30+ Όμορφα σχέδια τατουάζ που κρύβουν ουλές | TattooBlend

Καλύψτε αυτό το σημάδι με ένα όμορφο τατουάζ.

Ουλές και σημάδια γέννησης κάνουν πολλούς ανθρώπους αυτοσυνείδητους. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία της ουλής σας, κάποια στιγμή, είτε πρόκειται για το ευρύ κοινό είτε για τον άλλο σημαντικό σας, κάποιος θα το δει. Παρόλο που αυτό δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση για τους περισσότερους, μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν μια συνεχή αμηχανία που δεν εξαφανίζεται ποτέ.

Ενώ η τεχνολογία δεν έχει βρει ακόμη έναν τρόπο για να αφαιρέσει εντελώς τα αντιαισθητικά σημάδια και τις ατέλειες, πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στα τατουάζ ως έναν αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο για να κρύψουν αυτές τις ενοχλητικές ατέλειες. Ανάλογα με το συγκεκριμένο σχέδιο τατουάζ, το έργο τέχνης μπορεί να καλύψει – καθώς και να τραβήξει την προσοχή – τα περισσότερα σημάδια ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά μπορεί να είναι.

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν προσπαθείτε να καλύψετε την ουλή ή την ατέλειά σας με ένα τατουάζ.

Απόκρυψη. Καλύψτε απευθείας την ουλή με ένα σχέδιο με τρόπο που καλύπτει καλύτερα το τατουάζ εξ ολοκλήρου. Αυτή θα ήταν η λεωφόρος που παίρνουν οι περισσότεροι όταν προσπαθούν να κρύψουν μια ουλή.

Ενσωμάτωση. Σε αντίθεση με την απόκρυψη του τατουάζ, σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να ενσωματώνουν την ουλή στο σχέδιο. Η χρήση της ουλής για την ολοκλήρωση μιας εικονογράφησης – όπως φαίνεται στο τατουάζ με φερμουάρ παρακάτω – ή η προσθήκη μερικών λέξεων που δίνουν νόημα στην ουλή, είναι μερικά μόνο παραδείγματα των πολλών τρόπων με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η προσέγγιση.

Πολλά παραδείγματα και των δύο τεχνικών μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω συλλογή. Μόλις αποφασίσετε ποια διαδρομή ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας, τα ακόλουθα παραδείγματα τατουάζ που κρύβουν ουλές πρέπει να κάνουν περισσότερα από το να εμπνεύσουν το σχέδιο κάλυψης σας.

Αυτό το σκίτσο στυλ κουκουβάγια.

ουλή κάλυψης σκίτσο στυλ κουκουβάγια τατουάζ από Inez Janiak

Οι ασταθείς γραμμές αυτής της κουκουβάγιας σκίτσου κάνουν μεγάλη δουλειά για να κρύψουν τα θέματα πολλά σημάδια. Όπως μπορείτε να δείτε, το σκιαγραφημένο στυλ σχεδίασης μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συγκαλύψετε τις ουλές καλύπτοντάς τις με μεγάλο αριθμό αφηρημένων γραμμών.  (Φωτογραφία: Inez Janiak)

Αυτό το λεπτό τατουάζ που κρύβει ουλές.

Λεπτό τατουάζ που κρύβει ουλές από τον Nando

Μερικές φορές μια λεπτή απόσπαση της προσοχής είναι το μόνο που χρειάζεται για να απομακρύνει την προσοχή από μια ουλή. Αυτός ο απαλός και κομψός σχεδιασμός διαθέτει έναν ηλικιωμένο άντρα που επιθεωρεί τα έντονα κόκκινα φύλλα ενός δέντρου. (Φωτογραφία: Nando)

Αυτό το τατουάζ κάλυψης ουλών τίγρης.

Τατουάζ κάλυψης με ουλές τίγρης από τον Felipe Mello

Οι ουλές των ραγάδων είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθούν. Έτσι, όταν όλες αυτές οι κρέμες και τα κλασματικά λέιζερ αποτύχουν, ένα εκτεταμένο τατουάζ τίγρης θα καλύψει τα πράγματα όμορφα. Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης τατουάζ Felipe Mello είναι γνωστός για τα μεγάλα σχέδια ακουαρέλας του και η περιοχή των μηρών και των γοφών είναι σαφώς μια από τις αγαπημένες του τοποθεσίες. (Φωτογραφία: Felipe Mello)

Αυτό το μεγάλο λουλουδάτο κομμάτι.

