Αυτό το διακοσμητικό πίσω κομμάτι.

Διακοσμητικό Full Back Tattoo από Avalan. Τατουάζ από Agnieszka Kulińska

Μια υπέροχη φωτογραφία που ξεπερνά μόνο την ομορφιά αυτού του γυναικείου κομμάτι. Θυμίζει κορσέ, αυτό το διακοσμητικό τατουάζ με πλάτη διαθέτει περίτεχνα μοτίβα δαντέλας διακοσμημένα με μερικά κεντρικά κομμάτια μάνταλα.  (Φωτογραφία: Agnieszka Kulińska)

Αυτή η υπερρεαλιστική ιαπωνική μάσκα.

Japanese Mask Full Back Tattoo by Gura Art

ΟΜΩΣ! Αυτό δεν είναι πραγματικό – απλώς ένα άγγιγμα μαγείας Photoshop. Αλλά θα θέλαμε να δούμε αυτό το κομμάτι μόλις τελειώσει. (Φωτογραφία: Gura Art)

Αυτά τα περίτεχνα τόξα.

αναγεννησιακό Full Back Tattoo από τον Den Yakovlev

Ένα άλλο εκπληκτικό κομμάτι της αναγέννησης που δείχνει μερικές πραγματικά μοναδικές δεξιότητες. Παρατηρήστε τη μετατόπιση του βάθους πεδίου που απεικονίζεται στις πέτρινες καμάρες. (Φωτογραφία: Den Yakovlev)

Αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα.

Full Back Tattoo από τον Zhen Cang

Με περισσότερους κυλίνδρους από τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, αυτό το τατουάζ με πλάτη εμπνεύστηκε από τη διακοσμητική διακόσμηση της πρώιμης κινεζικής αρχιτεκτονικής. (Φωτογραφία: Zhen Cang)

Αυτό το ημίτονο έργο μάνταλα.

Διακοσμητικό Full Back Tattoo της Yanina Viland

Ένας άλλος εξαιρετικός σχεδιασμός μάνταλα με σπειροειδή σχέδια και ημίτονες κουκίδες. Παρατηρήστε το φρέσκο ​​μελάνι στα αριστερά του κέντρου.  (Φωτογραφία: Yanina Viland)

Αυτή η πολύχρωμη κοσμική δημιουργία.

Πολύχρωμο Full Back Tattoo από τον Ryan Gatt

Τα συναρπαστικά χρώματα λάμπουν με τόσο έντονο γούστο που μπορεί κανείς να μπερδέψει αυτό το κομμάτι για πινακίδα νέον στην οδό Las Vegas Blvd. (Φωτογραφία: Ryan Gatt)

Αυτό το άβολο βλέμμα.

Full Back Tattoo από Immortal Ink

Αυτά τα «διπλά μάτια» μας κάνουν πάντα λίγο δειλά, αλλά ένα συνολικό εκπληκτικό κομμάτι. (Φωτογραφία: Immortal Ink)

Αυτό το τατουάζ μαύρης μελάνης τίγρης.

Full Back Tiger Tattoo από τον Shane Knapp

Ένα άλλο τατουάζ τίγρης υπερρεαλισμού. Αυτό το κομμάτι δεν έχει τελειώσει, αλλά το φύλλο του αρνητικού χώρου φαίνεται σχεδόν καλό για να συμπληρωθεί. (Φωτογραφία: Shane Knapp)

Αυτό το βιομηχανικό πίσω κομμάτι.

Biomechanical Full Back Tattoo από τον Danielius Djačkovas

Υπάρχουν σχεδόν πάρα πολλά εδώ για περιγραφή. Αυτό το φοβερό κομμάτι σε ολόκληρη την πλάτη διαθέτει ένα μη παραδοσιακό κεντρικό κομμάτι της Μαρίας με το μωρό Ιησού με βιομηχανικά σχέδια. (Φωτογραφία: Danielius Djačkovas)

Αυτός ο άντρας καπνίζει μια πίπα.

Άντρας που καπνίζει ένα τατουάζ σωλήνα από τον Victor Portugal

Mightσως έχετε δει αυτό το πλήρες πίσω κομμάτι στο παρελθόν καθώς κυκλοφορεί αρκετά καλά. Το ζαρωμένο δέρμα του καπνιστή αποδεικνύει το εντυπωσιακό μάτι του Victor για λεπτομέρειες. (Φωτογραφία: Victor Portugal)