60 καλύτερα σχέδια τατουάζ κουκουβάγιας | TattooBlend

Έτσι σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο τατουάζ και μια κουκουβάγια ήρθε στο μυαλό σας. Λοιπόν, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είστε μόνοι καθώς οι κουκουβάγιες τείνουν να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ ζώων, κάτι που προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δει ποτέ κουκουβάγια στη φύση, ποτέ. Αλλά. Γεια σου. Τα τατουάζ μονόκερου είναι αρκετά δημοφιλή, οπότε υπάρχει και αυτό.

Οι αναγνώστες μας συχνά μας ρωτούν αν μπορούμε να σχεδιάσουμε τατουάζ γι ‘αυτούς. Αυτό δεν είναι κάτι που κάνουμε ούτε έχουμε διαφημίσει ποτέ ή ακόμη και αφήσαμε να εννοηθεί ότι προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία, αλλά παρ ‘όλα αυτά, τα αιτήματα εξακολουθούν να εμφανίζονται σε αυτό που φαίνεται καθημερινά. Το ανέφερα επειδή πρόσφατα είχαμε ένα ισχυρό αίτημα για σχέδια τατουάζ με κουκουβάγια με ακουαρέλα, το οποίο τελικά οδήγησε στη δημιουργία αυτής της λίστας.

Είτε είστε πραγματικά στην αγορά για ένα τατουάζ κουκουβάγιας είτε απλά θέλετε να δείτε προσεγμένα και ενδιαφέροντα σχέδια, σίγουρα ήρθατε στο σωστό μέρος. Δουλεύουμε σε αυτόν τον κατάλογο για το καλύτερο μέρος ενός έτους, επιλέγοντας μόνο τα πιο όμορφα και πιο δημιουργικά σχέδια που πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα στην επιχείρηση. Αν νομίζετε ότι έχετε ένα τατουάζ που αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, μη διστάσετε να το στείλετε ξανά και αν το αγαπήσουμε όπως εσείς, θα το προσθέσουμε στη λίστα.

Τύποι τατουάζ κουκουβάγιας.

Όπως θα περιμένατε, τα τατουάζ κουκουβάγιας έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Τα δημοφιλή σχέδια ήταν μέχρι στιγμής ακουαρέλα με μαρμελάδα γεμάτα με έντονο χρώμα και τεχνική, σχέδια γραμμικής δημιουργίας χρησιμοποιώντας μια συλλογή από λεπτές γραμμές και σχέδια κουκκίδων που έχουν σχεδιαστεί με προσεκτική διάταξη μικρών κουκίδων μελανιού στο δέρμα. Τα σχέδια στυλ σκίτσου, τα οποία προσδιορίζονται από τις υπερβολικά τραβηγμένες γραμμές τους που μιμούνται τα πρόχειρα σκίτσα ενός καλλιτέχνη είναι επίσης ένα μοντέρνο στυλ που χρησιμοποιείται για μελάνι τατουάζ κουκουβάγιας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά τατουάζ κουκουβάγιας που σίγουρα αξίζουν μια δεύτερη ματιά.

Αυτή η κουκουβάγια αχυρώνα blackwork.

Κουκουβάγια Blackwork από τη Sara Reichardt

Η κοινή κουκουβάγια είναι μια δημοφιλής επιλογή τατουάζ για το μοναδικό χιονισμένο λευκό της πρόσωπο. Η κουκουβάγια είναι το πιο διαδεδομένο είδος κουκουβάγιας στον κόσμο και αν είχατε ποτέ την ευκαιρία να δείτε μια κουκουβάγια από κοντά που δεν ήταν σε ζωολογικό κήπο, αυτή είναι πιθανώς η κουκουβάγια που είδατε. Όταν δημιούργησε το παραπάνω σχέδιο, η Sara αναμίχθηκε με δεξιοτεχνία μαύρο και γκρι μελάνι για να δώσει στην κουκουβάγια μια απαλή και φυσική εμφάνιση.  (Φωτογραφία: Sara Reichardt)

Αυτό το τατουάζ κουκουβάγιας με ακουαρέλα.

Ακουαρέλα τατουάζ κουκουβάγιας από Ewa Sroka

Θα δείτε μερικά από τα σχέδια της Ewa σε όλη αυτήν τη λίστα. Εκτός από την προφανή αγάπη για τις κουκουβάγιες, η Πολωνή τατουάζ Ewa Sroka έχει το δικό της μοναδικό στυλ ακουαρέλας που χρησιμοποιεί την τεχνική της με την υπογραφή ακουαρέλας που μιμείται την προσπάθεια μιας ακατέργαστης βούρτσας να γεμίσει συγκεκριμένες περιοχές του σχεδίου ενώ συχνά περιπλανιέται πολύ έξω από τις γραμμές.  (Φωτογραφία: Ewa Sroka)

Αυτό το σκίτσο στυλ κομμάτι στο στήθος.

Σκίτσο στυλ κουκουβάγια τατουάζ από τον Damo

Οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να πάρουν αρκετά από όλα τα σκίτσα στυλ αυτές τις μέρες. Όταν σκέφτεστε τατουάζ στυλ σκίτσου, ένας καλλιτέχνης (Inez Janiak) συνήθως έρχεται στο μυαλό σας, αλλά αυτό το παράδειγμα μιας κουκουβάγιας με τα φτερά της ανοιχτά δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό. Ο Ντάμο έχει ένα δικό του στυλ σκίτσου που είναι μοναδικό από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη εκεί έξω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το προφίλ του στο Instagram για περισσότερες κουκουβάγιες και σκίτσα στυλ γενικά.  (Φωτογραφία: Damo)

Αυτό το υπέροχο κομμάτι του αντιβραχίου.

