Έχοντας κοντά μαλλιά μπορεί να φανεί το καλύτερο πράγμα ποτέ όταν βρίσκεστε σε έξαρση. Δεν περιλαμβάνεται διαδικασία στεγνώματος για μια ώρα, ούτε επεκτεινόμενο στυλ. Αντίθετα, το να εξαντληθεί η είσοδος είναι κανονικά ένα αεράκι. Όπως και να έχει, μια παρόμοια παλιά ρουτίνα μπορεί να γίνει εντελώς εξαντλητική και μερικά περίπλοκα χτενίσματα απλά δεν λειτουργούν με μαλλιά μέχρι το σαγόνι. Σε αυτές τις γραμμές, είμαστε εδώ για να σας γλιτώσουμε με ένα απλό στάδιο χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Μπορεί να μην είναι όλα ένα στάδιο, ωστόσο, πλησιάζουν πολύ.

Εδώ είναι 20 πιο πρόσφατα χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά!

1. Χαριτωμένο χρωματιστό και κομμένο κοντό χτένισμα

Το μόνο που έχετε να διαχειριστείτε α ίσιο μπομπ είναι τα κανονικά ίσια μαλλιά σας και μια μικρή βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ένα ίσιωμα μαλλιών. Τόσο βασικό όσο! Σε κάθε περίπτωση, η ποικιλία των αποφάσεων είναι ακόμη γιγαντιαία, έτσι ώστε να υπάρχει κάτι που θα κερδίσει την καρδιά σας χωρίς αμφιβολία!

Πηγή

2. Κυματιστό Κοντό Κούρεμα

Κόβει η Πίξι αποτελούν μια βασική παραλλαγή για πιο καθιερωμένες γυναίκες, λόγω του συνδυασμού απλότητας και στυλ που αγαπούν τη διασκέδαση. Τα σπαστά στρώματα είναι μια ιδανική μέθοδος για να προσθέσετε υφή και μέτρηση στο υποδειγματικό κόψιμο. Η υφή είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρείτε την εμφάνισή σας νεανική και όχι αδιάφορη.

Χαριτωμένα κοντά κουρέματα

3. Χαριτωμένο ακατάστατο χτένισμα για κοντά μαλλιά

Μικρός στρώματα σε μακριά στρώματα, είτε μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε ηλικία, νεανική ή μεγάλη. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε υφή στο χτένισμά σας, σε εκείνο το σημείο τα σύντομα στρώματα είναι η απάντηση για εσάς. Η αξιοπρεπής ποικιλία είναι σίγουρα μια εναλλακτική λύση με αυτό το κομψό χτένισμα.

Χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Κοντά μαλλιά, δεν μπορεί να νοιάζεται λιγότερο! Αυτά τα αγαπάμε χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα αγγίξει αναμφισβήτητα τον ενθουσιασμό σας να κάνετε σύντομα. Διατηρήστε την εμφάνισή σας ή παίξτε με αυτήν την υφή. Πηγαίνετε για ορισμό, συμπεριλαμβάνοντας μπούκλες, μειώσεις, κοψίματα ή κτυπήματα ή επιλέξτε ένα από τα διάσημα κουρέματα, όπως ψιλοκομμένες πίτσικες, καλλιέργειες σπιντφάιρ και για τα απαιτητικά τεχνητά αρπακτικά πτηνά. Οποιοσδήποτε από αυτά τα χαριτωμένα σύντομα κουρέματα θα σας προετοιμάσει για να κάνετε το κόψιμο!

4. Χαριτωμένο χτένισμα για κορίτσια με κοντά μαλλιά

Χαριτωμένα χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά

5. Χαριτωμένο κοντό κούρεμα για κορίτσια

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για κορίτσια

6. Wavy Brown Bob

Χαριτωμένα κυματιστά κοντά κουρέματα-6

7. Straight Cute Bob

Χαριτωμένα ίσια κοντά κούρεμα-7

8. Απλό κούρεμα

Απλά Χαριτωμένα Κοντά Κούρεμα-8

9. Platinum Blonde Adorable Bob

Χαριτωμένα κοντά ξανθά κουρέματα-9

10. Easy Bob Cut για χαριτωμένα κορίτσια

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα Bob-10

11.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα-11

12.

Χαριτωμένα κοντά κουρέματα-12

13.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα-13

14.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα-14

15.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα-15

16.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα-16

17.

Χαριτωμένα Κοντά Κούρεμα-17

18.

Χαριτωμένα Κοντά Κούρεμα-18

19.

Χαριτωμένα Κοντά Κούρεμα-19

20.

Χαριτωμένα Κοντά Κούρεμα-20