Λουλουδάτο τατουάζ που κρύβει ουλές από τον Zihwa

Μιλώντας για ραγάδες, η κοιλιά είναι συχνά ένα από εκείνα τα σημεία όπου οι ενοχλητικές ραγάδες παραμένουν μετά από μια εγκυμοσύνη. Αυτή η γυναίκα πήρε τα πράγματα στα χέρια της επιλέγοντας μια όμορφη τοιχογραφία από μαύρα και γκρι τριαντάφυλλα μελανιού  (Φωτογραφία: Zihwa)

Αυτή η κάλυψη της ορτανσίας.

Τατουάζ ορτανσίας που κρύβει ουλές από τη Mini Lau

Παρόλο που τα σημάδια μπορούν να καλυφθούν με σχέδια τατουάζ, ένα πράγμα που το μελάνι δεν θα μπορέσει ποτέ να επιτύχει είναι η ικανότητα εξάλειψης των υπερυψωμένων επιφανειών, τις οποίες διαθέτουν σχεδόν όλες οι ουλές. Αλλά για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πλησιάσουν αρκετά για να το παρατηρήσουν.  (Φωτογραφία: Mini Lau)

Αυτή η σημαντική υπενθύμιση.

(Φωτογραφία: Georgina Hawkes)

Αυτή η συγκινητική συγκάλυψη.

Συναισθηματικό τατουάζ που κρύβει ουλές από τον Ντάνιελ Γουίντερ

Οι ουλές δεν χρειάζεται πάντα να καλύπτονται απευθείας από τατουάζ. Μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να αναγνωρίσουν το παρελθόν τους και να διατηρήσουν τα σημάδια ανέπαφα ως μια διαρκή υπενθύμιση του πόσο μακριά έχουν φτάσει και πού ήταν. Αυτή η κομψή υπενθύμιση «να αγαπάς τον εαυτό σου» δημιουργεί ένα ισχυρό κομμάτι επιλέγοντας να αφήσει τα σημάδια ορατά.  (Φωτογραφία: Daniel Winter)

Αυτό το αυτοτραυματισμό τατουάζ που κρύβει ουλές.

Αυτοτραυματισμός τατουάζ που κρύβει ουλές από τον Zihee

Οι ουλές αυτοτραυματισμού είναι μεταξύ των πιο συχνά καλυπτόμενων τύπων ουλών. Αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι ένα συγκινητικό θέμα για πολλά άτομα που προσπαθούν να αποφύγουν να κριθούν με βάση το παρελθόν τους.  (Φωτογραφία: Zihee)Αυτό το λουλουδάτο κομμάτι χειρός.

Λουλουδάτο τατουάζ που κρύβει ουλές από την Zihee

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενοχλούνται από μικρές ουλές, ακόμη και το πιο μικροσκοπικό αποτελεί ουσιαστική δικαιολογία για να κάνει ένα νέο τατουάζ. (Φωτογραφία: Zihee)

Αυτό το τατουάζ κάλυψης τοπίου.

Τατουάζ κάλυψης τοπίου από τον Χόνγκνταμ

Εδώ έχουμε έναν έξυπνο σχεδιασμό τοπίου με φύλλα που κρύβει ένα ζήτημα χρωματισμού που πιθανότατα είναι αποτέλεσμα εγκαύματος. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε τι μοιάζει με έναν μικρό αχυρώνα, ένα άλογο και μερικά δέντρα.  (Φωτογραφία: Hongdam)

Αυτά τα πολύχρωμα λουλούδια.

Πολύχρωμα λουλούδια από την Zihee

Αν ψάχνετε για κάτι πολύ θηλυκό, μην ψάχνετε άλλο. Διάσπαρτα λουλουδάτα σχέδια τοποθετημένα σποραδικά σχηματίζουν μια τέλεια απόσπαση της προσοχής όταν η απόκρυψη είναι υψίστης σημασίας. (Φωτογραφία: Zihee)

Αυτός ο λύκος.

από τον JC Tavares

(Φωτογραφία: JC Tavares)

Αυτό το μακρύ λουλουδάτο κομμάτι πίσω.

Λουλουδάτο τατουάζ που κρύβει ουλές από την JeLena Levshina

(Φωτογραφία: JeLena Levshina)

“>