Εάν είστε κάτι σαν εμένα, τότε τα σκυλιά σας είναι τα παιδιά σας, ισότιμα ​​μέλη της οικογένειάς σας και θα κάνατε τα πάντα για αυτά. Και όταν λέω οικογένεια, εννοώ άμεση οικογένεια. Όταν κάποιος μουρμουρίζει τη λέξη “κατοικίδιο ζώο”, ανατριχιάζετε λίγο γιατί όχι, ο σκύλος μου δεν είναι κατοικίδιο, είναι καλόπιστο μέλος της οικογένειας και του έδωσε όλη την αγάπη που συνοδεύει τη θέση. Έτσι, όταν πρόκειται για τα σκυλιά μας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν την επιθυμία να κάνουν τατουάζ μια υπενθύμιση των γούνινων φίλων τους για πάντα στο δέρμα τους.

Ξέρω, οι εκτυπώσεις ποδιών μπορούν να ανήκουν σε πολλά διαφορετικά ζώα, αλλά για χάρη αυτού του άρθρου, έχω επικεντρωθεί κυρίως στην ποικιλία των σκύλων. Οι δύο πιο δημοφιλείς επιλογές είναι εκτυπώσεις ποδιών και πορτρέτα. Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ με τύπωμα στα πόδια που δεν έχουμε συναντήσει ακόμη. Ρίξτε μια ματιά και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας.

Αυτά τα μικροσκοπικά εκτυπώματα ποδιών.

Τατουάζ με τύπωμα Paw από τον Witty Button

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιολάτρευτο από ένα μικρό ίχνος εκτυπώσεων ποδιών. Μπορούν να σας θυμίσουν εκείνη την εποχή που το κουτάβι σας παρακολουθούσε λάσπη, μπογιά ή ό, τι άλλο ήταν αυτό που χύσατε σε όλο το σπίτι πριν προλάβετε να τον πιάσετε. Αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο για όποιον αναζητά μια λεπτή, αλλά μόνιμη υπενθύμιση του κατοικίδιου του.  (Φωτογραφία: Witty Button)

Αυτό το τατουάζ με εκτύπωση στο πίσω μέρος του ποδιού.

Τατουάζ εκτύπωσης πίσω από το αυτί από το Fishman Ink

Εκπληκτικά ρεαλιστικό και εξαιρετικά συγκαλύψιμο, αυτή η εκτύπωση ποδιών με κουκκίδες διαθέτει δομή dotwork με κλίση ευαίσθητη στην πίεση. Το τατουάζ πίσω από το αυτί συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα, κυρίως μεταξύ των γυναικών.  (Φωτογραφία: Fishman Ink)

Αυτά τα λουλουδάτα εκτυπώσεις ποδιών.

Τατουάζ με εκτύπωση λουλουδιών από Banul

Αυτά τα όμορφα λουλουδάτα μοτίβα είναι λίγο δύσκολο να διακριθούν σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά οι ελαφρώς υπερβολικά εκτεθειμένοι τόνοι δέρματος παρέχουν ένα υπέροχο φόντο για τις πολύχρωμες εκτυπώσεις των ποδιών. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για κάθε γυναίκα που ψάχνει κάτι θηλυκό και παιχνιδιάρικο ενώ μένει όσο πιο αριστοκρατικό γίνεται.  (Φωτογραφία: Banul)

Αυτά τα ακουαρέλα εκτυπώνουν πόδι.

Ακουαρέλα τατουάζ εκτύπωσης ποδιών από τη Cynthia Sobraty

Όπως θα παρατηρήσετε σύντομα, αυτό το άρθρο είναι γεμάτο με τατουάζ με ακουαρέλα με τύπωμα ποδιών. Προσπαθούμε πάντα να προσθέτουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία σε κάθε λίστα – κανείς δεν θέλει να κοιτάζει το ίδιο σχέδιο ξανά και ξανά – αλλά λόγω του τεράστιου όγκου και της δημοτικότητας των τατουάζ με ακουαρέλα, καταλήξαμε σε ένα δίκαιο ποσό, οπότε ελπίζουμε να δεν θα πειράξει Μια γρήγορη ματιά στον παραπάνω σχεδιασμό και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί αυτά τα σχέδια εξακολουθούν να είναι τόσο δημοφιλή.  (Φωτογραφία: Cynthia Sobraty)

Αυτό το μικροσκοπικό διακοσμητικό τατουάζ εκτύπωσης ποδιών.

Μικρό διακοσμητικό τατουάζ εκτύπωσης ποδιών από την Ana Abrahao

Εντοπίσαμε για πρώτη φορά το αστρικό έργο της Ana Abrahao τον Ιούνιο του περασμένου έτους και ερωτευτήκαμε αμέσως το στυλ της. Τα περίπλοκα διακοσμητικά έργα της αποτελούνται συνήθως από τυχαίες κουκκίδες παρόμοιες με αυτές των κομφετί που εκρήγνυνται από ένα κανόνι, ωστόσο, αυτές οι κουκκίδες σχηματίζουν κυλιόμενα σχήματα καρδιάς και κρεμαστές χάντρες.  (Φωτογραφία: Ana Abrahao)

Αυτός ο λύκος ακουαρέλας.

Wolf with tattoo print tattoo by Nadya Natassya

Αρκετά με τις βασικές εκτυπώσεις ποδιών. Αν ψάχνετε για κάτι με λίγη περισσότερη ουσία και πολύ περισσότερο “wow”, τότε κάτι σύμφωνα με αυτό το σχέδιο λύκου ακουαρέλας διπλής έκθεσης μπορεί να είναι εντάξει. Από τις αιματηρές γραμμές ακουαρέλας μέχρι τα διάτρητα κίτρινα μάτια, αυτό το σχέδιο προορίζεται να θαμπώσει οποιονδήποτε στο δρόμο του.  (Φωτογραφία: Nadya Natassya)

Αυτή η εκτύπωση ποδιών με λευκό μελάνι.

Τατουάζ με λευκό μελάνι με τύπωμα πόδι μέσω Retroivi

Έπρεπε να κάνουμε μια μικρή ανάγνωση για να επαληθεύσουμε ότι αυτό ήταν πράγματι ένα τατουάζ και όχι μια πραγματική εντύπωση εκτύπωσης ποδιού. Ιδιοφυία.  (Φωτογραφία: Retroivi)

Αυτό το τυπωμένο πόδι.

Ακουαρέλα εκτύπωση τατουάζ πόδι από Black Cat Tattoo

Δοκιμάστε αυτό το απλό περίγραμμα εκτύπωσης ποδιών με λίγη ακουαρέλα. Τίποτα δεν φαίνεται καλύτερο από τις έντονες μαύρες γραμμές που τοποθετούνται σε ιριδίζον μελάνι ακουαρέλας.  (Φωτογραφία: Black Cat Tattoo)

Αυτή η εκτύπωση με μαύρο πόδι.

Τατουάζ με μαύρο πόδι με εκτύπωση από τον Wagner Basei

Το μαύρο μελάνι είναι το πιο κομψό και αυτή η υφή με ακουαρέλα προσθέτει στυλ σε αυτό που διαφορετικά θα ήταν κάπως βαρετό σχέδιο.   (Φωτογραφία: Wagner Basei)

Αυτά τα σκίτσα στυλ σκίτσο εκτυπώσεις ποδιών.

Τατουάζ εκτύπωσης στυλ σκίτσο από την Inez Janiak

(Φωτογραφία: Inez Janiak)