45 αξέχαστα σχέδια τατουάζ που έγιναν ιογενή το 2016 | TattooBlend

Πέρυσι μερικά πολύ επικά τατουάζ ήταν μελανωμένα.

Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να γίνουν viral τόσο γρήγορα όσο ένα καλοφτιαγμένο σχέδιο τατουάζ. Οι φωτογραφίες των τατουάζ έγιναν viral από τότε που τα viral ήταν κάτι το πραγματικό, αλλά το προηγούμενο έτος ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτο καθώς ένα ασυνήθιστο σχέδιο τατουάζ ήταν σταθερά από τις πιο κοινές, καρφιτσωμένες και αρεστές εικόνες στα κοινωνικά μέσα. Εκτός από την αναταραχή καινοτόμων και δημιουργικών σχεδίων τατουάζ που έγιναν viral φέτος, μικροσκοπικά και μινιμαλιστικά σχέδια ήταν η φετινή ιστορία της Σταχτοπούτας.

Όταν ψάχνετε για αυτό το τέλειο σχέδιο τατουάζ, η ζωή μπορεί να είναι σκληρή. Από τη μία πλευρά, θέλετε να βρείτε ένα σχέδιο τατουάζ που σας κόβει την ανάσα και θα συνεχίσει να κάνει τόσα χρόνια στο δρόμο. Από την άλλη, θέλεις να κάνεις ένα τατουάζ τώρα. ΑΜΕΣΩΣ. Τελευταία ψυχρή εβδομάδα. Αυτό συνήθως οδηγεί σε συμβιβασμό μεταξύ των δύο, αλλά δεν χρειάζεται πάντα. Όπως και με οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί και όταν πρόκειται για σχέδια τατουάζ, αυτό σημαίνει ότι εξετάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παραδείγματα. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και ελπίζουμε να πάρετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, εδώ είναι μια ματιά σε μερικά από τα πιο ιογενή σχέδια τατουάζ του περασμένου έτους. Σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε.

Το τρίγωνο του ιβίσκου.

Πανέμορφο τατουάζ ιβίσκου τριγώνου από τον Felipe Kross

Όταν πρόκειται για εκείνα τα δημιουργικά τατουάζ που συχνά διορατικά περιγράφουμε ως “τριγωνικές ή κυκλικές γλύφες”, ο Felipe Kross είναι ένας από τους καλύτερους στην επιχείρηση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είχαμε ένα χέρι στην προβολή του έργου του σε πάνω από εκατό χιλιάδες ανθρώπους που όλοι εκτιμούσαν τη δουλειά του όσο εμείς. Αυτό το τρίγωνο ιβίσκου θα πέσει ως ένα από τα αγαπημένα και πιο αξέχαστα σχέδια τατουάζ του 2016.  (Φωτογραφία: Felipe Kross)

Το φτερό του παγώνι.

Φτερό παγώνι στην πλάτη του Balazs Bercsenyi

Ενώ αυτό το τατουάζ δεν έγινε τόσο ιογενές όσο μερικά άλλα σχέδια στη λίστα μας, σίγουρα πήρε τις ψήφους του παράγοντα wow. Όταν πρόκειται για σχέδια τατουάζ που έγιναν viral, παίζουν ρόλο διάφοροι διαφορετικοί παράγοντες και αυτοί οι παράγοντες συνήθως εμπίπτουν σε δύο κύριες κατηγορίες. Τατουάζ που οι άνθρωποι αποθηκεύουν και μοιράζονται επειδή σκέφτονται σοβαρά να κάνουν αυτό το τατουάζ στο μέλλον. Και τα τατουάζ που οι άνθρωποι αποθηκεύουν και μοιράζονται με βάση το πόσο όμορφα και εμπνέουν δέος ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας. Βλέπετε τα τατουάζ όπως το παραπάνω και πολλά άλλα σαν αυτό, είναι μοναδικά κομμάτια. Όπως πολλά άλλα έργα τέχνης, υπάρχουν ίσως μια χούφτα άλλοι καλλιτέχνες που μπορούν να επιτύχουν κάτι παρόμοιο με το αρχικό σχέδιο, αν και καθόλου.  (Φωτογραφία: Balazs Bercsenyi)

Το κομμάτι του αντιβραχίου bluebonnet.

Λουλούδια Bluebonnet στο αντιβράχιο από την Amanda Wachob

Τα λουλουδάτα τατουάζ είναι σχεδόν στο δικό τους πρωτάθλημα όταν πρόκειται να γίνουν viral. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των τατουάζ με λουλούδια που γίνονται viral ξεπερνάει εκείνα που δεν έχουν λουλούδια και γίνονται viral. Έτσι είναι τα πράγματα. Αυτός ο κλάδος των ανθών bluebonnet ταιριάζει απόλυτα με το ντύσιμο των θεμάτων και απεικονίζει πόσο σημαντική μπορεί να είναι η σύνθεση της φωτογραφίας.   (Φωτογραφία: Amanda Wachob)

Το παρηγορητικό απόσπασμα.

