Εάν οι υψηλές ξεθωριάσεις είναι πολύ υψηλές και οι χαμηλές ξεθωριάσεις είναι πολύ χαμηλές, αυτά τα κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματος μπορεί να είναι σωστά. Αυτός ο τύπος ξεθώριασης καθαρίζει τη λαιμόκοψη αφήνοντας μια ένδειξη μήκους πάνω από τους κροτάφους.

Αυτό το ενδιάμεσο μήκος ξεθώριασης μπορεί να είναι το πιο ευέλικτο. Το μεσαίο ξεθώριασμα μπορεί να κοπεί χαμηλότερα ή υψηλότερα, σε καμπύλη ή σε ευθεία γραμμή. Οι ξεθωριάσεις μεσαίου μήκους είναι συχνά, αλλά όχι πάντα, ξεθωριάζουν κάτω από τα αυτιά. Η άλλη επιλογή για το μεσαίο ξεθώριασμα είναι μια ευθεία γραμμή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το μήκος του ξεθωριάσματος μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά κοντό ξεθώριασμα σκιάς ή ξεθώριασμα φαλακρών κάτω από το δέρμα.

Το μεσαίο ξεθώριασμα είναι μια κολακευτική επιλογή για όλα τα παιδιά επειδή δεν προσθέτει πλάτος στα πλάγια. Αυτό καθιστά το μεσαίο ξεθώριασμα επιπλέον κολακευτικό για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα και λειτουργεί καλά για πυκνά μαλλιά, σγουρά μαλλιά και μαύρα μαλλιά.

Ελέγξτε αυτές τις εικόνες για 45 τρόπους για να φορέσετε κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματος καθώς και διαφορετικά χτενίσματα από πάνω.

1. Κούρεμα Mid Fade

το μεσαίο δέρμα ξεθωριάζειΠατ Ρίγκαν

Οι ξεθωριάσεις είναι πιο δραματικές όταν φαίνονται από το πλάι, αλλά η μπροστινή όψη είναι εξίσου, αν όχι πιο σημαντική.

2. Mid Skin Fade

κούρεμα mid fadeΠατ Ρίγκαν

Το μεσαίο ξεθώριασμα αφαιρεί τα μαλλιά μέχρι τους κροτάφους για σφιχτό προφίλ. Τα μαλλιά μπορεί να κωνώνουν ψηλότερα ή χαμηλότερα στο κεφάλι, αλλά η βασική διαφορά μεταξύ μεσαίου και υψηλού ξεθωριάσματος είναι η τοποθέτηση της λαιμόκοψης στο πίσω μέρος.

3. Ανδρικό χτένισμα Mid Fade

κούρεμα mid fadeΚουρείο Ross Parlane

Όπως και άλλες ξεθωριάζει, το ξεθώριασμα μεσαίου μήκους μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε κούρεμα οποιουδήποτε μήκους. Εδώ είναι με ένα κοντό χτένισμα με υφή. Οι καθαρές κομμένες πλευρές και τα κυματισμένα κύματα από πάνω είναι ένας δροσερός συνδυασμός.

4. Κούρεμα Mid Fade για μαύρους άντρες

Κούρεμα Mid Fade ΜαύροΚεν Νγκουέν

Το ξεθώριασμα δημιουργεί ένα καμπύλο σχήμα που έρχεται σε αντίθεση με το σχήμα γραμμής και γενειάδας.

5. Mid Drop Fade

μεσαία σταγόνα ξεθώριασμα κούρεμαNomad Barber LDN

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια σταγόνα ξεθωριάζει πέφτει πίσω από το αυτί. Αυτό το φρέσκο ​​στυλ αντιπαραβάλλει το τόξο του ξεθωριάσματος με ένα σκούπισμα κτυπήματος στο μπροστινό μέρος.

6. Κούρεμα μεσαίου φαλακρού ξεθωριάσματος

μεσαίο φαλακρό ξεθώριασμα κούρεμαΚρίζτοφερσον

Προσθέστε μια απροσδόκητη λεπτομέρεια σε ένα μεσαίο ή χαμηλό ξεθώριασμα με λαιμόκοψη σε σχήμα V. Το σημείο είναι μια δροσερή αντίθεση ενάντια στις τσαλακωμένες μπούκλες στην κορυφή και επίσης φαίνεται υπέροχο με μια σειρά από άλλα χτενίσματα, ειδικά με ένα ξεθώριασμα mohawk.

