Χρειάζομαι λάδι γενειάδας?

Με μια λέξη, ναι. Το λάδι γενειάδας είναι ευεργετικό από τις πρώτες φάσεις της ανάπτυξης των τριχών του προσώπου, είτε εργάζεστε με μουστάκι, κουτσούρι ή γεμάτο μούσι. Το λάδι γενειάδας ενυδατώνει το δέρμα, για να καταπρανει τον κνησμό των πρώτων ημερών ανάπτυξης γενειάδας και βοηθά στη θεραπεία της πιτυρίδας και του ξεφλουδίσματος της γενειάδας. Μαλακώνει επίσης τα μαλλιά του προσώπου, βοηθώντας σας να πετύχετε το καλύτερο μούσι σας.

Καλύτερα Έλαια Γενειάδας

Beard Oil vs Beard Balm

Το λάδι γενειάδας και το βάλσαμο έχουν πολλά κοινά αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Και τα δύο είναι μαλακτικά που ενυδατώνουν το δέρμα και μαλακώνουν τα μαλλιά του προσώπου, ελαχιστοποιούν τον κνησμό στα γένια και εξαλείφουν την πιτυρίδα.

Τα έλαια είναι πιο λεπτά από τα βάλσαμα, τα οποία μπορούν να τα κάνουν πιο εύκολα στην εφαρμογή και να δράσουν στο δέρμα. Το λάδι γενειάδας απορροφάται στο δέρμα και τα μαλλιά πιο γρήγορα από το βάλσαμο, κάτι που μπορεί να είναι καλύτερο για κοντύτερα γένια. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι το λάδι γενειάδας πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερες από μία φορές την ημέρα.

Τα λάδια γενειάδας έχουν γυαλιστερό φινίρισμα που ενισχύουν το βλέμμα ελκυστικό και υγιές.

Αντίθετα, τα βάλσαμα γενειάδας έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν όλη την ημέρα. Εκτός από την ενυδάτωση, προσφέρουν επίσης κράτημα παρόμοιο με μια πομάδα. Το φινίρισμα μπορεί να είναι ματ ή γυαλιστερό, ανάλογα με το προϊόν.

Ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς; Εξαρτάται. Όταν αρχίσετε να μεγαλώνετε μούσι, ένα προϊόν θα κάνει. Πιο λιπαροί τύποι δέρματος μπορεί να κάνουν καλύτερα με τα έλαια, ενώ το ξηρό δέρμα μπορεί να επωφεληθεί από ένα μακράς διάρκειας βάλσαμο. Πιο χοντρά, πιο χοντρά μαλλιά θα θέλουν ένα βάλσαμο βαρέως τύπου πάνω από ένα λάδι ελαφρύτερου βάρους. Από την άλλη πλευρά, οι λεπτότερες τρίχες του προσώπου δεν θα κατακλύζονται από λάδι γενειάδας.

Σε γενικές γραμμές, τα κοντά ή κομμένα γένια μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι πάνω από ένα βάλσαμο, αν και τα παιδιά με γεμάτα γένια μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο. Τα βάλσαμα και τα έλαια γενειάδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα ή σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Πώς να εφαρμόσετε λάδι γενειάδας

Η ποσότητα λαδιού γενειάδας που απαιτείται εξαρτάται από το μήκος της γενειάδας. Ξεκινήστε με 1-2 σταγόνες για τις πρώτες εβδομάδες ανάπτυξης μαλλιών, μετακινήστε έως και 3-6 σταγόνες για μερικούς μήνες ανάπτυξης. Καθώς η γενειάδα μεγαλώνει, μπορεί να απαιτηθούν 7-10 σταγόνες λαδιού.

Η ποσότητα του λαδιού ποικίλλει ανάλογα με το πόσο λιπαρό ή στεγνό είναι το δέρμα και τα μαλλιά σας τόσο πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε μια φόρμουλα που λειτουργεί για εσάς. Σε περίπτωση αμφιβολίας, λιγότερα είναι περισσότερα.

Πώς να εφαρμόσετε λάδι γενειάδαςBeardbrand

Εφαρμόστε λάδι στις παλάμες και τρίψτε τα χέρια μεταξύ τους. Ξεκινήστε δουλεύοντας το λάδι στο πηγούνι πριν το απλώσετε στα μαλλιά. Λάδι εργασίας από τις ρίζες έως τις άκρες για μέγιστο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε μια χτένα ή μια βούρτσα γενειάδας για να βεβαιωθείτε ότι το λάδι κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το μούσι.

