Η επιλογή των καλύτερων κουρέματος για στρογγυλά πρόσωπα δεν αφορά μόνο την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων. Εκτός από την πρώτη γραμμή της μόδας, οι κουρείς και οι στιλίστες εξατομικεύουν κάθε κόψιμο για να δουλέψουν με τον τύπο των μαλλιών σας και να κολακεύουν το σχήμα του προσώπου σας. Ορισμένα πρόσωπα είναι μακρύτερα, ευρύτερα, πιο γωνιακά ή πιο στρογγυλά και υπάρχει μια περικοπή που ταιριάζει σε καθένα από αυτά ελαχιστοποιώντας ορισμένα χαρακτηριστικά ενώ βελτιώνει άλλα.

Ένα στρογγυλό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από γεμάτα μάγουλα, στρογγυλεμένο σαγόνι και μπορεί να είναι σχεδόν ίσο σε πλάτος και ύψος. Αυτό το σχήμα προσώπου τείνει να στερείται γωνιακών χαρακτηριστικών και εμφανών γραμμών. Πολλοί άντρες έχουν στρογγυλά πρόσωπα, πιο συχνά λόγω γενετικής από ότι είναι υπέρβαροι.

Υπάρχουν πολλά στυλ που κολακεύουν τα παιδιά με στρογγυλά πρόσωπα. Το νούμερο ένα είναι να κρατάμε τις πλευρές κοντές για να αποφύγουμε την προσθήκη επιπλέον πλάτους. Για να εξισορροπηθεί το πλάτος, τα χτενίσματα μπορούν να προσθέσουν ύψος για να επιμηκύνουν το πρόσωπο. Ένα πλευρικό μέρος προσθέτει ασυμμετρία και ένα κολακευτικό εστιακό σημείο. Μια άλλη επιλογή είναι κάποια γωνιακή φράντζα για να αλλάξετε αυτό το στρογγυλό σχήμα.

 Σε γενικές γραμμές, μείνετε μακριά από το περιθώριο που κόβεται ευθεία στο μέτωπο, το οποίο προσθέτει πλάτος στο πρόσωπο. Αν σας αρέσουν τα μαλλιά του προσώπου, προχωρήστε. Μια γενειάδα με λίγο μήκος μπορεί να επιμηκύνει ένα στρογγυλό πρόσωπο, αλλά μερικά γλυκά καλαμάκια φαίνονται επίσης υπέροχα.

Υπάρχουν τρία απλά χαρακτηριστικά στα καλύτερα χτενίσματα για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα: κοντές πλευρές, πλαϊνό μέρος και ύψος ή γωνιακή φράντζα. Ακόμη και με δύο από τα τρία, το προφίλ σας θα φαίνεται μακρύτερο, λεπτότερο και πιο γωνιακό. Μιλήστε με τον στυλίστα ή τον κουρέα σας για να πάρετε ακριβώς το σωστό στυλ για το σχήμα του προσώπου και τον τύπο των μαλλιών σας επίσης.

Δείτε αυτές τις εικόνες για τα καλύτερα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα για άνδρες

1. ightψος

Ένα χτένισμα με όγκο από πάνω δίνει την όψη ενός μακρύτερου προσώπου και επομένως στενότερων μάγουλων. Οτιδήποτε πηγαίνει, συμπεριλαμβανομένων των λείων μαλλιών, πομπαντούρ, αιχμών, μπούκλες ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Cutskillah

Το pompe fade είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διαρκή χτενίσματα για τους άνδρες γιατί φαίνεται υπέροχο σε όλους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσετε αυτό το χτένισμα, με ένα ρετρό καθαρό φινίρισμα ή αυτό το μοντέρνο ακατάστατο στυλ. Οποιοσδήποτε τύπος ξεθωριάσματος γύρω από τις πλευρές και την πλάτη λειτουργεί, αλλά αυτό το ξεθώριασμα του δέρματος είναι πολύ καλό.

Mario Escajeda

Τα ξανθά μαλλιά είναι ένα άλλο αντρικό χτένισμα που φαίνεται υπέροχο σε όλους. Οι αιχμές με υφή είναι μια δημοφιλής εμφάνιση αυτή τη στιγμή, αλλά μπορούν επίσης να φορεθούν ακατάστατες, κοντές, όπως παραπάνω ή σε faux γεράκι.

Al Uppercut

Μια άλλη τρέχουσα τάση μαλλιών που ταιριάζει σε άντρες με φαρδιά μάγουλα ή στρογγυλά πρόσωπα είναι τα σγουρά μαλλιά. Το να φοράς πιο μπούκλες είναι μια ζεστή εμφάνιση αυτή τη στιγμή, όπως και αυτός ο όγκος και η υφή. Φροντίστε να κρατάτε τα πλαϊνά και την πλάτη κοντά. Περισσότερα γι ‘αυτό παρακάτω.

2. Σύντομες Πλευρές

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα στρογγυλό ή φαρδύ πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτό είναι να διατηρείτε τις πλευρές κομμένες. Οι κοντές πλευρές, το μακρύ κούρεμα από πάνω είναι ένα κλασικό ανδρικό κούρεμα που συνεχίζει να είναι στην τάση.

Τα μαλλιά μπορούν να κοπούν σύντομα με κωνικό κούρεμα ή οποιοδήποτε είδος ξεθωριάσματος. Το ξεθώριασμα μπορεί να είναι υψηλό, μεσαίο ή χαμηλό, αλλά το κλειδί δεν είναι η προσθήκη επιπλέον πλάτους. Το ανδρικό undercut είναι ένα από τα ιδανικά στυλ για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα. Οι ξυρισμένες πλευρές προσθέτουν μηδενικό πάχος και ενισχύουν την εμφάνιση τόσο του ύψους όσο και της πληρότητας στην κορυφή.

