Το 2013 κοντά χτενίσματα είναι σε τάση. Όλοι αναζητούν μοντέρνα χτενίσματα που μπορούν να επιλέξουν για να φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα. Μερικές από τις γυναίκες αναζητούν τα κοντά χτενίσματα που τα κάνουν να φαίνονται χαριτωμένα μαζί με μοντέρνα και μοντέρνα. Εδώ είναι 25 χαριτωμένα κοντά χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στις τρίχες σας:

Οι γυναίκες και τα κορίτσια που έχουν καστανά μαλλιά πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το στρώμα χτενίσματος για να φαίνονται χαριτωμένα φέτος.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για σκούρα καστανά μαλλιά

Αν έχετε κτυπήματα και θέλετε να τα ξεφορτωθείτε, και επίσης θέλετε να φαίνεστε χαριτωμένα. Μπορείτε να δοκιμάσετε πλεξούδες στα κτυπήματα σας. Θα σου φανεί χαριτωμένο.

Κοντά πλεκτά χτενίσματα για γυναίκες

Η Kristen Dunst είναι από τις πιο καυτές προσωπικότητες της πόλης και το νέο της χτένισμα την κάνει να δείχνει χαριτωμένη. Αν θέλετε να έχετε μια χαριτωμένη σέξι εμφάνιση, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα.

Kirsten Dunst χαριτωμένα κοντά μαλλιά

Κορίτσια και γυναίκες με ξανθά μαλλιά πρέπει να δοκιμάσετε το κοντό κούρεμα pixie για να φαίνεται χαριτωμένο και μοντέρνο. Είναι το χτένισμα στη σκηνή της μόδας, οπότε οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν αυτό το χτένισμα.

Χαριτωμένα ξανθά κοντά κούρεμα

Κούρεμα Pixie σας κάνουν να φαίνεστε χαριτωμένοι όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα. Αυτό το χτένισμα είναι γνωστό επειδή κάνει ένα κορίτσι ή γυναίκες να φαίνονται χαριτωμένα και μοντέρνα.

Κοντό χαριτωμένο χτένισμα κομμένο pixie

Η Keira Knightley δείχνει χαριτωμένη και σέξι στη νέα της εμφάνιση. Είχε ήδη μια ελκυστική προσωπικότητα, αλλά τώρα μετά από αυτό το χτένισμα φαίνεται χαριτωμένη και σέξι.

Χαριτωμένα κοντά μαλλιά Keira Knightley

Γυναίκες και κορίτσια που θέλουν να έχουν επιπλέον κοντά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα. Θα τα κάνει να φαίνονται χαριτωμένα και μπορούν να επιλέξουν τις πολύ κοντές τρίχες.

Χαριτωμένα πολύ κοντά χτενίσματα γυναίκες

Οι κυματιστές τρίχες είναι δύσκολο να διαχειριστούν, αλλά μια γυναίκα ή κορίτσι με αυτό το χτένισμα μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τα κυματιστά μαλλιά της και θα φαίνεται χαριτωμένη και μοντέρνα σε αυτή τη νέα εμφάνιση.

Χαριτωμένα κοντά κυματιστά μαλλιά 2013

Εάν έχετε τρίχες μέχρι τους ώμους, μπορείτε να δοκιμάσετε το μπροστινό μέρος πλέκω σε αυτό Θα σας κάνει να φαίνεστε αξιοπρεπείς και χαριτωμένες.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για Ασιάτισσες

Η Audrey Aautou δείχνει πολύ χαριτωμένη με το νέο της κοντό χτένισμα. Είναι μοντέρνο και χαριτωμένο, ώστε να μπορείτε επίσης να το επιλέξετε.

Audrey Tautou χαριτωμένα κοντά μαλλιά

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-1

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-2

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-3

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-4

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-5

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-6

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-7

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-8

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-9

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-10

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-11

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-12

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-13

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα-14