Το 2013 θεωρείται η χρονιά της νέας μόδας και τάσεων. Όλοι αναζητούν νέες εμφανίσεις που μπορούν να δοκιμάσουν οι ίδιοι για να φαίνονται χαριτωμένες και μοντέρνες. Ακολουθούν μερικά χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για το 2013 που θα σας κάνουν να φαίνεστε χαριτωμένοι:

Το 2013 μπορείτε να δοκιμάσετε κοντό κούρεμα pixie. Είναι μοντέρνο και σας δίνει μια χαριτωμένη εμφάνιση.

Χαριτωμένα σύντομα κούρεμα pixie 2013

Μπορείτε να δοκιμάσετε κούρεμα pixie με μακριά κτυπήματα. Είναι αρκετά χαριτωμένο, αξιοπρεπές, funky και μοντέρνο επίσης. Πολλές προσωπικότητες επιλέγουν αυτήν την τάση και ακολουθώντας τις πολλές κοπέλες επιλέγουν επίσης αυτό το κούρεμα.

Κοντά μαλλιά με μακριά χτενίσματα με κτυπήματα

Αν έχεις όμορφη χροιά και ξανθά μαλλιά και θέλεις ένα χαριτωμένο look. Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε το πολυεπίπεδη κούρεμα. Είναι μοντέρνο και θα σας δώσει μια χαριτωμένη εμφάνιση.

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα για γυναίκες με χρώμα

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο που σας δίνει μια funky εμφάνιση; Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε ασταθή κούρεμα σε στρώσεις μαζί με τα κοντά κτυπήματα. Είναι ένα funky χτένισμα που φαίνεται επίσης χαριτωμένο στα κορίτσια.

Κοντά ασταθή χτενίσματα σε στρώσεις με κτυπήματα

Τα πλαϊνά κτυπήματα ήταν πάντα στη μόδα. Σε κάνουν να δείχνεις χαριτωμένη. Όποιο κούρεμα κι αν έχετε επιλέξει, πρέπει να δοκιμάσετε πλαϊνά κτυπήματα με αυτό το κούρεμα και σίγουρα θα σας ταιριάζει και θα σας κάνει να φαίνεστε χαριτωμένοι.

Κοντά κουρέματα με πλαϊνά κτυπήματα

Τα κορίτσια και οι γυναίκες με οβάλ πρόσωπα πρέπει να δοκιμάσουν κοντό κούρεμα pixie. Αυτό το κούρεμα θα ταιριάζει στο κόψιμο του προσώπου τους και θα καταλήξει να τους χαρίζει μια χαριτωμένη εμφάνιση.

Η Tiffani έχει ένα ασύμμετρο κούρεμα και φαίνεται χαριτωμένη σε αυτό το σύντομο κούρεμα.

Αν σας αρέσει η πλεξούδα και έχετε κοντά μαλλιά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το πλαϊνό στυλ μαλλιών. Είναι χαριτωμένο και σου δίνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Και το πιο σημαντικό πιάνει όλα τα μαλλιά σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα διατηρείτε ξανά και ξανά.

Χαριτωμένα πλεκτά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Αν έχεις κοντό κούρεμα και θέλεις να έχεις κάτι διαφορετικό στο look σου. Πρέπει να δοκιμάσετε ασύμμετρα κτυπήματα με το κοντό σας κούρεμα. Θα φαίνεται χαριτωμένο και θα σας δώσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Κοντά μαλλιά με ασύμμετρα κτυπήματα

Η Kimerly είναι η διασημότητα στην πόλη. Πρόσφατα έχει κούρεμα μετά το οποίο φαίνεται εξαιρετικά χαριτωμένη. Έχει ήδη κυματιστά μαλλιά αλλά τώρα τα έχει κοντύνει και δείχνει αρκετά χαριτωμένη.

Σύντομα κυματιστά χτενίσματα Kimberly Caldwell

Αν επιθυμείτε να έχετε ένα χαριτωμένο λουκ πρέπει να δοκιμάσετε ένα κοντό κυματιστό στρώμα κούρεμα. Και συνοδεύστε αυτό το κούρεμα με κτυπήματα. Ο συνδυασμός θα σας κάνει να δείχνετε χαριτωμένοι και διαφορετικοί από τους άλλους.

Κοντά κυματιστά στρώματα χτενίσματα με κτυπήματα

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, τότε πρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας και να κάνετε κούρεμα bob. Μαζί με τον Μπομπ έχετε και μερικά κτυπήματα στο μέτωπο. Θα σας δώσει μια χαριτωμένη εμφάνιση και θα δώσει επίσης την εντύπωση ότι έχετε μικρότερο πρόσωπο.

Κοντά ίσια κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

Η Dianna είχε κυματιστά μαλλιά, αλλά τώρα μετά το πολυεπίπεδο κούρεμα οι κυματιστές τρίχες της φαίνονται όμορφα και φαίνεται χαριτωμένη και εντυπωσιακή.

Χαριτωμένα εύκολα χτενίσματα για κοντά κυματιστά μαλλιά

Η Drew έχει ένα κούρεμα bob με κτυπήματα στο μέτωπο και φαίνεται πολύ όμορφη που απεικονίζει μια κλασική εμφάνιση.

Κοντά χτενίσματα της Ντρου Μπάριμορ

Θέλετε ένα σύντομο αλλά μοντέρνο κούρεμα πρέπει να δοκιμάσετε κούρεμα pixie. Σίγουρα θα σας ταιριάζει.

Εικόνες από κοντά ξανθά κούρεμα pixie

Ιδέες για χρώματα κοντών μαλλιών

Φωτογραφία με κοντά μαλλιά Natalie Portman

Σούπερ κοντά χτενίσματα pixie για γυναίκες

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα για ώριμες γυναίκες

Εικόνες από χαριτωμένα κοντά χτενίσματα για κορίτσια