48 Τατουάζ άνθη κερασιού που είναι πέρα ​​από τέλεια

Το άνθος κερασιού είναι πολύ περισσότερο από ένα λουλούδι. Για πολλούς πολιτισμούς, είναι σύμβολο της κληρονομιάς τους. Για άλλους, ένα σημάδι ότι επιτέλους ήρθε η άνοιξη. Όποια και αν είναι η άποψή σας, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ομορφιά του άνθους κερασιάς και είναι τα υπέροχα ροζ πέταλα.

Για όσους από εσάς ψάχνετε για ένα υπέροχο λουλουδάτο τατουάζ, το άνθος κερασιού πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στο ραντάρ σας.

Τον τελευταίο χρόνο, ψάξαμε το διαδίκτυο ψηλά και χαμηλά – στείλαμε ακόμη και μερικά email σε καλλιτέχνες που γνωρίζουμε και έχουν κάποια αδυναμία στα τατουάζ με άνθη κερασιάς με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να μοιραστούν μαζί μας μερικά από τα αγαπημένα τους ευρήματα. Αυτό καταλήξαμε.

Αυτό το τατουάζ με άνθη κερασιάς με ακουαρέλα.

Όμορφο τατουάζ ακουαρέλα με άνθη κερασιού από τον Pis Saro

Είναι δύσκολο να εντοπιστεί τι ακριβώς κάνει το στυλ του Πις Σάρο τόσο μοναδικό και ενδιαφέρον, αλλά ένα είναι σίγουρο. το στυλ της είναι τόσο διαχρονικό όσο και συναρπαστικό. Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε το έργο του Πις Σάρο θα ήταν να πείτε ότι φαίνεται «ζωγραφισμένο». Όπως και στην πραγματικότητα, απεικονίζεται στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας ακρυλικά ή λαδομπογιές αντί για μελάνι. Τα τατουάζ με ακουαρέλα μιμούνται την εμφάνιση χρωμάτων ακουαρέλας, αλλά μπορείτε πάντα να πείτε ότι είναι τατουάζ. Τα έργα που μοιάζουν με τη ζωή του Πις Σάρο μοιάζουν με το παραμικρό άγγιγμα που μπορεί να αναιρέσει τις πινελιές των ειδικών.  (Φωτογραφία: Πις Σάρο)

Αυτό το όμορφο κομμάτι στον αστράγαλο.

Τατουάζ ανθών κερασιού στον αστράγαλο της Jeejae Jung

Μόλις το μυαλό σας είναι στραμμένο στο να κάνετε ένα τατουάζ με άνθη κερασιάς, αρχίζετε αμέσως να σκέφτεστε πόσο τέλειο θα είναι και πόσο ζηλιάρης θα είναι όλοι οι φίλοι σας. “Αυτό είναι όμορφο!” “OMG είναι τέλειο!” «Πού το έκανες;» Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που αναμφίβολα θα ακούσετε, σωστά; Λοιπόν, αν δεν περάσατε τόσο χρόνο για να ελέγξετε τον καλλιτέχνη σας όσο ονειρευόσασταν για το νέο σας τατουάζ, θα μπορούσατε να έχετε λιγότερο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αλλά όταν τα πράγματα πάνε όπως τα είχαμε προγραμματίσει, μπορεί απλά να καταλήξετε σε κάτι τόσο όμορφο όσο αυτό το κομψό και κάπως μαγικό κομμάτι στον αστράγαλο του Νοτιοκορεάτη Heejae Jung. (Φωτογραφία: Heejae Jung)

Αυτό το τατουάζ sakura στο αντιβράχιο.

Τατουάζ Sakura στο αντιβράχιο από την Bonnie Souris

Τα τατουάζ με άνθη κερασιάς έχουν ποικιλία διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Αλλά τα πιο δημοφιλή σχέδια συνήθως εμπίπτουν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Αυτά με ένα ολόκληρο δέντρο άνθη κερασιάς. Αυτά που αποτελούνται από ένα τμήμα κλαδιών με άνθη. Και αυτά τα τατουάζ μόνο των ανθών. Αλλά ένα πράγμα που φαίνεται να λείπει είναι τα φύλλα. Σε αυτό το σχέδιο, ο καλλιτέχνης επέλεξε να συμπεριλάβει τα φύλλα και να τους δώσει μια ενδιαφέρουσα γαλαζοπράσινη κλίση που συμπληρώνει τέλεια τα ροζ πέταλα.  (Φωτογραφία: Bonnie Souris)

Αυτό το μαλακό κομμάτι πίσω ώμου.

Τατουάζ άνθη κερασιού στον πίσω ώμο από τον Eiji

Εκτός από το ότι είναι απόλυτα συγκινητικό από κάθε άποψη, αυτό το σχέδιο ξεχωρίζει πραγματικά για τα ροζ πέταλα που φαίνεται να εξαφανίζονται απρόσκοπτα στο δέρμα του υποκειμένου. Οι καλοί άνθρωποι στο Studio Muscat δεν είναι ξένοι με τα τατουάζ με άνθη κερασιάς. Στην πραγματικότητα, αντλούν τόσα πολλά από αυτά που μπορείτε να πείτε ότι έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τα σχέδια.  (Φωτογραφία: Eiji)

Αυτό το όμορφο σχέδιο ακουαρέλας.

