Το 2013, οι μικρές περικοπές μαλλιών είναι στην τάση. Σχεδόν όλοι τα δοκιμάζουν για να φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα. Μερικοί από αυτούς επιθυμούν να έχουν μια funky εμφάνιση, ενώ άλλοι επιθυμούν να έχουν χαριτωμένα βλέμματα. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από χαριτωμένες συντομεύσεις του 2013. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις χαριτωμένες συντομεύσεις και να δοκιμάσετε αυτές που πιστεύετε ότι θα ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι μια χαριτωμένη ηθοποιός. Όμως το νέο της κοντό κούρεμα μπομπ την είχε κάνει να δείχνει πιο όμορφη.

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα διασημοτήτων

Πηγή

Χτένισμα Μπομπ είναι ένα κλασικό χτένισμα. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια και πάντα σε κάνει να δείχνεις χαριτωμένη. Αν λοιπόν μπερδεύεστε με το χτένισμά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε bob μαλλιά για να πάρετε το χαριτωμένο look.

Χαριτωμένο σύντομο κούρεμα bob

Πηγή

Τα σγουρά μαλλιά είναι δύσκολο να διαχειριστούν, αλλά αυτό το χαριτωμένο κοντό κούρεμα όχι μόνο θα διαχειριστεί τα σγουρά μαλλιά σας, αλλά θα δείξετε και χαριτωμένα και μοντέρνα. Οι μπούκλες στα μαλλιά σας θα ενισχύσουν την ομορφιά αυτής της κοντής κοπής μαλλιών.

Χαριτωμένα σύντομα σγουρά κουρέματα μαλλιών

Πηγή

Τα κουρέματα Pixie είναι επίσης γνωστά χτενίσματα. Φαίνεται χαριτωμένο σε όλα σχεδόν τα κορίτσια και τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και την επιδερμίδα τους. Έτσι, αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το νέο σας κούρεμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το χαριτωμένο κούρεμα pixie.

Χαριτωμένο κοντό κούρεμα pixie

Πηγή

Οι ηλικιωμένες γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χαριτωμένο κούρεμα για να φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα.

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-1

Πηγή

Αυτό το κοντό κούρεμα μαλλιών είναι επίσης αρκετά κομψό και μοντέρνο. Σε αυτό το κούρεμα, σίγουρα θα δείχνεις χαριτωμένος.

2013 Cute Short Cuts-2

Πηγή

Ένα άλλο μοντέρνο και χαριτωμένο κούρεμα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος. Αυτό το χτένισμα θα ταιριάξει πολύ με την προσωπικότητά σας.

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-3

Πηγή

Οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χαριτωμένο χτένισμα. Μπορούν να συνοδεύσουν το κοντά μπομπ χτένισμά τους με πλαϊνά κτυπήματα για να έχουν μια πιο όμορφη εμφάνιση.

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-4

Πηγή

Αυτό το χτένισμα όχι μόνο θα σας κάνει να φαίνεστε χαριτωμένο αλλά θα σας δώσει και μια αθώα εμφάνιση.

2013 Cute Short Cuts-5

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-6

Πηγή

2013 Cute Short Cuts-7

Πηγή

2013 Cute Short Cuts-8

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-9

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-10

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-11

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-12

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-13

Πηγή

2013 Χαριτωμένες σύντομες περικοπές-14

Πηγή