Τατουάζ «Και αυτό θα περάσει» από τον Fin Tattoos

Αυτό το παλιό απόσπασμα που φέρνει ανακούφιση σε δύσκολες στιγμές και βοηθά εκείνους που βρίσκονται σε ευημερία να παραμείνουν ταπεινοί, δεν είναι αρχικά ένα απόσπασμα του Lord of The Rings, όπως πολλοί άνθρωποι είχαν σχολιάσει πριν. Αυτό το απόσπασμα έγινε με τη γραμματοσειρά υπογραφής υπογραφής του Fin, η οποία είναι μία από τις αγαπημένες μας αρχικές γραμματοσειρές.  (Φωτογραφία: Fin Tattoos)

Ο ελέφαντας ακουαρέλας.

Ακουαρέλα τατουάζ ελέφαντα από τον Πις Σάρο

Τόσο μεγάλο μέρος της δουλειάς της Πις Σάρο γίνεται συνεχώς viral που η επιλογή μόνο μερικών από τα τατουάζ της για να συμπεριληφθούν σε αυτήν τη λίστα αποδείχθηκε μια αποθαρρυντική εργασία. Αυτός ο εκπληκτικός ακουαρέλας ελέφαντας εκτελέστηκε με τόσο στιλ και τεχνογνωσία που είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα με μια βελόνα και μελάνι.  (Φωτογραφία: Πις Σάρο)

Τα πουλιά σε μια γραμμή.

Τατουάζ πουλιών σε γραμμή από τον Tusz za Rogiem

Αυτός ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τατουάζ έγινε τόσο viral που πολλές προσωρινές εταιρείες τατουάζ αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους – πολύ παρόμοια – έκδοση και να την κυκλοφορήσουν στις μάζες. Και όπως θα φανταζόσασταν, το πλήθος των σχεδίων αντιγράφων γάτας που αποτίουν φόρο τιμής σε αυτό το σχέδιο δεν είναι καθόλου συντριπτικό.  (Φωτογραφία: Tusz za Rogiem)

Το λουλούδι της ακτινογραφίας.

Τατουάζ λουλουδιών ακτίνων Χ από τον Tom de Vries

Τα λουλούδια ακτίνων Χ μπορεί να είναι απλώς οι πιο cool εικόνες που έχουν γραφτεί ποτέ. Αρχικά εμπνευσμένα από τις ακτινογραφίες των λουλουδιών που έγιναν κατά τη δεκαετία του 1930 από ακτινολόγο, αυτά τα συναρπαστικά σχέδια απεικονίζουν τις κομψές γραμμές της φύσης ελλείψει χρώματος.  (Φωτογραφία: Tom de Vries)

Το κυκλικό δέντρο της ζωής.

Κυκλικό δέντρο της ζωής της Μαρίας Φερνάντες

Τραγανό, καθαρό και τόσο δελεαστικό που πιθανότατα μόλις ξεχάσατε τα άλλα τατουάζ σε αυτήν τη λίστα, αυτό το κυκλικό δέντρο της ζωής τατουάζ έχει όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να θέλετε όταν πρόκειται για ένα αυτόνομο κομμάτι δήλωσης.  (Φωτογραφία: Maria Fernandez)

Το λουλουδάτο κομμάτι μηρού.

Floral τατουάζ μηρών από τον Tattooist Grain

Πέρυσι, μεγάλα λουλουδάτα κομμάτια όπως οι παιώνιες που φαίνονται παραπάνω κυριάρχησαν στη θερινή σκηνή. Όταν πρόκειται για μεγάλες συνθέσεις λουλουδιών, ειδικά παιώνιες, η Άννα Μπράβο και τα εντυπωσιακά μαύρα φλοράλ της έρχονται συνήθως στο μυαλό. Αλλά όταν πρόκειται για λουλουδάτα τατουάζ γενικά, είναι δύσκολο να νικήσεις τη λεπτομέρεια και την απαλή vintage αίσθηση των υπέροχων έργων τέχνης της Νοτιοκορεάτης τατουάζ Grain.  (Φωτογραφία: Tattooist Grain)

Το πολύχρωμο τριαντάφυλλο ακουαρέλας.

Ακουαρέλα τριαντάφυλλο τατουάζ από Ewa Sroka

(Φωτογραφία: Ewa Sroka)