7. Ανδρικό κούρεμα Mid Fade

ανδρικό κούρεμα mid fadeΚρίστιαν Μαέζ

Αυτό το μεσαίο ξεθώριασμα με μια ξυρισμένη γραμμή προσθέτει ένα μοντέρνο φινίρισμα στο κατά τα άλλα κλασικό ανδρικό κούρεμα.

8. Κούρεμα Black Mid Fade

ανδρικό κούρεμα mid fadeΣερζ Γιανικ

Αυτή η δροσερή εμφάνιση αντικατοπτρίζει το τόξο του ξεθωριάσματος στα σγουρά μαλλιά από πάνω. Ένα ξυρισμένο πλαϊνό μέρος τελειώνει την εμφάνιση που ταιριάζει εξίσου για δουλειά και παιχνίδι.

9. Μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα για σγουρά μαλλιά

mid fade κούρεμα σγουρά μαλλιάΧοσέ Κρέσπο

Το ξεθώριασμα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να φοράτε σγουρά μαλλιά. Μπορείτε να αγκαλιάσετε τη φυσική υφή χωρίς να αναπτυχθείτε. Φυσικά, είναι επίσης μια ωραία εμφάνιση, αλλά δεν είναι για όλους.

10. Κούρεμα Mid Taper Fade

κούρεμα μεσαίου κωνικού ξεθώριασμαΝικ ο Κουρέας

Εάν προσπαθείτε να εντοπίσετε τη διαφορά μεταξύ ενός κωνικού ξεθωριάσματος και εξασθένισης, κοιτάξτε πίσω από το αυτί. Το κωνικό ξεθώριασμα έχει μια ευδιάκριτη γραμμή ενώ ένα ξεθώριασμα θα έχει θαμπάδα. Αυτό είναι μεσαίο υψηλό κωνικό ξεθώριασμα επειδή υπάρχει ένα κωνικό στις άκρες με κοντά μαλλιά που εκτείνονται προς τα πάνω.

11. Mid Fade + Comb Over

χτένα μεσαίου ξεθωριάσματος κούρεμαPaul Charles Sheaffer III

Το combover fade είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για άντρες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε την εμφάνιση, αλλά αυτή η έκδοση διαθέτει ένα μεσαίο ξεθώριασμα και σκληρό μέρος του δέρματος.

12. Mid Fade + Κοντά μαλλιά

mid fade κούρεμα κοντά μαλλιάΟ Άντριου κάνει μαλλιά

Με τα ξεθωριασμένα κουρέματα, όλα πάνε από πάνω. Αυτή η δροσερή εμφάνιση συνδυάζει υφή κοντά μαλλιά με μια μεσαία σκιά ξεθωριάζει. Ένα πολύ δημοφιλές ανδρικό κούρεμα τα τελευταία χρόνια.

13. Χτένισμα Mid Fade

mid fade κουρέματα για άνδρεςΚρίστιαν Μαέζ

Αυτό το κόψιμο είναι τόσο δροσερό όσο και καθαρό. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις αλλά και για άντρες με ενεργό τρόπο ζωής που θέλουν να δείχνουν όμορφοι ανά πάσα στιγμή.

14. Καλύτερα κούρεμα Mid Fade

τα καλύτερα mid fade κουρέματαΟμάρ Πένια

Μια μέση εξασθένηση μετατρέπει αυτά τα 360 κύματα σε 180 κύματα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ξεθωριασμένα κούρεμα λόγω της αντιπαράθεσης μεταξύ της κυματιστής υφής και της θολής εξασθένησης.

15. Low-Mid Fade

χαμηλό μεσαίο ξεθώριασμα κούρεμαΟμάρ Πένια

Το φαλακρό μέρος αυτού του ξεθωριάσματος ξεκινά χαμηλά αλλά το ανεβάζει λίγο ψηλότερα στη λαιμόκοψη.

16. Mid Fade + Long Top

Κούρεμα Mid Fade Long TopΡάιαν Κάλεν

Πολλά χτενίσματα μεσαίου μήκους ξεθωριάζουν είναι μακριά από πάνω με κοντές πλευρές και πλάτη. (Αγνοήστε το υψηλό ξεθώριασμα εκεί κάτω στην κάτω δεξιά γωνία.) Είτε είναι πικάντικο είτε έχει υφή, έχει στυλ προς τα πάνω ή προς τα κάτω, η μεσαία πτώση τονίζει το μήκος και το ύφος αυτού που συμβαίνει στην κορυφή.

