πλευρές είναι σίγουρα μοναδικές με εκείνες τις μικρές αιχμές που συμπληρώνονται όμορφα με τα απαλά κτυπήματα. Υπέροχο και δροσερό, αυτό το κομμάτι pixie είναι μια ωραία προσθήκη στην αυξανόμενη λίστα με χαριτωμένα κοντά χτενίσματα.

Cool and Nice Flip Out Pixie Cut

Πηγή

Το υπέροχο και γοητευτικό σγουρό πτυχιούχο Bob Cut

Ετσι μπούκλες και ένα βαθμολογημένο κόψιμο bob μπορεί να συνυπάρξει. Αυτό το κόψιμο bob έχει εκείνα τα υπέροχα σκέλη από κυματιστά μαλλιά που είναι σφυρηλατημένα σε μια βαθμιαία περικοπή bob. Η πλάτη είναι ελαφρώς κομμένη ενώ οι πλευρές είναι ελαφρώς μακρύτερες από την πλάτη. Ωστόσο, το πιο οριστικό χαρακτηριστικό αυτού του χτενίσματος είναι τα κυματιστά μαλλιά που του προσδίδουν την τρομερή γοητεία και γοητεία.

Υπέροχο και γοητευτικό σγουρό πτυχιούχο Bob Cut

Πηγή