Προτεινόμενη εικόνα τατουάζ σκύλου

Εάν βρίσκεστε εδώ, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι έχετε σκύλο και επομένως γνωρίζετε πόσο εκπληκτικά είναι αυτά τα πλάσματα, οπότε δεν θα συνεχίσουμε για το πώς οι σκύλοι είναι πράγματι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από ένα πλήρες μέλος της οικογένειας.

Είναι δίπλα μας σε καλές και κακές στιγμές – πιστοί σε ένα λάθος. Εδώ είναι οι γούνινοι μικροί μας φίλοι, η αγάπη που δίνουν και το μελάνι που εμπνέουν. Απολαμβάνω!

Αυτό το μαύρο και γκρι τατουάζ μελάνι.

Beagle Tattoo Design από τον Jakub Nowicz

Εδώ έχουμε ένα όμορφο άχρωμο τατουάζ dachshund που στην πραγματικότητα φαίνεται αρκετά μαλακό για αγκαλιά. Το σκυλί εκτράφηκε από κυνηγόσκυλα για να μυρίσει θηράματα όπως κουνέλια, ακόμη και ελάφια. Τα κοντά πόδια τους τους καθιστούν τέλειους πλοηγούς λαγού, πηγαίνοντας εκεί όπου τα μεγάλα σκυλιά απλά δεν μπορούν.  (Φωτογραφία: Jakub Nowicz)

Αυτό το αξιολάτρευτο γαλλικό μπουλντόγκ.

Γαλλικό μπουλντόγκ τατουάζ από τη Melina Casteletto

Η Μελίνα έκανε καταπληκτική δουλειά αποτυπώνοντας τον ρεαλισμό αυτής της μικρής Γαλλίδα. Από τις κηλίδες στα αυτιά μέχρι τα μικροσκοπικά μαύρα μουστάκια, καμία λεπτομέρεια δεν αγνοήθηκε. Τα γαλλικά μπουλντόγκ ήταν αποτέλεσμα ενός προγράμματος εκτροφής του 1800 μεταξύ αγγλικών μπουλντόγκ και γαλλικών κροταγών.  (Φωτογραφία: Melina Casteletto)

Αυτό το κουτάβι από πομερανία.

Pomeranian Tattoo on Forearm by Brian WooΤον τελευταίο καιρό η δημοτικότητα των πομερανιών έχει εκτοξευθεί στα ύψη χάρη εν μέρει στον αυτοαποκαλούμενο πιο χαριτωμένο σκύλο στον κόσμο “Boo” και το μεγάλο του αποτύπωμα στο Διαδίκτυο. Ο παραπάνω σχεδιασμός αποτυπώνει την αξιολάτρευτη διαρκώς ενθουσιασμένη έκφραση του προσώπου για την οποία οι πομερανοί είναι τόσο γνωστοί.  (Φωτογραφία: Brian Woo)

Αυτή η μικροσκοπική ροζ γλώσσα.

Small Dog Tattoo by Doy

Ροζ αυτιά και μια ροζ γλώσσα ουρλιάζουν πάντα μαλτέζικα, αλλά δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι σε αυτή την περίπτωση καθώς αυτό το κουτάβι δεν φέρει ετικέτα. Όσον αφορά τα χαριτωμένα τατουάζ κουτάβι, αυτό είναι ακριβώς εκεί με τα πιο αξιολάτρευτα σχέδια που έχουμε συναντήσει. (Φωτογραφία: Doy)

Αυτό το κομμάτι μηρού.

Ακουαρέλα τατουάζ σκύλου στο μηρό της Cynthia Sobraty

(Φωτογραφία: Cynthia Sobriety)

Αυτό το υπερρεαλιστικό Golden Retriever.

Golden Retriever Tattoo από τον Steve Butcher

Αυτός ο υπερρεαλιστικός χρυσός ρετρίβερ μοιάζει σχεδόν με λιοντάρι με τα μαλλιά του σαν χαίτη. Λευκό χιόνι ή ενδεχομένως ακόμη και άμμος μπορεί να δει να καλύπτει τη μύτη και τα αυτιά.  (Φωτογραφία: Steve Butcher)

Αυτό το τατουάζ χαμηλού πολυ σκύλου.

Γεωμετρικό σχέδιο τατουάζ σκύλου από ροζ τατουάζ

Τα γεωμετρικά πολύγωνα αποτελούν αυτό το απίστευτα έξυπνο σκυλάκι τατουάζ. Κάποιο είδος κόκερ σπάνιελ υποθέτουμε. Φοβερός. (Φωτογραφία: Ροζ Τατουάζ)

Αυτό το μαύρο μαστίφ.

Mastiff Dog Tattoo από τον Brian Woo

Και πάλι, μια άλλη εικασία και πιθανώς λάθος, αλλά αν δεν είναι μαντρόσκυλο είναι σίγουρα κάτι παρόμοιο. Το επίπεδο λεπτομέρειας που μπορεί να επιτύχει ο Brian (Doctor Woo) σε τόσο μικρά σχέδια δεν είναι τίποτα λιγότερο από θεαματικό.  (Φωτογραφία: Brian Woo)

Αυτά τα αξιολάτρευτα μάτια.

Σχέδιο τατουάζ κουταβιού από τον Tayfun Bezgin

Λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από ένα κουτάβι και ενώ είμαστε διατεθειμένοι να συμφωνήσουμε, τα περισσότερα μωρά ζώα είναι εξίσου αξιολάτρευτα. (Φωτογραφία: Tayfun Bezgin)

Αυτοί οι κύκλοι.

Geometric Dog Tattoo από τον Brian Woo

Ο Brian’s δημιούργησε μερικά από αυτά τα κυκλικά σχέδια ζώων και γίνονται γρήγορα αγαπημένα στους θαυμαστές. Αυτός ο σκύλος μοιάζει με κάποιο εργαστήριο. Παρατηρήστε τη μπαντάνα στο λαιμό.  (Φωτογραφία: Brian Woo)

Αυτό το χαριτωμένο Μαλτέζικο.

Μαλτέζικο σχέδιο τατουάζ από τον Doy

Ο αρνητικός χώρος δίνει τη θέση του σε ένα ζευγάρι όμορφα μαύρα μάτια και μια χαριτωμένη μύτη με κουμπιά. Οι Μαλτέζοι βραβεύτηκαν από τους Ρωμαίους κατά την αρχαιότητα για τα μακριά μεταξωτά άσπρα μαλλιά τους. Με καταγωγή από τη Μάλτα, οι Μαλτέζοι αναφέρονται με πολλά ονόματα, όπως το σπάνιελ ήπιος, σκύλος λιονταριού της Μάλτας, ο σκύλος Melitaie, ο τεριέ της Μάλτας και ο σκύλος των Ρωμαίων κυριών.  (Φωτογραφία: Doy)