Πυροβολήστε, πείτε σε όλους. Λόγω του δημοφιλούς αιτήματος, οι καλοί άνθρωποι στο TattooBlend (εγώ) έδωσαν στη συντριπτική καταιγίδα αιτημάτων (τέσσερα για την ακρίβεια) για μια γυναικεία έκδοση της επιτυχίας μας “60 Inspiring Tattoo Ideas for Men with Creative Minds”. Και αυτή τη φορά ανεβάσαμε τη γκαλερί σε πάνω από 100 σχέδια τατουάζ για γυναίκες για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα μείνει πουθενά.

Εάν βρίσκεστε στο ίδιο σκάφος με όλες τις άλλες γυναίκες που σκέφτονται αν θα κάνουν τατουάζ ή όχι, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος, γιατί αφού τελειώσετε την περιήγηση σε αυτήν τη γκαλερί, θα γίνετε τοπικά καταστήματα τατουάζ έτσι σκληρά το τσάι σας θα κρυώσει.

Συνήθως δημιουργούμε τις λίστες μας εν κινήσει, στο χρονικό διάστημα λίγων ημερών, αλλά αυτό το άρθρο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Τους τελευταίους δύο μήνες, συλλέξαμε σχέδια και επιμεληθήκαμε αυτήν τη λίστα πολύ προσεκτικά για να σας φέρουμε μόνο τα καλύτερα παραδείγματα σχολαστικά εκτελεσμένων και φωτογραφημένων σχεδίων τατουάζ από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στο Instagram. Ακολουθεί ο νέος και συναρπαστικός οδηγός μας για τατουάζ για γυναίκες, ώστε να μπορείτε να εμπνευστείτε, να έχετε κίνητρα και να απελευθερώσετε αυτό το δημιουργικό μυαλό!

Αυτό το τατουάζ γης και διαστήματος κλεψύδρα.

Κλεψύδρα γης και διαστήματος από τον Fatih Odabas

Η τεχνική ακουαρέλας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στη βιομηχανία – όπως ήταν εδώ και λίγο καιρό, και εξακολουθεί να είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ. Υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί καλλιτέχνες τατουάζ ακουαρέλας εκεί έξω, αλλά αν έπρεπε να επιλέξουμε μερικούς από τους καλύτερους, ο Fatih θα ήταν σίγουρα σε αυτήν τη λίστα. Ενώ το έργο του μπορεί να μην είναι τόσο πλούσιο όσο άλλοι καλλιτέχνες ακουαρέλας, ο Fatih χρησιμοποιεί το στυλ ακουαρέλας για να γεμίσει το έργο του με έναν πιο συγκρατημένο και παραδοσιακό ημιδιαφανή τρόπο. Αυτή η εκπληκτική κλεψύδρα γης και διαστήματος είναι ένα από τα πιο ζωντανά σχέδιά του.  (Φωτογραφία: Fatih Odabaş)

Αυτή η κάμερα με ακουαρέλα.

Ακουαρέλα κάμερα από τον Felipe Mello

Για κάθε δημιουργικό μυαλό υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή … όπως αυτή … απλά περιμένουμε να κάνουμε τατουάζ. Αυτή η εκλεκτής ποιότητας κάμερα εικονογραφήθηκε χρησιμοποιώντας απαλές, σκίτσο γραμμές που προσδίδουν στο κομμάτι μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Μέσα στο φακό βρίσκεται ένα μαγικό αποτέλεσμα bokeh, θολά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σημείο εστίασης πλαισιωμένο από το μαύρο και γκρι σώμα της κάμερας μελάνης.  (Φωτογραφία: Felipe Mello)

Αυτό το μαγικό λουλούδι λωτού.

Μαγικό λουλούδι λωτού από την Katie Shocrylas

Εάν είστε οπαδός της μάνταλα και ψάχνετε για κάτι πολύχρωμο, τότε αυτό το σχέδιο είναι σίγουρα κάτι για να βασιστείτε. Προς το κάτω μέρος θα παρατηρήσετε ένα τμήμα μοτίβου με μαύρο μελάνι που μοιάζει πολύ με τα πλήκτρα στο πιάνο. Οι λεπτές χορδές με χάντρες και οι κρεμαστές πέτρες προσθέτουν ένα ορισμένο επίπεδο κομψότητας στο μείγμα που καθιστά αυτό το σχέδιο ένα κομμάτι άμεσης συνομιλίας.  (Φωτογραφία: Katie Shocrylas)

Αυτό το περίτεχνο τατουάζ πυξίδας.