17. Κούρεμα Black Mid Fade

μαύρο κούρεμα mid fadeΟμάρ Πένια

Στέψτε τον εαυτό σας βασιλιά με αυτό το απλό αλλά τολμηρό σχέδιο μαλλιών σε μια μέτρια εξασθένηση.

18. Μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα – Κοντό στην κορυφή

Μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα - κοντό στην κορυφήΜπερτλεμπάρμπιερ

Εδώ είναι ένα σύντομο κούρεμα ροής πάνω σε ένα ξεθώριασμα μεσαίου μήκους.

19. Μεσαίο ξεθωριασμένο σχέδιο κούρεμα

σχεδιασμός κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματοςΟμάρ Γκάντιερ

Αυτός ο φρέσκος τρόπος για να φορέσετε ένα σχέδιο μαλλιών το ξυρίζει αμέσως στο ξεθώριασμα. Θα τους αρέσει να σε βλέπουν να φεύγεις.

20. Pompadour + Mid Fade

κούρεμα pompadour mid fadeΈντι Γκάλεγκος Τζούνιορ.

Το pompadour είναι ένα άλλο ρετρό ανδρικό χτένισμα που παίρνει μια σύγχρονη ενημέρωση με ένα ξεθώριασμα. Το κομψό ξεθώριασμα συχνά φοριέται με υψηλό ξεθώριασμα, αλλά με ξεθώριασμα μεσαίου επιπέδου, μπορείτε να προσθέσετε ένα σκληρό μέρος.

21. High-Mid Fade

κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματοςΤέρας Έντι Τζούνιορ.

Αυτό το σχεδόν ευθεία ξεθώριασμα είναι λίγο υψηλότερο από το συνηθισμένο μέσο ξεθώριασμα.

22. Mid Fade + Straight Hair

mid fade κούρεμα ίσια μαλλιάSeeCut Hairstylizh

Όπως και άλλοι τύποι ξεθωριάσεων, το μέσο ξεθώριασμα λειτουργεί με όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ίσων.

23. Μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα με μέρος

mid fade κούρεμα με μέροςΣασάν

Ενδιάμεσα στο μεσαίο ξεθώριασμα και στο πλευρικό μέρος υπάρχει ένα μικρό τμήμα χοντρών μαλλιών. Εκτός από το χτένισμα των μαλλιών από πάνω, χρησιμοποιήστε ένα άγγιγμα του προϊόντος για να μην κολλήσουν τα κοντά μαλλιά.

24. Mid Fade With Waves

mid fade κούρεμα με κύματαΤζίνα ο κουρέας

Τα κύματα μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε είδος ξεθωριάσματος ή καθόλου, αλλά αυτό ισχύει για ένα μεσαίο δέρμα ξεθωριασμένο και ξυρισμένο μέρος.

25. Mid Level Fade

κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματοςΜάικλ Μάρτιν

Τα ξεθωριασμένα κουρέματα φαίνονται υπέροχα από κάθε γωνία, ειδικά από την πλάτη. Αυτό το κλασικό μπιφτέκι στυλάτο με μια πομάδα που έχει πολύ κράτημα, άφθονη λάμψη και θολή λαιμόκοψη.

26. Κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματος με σχέδιο μαλλιών + σγουρά μαλλιά

κούρεμα mid fadeTrevor Moots

Αυτό είναι ένα δροσερό παράδειγμα κούρεμα μεσαίας-υψηλής πτώσης. Η καμπύλη επαναλαμβάνεται στην ξυρισμένη γραμμή και διακόπτεται από ένα ζευγάρι πτερύγια. Λειτουργεί καλά με αυτή τη σγουρή καλλιέργεια, αλλά το ξεθώριασμα και ο σχεδιασμός των μαλλιών θα φαίνονται εξίσου καλά με διαφορετικούς τύπους μαλλιών ή χτενίσματα.

27. Mid Bald Fade + Side Part Sweep Back

το μεσαίο δέρμα ξεθωριάζειΦρέιζερ Μίλιγκαν

Με ένα γρήγορο κωνικό, αυτό το μεσαίο φαλακρό ξεθώριασμα αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από το δέρμα. Χρησιμοποιώντας ένα κούρεμα για να αποκαλύψετε μελάνι, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας σε μεγάλο βαθμό. Μην ανησυχείτε αν το δέρμα σας είναι ένας κενός καμβάς. Το ξεθώριασμα φαίνεται καλό σε όλους.

