21 Τατουάζ με διαμάντια με ειδική εκτέλεση | TattooBlend

Λένε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, αλλά νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι αρέσουν και στους περισσότερους άντρες. Ο τρόπος που αιχμαλωτίζουν το φως, αστράφτουν και μαγνητίζουν, σαν ένας λαμπερός φάρος φωτός που δεν χρειάζεται μπαταρίες ούτε λάμπες. Δεν αμαυρώνουν ποτέ, σπάνια γρατζουνίζουν και θεωρούνται ένα από τα πιο πολύτιμα προϊόντα στη γη. Ένα σύμβολο της αιώνιας αγάπης που φτιάχτηκε προσεκτικά από μεγάλα μυαλά μάρκετινγκ διαμαντιών.

Παρόλο που δεν είναι μια σπάνια πέτρα, η πλειοψηφία όλων των διαμαντιών που εξορύσσονται χρησιμοποιούνται για βιομηχανικές εφαρμογές, ωστόσο, ειδικές πέτρες ποιότητας πολύτιμων λίθων με εξαιρετική διαύγεια, κοπή, καράτι και χρώμα μπορούν να αποκτήσουν μια πολύ δεκάρα.

Τα τατουάζ με διαμάντια συνήθως χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, γεωμετρικά μονοδιάστατα κομμάτια και υπερρεαλιστικά πολύπλευρα σχέδια που, όταν γίνονται σωστά, μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά. Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά και στα δύο παραδείγματα από μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου.

Αυτό το εκπαιδευτικό κομμάτι στο στήθος.

Διαμάντι τατουάζ στο στήθος

Το νερό κάνει το γρασίδι να μεγαλώνει. Το φαγητό κάνει τα χύτρα. Ω, νόμιζα ότι λέγαμε το αυτονόητο. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, αυτό το κομμάτι στο στήθος που κόβει την ανάσα περιέχει μακράν το αγαπημένο μου διαμαντένιο τατουάζ που δεν έχω συναντήσει ακόμα. Τα απαλά χρώματα και οι περίπλοκες όψεις με ομοιόμορφη αναλογία δημιουργούν ένα υπέροχο έργο τέχνης.

Αυτό το κομμάτι του αντιβραχίου σε σχήμα καρδιάς.

Διαμάντι τατουάζ στο αντιβράχιο

Όσον αφορά τα διαμάντια, πιθανότατα έχετε ακούσει για τα πολύ σημαντικά 4 C-κόψιμο, διαύγεια, χρώμα και καράτι. Ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς είναι, στην ουσία, ένα διαμάντι κομμένο σε αχλάδι με μια μικρή εγκοπή χαραγμένη στην κορυφή. Αν και εξακολουθεί να είναι μία από τις λιγότερο δημοφιλείς περικοπές στη βιομηχανία, το καινοτόμο διαμάντι σε σχήμα καρδιάς έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα με την πάροδο των ετών ως αποτέλεσμα του έξυπνου μάρκετινγκ από τις εταιρείες κοσμημάτων.

Αυτό το τατουάζ είναι ένα από τα λίγα σχέδια που έχουμε δει και ενσωματώνει μελάνια διαφορετικών χρωμάτων για να απεικονίσει τα αντανακλαστικά χρώματα που συνήθως φαίνονται σε διαμάντια. (Φωτογραφία: Olie Siiz)

Αυτό το σκιασμένο διαμάντι.

Υπερ-ρεαλιστικό τατουάζ με διαμάντια

Ο Chuy αναδεικνύει τις ικανότητές του εδώ με αυτό το απόλυτα συμμετρικό κομμάτι υπερρεαλισμού. Αυτή η σκιά, αυτές οι όψεις, ακριβώς όπως πρέπει να είναι ένα διαμάντι, άψογες. (Φωτογραφία: Chuy Espinoza)

Αυτό το κομμάτι του στέρνου.

Τατουάζ Diamond Sternum

Αυτό το κόκκινο διαμάντι με χρυσό πλαίσιο είναι ένα άλλο παράδειγμα σχολικού βιβλίου ασυναγώνιστης συμμετρίας.