Τατουάζ με λουλούδια κερασιού από τον Fatih Odabas

Ιδού, η εμφάνιση ενός τόσο κομψού τατουάζ που ξέρει ότι αξίζει κάποιο τρόπαιο. Όπως μπορείτε να δείτε, ένα από τα άνθη δεν έχει χρώμα. Είτε ήταν η πρόθεση του καλλιτέχνη να αφήσει ένα άνθος άχρωμο είτε απλώς ένα νωρίς, φαίνεται γυαλισμένο με κάθε τρόπο. Αν ψάχνετε για κάτι εξαιρετικά κοριτσίστικο που σίγουρα θα κάνει όλους τους φίλους σας να ζηλέψουν, τότε μια όμορφη συστάδα από άνθη κερασιάς σε ανοιχτόχρωμο χρώμα είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.  (Φωτογραφία: Fatih Odabas)

Αυτό το κομψό τατουάζ με άνθη κερασιού στον αστράγαλο.

Κομψό τατουάζ με άνθη κερασιού στον αστράγαλο από τον Fatih Odabas

Τα τελευταία 20 χρόνια, η ποιότητα των τατουάζ έχει προχωρήσει με εκπληκτικό ρυθμό παρά τις σημαντικές προόδους στην τεχνολογία τατουάζ. Ναι, έχουμε πολύ ανώτερες μελάνες, αλλά τα τατουάζ εξακολουθούν να εφαρμόζονται με μία μόνο βελόνα ή μια ομάδα βελόνων όπως ήταν πριν από πολλά χρόνια. Οι περισσότεροι αποδίδουν την αύξηση της συνολικής ποιότητας των τατουάζ στον σκληρότερο ανταγωνισμό και τις τάσεις που τείνουν προς πιο λεπτομερή σχέδια.  (Φωτογραφία: Fatih Odabas)

Αυτά τα εκπληκτικά ροζ άνθη κερασιού.

Τατουάζ άνθη κερασιού από τον Anzo

Αφήστε το στον Anzo Choi να καταλήξει σε ένα ρεαλιστικό τατουάζ με άνθη κερασιάς που απλά κόβει την ανάσα. Οι εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως τα ανθισμένα άνθη και οι δυναμικοί κόκκοι ξύλου, δείχνουν την αφοσίωση του Choi στη λεπτομέρεια. Ενώ αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται ρεαλιστικός από κάθε άποψη, υπάρχει επίσης μια λεπτή υποκείμενη νέα σχολική πινελιά που διαθέτει όλο το έργο του Τσόι.  (Φωτογραφία: Anzo)

Αυτό το υπέροχο πλαϊνό κομμάτι.

Πλαϊνό κομμάτι από άνθη κερασιού από το Hongdam

Αυτό το τατουάζ με άνθη κερασιάς μοιάζει με κάτι που μπορεί να βρείτε σε έναν ανατολίτικο πίνακα. Τα στερεά ροζ άνθη δίνουν στο κομμάτι μια μοναδική ατμόσφαιρα που το ξεχωρίζει από τα άλλα σχέδια της λίστας. Αφήστε το στο Χόνγκνταμ για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που σπάει το καλούπι με έναν λεπτό και μυστηριώδη τρόπο.  (Φωτογραφία: Hongdam)

Αυτά τα τατουάζ με άνθη κερασιάς που ταιριάζουν.

Αντιστοίχιση τατουάζ με άνθη κερασιού από τον Wonseok

Ξέρω ακριβώς τι συνέβη εδώ. Όταν τελείωσε το πρώτο της τατουάζ με άνθη κερασιού, σκέφτηκε ότι θα ήταν δίκαιο για το άλλο της χέρι αν έκανε ένα άλλο. Τατουάζ φθόνος, τα μέρη του σώματος το αισθάνονται επίσης.  (Φωτογραφία: Wonseok)

Αυτό το μαγευτικό τατουάζ κάλυψης sakura.

Τατουάζ άνθη κερασιού από τον Koray Karagozler

Αυτό το εντυπωσιακό έργο ακουαρέλας κάνει σίγουρα τη δουλειά του: Για να καλύψω μια ουλή ή ένα σημάδι γέννησης, δεν θυμάμαι ποια. Είτε πρόκειται για το χλωμό λευκό δέρμα, τα έντονα ροζ και μπλε μελάνια, είτε ένας συνδυασμός και των δύο, αυτό το κομμάτι εμφανίζεται πραγματικά στον θεατή με έναν σχεδόν τρισδιάστατο τρόπο.  (Φωτογραφία: Koray Karagozler)