28. Κούρεμα Mid Taper Fade

μεσαίο κωνικό ξεθώριασμαCole Buerkle

Το κωνικό ξεθώριασμα ξεθωριάζει μόνο τα πλαϊνά και τη λαιμόκοψη, αφήνοντας ένα καθορισμένο τόξο πίσω από το αυτί. Αυτό το μεσαίο κωνικό παίρνει κοντά μαλλιά πιο ψηλά στις άκρες.

29. Mid Drop Fade + Quiff Hairstyle

η μέση σταγόνα ξεθωριάζειToastie

Τα σκούρα μαλλιά σε αντίθεση με την πλατίνα δίνουν αυτό το ξεθώριασμα επιπλέον βάθος. Χρησιμοποιείται ως καμβάς για ένα λεπτό σχέδιο μαλλιών, αυτό το μεσαίο ξεθώριασμα διαθέτει επίσης ένα τόξο προς τα πάνω πριν βυθιστεί χαμηλά στην πλάτη.

30. Mid Bald Fade Haircut + Side Part Hairstyle

μεσαία φαλακρή εξασθένισηΠολ Πρέσοου

Το mid fade είναι μια μοντέρνα προσθήκη στο κλασικό χτένισμα στο πλάι. Το κλειδί για να μην κολλήσουν τα μαλλιά είναι να αφήσετε αρκετό μήκος πριν από το κωνικό και ένα άγγιγμα του προϊόντος.

31. Mid Fade + Comb Over Haircut

mid fade χτένα πάνωΚύριος Πολ Τσαρλς

Το χτένι πάνω είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα ξεθωριάσματος. Αυτή η έκδοση έρχεται σε αντίθεση με τα μακριά μαλλιά στο πλάι του τμήματος με κοντά στο άλλο και ένα μεσαίο δέρμα ξεθωριάζει.

32. Χαμηλό έως μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα για παχιά μαλλιά

Mid Low FadeΚεν Νγκουέν

Αυτό το ξεθώριασμα προσγειώνεται κάπου στο έδαφος μεταξύ χαμηλού και μεσαίου ύψους. Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι χαμηλά, αλλά η θολούρα συνεχίζεται προς τα επάνω και στα πλάγια του κεφαλιού.

33. Mid Fade + Hair Hair Haircut For Men

μεσαίο ξεθώριασμα σγουρά μαλλιάΠαντρευτήκαμε τα μαλλιά

Τα ξεθωριασμένα κουρέματα είναι ένα από τα καλύτερα κουρέματα για σγουρά μαλλιά. Γιατί; Επειδή μπορείτε να ελέγξετε πόσο curl θέλετε. Αυτό το κόψιμο κρατά μπούκλες μεσαίου μήκους από πάνω με ένα ρυθμιστικό κοντά μαλλιά πριν από το μεσαίο ξεθώριασμα.

34. Mid Fade With Waves

Mid Fade With WavesAndy Αυθεντικός

Αυτά μπορεί να μην είναι 360 κύματα, αλλά αυτή η υφή φαίνεται υπέροχη με ένα μεσαίο ξεθώριασμα, ευθυγράμμιση και σχέδιο μαλλιών.

35. Mid Fade + Short Crop Κούρεμα για χοντρά μαλλιά

mid fade κοντη κορυφηΜπράιαντ Γκουτιέρες

Εδώ είναι ένα χοντρό αλλά σύντομο κούρεμα με σχεδόν μια ευθεία μεσαία φαλάκρα. Δοκιμάστε ένα κερί μαλλιών για να αποκτήσετε αυτή τη φυσική υφή.

36. Κούρεμα μεσαίου χαμηλού ξεθωριάσματος + Κοντά κυματιστά μαλλιά

μέση χαμηλή εξασθένισηΛουκ Μπομόν

Αυτό το ξεθώριασμα δέρματος είναι ένα άγγιγμα υψηλότερο από ένα χαμηλό ξεθώριασμα και ένα άγγιγμα χαμηλότερο από ένα μεσαίο ξεθώριασμα για αυτό ακριβώς το μεσαίο χαμηλό ξεθώριασμα. Ο κουρέας σας θα προσαρμόσει το μέγεθος και το σχήμα του ξεθωριάσματος για να κολακεύει το σχήμα του κεφαλιού σας (και το μέγεθος).

37. Mid Skin Fade + Quiff Κούρεμα

κούρεμα μεσαίου δέρματος ξεθωριάζειΣασάν

Αυτό το τραγανό κόψιμο για παχιά μαλλιά ξεκινά κατευθείαν από το ναό και πέφτει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι σχεδόν μια εικόνα καθρέφτη του αιχμηρού κουρδίσματος μπροστά.