Πότε να εφαρμόσετε λάδι γενειάδας

Η καλύτερη στιγμή για να εφαρμόσετε λάδι γενειάδας είναι μετά τον καθαρισμό, είτε πρόκειται για ντους είτε για πλύσιμο προσώπου. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό. Πρώτον, τα πλυντήρια γενειάδας αφαιρούν τη βρωμιά αλλά και τα φυσικά έλαια. Τα λάδια γενειάδας ενυδατώνουν το δέρμα και τα μαλλιά.

Το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους του δέρματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να απορροφήσουν το λάδι πιο εύκολα. Τέλος, η εφαρμογή γένιου λαδιού κλειδώνει την υγρασία. Τα μαλλιά δεν πρέπει να είναι βρεγμένα γιατί το νερό αραιώνει το προϊόν.

Το λάδι γενειάδας μπορεί να εφαρμοστεί ξανά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε στεγνά μαλλιά.

Τι κάνει το Beard Oil

Τα λάδια γενειάδας κάνουν τα μαλλιά σας πιο απαλά, πιο λεία και λαμπερά διατηρώντας παράλληλα το δέρμα κάτω από περιποιημένο και χωρίς φαγούρα και νιφάδες.

Τα περισσότερα λάδια γενειάδας είναι φτιαγμένα από, όπως μαντέψατε, λάδι. Έτσι πρέπει να είναι. Ορισμένα πιο εμπορικά και μαζικής παραγωγής προϊόντα περιέχουν σιλικόνη. Η σιλικόνη κάνει τα μαλλιά να φαίνονται και να αισθάνονται λεία, αλλά δεν έχει τα ίδια οφέλη με το λάδι. Επαλείφει τα μαλλιά με ένα στρώμα που εμποδίζει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να ξεπλυθεί.

Αναζητήστε λάδια γενειάδας που έχουν ως βάση το λάδι. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από κάτω από $ 10 έως $ 30. Ουσιαστικά τα προϊόντα είναι τα ίδια αλλά η ποιότητα των ελαίων και των αρωμάτων θα διαφέρει.

Μια ρουτίνα περιποίησης γενειάδας

Ένα παράδειγμα ρουτίνας περιποίησης μούσι για γενειάδα μεσαίου μήκους είναι να κάνετε ντους, να πιέσετε την υγρασία από τα γένια και να εφαρμόσετε λάδι γενειάδας. Τρίψτε το, εστιάζοντας στο δέρμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα χτένα γενειάδας, Χτένα Kent, ή πινέλο γενειάδας να απλωθεί ομοιόμορφα το λάδι.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα βάλσαμο για γένια για να καλύψετε το εξωτερικό του βάλσαμου για κράτημα. Ομαλή με πινέλο για γένια. Περιορίστε το πλύσιμο της γενειάδας σε 2-3 φορές την εβδομάδα αλλά χρησιμοποιήστε καθημερινά ένα μαλακτικό γενειάδας.

Καλύτερα Έλαια Γενειάδας

Εδώ είναι 5 από τα κορυφαία έλαια γενειάδας. Αυτά είναι μόνο μερικά από πολλά εξαιρετικά προϊόντα. Συνεχίστε να διαβάζετε για ακόμη περισσότερες προτάσεις. είναι ένα ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας με το λάδι γενειάδας, οπότε αναζητήστε κάτι που σας αρέσει ή χωρίς άρωμα αν προτιμάτε.

Τώρα, χωρίς ιδιαίτερη σειρά, δείτε μερικά από τα καλύτερα λάδια γενειάδας.

1. Spartan’s Den Beard Oil

Spartan’s Den Premium Beard Oil συνδυάζει βιταμίνη Ε, jojoba, βερίκοκο, σταφύλια και κολοκυθόσπορα για άφθονη περιποίηση χωρίς λιπαρότητα.

Μερικοί τύποι θεωρούν αυτό ένα από τα καλύτερα μυρωδικά έλαια γενειάδας, με ελαφρύ άρωμα κεχριμπαριού, κόκκινου ξύλου και πολλά άλλα. Εάν δεν σας αρέσει, πάρτε πίσω τα χρήματά σας εντός 30 ημερών.

2. Ranger Grooming Co. Beard Oil

Τα λάδια γενειάδας χωρίς άρωμα είναι λιγότερο συνηθισμένα από τις αρωματικές επιλογές. Ranger Beard Oil αναμιγνύει δύο οργανικά, ψυχρής έκθλιψης, ακατέργαστα έλαια. Η Jojoba απορροφάται εύκολα στο δέρμα ενώ το έλαιο argan ενυδατώνει τα μαλλιά και το δέρμα.

