Μερικές φορές το να έχεις πάρα πολλά μαλλιά είναι επίσης πρόβλημα. Απαιτεί μεγάλη συντήρηση. Επειδή απαιτεί πολλή συντήρηση και προσοχή, παρεμβαίνει στην καθημερινότητα και την εργασία μας. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι τείνουν να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν πλέον να καμαρώνουν τα μαλλιά τους. Υπάρχει πολύ μικρότερο μήκος στα μαλλιά και οι μακριές πλεξούδες γίνονται όνειρο του παρελθόντος. Υπάρχει αυτή η ξαφνική αίσθηση ότι δεν υπάρχουν καλά χτενίσματα για αυτούς. Οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι μπορούν να αθλήσουν μόνο ένα bob και τίποτα άλλο. Υπάρχουν όμως μερικά χτενίσματα που τραβούν τα βλέμματα και είναι διαθέσιμα για όσους έχουν κοντά μαλλιά. Φαίνονται επίσης χαριτωμένα και τακτοποιημένα. Αν σκοπεύετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, εδώ είναι μερικά από τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Το παλιό είναι χρυσός είναι μια δημοφιλής παροιμία. Και το ρητό ακούγεται κατάλληλο ακόμη και για χτενίσματα. Αν και βλέπουμε εξελίξεις κάθε μέρα, το ρετρό χτένισμα ξεχωρίζει πάντα από την εποχή του. Φορεμένα από διασημότητες του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1900, τα ρετρό χτενίσματα είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα και κάνουν ένα υπέροχο στυλ. Ανεξάρτητα από το πόσες νέες παραλλαγές χτενίσματος εμφανίζονται, μερικά από τα ρετρό στυλ δεν βγαίνουν από τη μόδα. Ένας πειραγμένος διπλός κότσος είναι ένα ρετρό χτένισμα που δίνει μια εκλεπτυσμένη και προσεγμένη εμφάνιση. Το Rolled back updo μοιάζει με ένα νέο χτένισμα για πολλούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα ρετρό χτένισμα που θα μπορούσε να κάνει μια υπέροχη εμφάνιση ακόμη και για το γραφείο σας. Για να μην ξεχνάμε τα κύματα των δακτύλων που εκλαϊκεύτηκε από τη Μέριλιν Μονρόε. Αν έχετε λευκό φόρεμα, ξέρετε τι να κάνετε με αυτό το χτένισμα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν επίσης ότι τα στρώματα χτενίσματος είναι μόνο για εκείνους με πιο μακριά μαλλιά. Αλλά τα κουρέματα με στρώσεις φαίνονται υπέροχα και κομψά και σε γυναίκες με πιο κοντά μαλλιά. Τα στρώματα είναι υπέροχα λόγω της λεπτομερούς προσοχής που δίνει. Τα στρώματα σάς βοηθούν να αυξήσετε επίσης τον όγκο και το πάχος των μαλλιών, κάτι που θα προτιμούσαν οι περισσότερες γυναίκες αφού έχουν κόψει τα μαλλιά τους κοντά. Τα στρώματα προσφέρουν επίσης μια ποικιλία στυλ. Μπορείτε πάντα να καταλήξετε στη δική σας γεύση στρώσεων. Οι άκρες των μαλλιών μπορούν επίσης να χτενιστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να πάτε για ένα αμβλύ ασταθές άκρο ή λεπτά και λεπτά φτερά, όποιο λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Αλλά είναι ένα υπέροχο στυλ για όσους έχουν πιο κοντά μαλλιά.

Όποτε είναι πιο κοντά μαλλιά, η pixie βρίσκει πάντα μια θέση στη λίστα με τα χτενίσματα. Οι περικοπές Pixie είναι πάντα στα δημοφιλή charts λόγω του δημοφιλούς στυλ του. Δίνει μια τολμηρή και αυτοπεποίθηση εικόνα για μια γυναίκα και σχετίζεται επίσης με τη στάση της. Τα κοψίματα Pixie είναι σύντομα αλλά είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κοψίματα. Πολλοί κορυφαίοι celebrities και μοντέλα επιλέγουν ένα pixie κάθε φορά που κόβουν τα μαλλιά τους κοντά.

Τώρα αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να πλέξετε τα μαλλιά σας, κάνετε απολύτως λάθος. Οι κοντές πλεξούδες αποτελούν τάση του αιώνα και τονίζουν την ομορφιά του χρήστη. Οι κοντές πλεξούδες είναι πάντα επιτυχημένες και δεν σας απογοητεύουν ποτέ. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά πιο ενδιαφέροντα και χαριτωμένα χτενίσματα παρακάτω:

1-Χαριτωμένο και εύκολο χτένισμα για κοντά μαλλιά

Χαριτωμένο και εύκολο Hairstyle για κοντά μαλλιά, Hairstyles Hair Summer Simple

2-ρετρό στυλ

Ρετρό στυλ, μαλλιά Easy Cute Short

Ξανθό χτένισμα 3 στρώσεων

Πολυεπίπεδα ξανθά μαλλιά, κοντά ξανθά μαλλιά

4-Classy Pixie

Classy Pixie, Pixie Easy Hair Jennifer

5-Χαριτωμένο πλεξούδα

Χαριτωμένο πλεξούδα, εύκολο χτένισμα Μαλλιά κοντά

6-

Short Choppy Easy Cute

7-

Μαλλιά Κοντά Χτενίσματα Καλοκαίρι

8-

Bob Choppy Brown Shag

9-

2017 Hair Short Bob

10-

Hair Short Bob Hairstyles

11-

Μακιγιάζ Hair Easy Knot

12-

Jennifer Lawrence Choppy Easy

13-

Easy Bangs Twisted Bang

14-

Pixie Undercut Short Choppy

15-

Στυλ μαλλιών Bob Medium

16-

Hairstyles Hair Easy Cute

17-

Μακιγιάζ μαλλιών Ροζ Εύκολο

18-

Hair Bandana Pixie Cute

19-

Pixie Easy Cute Beauty

20-

Μαλλιά κοντή πλευρά