Τατουάζ κουκουβάγιας στο αντιβράχιο από τον Levi Barnett

Είμαστε σχεδόν σε απώλεια λέξεων εδώ. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι η δυναμική αντίθεση ανάμεσα στα έντονα μαύρα δάκρυα και τα πιο απαλά γκρι φτερά μελανιού. Ο τρόπος με τον οποίο ο καλλιτέχνης μπόρεσε να συλλάβει τη συγκέντρωση διάτρησης στα μάτια των κουκουβαγιών είναι κάτι που πολλοί τατουάζ προσπαθούν αλλά λίγοι το πετυχαίνουν ποτέ.  (Φωτογραφία: Levi Barnett)

Αυτός ο εκπληκτικός σχεδιασμός του αντιβραχίου με κουκκίδες.

Εκπληκτικό τατουάζ κουκουβάγιας στο αντιβράχιο από τον Resul Odabas

Εδώ έχουμε ένα άλλο εκπληκτικό κομμάτι του αντιβραχίου από τον ταλαντούχο Resul Odabas. Το χαρτοφυλάκιο εργασίας αυτού του άντρα είναι γεμάτο από μερικά από τα πιο καλαίσθητα σχέδια τατουάζ που θα συναντήσετε ποτέ. Τα έργα του Resul φαίνονται πάντα τόσο περίπλοκα όσο και όμορφα. Σε αυτόν τον σχεδιασμό έχουμε πολλά εστιακά σημεία, με δύο φοβερά αντίστροφα τμήματα να πλαισιώνουν την κουκουβάγια στο κέντρο.  (Φωτογραφία: Resul Odabas)

Αυτό το τατουάζ κουκουβάγιας στο μηρό.

Τατουάζ κουκουβάγιας στον μηρό του Frank Carrilho

Όσον αφορά το στυλ, ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης τατουάζ Frank Carrilho έχει τα πράγματα με τα φτυάκια. Συνδυάζοντας τόσο το στυλ γραμμής όσο και το στυλ κουκκίδας, ο Φρανκ χρησιμοποιεί μικροσκοπικές κουκκίδες για να δημιουργήσει τις γραμμές του που δημιουργούν μια απαλή και αφράτη υφή που έχει κυριαρχήσει πέρα ​​από κάθε πεποίθηση. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί βαριά στοιχεία blackwork για να αναδείξει πραγματικά την απαλή φύση των φτερών. (Φωτογραφία: Frank Carrilho)

Αυτό το τρελό-δροσερό αχυρώνα έχει δικό του tat.

Crazy-cool κουκουβάγια τατουάζ από την Katie Shocrylas

Σκεφτείτε το έργο τέχνης των 90 με μια ψυχεδελική αίσθηση από τη δεκαετία του ’60. Αν ψάχνετε για κάτι πολύχρωμο και περίεργο, τότε αυτό το σχέδιο είναι σίγουρα στο δρόμο σας. Για περισσότερα εξαιρετικά εντυπωσιακά σχέδια όπως αυτό, φροντίστε να επισκεφθείτε το προφίλ της Katie στο Instagram για να δείτε το πλήρες χαρτοφυλάκιο της.  (Φωτογραφία: Katie Shocrylas)

Αυτό το σκίτσο τατουάζ κουκουβάγιας.

Σκίτσο στυλ κουκουβάγια τατουάζ από Inez Janiak

Αναφέρθηκε νωρίτερα σε αυτήν την ανάρτηση, η Inez Janiak κυριαρχεί απόλυτα στη σκηνή του σκίτσου και σπάνια αποκλίνει από το στυλ της. Σχεδόν όλο το έργο της είναι μαύρο και γκρι μελάνι και έχει σχεδιαστεί για αποτέλεσμα. Αυτό το κομμάτι σχεδιάστηκε για να καλύψει αρκετές ουλές στο αντιβράχιο και το αγόρι κάνει καλή δουλειά. Οι ακανόνιστες γραμμές που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ιδιαίτερο στυλ είναι ιδανικές για όσους αναζητούν σχέδια τατουάζ που κρύβουν ουλές.  (Φωτογραφία: Inez Janiak)

Αυτό το πολύχρωμο πίσω κομμάτι.

Ακουαρέλα τατουάζ κουκουβάγιας στην πλάτη από τον Szymon Gdowicz

«Είναι αυτό αληθινό;» Είναι αυτό που πιθανότατα πιστεύουν οι περισσότεροι όταν βλέπουν για πρώτη φορά αυτό το πρόσφατα μελανωμένο σχέδιο. Μοιάζοντας με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα παραδοσιακό τατουάζ, τα έντονα χρώματα και οι νέες τεχνικές που παρατηρούνται συχνά αυτές τις μέρες συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν παρόλο που είμαστε περιτριγυρισμένοι από αυτά σε καθημερινή βάση. (Φωτογραφία: Szymon Gdowicz)

Αυτό το κυκλικό πίσω κομμάτι.

Κυκλικό πίσω κομμάτι από τον Tattooist Grain

Εδώ έχουμε μια κουκουβάγια, λουλούδια και ένα μισοφέγγαρο όλα συγκεντρωμένα σε έναν σχετικά μικρό κύκλο. Η τοποθέτηση και η απλή τεχνική δίνουν σε αυτό το κομμάτι μια γοητευτική vintage αίσθηση που κάθε γυναίκα μπορεί να εκτιμήσει.   (Φωτογραφία: Tattooist Grain)