Αυτή η φόρμουλα έχει ελαφρύ άρωμα από τα έλαια. Αν προτιμάτε ένα άρωμα, το κάνει και το Ranger Zen Juniper, Escape Cedarwood και Spiced Sandalwood Έλαια γενειάδας. Η ικανοποίηση είναι εγγυημένη για όλα τα προϊόντα.

3. Bossman Jelly Beard Oil

Κάπου ανάμεσα σε βάλσαμο και λάδι γενειάδας, το Bossman Beard Jelly Η φόρμουλα περιέχει μια πινελιά μελισσοκέρι για ένα παχύτερο προϊόν που διαρκεί περισσότερο από τα περισσότερα έλαια. Αυτό το ζελέ έχει αρκετό κράτημα για να αντικαταστήσει ένα βάλσαμο για πιο λεπτά μαλλιά και είναι αρκετά ισχυρό για να δαμάσει και να μαλακώσει τα πιο χοντρά γένια.

Το κλασικό άρωμα Magic περιλαμβάνει σανδαλόξυλο και βανίλια, καθώς και νότες από περγαμόντο, πατσουλί και λιβάνι. Για την καλύτερη τιμή, ελέγξτε το Σετ γενειάδας Bossman Essentials καθώς Stagecoach, Gold και Hammer μυρωδιές.

4. The Gentleman’s Beard Premium Beard Oil

Αυτό είναι το λάδι γενειάδας που Ο Άγιος Βασίλης χρησιμοποιεί. Gentleman’s Beard Premium Beard Oil είναι μια φόρμουλα χωρίς άρωμα που δεν αποχρωματίζει τα άσπρα μαλλιά της γενειάδας και προσθέτει μια λαμπερή γυαλάδα σε κάθε απόχρωση γενειάδας. Η φόρμουλά τους περιέχει ηλιόσπορο, αργκάν, νυχτολούλουδο και έλαια jojoba συν βιταμίνη Ε για λείο και απαλό δέρμα και μαλλιά προσώπου.

5. Shea Moisture Beard Conditioning Oil

Σε κάτι παραπάνω από 8 $ για 3,2 ουγγιές, Shea Moisture Beard Conditioning Oil είναι ένα από τα φθηνότερα διαθέσιμα λάδια γενειάδας. Συνδυάζει λάδι σταφυλιού, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, καστορέλαιο, βούτυρο καριτέ, λάδι πασιφρούτας, έλαιο αργκάν, λάδι καρύδας, γλυκό αμυγδαλέλαιο, λάδι jojoba συν άρωμα. Η μη λιπαρή φόρμουλα μαλακώνει το δέρμα και τα μαλλιά χωρίς καμία κολλητικότητα.

Τιμητικές αναφορές

Συνιστούσαμε αυτές τις μάρκες για βάλσαμα γενειάδας, αλλά τα λάδια τους είναι επίσης κορυφαία.

  • Ειλικρινές λάδι γενειάδας Amish -Μία από τις μακροβιότερες εταιρείες που αφιερώθηκαν στη φροντίδα της γενειάδας, τα $ 12 παίρνουν 2 ουγγιές από αυτό το βιολογικό προϊόν γενειάδας που αποτελείται από επτά έλαια.
  • Viking Revolution Beard Oil Variety Pack -Ανακατέψτε το με λάδια γενειάδας με άρωμα Sandalwood, Pine Cedar και Clary Sage.
  • Σετ Προφήτη και εργαλεία Beard Oil+ Comb -Αυτό το υψηλής ποιότητας άρωμα για γένια έρχεται με μια ξύλινη χτένα με φαρδιά δόντια. Αυτοί επίσης

Εκτός από τις μεγάλες μάρκες, υπάρχουν πολλά λάδια που δημιουργήθηκαν από λάτρεις της γενειάδας που δεν πρέπει να αγνοηθούν. Ολοκλήρωση παραγγελίας:

  • Shave Before Grave Beard Oil, που κάνουν τις απόψεις τους για τα μαλλιά του προσώπου πολύ σαφείς, με το δημοφιλές άρωμα Bay Rum.
  • Woodsmen Beard Oil φτιαγμένο στο inστιν του Τέξας με αιθέριο έλαιο κέδρου από δέντρα που καθαρίζονται στο Τέξας.
  • Bad Ass Beard Care Beard Oil φτιαγμένο από γενειοφόρους βετεράνους και διαθέσιμο σε 12 αρώματα, συμπεριλαμβανομένων των Ladies Man και του El Burrista με καφέ.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.