Τα κούρεμα με κόντεμα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους άνδρες εδώ και χρόνια. Η κλασική εμφάνιση είναι επίσης μια καυτή τάση που δεν θα φύγει σύντομα.

Ακολουθούν μερικά υπέροχα παραδείγματα του κλασικού κωνικού ξεθωριάσματος που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στα καλύτερα κουρεία του κόσμου.

Μερικές φορές το ξεθωριασμένο κούρεμα ονομάζεται επίσης κωνικό ξεθώριασμα ή τάπερ. Για κάθε περίπτωση, δείξτε πάντα στον κουρέα σας μια εικόνα αυτού που θέλετε. Ωστόσο, τεχνικά, τα τάπερ και το ξεθώριασμα είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Taper Fade vs Fade

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με το τι είναι το κωνικό ξεθώριασμα. Το κούρεμα ξεθωριάζει και τα δύο ξεθωριάζουν και στο πώς κόβονται τα μαλλιά στο πλάι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Και οι δύο γίνονται από κοντές σε πιο κοντές στη λαιμόκοψη. Τα κωνικά και τα ξεθωριάζουν επίσης και τα δύο μεγαλώνουν καθαρά, σε σύγκριση με μπλοκαρισμένους νάπες ή καθορισμένες λαιμόκοκες.

Το κωνικό ξεθώριασμα είναι ένα γρήγορο ξεθώριασμα στα πλαϊνά και το λαιμόκοψη. Αυτές οι περιοχές αναμειγνύονται ακριβώς στο δέρμα από το κούρεμα της επιλογής σας και θα αναπτυχθούν ξανά καθαρά και φυσικά. Η περιοχή πίσω από το αυτί αφήνεται σύντομη και καθαρίζεται με μια καθορισμένη γραμμή.

κωνικό ξεθώριασμα vs ξεθώριασμα

Ένα ξεθωριασμένο κούρεμα αλλάζει τη γραμμή των μαλλιών. Το ξεθώριασμα μπορεί να είναι χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό, αλλά όλα δημιουργούν μια νέα γραμμή μαλλιών. Όλο αυτό είναι μια υπέροχη εμφάνιση επειδή είναι απλοποιημένο, εστιάζει την προσοχή στα μαλλιά από πάνω και μεγαλώνει καθαρά.

Fade vs Taper. Ποιά είναι η διαφορά?

1. Taper Fade For Curly Hair

κούρεμα taper fadeΤόμι Ράνσομ

Το κωνικό ξεθώριασμα είναι ένα δροσερό φινίρισμα σε κάθε τύπο αντρικού κούρεματος. Συνδυάζεται άψογα με το δέρμα στο πλευρικό έδαφος και το λαιμό, για μια κομψή αλλά φυσική γραμμή μαλλιών. Αυτό φαίνεται υπέροχο με σγουρά μαλλιά.

2. Fade Haircut

τι είναι το κούρεμα taper fadeΟ Άντριου κάνει μαλλιά

Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα φαλακρού ξεθώριασμα που πηγαίνει στο δέρμα. Το ξεθώριασμα, σε αντίθεση με το κωνικό ξεθώριασμα, δημιουργεί μια νέα γραμμή μαλλιών με στυλιζαρισμένο σχήμα. Αυτό είναι ένα ξεθώριασμα που μιμείται τη μορφή του λαιμού. Φαίνεται εντελώς υπέροχο με ίσια μαλλιά.

3. Κολάρα λαιμού + Χοντρά μαλλιά

Κούρεμα με κόντεμαΤζάβι ο Κουρέας

Από πίσω, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ χαμηλού εξασθένισης και κωνικού λαιμού. Η αναζήτηση της γραμμής πίσω από το αυτί είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε τη διαφορά. Καμία γραμμή δεν σημαίνει ότι έχει ξεθωριάσει.

4. Classic Taper Fade

Κούρεμα με χαμηλό κωνικό ξεθώριασμαΝτον Κουίν

Ακριβώς όπως το ξεθώριασμα, το κωνικό ξεθώριασμα μπορεί να είναι χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό. Αυτό το κωνικό ξεθώριασμα αφαιρεί την άκρη από τα πλαϊνά και το λαιμόκοψη. Όλα καθαρίζονται και φαίνονται υπέροχα.