Περίτεχνο τατουάζ πυξίδας από τη Fanny

Το έργο χάραξης σε αυτήν την πυξίδα δεν είναι τίποτα άλλο από εντυπωσιακό. Η εσοχή του επιλογέα απεικονίζεται χρησιμοποιώντας ένα έξυπνα σκιασμένο τμήμα αρνητικού χώρου. Εάν το τατουάζ πυξίδας είναι το θέμα σας, μην ξεχάσετε να δείτε τη δημοφιλή λίστα τατουάζ πυξίδας που δημοσιεύσαμε πέρυσι.  (Φωτογραφία: Fanny)

Αυτό το κοσμικό ελάφι.

Cosmic space tattoo από τον Koray Karagozler

Επί του παρόντος, η πλήρωση του διαστήματος, του κοσμικού ή του γαλαξία, ανάλογα με το πώς θέλετε να τον ονομάσετε, είναι όλη η οργή. Στην πραγματικότητα, όταν συνθέταμε αυτόν τον κατάλογο, υπήρχαν τόσα πολλά τέτοιου είδους σχέδια που έπρεπε να πάρουμε τη σκληρή απόφαση να κόψουμε μερικά αρκετά φοβερά σχέδια για χάρη της ποικιλίας.  (Φωτογραφία: Koray Karagozler)

Αυτή η αφηρημένη ονειροπαγίδα.

Αφηρημένο τατουάζ dreamcatcher από τον Tayfun Bezgin

Ενώ μόλις τελειώσαμε λέγοντας πώς μισούμε να εμφανίζουμε μεγάλο αριθμό παρόμοιων σχεδίων στην ίδια λίστα, ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν περισσότερα από μερικά τατουάζ που συλλέγουν όνειρα σε αυτήν τη λίστα. Μόνο έτσι αποδείχθηκε. Και να χαίρεστε, γιατί αυτός ο αφηρημένος, ανεμοδαρμένος ονειροπαγός που απεικονίζεται παραπάνω είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.   (Φωτογραφία: Tayfun Bezgin)

Αυτό το λουλούδι λωτού.

Κινητό λουλούδι Lotus από την Ana Abrahao

Έτσι τα τριαντάφυλλα είναι το πιο δημοφιλές λουλουδάτο τατουάζ, αλλά το λουλούδι λωτού διεκδικεί την κορυφή όταν πρόκειται για σχέδια με μάνταλα, τα οποία, στον κόσμο των τατουάζ, είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ δημοφιλές πράγμα. Σε αυτή την περίπτωση, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνης τατουάζ Ana Abrahao πρόσθεσε τη δική της μοναδική πινελιά στα πράγματα με την προσθήκη σποραδικών ψιχάλων με ακουαρέλα και αιχμηρούς τόνους κοσμημάτων.   (Φωτογραφία: Ana Abrahao)

Αυτό το απίστευτο τατουάζ ελέφαντα.

Φοβερό τατουάζ ελέφαντα από την Anna Yershova

Από το εξειδικευμένα σκιασμένο μαύρο και γκρι μελάνι του ελέφαντα έως την αξιοσημείωτη γεωμετρική και ακουαρέλα πλευρά, αυτός ο σχεδιασμός υπερηφανεύεται για τα καλύτερα και στους δύο κόσμους, ενώ καταφέρνει να επαινεί ο ένας τον άλλο με τρόπο που μόνο οι πιο σχολαστικοί χρωματιστές θα μπορούσαν να έχουν επιτύχει. Αν ψάχνετε για ένα κομμάτι δήλωσης, κρατήστε σημειώσεις γιατί δεν γίνεται πολύ καλύτερο από αυτό.  (Φωτογραφία: Anna Yershova)

Αυτή η υπέροχη γραμμή κλίσης.

Πανέμορφο τατουάζ γραμμής κλίσης από την IDA

Εδώ έχουμε ένα από τα πιο πολύπλοκα μινιμαλιστικά σχέδια τατουάζ που έχετε δει ποτέ – αν αυτό έχει νόημα. Ο ίδιος ο σχεδιασμός φαίνεται αρκετά απλός, αλλά όταν σκέφτεστε τι συνέβη στην ανάμειξη αυτών των χρωμάτων τόσο τέλεια, ο σχεδιασμός γίνεται κάθε άλλο παρά.  (Φωτογραφία: IDA)

Αυτό το ιριδίζον λουλούδι μάνταλα.

Ιριδίζον λουλούδι μάνταλα από τον David

(Φωτογραφία: David)