60+ Καταπληκτικά μανίκια τατουάζ για άνδρες & amp; γυναίκες

Ξεκινήσατε λοιπόν με ένα μικρό τατουάζ Snoopy και τώρα βρίσκεστε να σχεδιάζετε ένα μανίκι. Μην ανησυχείς. Είναι φυσικό. Όλοι ήμασταν εκεί. Αν και αρχικά δεν είχατε προγραμματίσει να κάνετε ένα μανίκι, τατουάζ χιονόμπαλα γρήγορα και αν δεν είστε αρκετά δυνατοί για να αντισταθείτε στη γοητεία του επόμενου τατουάζ, μπορεί να βρεθείτε με ένα μανίκι, είτε το σχεδιάζατε είτε όχι.

Or ίσως βρεθείτε στην άλλη πλευρά, έχοντας σχεδιάσει τα μανίκια σας για το μεγαλύτερο μέρος μιας δεκαετίας πριν ακόμη μια βελόνα αγγίξει το δέρμα σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η λίστα είναι για εσάς.

Εδώ, θα ρίξουμε μια ματιά στα 60+ από τα καλύτερα και πιο τατουάζ με μανίκια που σίγουρα θα σας προκαλέσουν δέος. Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η λίστα και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας.

Αυτό το σπιράλ μανίκι τατουάζ.

Σπειροειδές τατουάζ πλήρους μανικιού από την Cassady Bell

Όσον αφορά τα μανίκια που αποτελούνται από γεωμετρικά σχέδια, τα σπειροειδή σχέδια είναι αυτή τη στιγμή. Και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Αυτός ο σχεδιασμός χωρίζει κάθε σπειροειδές τμήμα με τη χρήση ενός αρνητικού διαστήματος, το οποίο υπερβάλλεται με έντονα μαύρα περιθώρια μελανιού που εξαφανίζονται σε κάθε μοτίβο. (Φωτογραφία: Cassady Bell)

Αυτή η λίμνη ακουαρέλα koi.

Ακουαρέλα koi pond full sleeve tattoo από τον Russell Van Schaick

Όταν αποκτήσετε ένα πλήρες μανίκι ή καταλήξετε με ένα πλήρες μανίκι, το κομμάτι σας θα εμπίπτει σε μία από τις δύο κατηγορίες. Αυτά που αποτελούνται από πολλά μικρά κομμάτια, συχνά συγκεντρώνονται ένα κάθε φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, και εκείνα που έχουν ένα μόνο συνεχές θέμα, τα οποία συνήθως σχεδιάζονται κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, όπως το μανίκι ψαριών koi παραπάνω. (Φωτογραφία: Russell Van Schaick)

Αυτό το λουλουδάτο τατουάζ με πλήρη μανίκι.

Παντελόνι με λουλούδια από τον Justin Hobson

Τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, τα μανίκια με θέμα τα λουλούδια είναι μια κομψή επιλογή με ελκυστική συνέχεια σε όλο το σχέδιο. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός αποτελείται από τριαντάφυλλα και διαθέτει μαύρο και γκρι μελάνι.  (Φωτογραφία: Justin Hobson)

Αυτό το μανίκι Star Wars.

Το τατουάζ The Empire Strikes Back με πλήρες μανίκι από τη Saga Anderson

Από τον εκπληκτικό φωτισμό του κράνους του Darth Vader μέχρι το όμορφο μπλε μοτίβο με κηρήθρα που περιβάλλει το R2D2, ο Saga συνεχίζει να αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι είναι ένας από τους καλύτερους χρωματιστές στην επιχείρηση με αυτό το συναρπαστικό μανίκι The Empire Strikes Back.  (Φωτογραφία: Saga Anderson)

Αυτά τα δυναμικά μοτίβα.

Δυναμικό τατουάζ πλήρους μανικιού από τον Wagner Basei

Παρόλο που έχουμε μόνο ένα μερικό δείγμα αυτού του μανικιού, είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας. Θα παρατηρήσετε αρκετά σχέδια στη λίστα που είναι παρόμοια με αυτό. Αυτοί οι τύποι γεωμετρικών μανικιών γίνονται ένα συνηθισμένο θέαμα στο Pinterest και το Instagram.  (Φωτογραφία: Wagner Basei)

Αυτό το γλυπτό και το κέλυφος.

