Το κούρεμα της Ivy League, γνωστό και με τα εμπορικά σήματα του Princeton ή του Harvard Clip, είναι ένα κοντό ανδρικό κούρεμα με ένα μέρος. Είναι ένα πλήρωμα κομμένο με μαλλιά αρκετά μακριά τόνους για να χτενιστεί με ένα πλευρικό μέρος.

Εκτός από το χτένισμα προς τη μία πλευρά, το Ivy League μπορεί να διακοσμηθεί με κοντά κτυπήματα ή να περάσει σε κοντό πομπαντούρ.

Αυτό το preppy χτένισμα μπορεί να φορεθεί κοντά ή ακόμα και στρατιωτικό κοντά. Ενώ είναι ένα ρετρό κόψιμο, η κλασική εμφάνιση δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Το κόψιμο γίνεται μακρύτερο ή μικρότερο αλλά πάντα φαίνεται καλό.

Δείτε αυτούς τους 5 τρόπους για να φορέσετε το κούρεμα της Ivy League.

Πρωτότυπο κούρεμα Ivy League

 

Όπως φαίνεται στο α 1961 Boys ’Life περιοδικό, αυτό είναι το πρωτότυπο Ivy League σε μια πομπέ διαφήμιση. Το στυλ είναι καθαρό και κοντό, αλλά αρκετά μακρύ για να στυλ.

 Crew Cut Hairstyles

Ο Ράιαν κόβει τα μαλλιά

Οι πραγματικές περικοπές του πληρώματος είναι πολύ σύντομες. Αυτή η στρατιωτικά εγκεκριμένη έκδοση του Ivy League έχει αρκετά μαλλιά για να χωρίσει και να χτενιστεί στο πλάι. Προσθέστε κάποιο προϊόν για πιο καθορισμένο φινίρισμα.

Κούρεμα με μικρή πλευρά

Tommy Geography

Μόνο ένα άγγιγμα περισσότερου μήκους και μια υπόδειξη προϊόντος μεταφέρει αυτό το κόψιμο και στιλ από ένα ψηλό και σφιχτό σε μια Ivy League.

Buzz Cut Styles

Μάρτιν Τζον

Το Ivy League είναι επίσης ένα εξαιρετικό μεταβατικό χτένισμα όταν πηγαίνετε από κάτι κοντό και ξυρισμένο σε πιο μακρύ look. Το μακρύτερο από πάνω, κοντές πλευρές και πλάτη προσθέτει κάποιες επιλογές σχήματος και στυλ στη διαδικασία ανάπτυξης.

Ivy League + Side Part

κούρεμα κισσού λιγκ

Rum Barber

Αυτή η μοντέρνα έκδοση του Ivy League προσθέτει μια χαμηλή εξασθένηση στα πλάγια, αλλά δεν χάνει τίποτα από την γοητεία της.

Side Part + Short Pomp

κούρεμα κισσού λιγκ

A Cut Above

Επίσης ονομάζεται μετατρέψιμο κούρεμα μαλλιών λόγω των επιλογών στυλ, αυτή η Ivy League είναι βουρτσισμένη στο πλάι απέναντι από το μέρος και επάνω σε μια χαμηλή λαμπρότητα στο μπροστινό μέρος.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.