Τα φυσικά κόκκινα διαμάντια είναι εξαιρετικά σπάνια και ακριβά. Το μεγαλύτερο γνωστό κόκκινο διαμάντι στον κόσμο, το Moussaieff Red Diamond, είναι μόλις 5,11 καράτια και έχει εκτιμώμενη αξία άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Για να θέσουμε τη σπανιότητα των κόκκινων διαμαντιών, το μεγαλύτερο άχρωμο διαμάντι ποιότητας πολύτιμων λίθων που βρέθηκε ποτέ ήταν πάνω από 3000 καράτια και τελικά θα κοπεί σε 105 μεμονωμένα διαμάντια. (Φωτογραφία: Ian Caroppoli)

Αυτό το διαμάντι με αρχειοθέτηση νεφελώματος.

Nebula Space Diamond Tattoo

Οι έντονες μαύρες γραμμές περιέχουν αυτό το πανέμορφο νεφέλωμα για να σχηματίσουν ένα από τα πιο δροσερά μη-ρεαλιστικά τατουάζ με διαμάντια που πιθανότατα θα δείτε σήμερα.  (Φωτογραφία: sixmoment)

Αυτό το όμορφο ζευγάρι.

Διαμαντένια τατουάζ με τα πόδια

Εδώ έχουμε δύο αφρώδη διαμάντια που είναι φτιαγμένα με μαύρο μελάνι με ένα άγγιγμα λευκού μελανιού για τον αστερίσκο.  (Φωτογραφία: Andra)

Αυτά τα κλαδιά ελιάς.

Μικρό τατουάζ με διαμάντιαΕδώ έχουμε ένα απλό μινιμαλιστικό διαμάντι πλαισιωμένο από δύο συνυφασμένα κλαδιά ελιάς που συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα υπέροχο κομμάτι.

Τα κλαδιά της ελιάς ήταν από καιρό σύμβολο ειρήνης, που χρονολογούνται από τη βιβλική εποχή. Στην τρέχουσα κουλτούρα, κλαδιά ελιάς μπορούν να βρεθούν σε όλα, από αθλητικά ρούχα έως και το δολάριο ΗΠΑ. Η προέλευση της συμβολογίας του κλαδιού της ελιάς χρονολογείται από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Οι Έλληνες, καθώς και οι Ρωμαίοι, χρησιμοποιούσαν το κλαδί της ελιάς ως σύμβολο ειρήνης και νίκης. Η πιο δημοφιλής αφήγηση για το κλαδί της ελιάς προέρχεται από τη Βίβλο όταν, μετά τη μεγάλη πλημμύρα, ο Νώε έστειλε ένα περιστέρι σε αναζήτηση γης, το οποίο, με τη σειρά του, επέστρεψε κρατώντας ένα κλαδί ελιάς στο ράμφος του, υποδηλώνοντας ότι όντως είχε βρει γη.  (Φωτογραφία: Elizabeth Markov)

Αυτό το υπέροχο κόκκινο διαμάντι.

Red Diamond Tattoo

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το διαμάντι, μαζί με μερικά άλλα στη λίστα, φαίνεται να ρίχνουν μια μεγάλη σκιά σε σχήμα δαχτυλιδιού. Τώρα δεν έχω δει πολλά χαλαρά διαμάντια σε επίπεδες επιφάνειες, αλλά η παράξενη εμφάνιση σκιάς μου φάνηκε κάπως ακατάλληλη. Έτσι, φυσικά, έψαξα στο goog μερικές φωτογραφίες από χαλαρά διαμάντια και επιβεβαίωσα αυτό που προσπαθούσε να μου πει ο εγκέφαλός μου, ούτε ένα διαμάντι δεν έριξε παρόμοια σκιά. Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Τέλος πάντων, αυτό το ρουμπινί κόκκινο διαμάντι είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Η συμμετρία, ο χρωματισμός και η εκτέλεση είναι όλα κορυφαία.  (Φωτογραφία: Maris Pavlo)

Αυτό το πίσω λαιμό tat.

Back Neck Diamond της Fanny

(Φωτογραφία: Fanny)

Αυτό το φανταστικό μπλε διαμάντι.

Μπλε διαμάντι τατουάζ

Ένα υπέροχο παράδειγμα διαμαντιού μπλε χρώματος, η σκιά δεν είναι η καλύτερη που έχουμε δει, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα συνολικό θεαματικό κομμάτι.

Διασκεδαστικό γεγονός: το μεγαλύτερο μπλε διαμάντι και πιθανώς το πιο διάσημο διαμάντι από όλα, το The Diamond Hope είναι περίπου 1 δισεκατομμυρίου ετών. Τα μπλε διαμάντια παίρνουν το χρώμα τους όταν καθαροί κρύσταλλοι άνθρακα μολύνονται με ίχνη βορίου. (Φωτογραφία: Lucy Hu)