5. Mid Taper Fade

Μεσαίο έως υψηλό κωνικό ξεθώριασμαΝικ ο Κουρέας

Αυτό το μεσαίο κωνικό χρώμα ξεθωριάζει τα μαλλιά μέχρι το δέρμα στα πλαϊνά και το λαιμόκοψη και συνεχίζει. Είναι ακόμα κωνικό λόγω της καθορισμένης γραμμής πίσω από το αυτί. Αν θέλετε να ανακατέψετε το σγουρό ξεθώριασμα, δοκιμάστε αυτό το βλέμμα.

6. Cool High Taper Fade Κούρεμα

Taper fade κούρεμα με σχέδιο μαλλιώνΒίκτωρ Ουγκό

Εδώ είναι ένα υψηλό κωνικό ξεθώριασμα μαζί με μαλλιά μεσαίου μήκους. Αν και η λαιμόκοψη έχει ένα δροσερό στρογγυλεμένο σχήμα που έρχεται σε αντίθεση με το ζευγάρι ξυρισμένες γραμμές. Είναι παρόμοιο με ένα ξεθώριασμα αλλά ελέγξτε πίσω από το αυτί, είναι ένα κωνικό!

7. Low Taper Fade

Κούρεμα με χαμηλό κωνικό ξεθώριασμαΧοσέ Κρέσπο

Κάπου ανάμεσα σε υψηλό και χαμηλό, αυτό το μεσαίο κωνικό ξεθώριασμα ταιριάζει με τα μεσαίου μήκους κυματιστά μαλλιά από πάνω.

8. Φαλακρό ταπεράκι ξεθωριάζει

Το φαλακρό τάπερ ξεθωριάζειΧουάν Αμπρέου

Αυτό το φαλακρό κωνικό ξεθώριασμα δείχνει λίγο δέρμα. Φαίνεται πολύ καλό με αυτό το κούρεμα pompadour.

9. Taper Fade for Curly Hair

Το τάπερ ξεθωριάζει για παιδιά που έχουν σγουρά μαλλιάΖακ Ράμσεϊ

Τα σγουρά μαλλιά επωφελούνται επίσης από τη διαβάθμιση ενός κωνικού ξεθωριάσματος. Τα μαλλιά είναι αρκετά μακριά για να κουλουριαστούν προς τα πάνω ενώ μειώνονται προς τα κάτω για καθαρό τελείωμα. Μπορείτε να έχετε την ίδια εμφάνιση αν έχετε πυκνά μαλλιά.

10. Taper Fade Afro

Το τάπερ ξεθωριάζει με ένα afroWes Staucet

Ολοκληρώστε αυτό το μοντέρνο αφρό με ένα θολό κωνικό ξεθώριασμα.

11. Taper Fade + Afro

Afro taper εξασθενίζειΧριστιανικό κουρείο

Εδώ είναι ότι το κωνικό ξεθωριάζει από το πλάι.

12. Taper Fade for Black Men

Taper fade μαύροι άνδρεςΚάμερον Τουισερκάνι

Το κωνικό ξεθώριασμα είναι ένας απρόσκοπτος τρόπος για να τελειώσετε το κούρεμα για άνδρες με φυσικές μπούκλες.

13. Taper Fade + Waves

Ξεθωριάζει με 360 κύματαΜπάρκοουτερ Μπάρμπερ

Το κωνικό ξεθωριάζει και τα 360 κύματα έρχονται σε αντίθεση με τις αιχμηρές γραμμές αυτής της σειράς.

14. Short Taper Fade

Κοντό κούρεμα με τάπερ ξεθώριασμαMātū Barber Company

Κανένα τρίχωμα δεν είναι πολύ κοντό για να ξεθωριάζει. Αυτό το κόψιμο είναι τόσο κομψό όσο μπορεί να είναι τα εξαιρετικά κοντά μαλλιά.

15. Skin Taper Fade

το κωνικό του δέρματος ξεθωριάζειΟύλισες Ροντρίγκεζ

Αυτό το ξεθώριασμα του δέρματος δημιουργεί μια έκρηξη στο λαιμό και τους κροτάφους. Κάνει τα μαλλιά σας από πάνω να ξεχωρίζουν όμορφα και λειτουργεί για όλα τα μήκη μαλλιών.

