Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έχετε κούρεμα μαλλιών, ακόμη και χωρίς το κλείδωμα του κορωνοϊού. Μπορείτε να κόψετε τις τρίχες του προσώπου μόνοι σας, να κόψετε ένα δάσος από τρίχες από το χέρι, το πόδι ή το στήθος ή να αγγίξετε το κούρεμα. Τώρα που τα κουρέματα δεν είναι διαθέσιμα παντού ή σε όλους, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κόβετε μαλλιά στο σπίτι. Κάντε τη δουλειά ευκολότερη με τα καλύτερα κουρέματα μαλλιών χωρίς καλώδιο.

Γιατί ασύρματα; Σε γενικές γραμμές τα ηλεκτρονικά ασύρματα δεν παρέχουν την ίδια ισχύ με αυτά

(ασύρματο τρυπάνι, σε κοιτάζω.) Ωστόσο, η ευκολία στη χρήση και η φορητότητα κάνουν το συμβιβασμό αξίζει τον κόπο. Το ξύρισμα συχνά βάζει κουρέματα σε αστείες γωνίες, ειδικά με το κόψιμο των μαλλιών ή την περιποίηση του σώματος. Τα κουρέματα χωρίς καλώδιο σημαίνουν ότι δεν υπάρχει κορδόνι για περιστροφή ή μπλέξιμο. Ακόμα καλύτερα, μερικά από αυτά τα κουρευτικά είναι αδιάβροχα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ντους.

Ποιο από αυτά είναι το καλύτερο κουρευτικό για ασύρματα; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το για το οποίο θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Για χειροποίητη από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, αναζητήστε κουρευτικά με πολλαπλές κεφαλές και προστατευτικά κουρέματος. Οι κεραμικές λεπίδες παραμένουν πιο ψυχρές από το ατσάλι και δεν έχουν διάβρωση. Αδιάβροχα κουρευτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ντους και να πλυθούν καθαρά. Τα επαγγελματικά κουρευτικά είναι πιο δυνατά και ευκρινέστερα. Και οι φτηνές κουρευτικές μηχανές αποδίδουν οικονομικά.

Επιπλέον, όλα αυτά τα κουρέματα έρχονται με πρόσθετα. Τα προστατευτικά κουρέματος βοηθούν στο κόψιμο μαλλιών και γενειάδων. Μια ρυθμιζόμενη λεπίδα διευκολύνει το κόψιμο και το ξεθώριασμα των μαλλιών. Μερικά κουρευτικά έρχονται με επιπλέον κεφαλές για στενά κοψίματα ή τη μύτη και τα αυτιά.

Το ασύρματο είναι το ίδιο με τα κουρευτικά ή με μπαταρίες. Όλοι αυτοί οι κόφτες έχουν μπαταρίες ιόντων λιθίου που μπορούν να επαναφορτιστούν. Ορισμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ είναι συνδεδεμένα. Μερικά είναι USB. Και οι χρόνοι λειτουργίας κυμαίνονται από 60 έως 300 λεπτά.

Τα καλύτερα κουρέματα ασύρματης σύνδεσης

Τώρα εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές κουρευτικού κουτιού σε 5 κατηγορίες. Δείτε τον παρακάτω πίνακα για να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά με μια ματιά.

All-in-One Clippers

Philips Norelco Multigroom Series 7000

Αν θέλετε κουρέματα μαλλιών χωρίς καλώδιο που μπορούν να κόψουν όλα τα μαλλιά σας, αυτό είναι το ένα. Αυτό το εργαλείο πολλών γαμπρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κεφάλι, στα γένια, στο σώμα και στο πρόσωπο. Οι αυτόματες λεπίδες δεν χρειάζονται λάδι και διαρκούν έως και 5 χρόνια. Εκτός από 14 προστατευτικά κουρέματος, αυτό το χαλύβδινο κοπτικό έρχεται με ξυριστική μηχανή αλουμινόχαρτου, τρίμερ ακριβείας, κοπτικό για τη μύτη και το αυτί και πρόσθετα πλατιά εξαρτήματα. (Δεν συνοδεύεται από κεφαλή κοπής μπάλας, οπότε μην το ρισκάρετε.)

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου λειτουργεί έως και 5 ώρες ανά φόρτιση ή το τρίμερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ είναι συνδεδεμένο. Τέλος, αυτό το τρίμερ πλένεται, οπότε ξεπλύνετε όλες αυτές τις μικροσκοπικές τρίχες κάτω από το τρεχούμενο νερό.

Τα καλύτερα κουρέματα ασύρματης σύνδεσης

Κεραμικές κουρευτικές λεπίδες

Επαναφορτιζόμενα κουρέματα μαλλιών KERUITA

Αυτά δεν είναι τα κουρευτικά του μπαμπά σου. Οι αυτόματες ακονισμένες κεραμικές και λεπίδες τιτανίου παραμένουν αιχμηρές και δεν υπερθερμαίνονται ποτέ. Η ρυθμιζόμενη λεπίδα κυμαίνεται από 0,08 mm σε 2,0 mm και έξι εξαρτήματα χτένας κόβουν τα μαλλιά από 3 mm έως 12 mm. Διαθέτει επίσης δύο ταχύτητες για πιο ήσυχη επιλογή για να κόψετε τα μαλλιά των παιδιών. Το καλύτερο από όλα, αυτά τα χτενίσματα είναι αδιάβροχα για εύκολο καθάρισμα ή αν σας αρέσει να κάνετε γαμπρό στο ντους.

