Panda Tattoo Designs & amp; Ιδέες

Τα Panda’s είναι τόσο χαριτωμένα όσο χαριτωμένα μπορεί να είναι. Αλλά μην αφήσετε την όμορφη εμφάνιση και τα αξιολάτρευτα βίντεο στο Youtube να σας ξεγελάσουν. Τα Panda είναι αρκούδες και είναι άγρια. Τεχνικά, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι πανδών. το κόκκινο panda και το γιγαντιαίο panda. Ενώ και τα δύο pandas είναι εξίσου αξιολάτρευτα, το γιγαντιαίο panda – σκέψου το Kung Fu Panda – παίρνει όλη τη δημοσιότητα και επομένως το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μελάνης. Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά παραδείγματα τατουάζ κόκκινου panda εκεί έξω, αλλά δυστυχώς κανένα δεν μπόρεσε να μπει σε αυτό το άρθρο.

Από μικροσκοπικά τατουάζ ποδιών έως μεγάλα έργα ακουαρέλας, τα τατουάζ panda είναι μια εκπληκτικά δημοφιλής επιλογή τατουάζ. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια τατουάζ panda από όλο τον ιστό.

Αυτή η χειρονομία χεριού σε σχήμα καρδιάς.

Φοβερό τατουάζ Panda από την Anna Yeshova

Αυτή τη φορά είναι το αγαπημένο μας κομμάτι πρώτα. Αυτό το διασκεδαστικό panda ρίχνει μυστικά ένα αξιολάτρευτο σχήμα καρδιάς με την επιδεξιότητα ενός ανθρώπου. Στην πραγματικότητα, τα πανδάκια έχουν αντίθετους αντίχειρες, το μόνο που χρειάζονται για να το βγάλουν είναι πιθανώς λίγη καθοδήγηση και λίγο μεγαλύτερος εγκέφαλος. (Φωτογραφία: Anna Yershova)

Αυτά τα υπέροχα βουνά.

Panda Tattoo από την IDA

Τρελά φοβερό; Ελεγχος. (Φωτογραφία: IDA)

Αυτό το αρνητικό διαστημικό κομμάτι.

Negative Space Panda Tattoo Design

Αρνητικά τατουάζ στο διάστημα. Μια νέα τάση που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Αυτό το σχήμα panda γεμίζει με έναν υπέροχο σουρεαλιστικό νυχτερινό ουρανό που διαθέτει λαμπρά πορτοκάλια και απαλούς μωβ τόνους. (Φωτογραφία: Faith Odabas)

Αυτό το χαμηλό κομμάτι poly panda.

Γεωμετρικό σχέδιο τατουάζ Panda από τον Sven Rayen

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, ο Sven Rayen είναι ο βασιλιάς του low poly. Και σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τι είναι το low poly, κάντε το Google. Απλά αστειεύομαι. Αλλά είναι βασικά αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία – πολύγωνα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τρισδιάστατων σχημάτων. Χρησιμοποιείται για την απόδοση γραφικών υπολογιστών/κινούμενων εικόνων κλπ., Και τυχαίνει να δημιουργεί αρκετά ενδιαφέροντα σχέδια. (Φωτογραφία: Sven Rayen)

Αυτό το σκίτσο ακουαρέλας.

Ακουαρέλα Panda Tattoo από τον Szabi

Το στυλ σκίτσου συναντά την ακουαρέλα γεμάτη με αυτό το σχεδόν αφηρημένο τατουάζ με φραγκοσυκιές γενειάδες. Η περίεργη γραμμή στο μέτωπο του panda, φοβερή. (Φωτογραφία: Szabi)

Αυτό το αξιολάτρευτο panda κρέμεται από ένα κλαδί μπαμπού.

Panda Tattoo by Donna

Κάποιος διασκεδάζει. Η διατροφή ενός panda αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από φύλλα μπαμπού και μίσχους. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τα panda τρώνε περιστασιακά άλλα φυτά και μερικές φορές ακόμη και κρέας. Λόγω της απίστευτα χαμηλής θρεπτικής αξίας του μπαμπού, τα panda πρέπει να τρώνε νύχτα και μέρα για να καταναλώσουν τα απαραίτητα 20-30 κιλά μπαμπού που χρειάζονται για να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος. (Φωτογραφία: Donna)

Αυτό το σχέδιο dotwork.

Dotwork Panda Tattoo Design by Eva

Εδώ έχουμε ένα μεγάλο panda που περπατά μέσα από ένα δάσος από μπαμπού. Η καλλιτέχνης, Εύα, είναι γνωστή για τα εκπληκτικά μικροσκοπικά τατουάζ της γεμάτα λεπτομέρειες και απορίες. (Φωτογραφία: Εύα)

Αυτό το χαριτωμένο μωρό panda.

Baby Panda Tattoo

Αυτός ο μικρός άντρας/κοπέλα είναι σίγουρα στην προσπάθεια για το πιο χαριτωμένο panda στη λίστα. Με τη μικροσκοπική μικρή μύτη και τα αξιολάτρευτα προς τα έξω πόδια, αυτό το τατουάζ σίγουρα παίρνει το δίκαιο μερίδιο του “aww’s”. (Φωτογραφία: Instagram)

Αυτό το κομμάτι στήθους ακουαρέλας.

Ακουαρέλα Panda Tattoo από την Alana Forsyth

Αυτό το καλλιτεχνικό κομμάτι δείχνει πόσο όμορφα είναι τα μαύρα και γκρι έργα ακουαρέλας. Αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα τατουάζ panda που υπάρχει, αυτό το κομμάτι έχει μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση, παρά τα ξυράφια δόντια. (Φωτογραφία: Alana Forsyth)

Αυτό το λογότυπο WWF.

WWF Panda Logo Tattoo από την Gabrielle Brownfield

Το περίφημο λογότυπο του World Wildlife Fund. Αυτό το λατρεμένο λογότυπο έγινε προς τιμήν του γιγάντιου panda Chi-Chi του ζωολογικού κήπου του Λονδίνου. Το 1961, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του WWF, ο Sir Peter Scott, επέλεξε αυτό το λογότυπο για την αναπαράσταση ενός απειλούμενου είδους καθώς και για την ικανότητά του να εξοικονομήσει τα χρήματα του ιδρύματος για το κόστος εκτύπωσης. Το οικείο ασπρόμαυρο λογότυπο αντιπροσωπεύει τη διατήρηση της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο ενώ εμπνέει μερικά τατουάζ στην πορεία. (Φωτογραφία: Gabrielle Brownfield)

Αυτό το καλοντυμένο panda.

Panda Tattoo Design από την Amy Shapiro

Ένα πανέμορφα ζωγραφισμένο panda φορώντας ένα κόκκινο παπιγιόν. Πόσο σωστό. (Φωτογραφία: Amy Shapiro)

Αυτό το κρεμασμένο panda.

Hanging Panda Tattoo by Girth Brookes

Οι Pandas είναι φυσικά καλοί ορειβάτες και περνούν πολύ από τον χρόνο τους περπατώντας σε δέντρα που μασουλούν με μπαμπού, αλλά κάθε τόσο, αυτο συμβαινει(Φωτογραφία: Girth Brookes)