50 Καταπληκτικό σχέδιο τατουάζ Star Wars | TattooBlend

Σχεδόν πριν από 40 χρόνια, ο Τζορτζ Λούκας κυκλοφόρησε την πρώτη ταινία σε αυτό που θα ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο επικό έπος ασημένιας οθόνης του αιώνα. Από τότε που κυκλοφόρησε, το franchise του Star Wars έχει γίνει ένας απαίσιος τρελός στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια σε σχεδόν κάθε τμήμα του καταναλωτισμού που μπορεί κανείς να φανταστεί. Ιστορίες ελπίδας, περιπέτειας και μυστηρίου, κράτησαν το franchise του Star Wars στην κορυφή με ελάχιστα σημάδια αποχώρησης. Τώρα που η Disney αγόρασε Lucasfilm, είμαστε όλοι εγγυημένοι λίγες νέες ταινίες το χρόνο για το άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά τους υπερ-θαυμαστές, υπάρχουν λίγα franchise που μπορούν να διεκδικήσουν μια πιο ένθερμη βάση fan από το ισχυρό franchise του Star Wars. Και τι κάνουν οι υπερ-θαυμαστές για να δείξουν την αφοσίωσή τους; Μελάνουν. Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα μας παραδείγματα σχεδίων τατουάζ Star Wars στο διαδίκτυο.

Αυτό το μενταγιόν stormtrooper.

Stormtrooper Star Wars Tattoo από τον Marc Durrant

Εδώ έχουμε ένα απίστευτα καλλιτεχνικό κομμάτι της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας που χαρακτηρίζει μια σειρά καταιγίδων σε διαφορετικά βάθη. Οι δύο στρατιώτες στο παρασκήνιο φαίνονται σαν να στέκονται πίσω από ένα κόκκινο τζάμι. Αυτό το δημιουργικό γραφικό μοιάζει με κάτι που θα είχε δημιουργήσει ένας επαγγελματίας γραφίστας που σχετίζεται με το franchise. (Φωτογραφία: Marc Durrant)

Αυτό το καταπληκτικό αφηρημένο έργο.

Τατουάζ Darth Vader Star Wars από τον Vlad Tokmenin

Ένα από τα αγαπημένα μας, ο δυσοίωνος Darth Vader θα ήταν στο σπίτι του σε μια πολυτελή γκαλερί τέχνης στο Soho. Ρώσος καλλιτέχνης Βλαντ Τοκμένιν δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης σε ποικιλία διαφορετικών στυλ.

Το όπλο της επιλογής αυτού του λαθρεμπόρου.

Han Solo Blaster Tattoo από τον Brian Woo

(Φωτογραφία: Brian Woo)

Αυτό το κομμάτι μοσχαριού Kylo Ren.

star-Wars-tattoo-design-1

Από τότε που το The Force Awakens έκανε το ντεμπούτο του, ο Kylo Ren παίρνει πολύ σοβαρό χρόνο μελάνης. Όλοι αγαπούν έναν κακό. Και αυτό το κράνος φαίνεται πολύ δροσερό για να περάσει από την άποψη του σχεδιασμού. (Φωτογραφία: Ash Higham)

ΒΒ8

BB8 Star Wars Tattoo από τον Andrew March

ΑΒΒ8. Ο αντικαταστάτης του R2D2 – όσον αφορά το χαριτωμένο drone – και η Disney το κάρφωσε. Από τους χαριτωμένους ήχους του μέχρι το αξιολάτρευτο droid swagger του, ανυπομονούμε να δούμε πολλούς περισσότερους από αυτόν στα μελλοντικά επεισόδια. Αυτό το κομμάτι έρχεται με μαμούθ οπτική έλξη. Είναι σαν ο Άντριου να εγχέει κάθε σταγόνα μελάνι με λίγα κομμάτια χώρου. (Φωτογραφία: Andrew Marsh)

Αυτό το λαμπρό κράνος stormtrooper ακουαρέλας.

Stormtrooper Star Wars Tattoo b Felipe Fe Rod

Άλλος ένας από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, Felipe Rodrigues Fe Rod δεν έχει ισάξιο στο τμήμα στυλ. Αν βρεθείτε ποτέ στη Βραζιλία με λίγα επιπλέον μετρητά που καίνε μια τρύπα στην τσέπη σας, πηγαίνετε στο Electric Ink και επισκεφτείτε αυτόν τον τύπο.

Αυτό το άψογο κομμάτι πριγκίπισσας.

Τατουάζ Star Wars από τον Benjamin Laukis

Εδώ έχουμε την πριγκίπισσα Leia που φαίνεται αθώα όσο ποτέ. Ένα υπέροχο κομμάτι που αποτυπώνει την υπογραφή της τέλεια. (Φωτογραφία: Benjamin Laukis)

Αυτό το τατουάζ General Grievous μηρών.

Grievous Star Wars Tattoo Design by Benjamin Laukis

Άλλο ένα εντυπωσιακό κομμάτι Μπέντζαμιν Λάουκις. Υποθέτω ότι έχει μια τάση για τατουάζ Star Wars. Maybe ίσως απλώς προσελκύει τον Lucas Hounds με το μεγάλο του χαρτοφυλάκιο με μελάνι με θέμα το Star Wars.

Αυτή η τεθωρακισμένη μεταφορά παντός εδάφους.

AT-AT Star Wars Tattoo by Ishi Neve

Κατευθείαν από το γαλαξιακό μηχανοκίνητο λιμάνι, αυτός ο περιπατητής AT-AT μοιάζει σαν να είναι πλοίο μεταφοράς τυχαία βυθισμένο φυσικά σε μια τρύπα σκουληκιών και πέρασε λίγο χρόνο στη δεκαετία του 1960. Το περίτεχνο μοτίβο του μάνταλα-esque του οχήματος δίνει πραγματικά σε αυτό το κομμάτι μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση. (Φωτογραφία: Ishi Neve)

Αυτή η μοίρα X-Wing.

X-Wing Star Wars Tattoo από τον Nick Coffinas

Ένα πραγματικά επικό έργο τέχνης με μόνο ένα χτύπημα κόκκινου μελανιού στον επικεφαλής μαχητή. (Φωτογραφία: Nick Coffinas)

Λόρδος Βέιντερ.

Darth Vader Star Wars Tattoo από τον Felipe

Φελίπε ξαναχτυπά με αυτή τη θεαματική εμφάνιση δεξιοτήτων και όρασης. Γνωρίζαμε ότι το πρόσωπο του Βέιντερ ήταν μπερδεμένο, αλλά ποιος ήξερε ότι τα δόντια του ήταν τόσο άσχημα. Με αυτά τα σάπια δόντια, ίσως το κράνος του ήταν απλώς ένα φίλτρο αναπνοής, ώστε να μην σκοτώσει κανέναν με τον οποίο συνομιλούσε τυχαία.

Αυτό το τατουάζ κοιλιάς Boba Fett.

Boba Fett Star Wars Tattoo του Benjamin Laukis

Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να αγκαλιάζουν το σχήμα του σώματός τους και να εκμεταλλεύονται τις περιοχές του “καμβά”. Φοβερό κομμάτι. (Φωτογραφία: Benjamin Laukis)