Small-Ankle-Tattoos

Τα μικρά τατουάζ στον αστράγαλο είναι δεκάρα. Αλλά για καλό λόγο. Είναι δροσερά, χαμηλού κινδύνου και σχετικά συγκαλυμμένα. Μεταξύ των γυναικών, οι αστράγαλοι είναι ίσως η πιο δημοφιλής τοποθεσία για τατουάζ – ειδικά μεταξύ των ατόμων που αναζητούν τατουάζ για πρώτη φορά. Από λουλούδια και άγκυρες, έως emoji και M&M’s, σχεδόν οτιδήποτε μικρό φαίνεται να βγαίνει σωστό. Εδώ είναι μερικά σχέδια και ιδέες για να βυθίσετε τα δόντια σας ενώ συζητάτε για το επόμενο τατουάζ.

Αυτά τα μικροσκοπικά ροζ λουλούδια.

Μικροσκοπικό τατουάζ λουλουδιών

Perhapsσως τα πιο ευαίσθητα και όμορφα σχέδια που θα δείτε σε αυτήν τη λίστα είναι τα λουλούδια. Αυτά τα ροζ λουλούδια μοιάζουν με πολλά διαφορετικά είδη, τα οποία συμπέρανα ότι όλα έμοιαζαν πολύ παρόμοια για να τα ξεχωρίσω. (Φωτογραφία: DOY)

Αυτά τα φύλλα δάφνης.

Τατουάζ Αστραγάλου Φύλλα Δάφνης

Το σύμβολο δάφνινο στεφάνι, που αποτελείται από δύο καμπυλωτά κλαδιά δάφνης, παίρνει αμέσως ένα πίσω σε μια εποχή που τα καθημερινά κατορθώματα της Ελένης της Τροίας θα είχαν γεμίσει τις τοπικές εφημερίδες. Τα δάφνινα στεφάνια, έπαιξαν ισχυρό συμβολικό ρόλο στη μεσογειακή περιοχή κατά τους ελληνικούς και ρωμαϊκούς χρόνους. Το στεφάνι χρησιμοποιήθηκε ως έμβλημα του Θεού Sunλιου Απόλλωνα καθώς και σύμβολο της νίκης που φοριόταν συνήθως στο κεφάλι σε περιόδους θριάμβου και γιορτής. Ενώ εξακολουθείτε να βλέπετε το περιστασιακό σύμβολο φύλλων δάφνης στη σύγχρονη κοινωνία, τα φύλλα βρίσκονται συχνότερα στην κουζίνα με την επωνυμία “φύλλα δάφνης”, όπου χρησιμοποιούνται για να αρωματίζουν τα τρόφιμα.  (Φωτογραφία: Dreamed)

Αυτό το απλό χαμογελαστό πρόσωπο.

Μικρό τατουάζ Smiley Face στον αστράγαλο

Δημιουργήθηκε τυχαία από τον Forrest Gump ενώ έκανε τζόκινγκ, το χαμογελαστό πρόσωπο από τότε βοήθησε τα μυαλά των επιχειρήσεων να πουλήσουν τεράστιες ποσότητες αυτοκόλλητων, μπλουζών και άλλων εξίσου αναζωογονητικών εμπορευμάτων.  (Φωτογραφία: Έλλη Αργυρού)

Αυτό το κομψό λουλούδι λωτού.

Tiny-lotus-flower-tattoo

Ένα τέλειο μαύρο μελάνι λειτουργεί σε μια τοποθεσία μόνο για γυμνά πόδια. (Φωτογραφία: Jon Boy)

Αυτή η κουκουβάγια με κουκκίδες.

Μικρό τατουάζ κουκουβάγιας στον αστράγαλο

Αυτή η μικρή κουκουβάγια ανήκει σίγουρα στη λίστα μας με τα καλύτερα τατουάζ κουκουβάγιας όλων των εποχών, αλλά δυστυχώς δεν ήταν στο ραντάρ μας εκείνη τη στιγμή. (Φωτογραφία: George Marquez)

Αυτό το διαφανές κουτί.

Διαφανές τατουάζ κύβου

Δεν γίνεται πολύ πιο γεωμετρικό από αυτό. Πέρασα ώρες καλύπτοντας τα σημειωματάριά μου με αυτά κατά τη διάρκεια του σχολείου όταν ήμουν παιδί. (Φωτογραφία: Auuuyo)

Αυτός ο ιπτάμενος ιππόκαμπος.

Μικρό τατουάζ ιππόκαμπος στον αστράγαλο

Τα μικροσκοπικά φτερά δίνουν σε αυτόν τον δημιουργικό μικρό ιππόκαμπο μια μοναδική αίσθηση στυλ. Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια άλογα, φροντίστε να δείτε αυτή τη λίστα με τα υπέροχα χαριτωμένα τατουάζ ιππόκαμπου.  (Φωτογραφία: Berrge)

Αυτό το απλό σύμβολο της αγάπης.

Απλό τατουάζ καρδιάς στον αστράγαλο

Μερικές φορές τα πιο απλά σχέδια είναι τα καλύτερα. Αυτό το μικροσκοπικό περίγραμμα μιας κόκκινης καρδιάς θα φαίνεται υπέροχο σχεδόν σε κάθε αστράγαλο. (Φωτογραφία: Berrge)

Αυτό το λουλούδι YOLO.

Τατουάζ αστραγάλου YOLO

Ζείτε μόνο μία φορά, οπότε γιατί να μην κάνετε ένα τατουάζ YOLO για να σας το θυμίζει αυτό κάθε μέρα. Σε κάνει να αναρωτιέσαι όμως, σε 30 χρόνια, θα γνωρίζει κανένας τι σημαίνει το YOLO? (Φωτογραφία: Dreamed)

Αυτά τα λουλουδάτα έργα.

Floral-ankle-tattoo

Εδώ έχουμε ένα μικροσκοπικό κομμάτι στυλ μάνταλα και ένα λουλούδι λωτού με μακρύ στέλεχος. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα μικροσκοπικά τατουάζ αστραγάλου/ποδιού τείνουν να γερνούν άσχημα. Τα μικρά τατουάζ γενικά έχουν την τάση να μετατρέπονται σε μικρά στίγματα μελανιού καθώς το δέρμα γερνά. Οι αστράγαλοι και τα πόδια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα. (Φωτογραφία: Artful Ink)