Μια μπαταρία ιόντων λιθίου 1500mAh φορτίζει τον κινητήρα υψηλής ισχύος 3,7V. Το καλώδιο USB μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή ή προσαρμογέα. Ο χρόνος εκτέλεσης είναι έως 210 λεπτά με το LED να εμφανίζει την εναπομένουσα χρήση.

Αδιάβροχα κουρέματα χωρίς καλώδιο

Μπορεί να μην γνωρίζετε αυτή τη μάρκα, αλλά είναι υπέροχο προϊόν. Έρχεται επίσης με χτένα και κάπα για κούρεμα στο σπίτι. Αποδείχθηκαν επίσης εγγύηση 24 μηνών, οπότε δοκιμάστε το χωρίς κίνδυνο.

Αδιάβροχα κλιπ

Αδιάβροχο ανδρικό σετ περιποίησης Hatteker 3-σε-1

Οι λεπίδες είναι εδάφους ακριβείας για ευκρίνεια, ανθεκτικότητα, υψηλή και για την αποφυγή ερεθισμού του δέρματος. Η λεπίδα αυτών των κουρευτικών μαλλιών μπορεί να ρυθμιστεί από 0,5 mm έως 2,5 mm. Έρχεται επίσης με κεφαλή κοπής γενειάδας, κοπτικό λεπτομέρειας, κεφαλή και κεφαλή κλήσης ακριβείας που κυμαίνεται από 3mm έως 8mm συν έξι χτένες οδηγού μεταξύ 3mm και 24mm.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου έρχεται με βασική φόρτιση σε 90-120 λεπτά για 120 λεπτά χρόνου λειτουργίας. Το USB εμφανίζει το ποσοστό φόρτισης. Η πρίζα USB μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή ή προσαρμογέα. Αυτό το μοντέλο είναι εντελώς αδιάβροχο και έρχεται με βάση.

5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΙΚΑ ΚΛΙΠΡΕΣ-ΣΕ ΕΝΑ

Philips MultigroomΚΕΡΑΜΙΚΗ ΛΕΥΚΗ

KeruitaΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Hatteker 3-σε-1ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Wahl 8171ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Liberex

Λεπίδες Αυτο-ακονίζοντας Κεραμικό + τιτάνιο Έδαφος ακριβείας Πλάτος + χάλυβας Κεραμικό + τιτάνιο
Ρυθμιζόμενη λεπίδα Οχι Ναί Ναί Οχι Ναί
Συνημμένα 14 φύλακες, 4 κεφάλια 6 φύλακες 6 φύλακες 3 φύλακες 4 φύλακες
Χρόνος εκτέλεσης 300 λεπτά 210 λεπτά 120 λεπτά 100 λεπτά 60 λεπτά
Ψηφιακή οθόνη Οχι Ναί Ναί Οχι Ναί
Αδιάβροχο Όχι αλλά πλένεται Ναί Ναί Οχι Οχι

Επαγγελματικά κουρέματα χωρίς καλώδιο

Wahl Professional 5-Star Series Detailer Li #8171

Αυτή είναι η ασύρματη έκδοση του αγαπημένου κοπτικού κουρέα. Από την εμπορική σειρά Wahl Professional, λένε ότι προορίζεται για επαγγελματική χρήση, αλλά πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν στο σπίτι. Προειδοποιήστε ότι οι λεπίδες είναι αιχμηρές και ο κινητήρας είναι ισχυρός. Γι ‘αυτό είναι επαγγελματίες και κοστίζουν περισσότερο.

Η ρυθμιζόμενη λεπίδα T-Wide Blade 2215 με μηδενικό άκρο κλείνει και δημιουργεί καθαρές, καθαρές γραμμές. Αυτό το μοντέλο έρχεται με 3 προστατευτικά κουρέματος από 1/16 ″ έως 3/16 ″, αλλά περισσότερα είναι διαθέσιμα μέσω Wahl. Για μια πιο στενή λεπίδα και διπλασιάστε το χρόνο εκτέλεσης, ελέγξτε το Wahl Mag, επίσης για επαγγελματίες.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου έχει διάρκεια λειτουργίας 100 λεπτά και συνοδεύεται από βάση φόρτισης. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με καλώδιο και διαθέτει περιστρεφόμενο καλώδιο. Αυτό το προϊόν είναι περήφανα κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.

Budget Cordless Clippers

Liberex Cordless Electric Hair Clipper

Αυτά τα κουρέματα χωρίς καλώδιο κοστίζουν μόνο 30,00 $ και έχουν την ίδια βαθμολογία με τις επιλογές από μεγαλύτερες μάρκες και με υψηλότερες τιμές.

Ο συνδυασμός λεπίδων κεραμικού και τιτανίου παραμένει αιχμηρός περισσότερο από το ατσάλι και δεν υπερθερμαίνεται. Αλλάξτε τη ρύθμιση της λεπίδας με το αντίχειρα από.04 0.0 – 0.07 ″ ή προσθέστε 4 χτένες συνημμένων (0.1 ″, 0.24 ″, 0.35 ″, 0.47.

Χρειάζονται 90 λεπτά στη βάση φόρτισης για 60 λεπτά ασύρματης χρήσης. Λειτουργεί επίσης ενώ είναι συνδεδεμένο. Αυτά τα κουρευτικά είναι ισχυρά, αλλά αρκετά. Η οθόνη LED σας λέει ότι απομένει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για τους διεθνείς ταξιδιώτες, η τάση προσαρμόζεται αυτόματα. Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Ένα άλλο σετ φθηνών κουρευτικών κουτιών που αξίζει να δείτε είναι από Geedar μόνο με 10 $ επιπλέον.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.