Τα χτενίσματα με υφή για άνδρες είναι επίκαιρα φέτος. Με σειρά από την ελάχιστη έως την περισσότερη υφή, αυτό σημαίνει καλλιέργειες, αιχμές και ακατάστατη εμφάνιση. Τα ακατάστατα χτενίσματα για τους άνδρες είναι σχετικά αβίαστα. Είναι κάπου ανάμεσα στο “Ξύπνησα έτσι” και “Έμαθα πώς να χτενίζω τα μαλλιά μου από το Queer Eye”.

Τα καλύτερα ακατάστατα στυλ ξεκινούν με ένα κόψιμο που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας και συνεπώς απαιτεί ελάχιστο στυλ. Ορισμένες από αυτές τις εμφανίσεις απαιτούν μόνο ξήρανση αέρα και λίγο προϊόν για να κρατήσουν το φυσικό κύμα στη θέση του. Τα μακρύτερα μαλλιά επωφελούνται από το στέγνωμα με πιστολάκι.

Για ανδρικά χτενίσματα με σπαστό ή μεγαλύτερο όγκο, μπορεί να είναι εύκολο να δημιουργηθεί ακατάστατη εμφάνιση με μαλλιά της δεύτερης ημέρας που έχουν ακόμα προϊόν σε αυτό, καθώς και επιπλέον κόκκους και συγκράτηση από τα έλαια του τριχωτού της κεφαλής. Προσθέστε ένα άγγιγμα περισσότερο προϊόν και στυλ μαλλιών με τα δάχτυλα.

Φυσικά, τα ακατάστατα μαλλιά δεν χρειάζεται να είναι χαλαρά. Πολλά από αυτά τα χτενίσματα των ανδρών προσθέτουν ένα tousle με υφή σε καθαρά στυλ κοπής για κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά. Δείτε τώρα αυτά τα ακατάστατα χτενίσματα για άνδρες.

Κοντά ακατάστατα χτενίσματα

1. Ακίδες με σύντομη υφή

Υφή ακατάστατα χτενίσματα για άνδρες το κούρεμα quiff

Μάθιου Κόνραντ

Αυτό το σύντομο κούρεμα με έντονο ξεθώριασμα μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορους τρόπους, αλλά αυτές οι αιχμές με υφή είναι καθαρές και δροσερές.

2. Messy Spikes

Ακατάστατο χτενισμένο χτένισμα

Arielle Cuyugan

Μερικοί χοντροί τύποι μαλλιών μπορεί να έχουν την τάση να κολλάνε ίσια. Αυτή η δροσερή εμφάνιση λειτουργεί με χοντρά μαλλιά, προσθέτοντας μερικές παχιές αιχμές για ένα σκόπιμα ακατάστατο στυλ. Απλά αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν, κάντε μια ματ πομάδα ανάμεσα στις παλάμες και τσιμπήστε μικρά τμήματα μαλλιών μαζί γύρω από το κεφάλι.

3. Μπλε Spiky μαλλιά

Βίκτωρ Ουγκό

Αυτό το κούρεμα βαριάς καλλιέργειας με ακατάστατες αιχμές θα φαινόταν καλό σε οποιαδήποτε απόχρωση, αλλά παίρνει επιπλέον έλξη από το μεταλλικό μπλε χρώμα των μαλλιών. Αφήστε μερικά μαλλιά στο περιθώριο προς τα εμπρός και τραβήξτε τα υπόλοιπα προς τα πάνω προς κάθε κατεύθυνση.

4. Χοντρά μαλλιά

Χοντρά μαλλιά ακατάστατα χτενίσματα για άνδρες

Ο Άντριου κάνει μαλλιά

Αυτό το ελαφρώς στριμωγμένο στυλ για εξαιρετικά χοντρά μαλλιά προσθέτει κάποια υφή και ροή σε ένα σύντομο κούρεμα. Βρείτε ένα εξαιρετικό προϊόν για παχιά μαλλιά και εφαρμόστε το σε σχεδόν στεγνά μαλλιά.

5. Αιχμές για λεπτά μαλλιά

Κούρεμα με μεγάλες υφές

Πέδρο Αμεζκούα

Η ακατάστατη εμφάνιση λειτουργεί και για λεπτά μαλλιά. Το κλειδί είναι η χρήση του σφιχτού προϊόντος. Σε γενικές γραμμές, οι ματ πομάδες θα συγκρατούν τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν ή να λιπαίνουν τα μαλλιά.

6. Κούρεμα βαρέων καλλιεργειών

Ντένσιο Αγκιλάρ

Αυτή η έκδοση της καλλιέργειας με άφθονο βάρος προσθέτει ακατάστατη υφή με τη μορφή περιθωρίου και όχι αιχμών. Ένα χαμηλό ξεθώριασμα δέρματος διατηρεί την εμφάνιση καθαρή.

