Τα μαλλιά μεσαίου μήκους μπορεί να είναι ακατάστατα ή περιποιημένα, κλασικά ή μοντέρνα, φθαρμένα πάνω ή κάτω. Περισσότερο μήκος σημαίνει περισσότερες επιλογές.

Φαίνεται ότι τα κοντά μαλλιά έχουν χαμηλή συντήρηση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ένα υπέροχο κόψιμο με κωνικές πλευρές μπορεί να διαρκέσει περισσότερο μεταξύ επισκέψεων κουρέων. Μισή ίντσα ανάπτυξης σε ένα ξυρισμένο ξεθώριασμα αλλάζει εντελώς το σχήμα ενός κούρεματος, ενώ η ίδια ανάπτυξη σε πιο μακριά μαλλιά έχει μόνο μεγαλύτερο μήκος.

Μερικές από αυτές τις μεγαλύτερες περικοπές έχουν επίσης ξεθωριάσματα ή κωνικά, τα οποία φαίνονται καλά όταν μεγαλώνουν αλλά απαιτούν τακτικές επισκέψεις κουρέων για να διατηρηθούν.

Δείτε 19 από τις επιλογές μας για τα καλύτερα μεσαίου μήκους αντρικά χτενίσματα.

1. Side Part Hairstyle

Καλύτερα μεσαίου μήκους αντρικά χτενίσματα 2017

Ο Άντριου κάνει μαλλιά

Αυτή η μακρύτερη έκδοση σε preppy μαλλιά έχει άφθονη τάση υφή και όγκο. Αυτό είναι ένα δροσερό στυλ για παιχνίδι ή φορέστε το χτενισμένο τακτοποιημένα για τη δουλειά.

2. Combover + Taper Fade

Κομμωτής Agus de Asís

Αυτό το μακρύτερο στυλ συνδυασμού διαθέτει ένα σκληρό μέρος, εξασθενίζει το κωνικό στα πλάγια και άφθονη ροή από πάνω.

3. Long on Top, κοντές πλευρές και πίσω μαλλιά

Σαμ Καμπάνια

Τα αντρικά μαλλιά αυτή τη στιγμή αφορούν στυλ ελεύθερης ροής με άφθονη υφή και κίνηση. Αυτό χτυπά όλα αυτά τα σημεία με πανικό.

4. Quiff

Πλεκτά κουρεία

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους ανεβάζουν αυτό το κουτί στο επόμενο επίπεδο, κυριολεκτικά.

5. Σκουπίστε πίσω

Τζάνικ Κνοπ

Το πίσω σκούπισμα έχει παρόμοιο προφίλ με τα μαλλιά που έχουν γυρίσει πίσω, αλλά έχει ένα πιο μπερδεμένο, ανεμοδαρμένο φινίρισμα. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά για μεσαία ανδρικά μαλλιά και συνεχίζει να φαίνεται καλύτερα όλη την ημέρα.

6. Comb Over + Fade

Τζούνιορ Τζούνιορ.

Το cool combover λειτουργεί σε κάθε μήκος, από σύντομο σε μακρύ. Αυτή η δροσερή έκδοση διαθέτει ένα ξεθώριασμα χωρίς πλευρές συντήρησης και τα μαλλιά σαρώνουν προς τη μία πλευρά. Το προϊόν κατά μήκος του τμήματος διατηρεί τα μαλλιά στη θέση τους, ενώ αφήνει τα μαλλιά χαλαρά στις άκρες.

7. Σαρώστε πίσω + κυματιστά μαλλιά

Ματ Τζ.

Τα μακρύτερα και πιο χαλαρά στυλ λειτουργούν καλά με την πρόσθετη υφή από τα κυματιστά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν μεσαίας συγκράτησης για λίγο όγκο και κρατήστε το από πάνω αφήνοντας κύματα να κάνουν τη δουλειά τους.

8. Pomp + Burst Fade

Men’s World Herenkappers

Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά, τόσο μεγαλύτερη είναι η λαμπρότητα. Μια μικρή έκρηξη ξεθωριάζει πίσω από το αυτί προσθέτει μια δροσερή λεπτομέρεια στα πλάγια.

9. Χτένισμα στην πλάτη + Mid Fade

Raggos Barbering

Αυτό το χτένισμα στην πλάτη είναι ένα βουρτσισμένο look με όγκο. Τα μακριά μαλλιά αναμειγνύονται σε μεσαίο ξεθώριασμα για άψογο φινίρισμα.

