Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα μαχαίρια, τα στιλέτα και τα σπαθιά είναι δημοφιλείς επιλογές σχεδιασμού τατουάζ – και είναι εδώ και αρκετό καιρό. Από νέα παραδοσιακά στιλέτα που τρυπάνε το δέρμα, μέχρι πιο μοντέρνα μαχαίρια μαγειρέματος (σκεφτείτε το Halloween και το Psycho), αυτή η λίστα περιλαμβάνει σχεδόν κάθε διαφορετικό τύπο τατουάζ με λεπίδες που μπορείτε να σκεφτείτε.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη συλλογή τατουάζ με μαχαίρι, στιλέτο και σπαθί και αν θεωρείτε ότι αυτή η λίστα σας εμπνέει, φροντίστε να δείτε μερικές από τις άλλες λίστες μας για πιο υπέροχα τατουάζ.

Αυτή η αντανάκλαση.

Αντανάκλαση του μαχαιριού από τον Tritoan Ly

Η δημιουργία μιας αντανάκλασης στην επιφάνεια του μαχαιριού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο βάθος και λεπτομέρεια σε αυτό που συνήθως είναι ένα απλό αντικείμενο. Σε αυτό το παράδειγμα, ο Tritoan απεικονίζει την εικόνα μιας σκιώδους φιγούρας με τέτοια τελειότητα που σχεδόν ξεχνάτε ότι κοιτάτε ένα μαχαίρι.  (Φωτογραφία: Tritoan Ly)

Αυτό το κομψό τατουάζ μαχαίρι.

Κομψό τατουάζ μαχαίρι από τον Felipe Rodrigues Fe Rod

Ο Φελίπε είναι ένας από εκείνους τους καλλιτέχνες τατουάζ με τόσο μοναδικό στυλ που το έργο του είναι εύκολα αναγνωρίσιμο ακόμη και με την ποσότητα ποιοτικών καλλιτεχνών εκεί έξω που δημιουργούν παρόμοια σχέδια. Το μείγμα της τεχνικής της ακουαρέλας και του στυλ του Φελίπε μιμείται τις υπερβολικές γραμμές ενός καλλιτέχνη – που συνήθως παρατηρούνται σε τραχιά σχέδια – με μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές χρωματισμού μέχρι πρόσφατα.  (Φωτογραφία: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Αυτός ο σκιώδης σχεδιασμός dotwork.

Τατουάζ μαχαίρι Dotwork από τον Pawel Indulski

Τα μοντέρνα μαχαίρια κουζίνας ή μαχαίρια σεφ όπως αναφέρονται συνήθως, είναι εξίσου δημοφιλή με τα πιο παραδοσιακά αντίστοιχα στιλέτα. Ενώ κάποιος συχνά απεικονίζει ένα νέο παραδοσιακό σχέδιο όταν φαντάζεται ένα τατουάζ με μαχαίρι, τα μαχαίρια του σεφ είναι πολύ σπαστικά και προκαλούν μια συγκεκριμένη νοσταλγία που σχετίζεται με τις πιο πρόσφατες γενιές. (Φωτογραφία: Pawel Indulski)

Αυτό το τατουάζ ακουαρέλα στιλέτο.

Ακουαρέλα στιλέτο από τον Anton

Το σύγχρονο πιστόλι, τα στιλέτα ήταν το απόλυτο κρυφό όπλο για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να μεταφέρονται από πολλούς ανθρώπους σήμερα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μερικά διαφορετικά σχέδια ακουαρέλας, αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να τα κρατήσουμε στο ελάχιστο αυτή τη φορά.  (Φωτογραφία: Anton)

Αυτό το σκελετό μαχαίρι.

Σκελετό μαχαίρι τατουάζ από την Gara

Δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε ποια φωτογραφία αυτού του τατουάζ επρόκειτο να χρησιμοποιήσουμε λόγω των πολλών διαφορετικών διαθέσιμων λήψεων. Τελικά, καταλάβαμε ότι αυτό το κοντινό πλάνο έδωσε στον θεατή την καλύτερη προοπτική. Αυτή η μοναδική ιδέα απεικονίζει πώς θα ήταν ένα μαχαίρι αν είχε σκελετό και δεν είχε δέρμα. Επος.  (Φωτογραφία: Gara)

Αυτό το μικροσκοπικό δάχτυλο tat.

Μικρό τατουάζ μαχαίρι από τον Kane Navasard

Οι μικροσκοπικές γάτες είναι πάντα δροσερές, αλλά αυτό το μικρό μαχαίρι και η χαμηλή τοποθεσία είναι κάτι τόσο αναμφισβήτητα φοβερό που ακόμη και οι μη τατουάζ θα αισθάνονταν υποχρεωμένοι. Όσο περισσότερο κοιτάζετε, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες παρατηρείτε.  (Φωτογραφία: Kane Navasard)

Αυτό το λουλουδάτο μαχαίρι.

Floral μαχαίρι τατουάζ από KndraArF

Για κάποιο λόγο, τα λουλούδια φαίνεται να ταιριάζουν με τα πάντα. Φαντασμένος ως ένας τρόπος για να προσθέσετε μια θηλυκή αίσθηση στα πράγματα, το «floral infusion», όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε, δεν απογοητεύει ποτέ, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση ομορφιάς και πολυπλοκότητας στο μείγμα.  (Φωτογραφία: KndraArF)

Αυτό το περίτεχνο κομμάτι πίσω.

Σχέδιο στιλέτου από την Aleksandra Kozubska

Έχουμε παρουσιάσει αυτό το σχέδιο σε τουλάχιστον μία άλλη ανάρτηση που μπορούμε να θυμηθούμε, αλλά θεωρήσαμε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για εσάς να το αποκλείσετε από αυτήν τη λίστα. Όλα από την τοποθέτηση έως τη σύνθεση αποδεικνύουν πόσο όμορφο μελάνι μπορεί να είναι όταν όλα συνδυάζονται.   (Φωτογραφία: Aleksandra Kozubska)

Αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι ώμου.

Ξίφος στον ώμο από τον Sanghyuk Ko

Αρχικά αυτή η λίστα ξεκίνησε ως ένα αυστηρά κομμάτι μαχαίρι και στιλέτο. Μόνο αργότερα καταλάβαμε ότι πολλά από τα τατουάζ μαχαιριού και στιλέτου που αποθηκεύσαμε στην πορεία ήταν στην πραγματικότητα τατουάζ με σπαθιά και δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να συγχέονται με ένα μαχαίρι ή στιλέτο. Το όμορφα σχεδιασμένο και εκτελεσμένο παράδειγμα που φαίνεται παραπάνω είναι επίσης εν μέρει υπεύθυνο για τη στρατολόγηση των υπόλοιπων σπαθιών που φαίνονται σε αυτό το άρθρο (δεν είχαμε αρκετά). Και για μια φορά, το άνοιγμα/κοπή στο δέρμα φαίνεται πραγματικά αληθινό! (Φωτογραφία: Sanghyuk Ko)

Αυτός ο διακόπτης.

Τατουάζ Switchblade της Simona

Μεγαλώνοντας, ένας διακόπτης με μια πλαστική χτένα για μια λεπίδα ήταν η ντουλάπα που πραγματοποιήσαμε ποτέ για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας να έχουμε μια καλόπιστη διακόπτη. Αλλά εκ των υστέρων, καταλαβαίνω από πού προέρχονταν οι γονείς μου. Ένα 10χρονο παιδί με έναν πίνακα διανομής πιθανότατα δεν ήταν η καλύτερη ιδέα. (Φωτογραφία: Simona)