Όταν τα παχιά μαλλιά γίνονται πάρα πολύ καλά, ήρθε η ώρα για μια νέα εμφάνιση. Αυτά τα κουρέματα για άνδρες με πυκνά μαλλιά είναι κομψά και εύκολα στο στυλ.

Από τις μοντέρνες καλλιέργειες έως τα κλασικά pompadours και τα hipster slick στιλ, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εμφανίσεις για να διαλέξετε. Προτιμήστε κοντά μαλλιά και ξεθωριάστε για ελάχιστη προσπάθεια ή φορέστε μαλλιά πιο μακριά με κωνικό για μέγιστο ύψος.

Τα περισσότερα από αυτά τα υπέροχα χτενίσματα μπορούν να διακοσμηθούν με την ίδια μέθοδο. Πομάρετε με βρεγμένα μαλλιά. Στη συνέχεια, αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα ή σπρώξτε τα με ένα πιστολάκι για περισσότερο κράτημα και όγκο. Η φετινή τάση με υφή ωφελείται από το στυλ με τα δάχτυλα.

Δείτε αυτές τις εικόνες για 17 υπέροχα κουρέματα για άνδρες με πυκνά μαλλιά.

1. Heavy Crop Κούρεμα για άνδρες με χοντρά μαλλιά

Δροσερά κουρέματα για άνδρες με χοντρά μαλλιά

Πλεκτά κουρεία

Αυτή η σημαντική ευρωπαϊκή τάση κούρεμα κερδίζει το ενδιαφέρον. Αυτή η βαριά έκδοση με υψηλό ξεθώριασμα στα πλάγια είναι μια ελκυστική και εύκολη στο στυλ επιλογή για παιδιά με πυκνά μαλλιά.

2. Κούρεμα υψηλής εξασθένησης για παχιά μαλλιά

Rum Barber

Εδώ είναι ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε μια σοδειά με κτυπήματα. Έχει το ίδιο στυλ με υφή και μπροστινή φράντζα αλλά σε στρογγυλεμένο σχήμα με ένα κομμάτι οδοντωτό κομμάτι να βγαίνει.

3. Χτένα Over Fade Κούρεμα Για Πυκνά Μαλλιά

Μάικ Τόμας

Η χτένα πάνω από το ξεθώριασμα είναι ένα πολύ δημοφιλές ανδρικό κούρεμα επειδή φαίνεται υπέροχο και είναι τόσο εύκολο να χτενιστείς. Όπως λέει και το όνομα, απλά χτενίστε το.

4. Κλασικό κούρεμα με κωνικό

χοντρή τρίχα ανδρική κούρεμα

Λόφος Τράβις

Αυτή η παχιά εκδοχή του κούρεματος τζέντλεμαν είναι διακοσμημένη με κάποια απλή υφή, αλλά μπορεί επίσης να φορεθεί σε μια πιο γυαλισμένη εμφάνιση για δουλειά.

5. Slicked Back Hair + High Fade

Κούρεμα με πλάτη για χοντρά μαλλιά

 Josh O’meara-Patel

Αυτή η σάρωση πίσω είναι ένα άλλο κομψό και δημοφιλές κούρεμα για άνδρες. Ένα έντονο ξεθώριασμα κόβει τα μαλλιά στο δέρμα γύρω από τις πλευρές και την πλάτη. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους στην κορυφή είναι διακοσμημένα πίσω με τα δάχτυλα για να προσθέσουν λίγη υφή.

6. Spikes + Line Up + Temple Fade

Κούρεμα με χοντρά μαλλιά για άνδρες

Κρίζτοφερσον

Αυτή η φρέσκια εμφάνιση είναι μια δροσερή ενημέρωση για το κούρεμα. Διαθέτει επίσης όγκο στο πάνω μέρος και ένας ναός ξεθωριάζει, αλλά είναι κοντός στα πλάγια και πίσω.

7. Χτένα Over + Quiff Κούρεμα για άνδρες με χοντρά μαλλιά

Ανδρικό Δωμάτιο Thee

Προσθέστε ένα στρίψιμο στη χτένα, χτενίζοντας τα μαλλιά στο μέτωπο ευθεία προς τα πάνω σε ένα τρελό τρεμό.