Wes Staucet

Αυτό το εξαιρετικά κοντό κούρεμα είναι πιο περίπλοκο από ό, τι φαίνεται στην αρχή. Αυτή η εμφάνιση συνδυάζει μια σειρά, buzzcut και χαμηλό ξεθώριασμα. Το μούσι είναι υπέροχο αλλά δεν απαιτείται. Αυτό το ξυρισμένο κούρεμα είναι δημοφιλές σε πολλούς άνδρες αλλά είναι επίσης ένα κολακευτικό κόψιμο για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα.

Χοσέ Κρέσπο

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε πολλά μαλλιά για να κρατήσετε τις πλευρές κοντές. Αυτή η χαμηλή εξασθένηση εστιάζει στους κροτάφους συγκεντρώνει το μήκος στο πάνω και πίσω μέρος. Η σγουρή υφή προσθέτει επίσης κάποιο ύψος.

Νέβιν Ερνάντες

Οι κοντές πλευρές δεν χρειάζεται να ξυριστούν. Αυτό το κωνικό κούρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να τονίσετε τα πυκνά μαλλιά ενώ κολακεύετε τα στρογγυλά πρόσωπα. Ένα γρήγορο ξεθώριασμα στη λαιμόκοψη και τα πλάγια καθαρίζουν αυτά τα άκρα. Το στυλ σάρωσης πίσω με άφθονη υφή είναι επίκαιρο.

3. Πλευρικό μέρος

Ένα πλευρικό μέρος εισάγει ασυμμετρία που έρχεται σε αντίθεση με τα στρογγυλά πρόσωπα. Το μέρος μπορεί να είναι οπουδήποτε από τη μία πλευρά, καθώς και να διακοσμηθεί με χτένα ή να ξυριστεί. Ανάλογα με το κούρεμα και το χτένισμα, η αλλαγή της πλευράς του μέρους σας μπορεί να προσθέσει επιπλέον όγκο στο βλέμμα σας επειδή τα μαλλιά εκπαιδεύτηκαν να βρίσκονται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εδώ είναι μερικοί δροσεροί τρόποι για να φορέσετε ένα πλευρικό μέρος.

Mario Escajeda

Το combover fade είναι ένα άλλο δημοφιλές κούρεμα που εξελίσσεται αντί να βγαίνει από τη μόδα. Αυτό το δροσερό κόψιμο διαθέτει ένα undercut μέχρι το σκληρό μέρος. Τα μαλλιά στην κορυφή έχουν κάποιο φυσικό κύμα και είναι διακοσμημένα στη διαγώνιο.

Arielle Cuyuga

Πολλά από αυτά τα χτενίσματα συνδυάζουν πολλά στοιχεία που λειτουργούν για παιδιά με στρογγυλά πρόσωπα. Αυτό το pompadour και το ξεθώριασμα θα λειτουργούσε μόνο του, αλλά το βαθύ πλευρικό μέρος προσθέτει ένα μοντέρνο φινίρισμα και δροσερή γωνία.

Άλεξ Πάλοφ

Εδώ είναι ένα δροσερό μέρος που μπορεί να προστεθεί σε μια ποικιλία χτενισμάτων. Το κομμάτι έχει μήκος περίπου μια ίντσα, αλλά έχει την πλήρη επίδραση της διαίρεσης των μαλλιών και της δημιουργίας ενός εστιακού σημείου. Το μαλακό μέρος λειτουργεί πολύ καλά με αυτά τα σκουπισμένα μαλλιά, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει με άλλα χτενίσματα τύπου πίσω.

4. Wispy Fringe

Εάν η προσθήκη όγκου από πάνω δεν λειτουργεί για τον τύπο ή την αισθητική των μαλλιών σας, αυτός είναι ένας άλλος τύπος ανδρικού χτενίσματος που ταιριάζει σε στρογγυλά πρόσωπα. Ενώ η ευθεία απέναντι στα κτυπήματα είναι ένα σημαντικό όχι, το wispy περιθώριο είναι ένα do. Επιπλέον, τα χτενίσματα με φράντζα είναι μαζικά στην τάση αυτή τη στιγμή. Φορέστε μαλλιά σφικτά, στο πλάι ή και τα δύο. Εδώ είναι μερικές υπέροχες εμφανίσεις.

Iisakki Nummi

Το περιποιημένο περιθώριο και η υφή είναι διακοσμημένο υπό γωνία που έρχεται σε αντίθεση με τα φαρδιά μάγουλα. Οι κοντές πλευρές κοντές ολοκληρώνουν το επιμηκυμένο προφίλ, ενώ μερικές αιχμές στο πίσω μέρος δημιουργούν μια υπόδειξη ύψους.

Isaiah Hernandez

Αυτός ο τύπος κούρεμα καλλιέργειας είναι τόσο δημοφιλής αυτή τη στιγμή και έχει φέρει πίσω το περιθώριο για τους τύπους. Ενώ αυτή η έκδοση κόβεται κατευθείαν στο μέτωπο, είναι διακοσμημένη με υφή και διαχωρισμό που εμποδίζει το βλέμμα να κάνει το στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται πιο καταληπτικό.

Iisakki Nummi

Εδώ είναι ένας άλλος δροσερός τρόπος για να φορέσετε περιθώρια. Είναι μια καλλιέργεια με υφή με διαφορετικό τύπο κτυπήματος. Είναι κοντά, χοντρά και κομμένα και διακοσμημένα με γωνίες. Είναι μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση που λειτουργεί επίσης για στρογγυλά πρόσωπα.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.