38. Bald Mid Fade + κωνικό κούρεμα

φαλακρό μεσαίο ξεθώριασμαΣπασμένα μαλλιά

Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο μεσαίου ξεθωριασμένου φαλακρού. Μπορεί να είναι έκπληξη να δείτε το χλωμό χρώμα του τριχωτού της κεφαλής σας, αλλά παίρνει κάποιο χρώμα μετά από μερικές ημέρες. Ακόμα και από εδώ, είναι προφανές πώς ένα ξεθώριασμα τραβάει το μάτι σας στο χτένισμα που φοριέται από πάνω.

39. Φυσικές μπούκλες + Φαλακρή Mid Fade κούρεμα

μεσαία ξεθώριασμα μαύρα μαλλιάΤζίνα ο Κουρέας

Αυτό το σγουρό τοπ φαίνεται εντελώς διαφορετικό όταν φοριέται με χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό ξεθώριασμα. Δοκιμάστε τα όλα μέχρι να βρείτε το αγαπημένο σας.

40. Dreadlocks + Mid Fade

dreadlocks + ξεθωριάζουνKJ The Barber

Το μεσαίο υψηλό ξεθώριασμα φαίνεται υπέροχο με μακριά και κοντά μαλλιά. Αυτά τα μακριά dreadlocks είναι ψηλά στο κεφάλι αλλά το δέρμα ξεθωριάζει κόβεται ακριβώς στη μέση. Αυτό θα λειτουργήσει επίσης με κοντές, μεσαίες ή μακριές πλεξούδες.

41. Mid Fade + Μεσαία έως μακριά μαλλιά στην κορυφή

Μεσαίο ξεθώριασμα με μακριά μαλλιά από πάνωΡούγκερ Μπάρμπερ

Ακολουθεί μια έκδοση του δημοφιλούς αποσυνδεδεμένου χτενίσματος με ένα μεσαίο ξεθώριασμα αντί για το χαμηλό. Τα μαλλιά απλώς σκουπίζονται πίσω με τα δάχτυλα για αυτή την αβίαστα δροσερή εμφάνιση. Δοκιμάστε έναν πηλό μαλλιών για να προσθέσετε υφή και να κρατήσετε χωρίς λάμψη.

42. Mid Fade + Κούρεμα με μικρή υφή

κούρεμα pompadour mid fade

Αντόνιο Ματέο

Το pomp είναι ένα κλασικό κόψιμο που παίρνει ένα σύγχρονο πλεονέκτημα από την προσθήκη ενός ξεθωριάσματος. Αυτός ο φαλακρός ξεθωριάζει γρήγορα από μαλλιά σε δέρμα με το θάμπωμα που είναι το σημάδι ενός μείγματος υψηλής ποιότητας. Το στιλ με υφή και το ξυρισμένο μέρος ενημερώνουν επίσης το ρετρό στυλ.

43. Pompadour μεσαίου μήκους + Mid Fade

Κούρεμα μεσαίου μήκους με μεσαίο ξεθώριασμαΝτίλαν Φέντον

Τα μαλλιά κόβονται παχιά για να τονίσουν τη διαφορά μεταξύ του ξεθώριασμα της φαλακρής σταγόνας και των πλούσιων μαλλιών τζίντζερ από πάνω. Είναι ένα μοντέρνο χτένισμα στο πλάι με ένα κουκούτσι στο μπροστινό μέρος.

44. Κούρεμα High Top + Mid Skin Fade

Highηλό κούρεμα με μεσαίο φαλακρό ξεθώριασμαWizzy da Barber

Το μεσαίο ξεθώριασμα λειτουργεί με κάθε χτένισμα από κοντό έως μακρύ και συντηρητικό έως δροσερό. Η στρογγυλεμένη ψηλή κορυφή πέφτει στις κατηγορίες μακριά μαλλιά και δροσερά. Η γωνία του ξεθωριάσματος αντανακλά τα μαλλιά από πάνω, τονίζοντας τις τολμηρές γραμμές αυτού του φρέσκου στιλ.

45. Κούρεμα με κοντά μαλλιά Mid Fade

Κοντό κούρεμα με μεσαίο ξεθώριασμα

Αυτό είναι ένα δροσερό κόψιμο για παχιά ή ασιατικά μαλλιά, ειδικά αν θέλετε να παραμείνετε δροσεροί και να δείχνετε ζεστοί στη ζέστη του καλοκαιριού.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.