8. Ανδρικό κούρεμα με κοντή υφή Crop

Spiky ανδρικό κούρεμα για χοντρά μαλλιά

Μπέρντι Μπέρμπερς

Ακολουθεί μια πιο σύντομη έκδοση του χτένισμα crop χωρίς περιθώρια. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να έχετε αυτό το στυλ με υφή, σχεδόν πικάντικη.

9. Wavy Crop + Fringe + Drop Fade

Κυματιστό κούρεμα για άντρες με πυκνά μαλλιά

Το Κουρείο του Lewy

Για κυματιστά μαλλιά, κάποιο επιπλέον μήκος αναδεικνύει υφή. Αυτή η δροσερή έκδοση έχει μια πινελιά περιθωρίου στο μέτωπο.

10. Side Swept Fringe

Πυκνά μαλλιά ανδρικά κούρεμα με μακριά φράντζα

Μπριζόλα!

Αυτό το κούρεμα από πάνω έχει αρκετό μήκος για να στυλ κτυπήματα στο μέτωπο σε μια διαγώνιο.

11. Short Comb Over + Bald Fade

Κοντή χτένα πάνω από ανδρικό κούρεμα για χοντρά μαλλιά

Ντρου ντα Μπάρμπερ

Αυτό το σύντομο κούρεμα για άντρες είναι αρκετά μακρύ για να χτενιστεί με λίγο όγκο.

12. Slick Back + Low Fade

Πυκνά μαλλιά που γλιστρούν προς τα πίσω και χαμηλώνουν

Μάρτιν Τζον

Τα κούρεμα κωνικού χωρίς ξεθώριασμα γίνονται πιο δημοφιλή. Αυτό έχει την ίδια σιλουέτα συν ένα πολύ χαμηλό ξεθώριασμα στις άκρες. Τα μακριά μαλλιά από πάνω είναι διακοσμημένα με ίσια πλάτη με κάποια υφή. Χρησιμοποιήστε δάχτυλα ή μια φαρδιά χτένα για να δείτε το βλέμμα.

13. Κοντό κούρεμα για χοντρά μαλλιά

Κοντό κούρεμα για χοντρά μαλλιά

Μάικ Τόμας

Εδώ είναι ένα δροσερό κωνικό από το πίσω μέρος. Ενώ τα μαλλιά είναι πιο μακριά στα πλάγια και πίσω από ένα ξεθωριασμένο κούρεμα, απαιτούν μόνο ένα άγγιγμα επιπλέον στυλ.

14. Κοντό Quiff Thick Hair Ανδρικό Κούρεμα

Nomad Barber BLN

Αυτό το δροσερό και εύκολο κόψιμο διαμορφώνεται κατευθείαν σε ένα σύντομο κουδούνι. Το ξεθώριασμα του δέρματος φροντίζει τις πλευρές και την πλάτη δημιουργώντας διαχωρισμό από τα γένια.

15. Κούρεμα Pompadour Fade

Wes Staucet

Αυτό το κούρεμα με υψηλό ξεθώριασμα είναι διακοσμημένο σε πομπαντούρ.

16. Spiky Pompadour For Thick Hair

Κούρεμα με σπυράκια pompadour χοντρά μαλλιά

gigi

Όλα τα είδη κουρέματος pompadour λειτουργούν καλά για πυκνά μαλλιά. Αυτή η μοντέρνα έκδοση διαθέτει στιλ με υψηλή εξασθένηση και υφή.

17. Νέα χοντρά χτενίσματα μαλλιών για άνδρες

Χτενίσματα με σπαστά για άνδρες με πυκνά μαλλιά

Julius Cvesar  

Τα ανδρικά μαλλιά γίνονται πιο δημιουργικά και περιπετειώδη. Τα παχιά μαλλιά δημιουργούν κάθε είδους δυνατότητες styling όπως αυτό το αμβλύ περιθώριο με τα δόντια βαμπίρ και ένα στέμμα από αιχμές στην κορυφή.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.