Αυτά τα πουλιά ακουαρέλας.

από τον Jules Boho

(Φωτογραφία: Jules Boho)

Beenμουν ένθερμος θαυμαστής του έργου του Jules Boho από τότε που ξεκίνησα να γράφω αυτό το blog. Τα έργα της με ακουαρέλα είναι όμορφα, δημιουργικά και εξαιρετικά πρωτότυπα – τα οποία στην εποχή μας δεν είναι εύκολο να αναδειχθούν. Για περισσότερες εργασίες της, μεταβείτε στο Instagram της στον παραπάνω σύνδεσμο για το πλήρες χαρτοφυλάκιο της.

Αυτές οι άγκυρες.

από τον Doctor Woo

(Φωτογραφία: Doctor Woo)

Ολόκληρη η έννοια του “You are my anchor” φυσικά δεν είναι τόσο τυριή όσο ακούγεται. Θέλω να πω, αυτή είναι μια λίστα με τατουάζ ζευγαριών, οπότε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως το «τυροκομικό». Τα άγκυρα είναι κοινά ζευγάρια τατουάζ και ένα από τα πιο σημαντικά σχέδια αν με ρωτάτε.

Αυτά τα πουλιά.

της Michelle Santana

(Φωτογραφία: Michelle Santana)

Η Michelle Santana είναι μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνες στο Bang Bang. Αν έπρεπε να επιλέξω μια λέξη για να περιγράψω το στυλ και τη δουλειά της, θα ήταν «καθαρή». Κάθε ένα από τα σχέδιά της είναι τόσο ακριβές και τραγανό που αν μου έλεγες ότι δεν ήταν πραγματικά σχέδια τατουάζ θα σε πίστευα.

Πάντα.

από τον Witty Button

(Φωτογραφία: Witty Button)

Το «πάντα» είναι ίσως η μεγαλύτερη δέσμευση που θα μπορούσατε ποτέ να αναλάβετε σε ένα άλλο άτομο – γι ‘αυτό έχει τόσο μεγάλο βάρος. Μια όμορφη γραμματοσειρά για μια όμορφη υπόσχεση.

Αυτό το οικογενειακό σχέδιο.

από τον Jay Shin

(Φωτογραφία: Jay Shin)

Δεν πρόκειται να πω ψέματα, δεν έχω καταλάβει αρκετά αυτό το σχέδιο, αλλά η σύνθεση είναι αυτή που ήθελα να παρουσιάσω στους αναγνώστες. Πολλές και πολλές ιδέες σχεδίασης περνούν από το μυαλό μου όταν κοιτάζω αυτήν την απλή εξίσωση.

Αυτά τα σχέδια μάνταλα.

από την Ira Shmarinova

(Φωτογραφία: Ira Shmarinova)

Είτε αλεπούδες λύκων, αυτοί οι γούνινοι σύντροφοι είναι εξαιρετικά χαριτωμένοι. Το διακοσμητικό στυλ μάνταλα δίνει αμέσως σε κάθε σχέδιο μια αύρα κομψότητας.

Αυτοί οι ελέφαντες origami.

από Παιδική χαρά

(Φωτογραφία: Παιδική χαρά)

Οι ελέφαντες origami είναι τόσο χαριτωμένοι όσο χαριτωμένοι μπορεί να είναι. Εάν πρόκειται για μικροσκοπικά τακάκια που ακολουθείτε, μεταβείτε στη σελίδα του Playgound στο Instagram και σας εγγυώμαι ότι θα πάρετε πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε.

Αυτά τα δέντρα.

από τον Ch Ahn

(Φωτογραφία: Ch Ahn)

Εδώ είναι μια ιδέα: ξεκινήστε με ένα μικρό δέντρο και καθώς η σχέση σας μεγαλώνει, προσθέστε σιγά σιγά αυτό το σχέδιο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθιερώσετε ένα ουσιαστικό τελετουργικό ενώ παράλληλα θα έχετε ένα φρέσκο ​​μελάνι σχέδιο ανά πάσα στιγμή. Πως ακουγεται αυτο?

Αυτά τα μικροσκοπικά κριτήρια.

από Παιδική χαρά

(Φωτογραφία: Παιδική χαρά)

Και πάλι, αν ψάχνετε για ένα χαριτωμένο μικρό σχέδιο, το Instagram του Playgound είναι το ιδανικό μέρος για έμπνευση. Εκτός από τη δουλειά σχεδόν αποκλειστικά σε μικρογραφία, το Playgound είχε την τάση να δημοσιεύει νέα σχέδια που ταιριάζουν σε μηνιαία βάση.

Αυτές οι ημερομηνίες.

από CHOLO

(Φωτογραφία: CHOLO)

Υποθέτω ότι είναι ημερομηνίες. Σημειώνοντας ίσως μια επέτειο γάμου ή άλλη ειδική περίσταση. Ένα μικρό σύμβολο του άπειρου μπορεί να φανεί που σημαίνει έναν ισόβιο δεσμό.