Χρειάζεσαι θάρρος για να κάνεις σύντομη πορεία, αλλά όπως θα δεις από αυτό φωτογραφίες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ, πολύ δροσερά και όμορφα. Είτε αναζητάτε ένα σέξι ή funky ή γλυκό, υπάρχουν πολλά, πολλά χαριτωμένες περικοπές διαθέσιμο σε εσάς Σε αυτή τη συλλογή μπορείτε να βρείτε μια ιδέα που κοντό χτένισμα θα σου ταιριάζει καλύτερα.

Η Τζέσικα Άλμπα γνωρίζει ποιο χτένισμα της ταιριάζει καλύτερα και το χρησιμοποιεί με θάρρος. Φαίνεται πραγματικά χαριτωμένη σε σύντομο κούρεμα.

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο κοντό ασταθές κούρεμα με υπέροχες κόκκινες λεπτομέρειες. Το να δείχνεις χαριτωμένο και διεκδικητικό δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.

Χαριτωμένα σύντομα ασταθή μελαχρινά χτενίσματα

Οι μυρωδιές στη μυθολογία είναι γνωστές ως χαριτωμένες και αυτό κάνει αυτό το χαριτωμένο κοντό κούρεμα pixie για μια γυναίκα.

Οι ξανθιές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το δασύτριχο κοντό κούρεμα για να είναι πιο χαριτωμένο από ποτέ. Οι μακρύτερες μπροστινές πλευρές φέρνουν μια νέα πνοή στο μόδα κοντά μαλλιά.

Χαριτωμένα κοντά δασύτριχα χτενίσματα 2012

Αν ψάχνετε για ένα χαριτωμένο κοντό κούρεμα για να χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι, θα πρέπει να εξετάσετε αυτό το μοντέλο. Προσοχή στη λεπτομέρεια του σκουλαρικιού στο μοντέλο.

Χαριτωμένα καλοκαιρινά χτενίσματα 2012 κοντά μαλλιά

Οι Ιάπωνες έχουν πλεονέκτημα στη χρήση κοντού κούρεματος και αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για Ιάπωνες.

Χαριτωμένα κοντά ιαπωνικά χτενίσματα για κορίτσια

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά χαριτωμένο κοντό κούρεμα για χρήση το 2013, δοκιμάστε αυτό. Δεν θα μετανιώσεις.

Σούπερ χαριτωμένα σύντομα κουρέματα 2013

Ο χρωματισμός μπορεί να μετατρέψει ένα απλό κούρεμα σε ένα χαριτωμένο σούπερ κοντό κούρεμα. Τα λεπτομερή χρώματα όπως σε αυτό το μοντέλο θα είναι μοντέρνα φέτος.

Αυτό είναι ένα όμορφο και εύκολο στη χρήση μοντέλο. Αν ψάχνετε να βγείτε νωρίς και να μην αφιερώνετε πολύ χρόνο στο χτένισμά σας το πρωί, αυτό το στυλ ταιριάζει σε εσάς.

Εύκολα χαριτωμένα χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά

Ένα άλλο απλό και εύκολο στη χρήση μοντέλο για ξανθές γυναίκες που έχουν ίσια και υγιή μαλλιά. Οι λεπτομέρειες στην μπροστινή πλευρά προσθέτουν ομορφιά.

Χαριτωμένα απλά χτενίσματα για κοντά ίσια μαλλιά

Η Emma Watson είναι ο ορισμός του pixie στον 21ο αιώνα και σίγουρα χρησιμοποιεί τα κοντά μαλλιά της υπέροχα. Δεν θα φαίνεστε ποτέ άκομψες αν την ακολουθήσετε.

Χαριτωμένο κούρεμα pixie περικοπή 2013

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο, ξυραφάκι κοντό κούρεμα που περιμένουμε να γίνει πιο μοντέρνο το 2013. Έχει το δικό του επαναστατικό στυλ.

Χαριτωμένα γυναικεία χτενίσματα με κοντό ξυράφι.