7. Μοντέρνο κεφαλάρι

Don’s Cuts

Με άφθονο μήκος στο μπροστινό μέρος, αυτό το φρέσκο ​​στυλ προσθέτει υφή στο πάνω μέρος των μαλλιών και αφήνει τα υπόλοιπα να κάνουν ό, τι θέλουν σε ένα ακατάστατο τρίχωμα.

Ακατάστατα χτενίσματα μεσαίου μήκους

8. Messy Sweep Back

Arielle Cuyugan

Τα σκουπισμένα μαλλιά είναι η σύγχρονη ενημέρωση για τη ρετρό λεία πλάτη. Σε αντίθεση με έναν αεικίνητο τοίχο με λαμπερά μαλλιά, η σκούπα πίσω φαίνεται φυσική και ανεμοδαρμένη. Απλά περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά με ένα ματ προϊόν, όπως πηλό, λάσπη ή ίνες.

9. Εύκολα χτενίσματα για άνδρες

Ο Άντριου κάνει μαλλιά

Δεν γίνεται πολύ πιο εύκολο να δείχνεις όμορφος από αυτό. Με υπέροχο κούρεμα από Ο Άντριου κάνει μαλλιά, απλά στεγνώστε στον αέρα και προσθέστε μια πινελιά προϊόντος όπως ADH Dry να τελειώσω.

11. Υφή και Ροή

Iisakki Nummi

Αυτός ο τύπος ακατάστατου αντρικού χτενίσματος φαίνεται φυσικός αλλά είναι καλύτερος από ό, τι μπορεί να κάνει η φύση από μόνη της. Προσθέστε μια μεγάλη περικοπή και ταμποναριστό προϊόν.

12. Messy Comb Over Fade

Βίκτωρ Ουγκό

Η χτένα over fade είναι ένα εύκολο κούρεμα για στυλ, είτε θέλετε να το φορέσετε εξαιρετικά λείο είτε με κάποια ακατάστατη υφή όπως παραπάνω. Ένα εντελώς δροσερό ακατάστατο χτένισμα για τους άνδρες τώρα.

13. Κοντό κούρεμα

Κωνικό κούρεμα για άνδρες

Κουρείο Woodies

Εκπαιδεύστε το κωνικό κούρεμα για να σκουπίζετε πίσω στεγνώνοντας κάθε μέρα, προσθέτοντας ένα μικρό προϊόν και περιορίζοντας το σαμπουάν μία φορά την εβδομάδα.

14. Messy Fringe

Μπερδεμένο κούρεμα με περιθώρια

Τσαρλς Γκρέι

Αυτή η φρέσκια εμφάνιση ανεβάζει την καλλιέργεια με υφή στο επόμενο επίπεδο και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορούν να προσαρμοστούν τα κουρέματα για να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου ή τύπο μαλλιών. Το μακρύ περιθώριο κάνει ένα μακρύ πρόσωπο να φαίνεται πιο κοντό ενώ ένα τετράγωνο σχήμα λειτουργεί με γωνιακά χαρακτηριστικά.

15. Κοκκινομάλλα κεφαλή

Δροσερά ακατάστατα χτενίσματα για άνδρες

Linus Jasper

Το μοντέλο Linus Jasper, «επαγγελματικό τζίντζερ», φοράει μαλλιά σε κλασικό σχήμα με στιλ με μοντέρνα ακατάστατη υφή.

Άλλα ακατάστατα κουρέματα

16. Messy Mullet

Μπερδεμένο κούρεμα κέφαλος

Ρότζερ Γκαρσία

Με αρκετό μήκος στο πίσω μέρος για να ονομάζεται ροή, αυτό το κούρεμα κέφαλος έχει κάποια ακατάστατη υφή στη γραμμή των μαλλιών και στην πλάτη.

17. Σύντομος Spiky Mullet

Υφή κούρεμα κέφαλας με υφή

Ντάνιελ Χειμωνάς

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε ένα κοντό κούρεμα κέφα, αυτή η έκδοση είναι διακοσμημένη με αιχμές με υφή παντού και ακατάστατη υφή στο λαιμό. Ένα δροσερό ακατάστατο χτένισμα για άνδρες.

18. Messy Faux Hawk

Μπερδεμένο χτένισμα faux γεράκι για άνδρες

Τζον Καρμόνα

Οι οδοντωτοί κυνόδοντες στη λαιμόκοψη συμπληρώνουν αυτό το ακατάστατο χτένισμα από ψεύτικο γεράκι.

Τα καλύτερα ακατάστατα χτενίσματα για άνδρες

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.