δέος-μικρή-γοργόνα-τατουάζ

Μεγαλώνοντας βλέποντας το Η Μικρή Γοργόνα, είναι δύσκολο να μην σπάσεις ένα νοσταλγικό χαμόγελο κάθε φορά που βλέπω ένα τατουάζ εμπνευσμένο από την ταινία. Είναι σχεδόν απίστευτο να πιστεύουμε ότι έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από τότε που η εμβληματική ταινία έφυγε από την ασημένια οθόνη.

Με το μεγάλο καστ της ταινίας με φωτεινούς και αφρώδεις χαρακτήρες, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η ταινία ενέπνευσε τόσα πολλά τατουάζ με τα χρόνια. Η Ariel, χωρίς αμφιβολία είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο που ακολουθείται από τη χαρισματική κακή Ursula.

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά παραδείγματα τατουάζ The Little Mermaid που υπάρχουν. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Ariel με πλαστική χειρουργική

όμορφη-άριελ-τατουάζ-μικρή-γοργόνα

Μας άρεσε πολύ περισσότερο η μύτη σας πριν από την επέμβαση! Αλλά ναι, η ποιότητα των τατουάζ αυτές τις μέρες είναι απλά εκπληκτική. Με τόσους ταλαντούχους καλλιτέχνες εκεί έξω, είναι ένα μυστήριο γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα πολλά κακά τατουάζ – δεν μιλάω για αυτό.

Όλο το πλήρωμα

Little Mermaid Tattoo Design

(Φωτογραφία: Jackie Huerta)

Η Άριελ ντύθηκε

ariel-little-marmaid-tattoo

(Φωτογραφία: Karl Berringer)

 Ακουαρέλα Ariel

Ακουαρέλα Ariel από Hello Tattoo

(Φωτογραφία: Hello Tattoo)

Αυτή η υποβρύχια κάμερα γυρίστηκε

φανταστικά-μικρά-γοργόνα-τατουάζ

Αυτό το τατουάζ της Ariel που κάθεται σε έναν βράχο είναι θεαματικό. Ο ήλιος μεγέθους του Δία το κάνει να μοιάζει με νύχτα πάνω από το νερό και μέρα κάτω.

Αυτό το σχέδιο dotwork

Καταπληκτικό Ariel Dotwork Tattoo

Αυτό το υπέροχο κυκλικό σχέδιο.

Κυκλικό τατουάζ Little Mermaid της Svetlana Liubchenko

(Φωτογραφία: Svetlana Liubchenko)

Ariel dotwork mandala design

Ariel dotwork mandala tattoo από τον Jules Mandala

(Φωτογραφία: Jules Gordon)

Αυτή η νύχτα με φεγγάρι

ariel-little-mermaid-tattoos

Κάνοντας λίγο μοντελοποίηση/προβληματισμός.

Αυτό το τατουάζ με ακουαρέλα της Ariel

ακουαρέλα-άριελ-μικρή-γοργόνα-τατουάζ

Αυτό το αφηρημένο κομμάτι ακουαρέλας είναι απλά εκπληκτικό. Σχεδόν σε κάνει να θέλεις να συνδέσεις τις γραμμές όπως ένα από τα παλιά που συνδέει τα σχέδια με τελείες.

Η Άριελ χτυπάει πόζα

ariel-little-mermaid-tattoos

Αυτό το κομμάτι δημιουργήθηκε με ένα πιο μοντέρνο στυλ για το οποίο θα ήταν περήφανοι οι εικονογράφοι της Disney του 21ου αιώνα.