33 εκπληκτικά τατουάζ ποδιών που δεν μυρίζουν | TattooBlend

Από όλα τα μέρη για να κάνετε τατουάζ, το πόδι είναι μακράν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα. Αν και τα τατουάζ ποδιών μπορεί να μην είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια, είναι σίγουρα σε άνοδο. Υπάρχει μόνο κάτι σχετικά με το να κοιτάζεις ένα τατουάζ στο πόδι σου που σου δίνει ένα επίπεδο ικανοποίησης που δεν σχετίζεται με άλλα τατουάζ. Φυσικά, έχετε το σωστό σχέδιο. Τέλος πάντων, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο εκπληκτικά τατουάζ ποδιών από όλο τον κόσμο για άνδρες και γυναίκες.

Αυτό το διακοσμητικό κρανίο.

Διακοσμητικό τατουάζ κρανίου με τα πόδια

Η OK Sasha ξεκάθαρα έχει κάνει τον εαυτό της με αυτό το εκπληκτικό διακοσμητικό κομμάτι κρανίου που θα φαινόταν υπέροχο στα πόδια του καθενός. (Φωτογραφία: Sasha Masiuk)

Αυτά τα σιωπηλά λουλούδια.

Floral Foot Tattoo από τον Jordan Busbea

Τα λουλουδάτα τατουάζ είναι ο καλύτερος φίλος κάθε κοριτσιού. Και αυτό το υπέροχο νέο παραδοσιακό κομμάτι ποδιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι απαλές γραμμές και η μοναδική σκίαση κάνουν αυτό το κομμάτι μια ευχάριστη θέαση.  (Φωτογραφία: Jordan Busbea)

Αυτοί οι φοίνικες της Χαβάης.

Hawaiian Foot Tattoo Design by Lauren

Τα κρατικά τατουάζ είναι πάντα διασκεδαστικά. Στην πραγματικότητα, έχουμε γράψει μερικά άρθρα με μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια τατουάζ εμπνευσμένα από την πολιτεία. Αυτό το παράδειγμα dotwork χρησιμοποιεί έξυπνα τον αρνητικό χώρο για να απεικονίσει τα ηφαιστειακά νησιά της Χαβάης. (Φωτογραφία: Lauren)

Αυτό το μικροσκοπικό koi.

Tiny Koi Fish Tattoo on Foot by Doy

Τα μικροσκοπικά τατουάζ είναι τόσο δημοφιλή όσο ποτέ. Ξέρεις. Αυτά τα μινιμαλιστικά τατουάζ 10 λεπτών που είναι ιδανικά για άτομα που αναζητούν ένα προσιτό τατουάζ χαμηλής δέσμευσης που συνήθως αποτελείται από ένα απλό περίγραμμα μαύρου μελανιού. Αυτός ο δημιουργικός σχεδιασμός αναβαθμίζει το μινιμαλιστικό επίπεδο (προσθέτοντας ελάχιστα) προσθέτοντας μερικές πολύχρωμες ανθοφορίες μελανιού. (Φωτογραφία: Doy)

Αυτό το βιολετί.

Violet Tattoo on Foot by Yeliz Ozcan

Για να μην συγχέεται με μια πανσέ, αυτή η βιολετί ακουαρέλα δεν είναι τίποτα λιγότερο από θεαματική. (Φωτογραφία: Yeliz Ozcan)

Αυτό το τιρκουάζ θαλασσινό κοχύλι.

Seashell Tattoo με τα πόδια

Αυτό που θα λέγατε αυτό το μέρος του ποδιού δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι. Perhapsσως να χαρακτηρίζεται ως φτέρνα ή εσωτερική φτέρνα? (Φωτογραφία: Katrina Botell)

Αυτά τα blackwork βοτανικά.

Blackwork Floral Foot Tattoo από την Άννα Μπράβο

Ένα άλλο κομψό τατουάζ με λουλούδια στα πόδια από την ταλαντούχα Anna Bravo. Αν αυτό είναι το στυλ σας, φροντίστε να δείτε το χαρτοφυλάκιο της Άννας στο Instagram για όλες τις μαύρες λουλουδάτες μπότες που μπορείτε να χειριστείτε. (Φωτογραφία: Άννα Μπράβο)

Αυτός ο μοναχικός λύκος.

Wolf Tattoo on Foot by Nirvana Tattoo

Ποιος δεν θα ήθελε αυτό το πακέτο λύκου ενός τατουάζ; Ο λύκος είναι ένα πολύ συμβολικό ζώο σε πολλούς πολιτισμούς, έτσι η ακραία δημοτικότητά του στον ευρύ κόσμο του μελανιού. Ο λύκος συμβολίζει έντονα ένστικτα και πίστη μεταξύ άλλων. (Φωτογραφία: Nirvana Tattoo)

Αυτά τα χαριτωμένα γατάκια.

Χαριτωμένα τατουάζ γάτας με τα πόδια από τη Lauren Winzer

Τονισμένο με ένα άγγιγμα μαύρου βερνικιού νυχιών για να κάνει πραγματικά αυτές τις μαύρες γραμμές να σκάσουν. (Φωτογραφία: Lauren Winzer)

Αυτό το απλό φτερό παγώνι.

Peacock Feather Tattoo on Foot από τη Cynthia Finch

Μπλε, μοβ και τιρκουάζ συνθέτουν αυτό το υπέροχα ιδιότροπο τατουάζ ποδιών.  (Φωτογραφία: Cynthia Finch)