Κρατήστε αυτές τις πλευρές σφιχτές με ένα ξεθωριασμένο κούρεμα. Τα σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουν εξαλείφουν τον ανεπιθύμητο όγκο και κάνουν τα μαλλιά από πάνω πιο εύκολα να χτενίζονται σε κάθε μήκος.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει να δοκιμάσετε αυτό το αντρικό κούρεμα, είναι επίσης μια κορυφαία τάση που μπορεί να προσαρμοστεί για κάθε εμφάνιση. Προσθέστε μια γραμμή για να προχωρήσετε τη μόδα ή διατηρήστε την καθαρή για τον επαγγελματία της επιχείρησης.

Δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος κούρεμα στο ξεθώριασμα. Εδώ είναι 7 τρόποι για να φορέσετε τα σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουν. Τα πιο συνηθισμένα είναι χαμηλά, μεσαία και ψηλά, τα οποία ξυρίζουν τα μαλλιά πολύ χαμηλά, στη μέση ή ψηλά στο κεφάλι.

Από εκεί και πέρα, η σταγόνα ξεθωριάζει για να ακολουθήσει τη γραμμή των μαλλιών πίσω από το αυτί. Ομοίως, το ξεθώριασμα δημιουργεί ένα στρογγυλό σχήμα ηλιοφάνειας πίσω από το αυτί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ξεθώριασμα σκιών που πηγαίνει πολύ σύντομα ή ένα φαλακρό ξεθώριασμα μέχρι το δέρμα. Τέλος, υπάρχει επίσης η εξασθένηση της θερμοκρασίας, ακριβώς στους ναούς.

Αρκετά για το ξεθώριασμα, τώρα για τα σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουν.

1. Low Fade

χαμηλά σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουνΧέιντεν Κάσιντι

Εδώ είναι ένα δημοφιλές και μοντέρνο γαλλικό κούρεμα για σγουρά μαλλιά. Υπάρχει άφθονη υφή και βάρος με κοντές πλευρές και χαμηλό ξεθώριασμα. Η ξυρισμένη γραμμή και η εμφάνιση των φρυδιών είναι προαιρετικά.

2. Medium Fade

τα μεσαία σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουνΟμάρ Πένια

Το μεσαίο ξεθώριασμα προσγειώνεται κάπου μεταξύ χαμηλού και υψηλού. Λειτουργεί για κοντά σγουρά μαλλιά καθώς και για πιο μακριές εμφανίσεις, όπως παραπάνω. Το mid fade είναι επίσης ένας δροσερός τρόπος ενημέρωσης του κλασικού afro.

3. Drop Fade

drop fade για σγουρά μαλλιά άνδρες mohawkΜοχάμαντ Χαμζέ

Εδώ είναι ένα δροσερό ξεθώριασμα με ένα τοξωτό βλέμμα από το πλάι. Εδώ φαίνεται υπέροχο με μακριά σγουρά μαλλιά που φοριούνται σε mohawk. Το ξεθώριασμα μπορεί να κοπεί πιο κοντά στο αυτί καθώς και να φορεθεί με οποιοδήποτε σγουρό στυλ από πάνω.

4. High Fade

υψηλό σγουρό ξεθωριασμένο κούρεμα με κοντά μαλλιάMātū Barber Company

Όπως λέει και το όνομα, το υψηλό ξεθώριασμα ανεβαίνει μέχρι το πλάι, συγκεντρώνοντας τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Αυτό λειτουργεί αν ψάχνετε για ένα σύντομο σγουρό κούρεμα καθώς και έναν ευκολότερο τρόπο για να φορέσετε μαλλιά μεσαίου μήκους και μεγαλύτερου μήκους.

5. Burst Skin Fade

μακριά από πάνω, κοντή κούρεμα στο πλάι για σγουρά μαλλιάΧαμέτ Χασαάνι

Το ξέσπασμα έκρηξης ονομάστηκε για το φαινόμενο ηλιοφάνειας πίσω από το αυτί. Η έκρηξη είναι αρκετά μεγάλη ώστε οι πλευρές να συναντώνται στο πίσω μέρος σε σχήμα V. Το δέρμα ξεθωριάζει σε αντίθεση με τα σκούρα και χρωματισμένα μαλλιά. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό από το undercut, αυτός είναι ένας άλλος δροσερός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αποσυνδεδεμένο χτένισμα.

6. Temple Fade

temp fade για άνδρες με σγουρά μαλλιάΤζέι Μπάρμπερ

Για τους μισούντες από το πλάγιο μέρος, ο ναός ξεθωριάζει τους εξαλείφει εντελώς. Εδώ ο ναός ξεθωριάζει και ένα κωνικό λαιμό δημιουργεί ένα δροσερό κούρεμα.

7. Fade + Hair Design

γραμμή κούρεμα για σγουρά μαλλιά άνδρεςΕλιράν Σουλιμάν

Τα σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουν επίσης ταιριάζουν καλά με σχέδια μαλλιών. Οι γραμμές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτή τη στιγμή, είτε ξυρίζονται στα μαλλιά είτε δημιουργούνται από την αντίθεση μεταξύ μαλλιών και δέρματος, όπως παραπάνω. Μια εξασθένηση συνεχίζεται γύρω από την πλάτη.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.