Αυτό το χαριτωμένο σύντομο κούρεμα με κτυπήματα μπορεί να ταιριάζει πολύ καλά για τις Ασιάτισσες όπως σε αυτήν την εικόνα.

Χαριτωμένο κοντό κούρεμα με κτυπήματα 2013

Συγγνώμη Tom, αλλά η Katie Holmes είναι μία από τις πιο χαριτωμένες γυναίκες στο Χόλιγουντ και αυξάνει αυτή τη γοητεία με ένα υπέροχο κοντό κούρεμα της.

Katie Holmes Χαριτωμένες φωτογραφίες με σύντομο κούρεμα

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε πολύ κοντές πλευρές στο σύντομο κούρεμά σας είτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κομμένο χαριτωμένο κούρεμα. Η επιλογή είναι δική σας, σκεφτείτε σοφά.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για γυναίκες

Αυτό σίγουρα θα είναι ένα από τα αγαπημένα των γυναικών που θέλουν να γίνουν και να παραμείνουν χαριτωμένες. Δοκίμασε το.

Χαριτωμένες γυναίκες με σύντομο κούρεμα φωτογραφίες 2013

Αυτό είναι ένα μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει εύκολες παναρισμένες λεπτομέρειες για τα μαλλιά και είναι ένα πραγματικά χαριτωμένο και όμορφο μοντέλο για χρήση το 2013.

Χαριτωμένα και εύκολα πλεγμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Δεν υπάρχουν ψέματα σε αυτήν τη σελίδα. Αυτό το μοντέλο θα σας κάνει να φαίνεστε πραγματικά, πολύ όμορφοι. Μην χάσετε αυτό το χαριτωμένο σύντομο κούρεμα.

Πραγματικά χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για γυναίκες 2012

Τα σύντομα κουρέματα Bob είναι εύχρηστα και φαίνονται πραγματικά χαριτωμένα και διεκδικητικά ειδικά με τέτοιου είδους στρώματα.

Χαριτωμένο κοντό μπομπ με στρώσεις κούρεμα

Το να φαίνεται όμορφο σε αυτό το είδος κούρεμα είναι εύκολο. Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα μοντέλα για κοντό κούρεμα που θα χρησιμοποιηθεί το 2013.

Χαριτωμένα όμορφα χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Αν ακόμα δεν μπορούσατε να βρείτε κάποια ιδέα για το ποιο χτένισμα να χρησιμοποιήσετε, χρησιμοποιήστε αυτό το πολυτελές χαριτωμένο κοντό κούρεμα που θα είναι μοντέρνο μέχρι το 2013.

Σούπερ χαριτωμένες ιδέες για σύντομο κούρεμα

Αυτό το χαριτωμένο μπομπ κοντό κούρεμα ήταν μοντέρνο όλο το 2012 και θα παραμείνει το ίδιο μέχρι το 2013. Δεν είναι ακόμα αργά!

Χαριτωμένα κοντά μπομπ κούρεμα για γυναίκες 2012

Έχοντας ένα κόκκινο μαλλί σαν αυτό, θα πρέπει να ενθαρρυνθείτε αρκετά για να δοκιμάσετε επίσης ένα πολύ κοντό κούρεμα. Δώστε προσοχή σε όλους μοιάζοντας έτσι.

Ο χρωματισμός των μαλλιών σε λευκό δεν είναι εύκολη δουλειά. Εάν το έχετε καταφέρει αυτό, σίγουρα θα πρέπει να πετύχετε έχοντας αυτό το σύντομο κούρεμα για λευκό.

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα για γυναίκες με λευκά μαλλιά

Τα σύντομα κουρέματα (bob, cropped, layered) παραμένουν ο ευκολότερος τρόπος για να είστε διεκδικητικοί και χαριτωμένοι, οπότε μη διστάσετε να δοκιμάσετε ένα από αυτά όμορφα σύντομα κουρέματα το 2013.