Καταπληκτικό τατουάζ πλήρους μανικιού από τον Jun Cha

Ο Jun Cha δημιουργεί εκπληκτικά παραδείγματα κλασικού σχεδιασμού. Το έργο του περιλαμβάνει συνήθως ελληνική γλυπτική και, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, είναι αρκετά καλός σε αυτό. Τι θα σας κάνει λοιπόν πίσω ένα από αυτά τα αριστουργήματα; Λοιπόν, όπως πάντα, εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του κομματιού, αλλά χάρη στον πρόσφατα ανασχεδιασμένο ιστότοπο του Cha, είχε την ευγένεια να συμπεριλάβει μερικές φιγούρες για το ενδιαφέρον των ενδιαφερομένων. Ένα μανίκι όπως το παραπάνω θα σας κοστίσει οπουδήποτε από $ 30-50.000, αν δηλαδή αποφασίσει να σας προσθέσει στην εκτενή λίστα αναμονής του. Ω ναι, υπάρχει επίσης ένα ελάχιστο έργο $ 6.000 για μικρότερα έργα.  (Φωτογραφία: Jun Cha)

Αυτό το σουρεαλιστικό μανίκι.

Σουρεαλιστικό τατουάζ με μανίκια από τον Gary Mossman

Δεν είναι τόσο συχνά ότι ένα τατουάζ φαίνεται τόσο καλό που νομίζουμε ότι είναι ψεύτικο. Με όλο το λογισμικό προσομοίωσης τατουάζ που είναι διαθέσιμο σήμερα, γρήγορα αποδώσαμε αυτό το μανίκι στη μαγεία της μεταπαραγωγής. Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν διαπιστώσαμε ότι αυτός ο σχεδιασμός είναι τόσο πραγματικός όσο γίνεται. Η απαλή, ονειρική σκίαση δίνει σε αυτό το κομμάτι ένα σουρεαλιστικό αποτέλεσμα.  (Φωτογραφία: Gary Mossman)

Αυτές οι ακτινοβολούμενες γραμμές.

Τατουάζ με μανίκια που ακτινοβολεί από τον Kev Richardson

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από ένα δημιουργικό και πρωτότυπο σχέδιο. Χρησιμοποιώντας τον αγκώνα ως σημείο εκκίνησης, μαύρες γραμμές εκπέμπουν από το σχέδιο δίνοντάς του την εμφάνιση ακτίνων ήλιου ή βαθιάς σκοτεινής τρύπας. Τα αρνητικά στοιχεία του χώρου του σχεδιασμού είναι το τέλειο συμπλήρωμα στις ροές μαύρου και γκρι μελανιού.  (Φωτογραφία: Kev Richardson)

Αυτό το όμορφο μανίκι ακουαρέλας.

Όμορφο μανίκι ακουαρέλας από τον Alberto Cuerva

Αν ψάχνετε για κάτι πολύχρωμο με σχεδόν ψυχεδελική αίσθηση, τότε μην ψάχνετε άλλο. Χωρίς να αφαιρέσουμε τίποτα από την πανέμορφη τίγρη ακουαρέλας, πρέπει να πούμε ότι ο αρνητικός σχεδιασμός λουλουδιών μάνταλα-εσκού δεν είναι τίποτα λιγότερο από θεαματικός.  (Φωτογραφία: Alberto Cuerva)

Αυτό το μοτίβο dotwork.

Τατουάζ με μανίκια Dotwork από τον Fabio Sciascia

Εδώ έχουμε ένα άλλο φοβερό γεωμετρικό μοτίβο με μια μαγευτική αίσθηση οπτικής ψευδαίσθησης. Εικονογραφημένοι με μια μυριάδα κουκκίδων, οι καθαροί αρνητικοί κύκλοι του διαστήματος και οι γραμμές σύνδεσης είναι σχεδόν περισσότερα από όσα μπορούν να χειριστούν τα μάτια. Τι εντυπωσιακό σχέδιο. (Φωτογραφία: Fabio Sciascia)