16. Taper Fade Mohawk

Taper fade και κούρεμα mohawkΚάμερον Τουισερκάνι

Ένα κούρεμα mohawk μπορεί να λειτουργήσει με ξυρισμένες πλευρές ή οποιοδήποτε είδος ξεθωριάσματος, ακόμη και κωνικό ξεθώριασμα. Ακόμη και με μήκος στα πλάγια, αυτό το ύψος στην κορυφή και μυτερός κέφαλος στο πίσω μέρος δημιουργούν σχήμα μοχού.

17. Taper Fade with Beard

Κοντό κούρεμα με γένιαHayden Cassidy Hair

Το μούσι φαίνεται υπέροχο με ένα ξεθώριασμα αλλά τι γίνεται με ένα κόντεμα ξεθώριασμα; Νομίζω ότι έχουμε απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση.

18. Taper Fade + Beard Shape

Τάπερ ξεθωριάζει και γενειάδαΚουρείο Heavy Hittaz

Τώρα εδώ είναι μια κοντύτερη γενειάδα με ένα κωνικό ξεθώριασμα.

19. Taper Fade with Dreads

Το τάπερ ξεθωριάζει με φόβουςΟντιτζέουζ

Το κωνικό ξεθώριασμα λειτουργεί και με μακρύτερα κουρέματα. Αυτός ο κύριος φοβάται πολύ, με ένα μεσαίο κωνικό ξεθώριασμα.

20. Blow Out Taper Fade

ξεθωριάζει το κωνικό ξεθώριασμαΚομμωτήριο Bodeguita

Το blowout είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κουρέματα με κωνικό λαιμό. Προσθέστε στο εφέ με ένα. μπούκλα σφουγγάρι.

21. Taper Fade for Thick Hair

Κούρεμα με σπασμένα κωνικά μαλλιά

Οι κωνικές πλευρές λειτουργούν καλά για παιδιά με πυκνά μαλλιά, δημιουργώντας μια ομαλή μετάβαση από μακριά, ακατάστατα μαλλιά από πάνω σε ξεθωριασμένο λαιμόκοψη.

22. Soft Taper Fade

Μαλακό κωνικό ξεθώριασμα λαιμόκοψηςΠουλί & Co κουρείο

Αυτή η μακριά κηλίδα πλάτη συνδυάζεται με κοντά μαλλιά που μετατρέπονται σε θολό ξεθώριασμα.

23. Κοντό Κούρεμα + Κολάρα λαιμού

Λαιμός Taper FadeΡας ο κουρέας

Για μεσαία χτενίσματα για άνδρες, το καθαρό φινίρισμα ενός κωνικού λαιμού έρχεται σε αντίθεση με πιο μακριά, πιο χαλαρά μαλλιά. Το ξεθώριασμα του λαιμού γίνεται επίσης καθαρό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε περισσότερο μεταξύ των επισκέψεων του κουρέα. Αυτό είναι υπέροχο για παιδιά με περιορισμένους προϋπολογισμούς ή πολυάσχολο πρόγραμμα.

Taper Fade vs Taper Haircuts

Το κόντεμα και το κούρεμα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οι κηλίδες ξεθωριάζουν αναφέρονται στη θεραπεία των πλευρικών καύσεων και του λαιμού. Ένα κωνικό κούρεμα είναι ένας τύπος κλασικής κοπής με λίγο μήκος γύρω. Είναι συνήθως κομμένο με ψαλίδι και μπορεί να έχει διάφορα μήκη. Οι άκρες μπορεί να έχουν εξασθενίσει ή όχι.

Το κωνικό ξεθώριασμα συνδυάζει το καλύτερο και των δύο κόσμων ξεκινώντας με πιο μακριά μαλλιά που κατεβαίνουν στο δέρμα σε μια ομαλή μετάβαση. Αυτός ο τύπος κοπής θα χρησιμοποιεί ψαλίδια και κουρευτικά. Θα ξεκινήσουμε με παραδείγματα κωνικών και ξεθωριάζουν τα κούρεμα και θα προχωρήσουμε σε όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να φορέσετε ταπεράδες.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.