10. Side Part Hairstyle για μεσαία μαλλιά

Κομπάζω & Λεπίδα

Το χτένισμα στο πλάι είναι ένα από εκείνα τα χτενίσματα των ανδρών που μπορούν να φορεθούν με μια σχεδόν άπειρη ποικιλία τρόπων. Αυτή η νέα έκδοση διαθέτει άφθονο όγκο και υφή.

11. Texture Comb Over+ Mid Fade

Carter Supply Co.

Εδώ είναι ένας παρόμοιος, αλλά διαφορετικός τρόπος για να φορέσετε ένα πλευρικό μέρος. Αυτή η έκδοση χωρίζεται περαιτέρω στη μία πλευρά, αφήνοντας πολλά χοντρά μαλλιά να χτενιστούν με πρόσθετη υφή και όγκο.

12. Side Part Sweep Back + Neck Taper

Talitha A.M.E. Μάντισον

Τα κωνικά χτενίσματα γίνονται πιο δημοφιλή, ειδικά για μαλλιά μεσαίου μήκους. Εξακολουθούν να φαίνονται τακτοποιημένα στο πίσω μέρος, ειδικά όταν σαρώνουν προς τα πίσω, χτενίζονται προς το κέντρο και τελειώνουν με ένα καθαρό κωνικό λαιμό.

13. Χτενίσματα για μεσαία μαλλιά

Έριν Γκρόμον

Τα μακρύτερα μαλλιά των ανδρών απαιτούν κούρεμα όσο και τα κοντά μαλλιά, αλλά όχι τόσο συχνά. Η περιστασιακή επένδυση θα διαμορφώσει τα μαλλιά, θα κόψει το βάρος και θα βοηθήσει στο στυλ. Χωρίς να αφαιρέσετε πολύ μήκος, αυτό το κόψιμο δημιουργεί ένα φρέσκο ​​προφίλ και καθαρό στυλ κοπής.

14. Κλασικά χτενίσματα για άνδρες

Ρος Μάθισον

Αυτό το χτένισμα στο πλάι με ένα τάπερ είναι μια κλασική εμφάνιση. Μπορεί να διακοσμηθεί με καθαρό κόψιμο όπως επάνω ή με κάποια υφή και όγκο για μεγαλύτερη ψύξη.

15. Χτενισμένο ακατάστατο μέρος

Tote Barber

Αυτό το αβίαστα δροσερό στυλ δείχνει ότι δεν είναι μόνο το ξεθώριασμα. Η εμφάνιση θα βελτιώνεται συνεχώς καθώς περνάτε τα δάχτυλά σας στα μαλλιά καθώς η μέρα περνάει.

16. High Fade +Side Swept Fringe

Rum Barber

Αυτό το φρέσκο ​​στυλ δουλεύει μακριά μαλλιά από πάνω και στο πλάι. Θα μπορούσε επίσης να χτενιστεί στη μία πλευρά, αλλά είναι πάντα καλό να έχετε πολλές επιλογές στυλ.

17. Undercut + Messy Comb Over

Whitney VerMeer

Αυτό το χτένισμα αποσύνδεσης είναι ένας δροσερός τρόπος για να φορέσετε μαλλιά μεσαίου μήκους. Σκουπίστε αυτή τη δροσερή χτένα ή φορέστε την τακτοποιημένα.

18. Mohawk Fade

Tote Barber

Ενώ είναι διακοσμημένο σε ένα νόμιμο ακατάστατο μοχάουκ, αυτά τα μαλλιά μεσαίου μήκους με ξεθώριασμα μπορούν επίσης να φορεθούν σε μια λεία πλάτη, χτένα πάνω ή μπροστά..

19. Long Fohawk + Low Bald Fade + Beard

staygold31

Το fohawk, γνωστό και ως faux γεράκι, είναι δροσερό κοντό και πιο δροσερό με μαλλιά μεσαίου μήκους. Ένας συνδυασμός ξήρανσης με φυσίγγιο και προϊόντος επιτυγχάνουν αυτή την αψηφή της βαρύτητας εμφάνιση. Αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί σκόνη σκόνης Schwartzkopf. Το κόψιμο μπορεί επίσης να φορεθεί με πλάτη, σε χτένα ή χαλαρό με περιθώριο.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.