Ένα ξεθωριασμένο κούρεμα είναι φρέσκο, μοντέρνο και απίστευτα αρρενωπό, όλα σε ένα. Η ευελιξία αυτού του κούρεματος είναι ασύγκριτη. Γι ’αυτό, ξεκινήστε και ετοιμαστείτε να δείτε μια ποικιλία λήψεων για ένα ξεθωριασμένο κούρεμα εδώ.

Από υφή έως κωνική, υψηλή, χαμηλή, καλλιτεχνική έως κλασική, παρουσιάσαμε τα πιο δημοφιλή κουρέματα ξεθωριάσματος που μπορούν να λειτουργήσουν σχεδόν για κάθε άντρα, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων.

Πριν από το επόμενο ραντεβού σας για κούρεμα, δείτε αυτές τις φωτογραφίες με τις καλύτερες ιδέες για ένα ξεθωριασμένο κούρεμα.

Classic Tight Fade

Classic Tight FadeInstagram @hair.by.ashmichelle

Έτσι πετυχαίνεις τακτοποιημένα και σφιχτά fade χτενίσματα για άντρες! Βουτήξτε τις πλευρές με καθαρό τρόπο, ενώ κάνετε την κορυφή των μαλλιών πιο γεμάτη και σε φόρμα. Ο στιλίστας Ashley έκανε μια καταπληκτική περικοπή σε αυτόν τον αφελές κύριο.

Χαμηλό κωνικό ξεθώριασμα με κόψιμο Buzz

Το χαμηλό κωνικό χρώμα ξεθωριάζει με κόψιμοInstagram @610legends

Το χαμηλό κωνικό ξεθώριασμα με κόψιμο είναι ένα ακριβές κούρεμα που θα μπορούσε να φορεθεί στη δουλειά όταν εκτελείται σωστά. Αυτό το κόψιμο προτείνεται ιδιαίτερα για άνδρες που έχουν ήδη κοπεί.

Το ψαλίδι ξεθωριάζει

Το ψαλίδι ξεθωριάζει για άντρεςInstagram @austinwilkersxn

Δοκιμάστε ένα ξεθώριασμα ψαλιδιού εάν τα μαλλιά σας φαίνονται να μεγαλώνουν ξανά έντονα με ένα κόψιμο. Η ομορφιά ενός ξεθωριάσματος ψαλιδιού είναι ότι είναι μοναδικό για το σχήμα των μαλλιών και του κεφαλιού σας. Αλλάζει με βάση τις μετρήσεις και τις προτιμήσεις σας. Είναι ακριβότερο από το κόψιμο, αλλά το ξεθώριασμα είναι πιο μαλακό και διατηρεί το σχήμα του κούρεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κούρεμα Straight Up High Fade

Κούρεμα Straight Up High FadeInstagram @tulio_magalhaes

Απολαύστε αυτό το ξεθώριασμα του δέρματος με πολλά μαλλιά για χτένισμα στην κορυφή του κεφαλιού σας.

The Popular Burst Fade

The Popular Burst FadeInstagram @vitabarber

Ένα δημοφιλές ξεθώριασμα για τους μαύρους άνδρες που στενεύει γύρω από κάθε αυτί, είναι επίσης γνωστό ως το ξεθώριασμα. Είναι τέλειο όταν προσπαθείτε να επιτύχετε ένα στυλ mohawk.

Boosie Fade

Boosie FadeInstagram @under8edbarbers

Το Boosie fade είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μαύρα αντρικά χτενίσματα. Το μικρό του μήκος είναι αυτό που το καθιστά εύκολο στο στυλ και στη συντήρηση.

Beard Fade

Beard FadeInstagram @mikeyyyyyyy_

Ένας από τους καλύτερους τύπους ξεθωριάσεων για τους άνδρες είναι το ξεθώριασμα γενειάδας που βοηθά στον καθορισμό της γραμμής του σαγονιού. Κάνει επίσης μια ομαλή μετάβαση!

Κούρεμα High Top Fade

ψηλή κορυφή ξεθωριάζειInstagram @merit_universoul

Το ψηλό ξεθώριασμα είναι ένα ανδρικό κούρεμα που μένει για πάντα μαζί μας. Δεν θα ξεφύγει από τη μόδα λόγω της μοναδικότητας και της ατμόσφαιρας που γυρίζει.

Κούρεμα Temp Fade

Κούρεμα Temp FadeInstagram @riskythetempest

Τα κουρέματα Temp fade για άνδρες είναι υπέροχα για άντρες που θέλουν σορτς στο πλάι και έντονο στιλ. Αν και αυτό το σύντομο κούρεμα λειτουργεί σε κάθε τύπο μαλλιών, θα φαινόταν καλύτερα σε άντρες με φυσικές μπούκλες ή κύματα.

Straight-Up High Fade Undercut

Straight Up High Fade UndercutInstagram @braidbarbers

Αυτό είναι ένα straight-up undercut με υψηλό ξεθώριασμα. Η βαθιά γραμμή βάρους με γρήγορο ξεθώριασμα του δέρματος κάνει πραγματικά αυτό το βλέμμα σπαστικό.

Υψηλή εξασθένηση του δέρματος

Υψηλή εξασθένηση του δέρματοςInstagram @mr.7_t7barbershop

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κόψιμο υψηλού δέρματος για παιδιά με μεσαία έως χαμηλή τρίχα στο πρόσωπο. Χρησιμοποιεί ολόκληρο το κεφάλι ως καμβά για να τραβήξει ευκρινείς γραμμές, είτε είναι στα μάγουλα είτε στα πλάγια του κεφαλιού.

Ξεθωριασμένα αιχμηρά άκρα

Faded Sharp EdgesInstagram @billysbarbershopgr

Αυτές οι ξεθωριασμένες αιχμηρές άκρες είναι ένα ξεθωριασμένο κόψιμο που προωθεί την αιχμηρή εμφάνιση. Το να δείχνει αυτές τις αιχμές οριζόντια το καθιστά προσιτό και μοντέρνο.

Piece-y Skin Fade

Piece-y Skin FadeInstagram @jarredsbarbers

Αυτό είναι ένα ξεθωριασμένο κόψιμο με μια γεμάτη και επαναστατική κορυφή. Είναι σαν να τραβάς το εφηβικό πνεύμα μέσα από τα μαλλιά. Ακόμα παιχνιδιάρικο στην κορυφή, με ένα άγγιγμα μεγάλων στα πλάγια.

Clean Slick Pompadour Fade

Clean Slick Pompadour FadeInstagram @maxi_privilegebarbers

Δεν θα πίστευες ποτέ ότι ένα κούρεμα μπορεί να είναι καταπραϋντικό όπως αυτό το ξεθώριασμα του πομπαντούρ. Μακρές, καθαρές, αδιάκοπτες γραμμές, μπροστά και ξεθωριάζουν προς τα πίσω.

Αυτό το κόψιμο είναι λείο, είναι χαλαρωτικό και θα ταιριάζει καλύτερα με μονόχρωμα ρούχα. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή ξεθωριασμένα κουρέματα για λευκούς άνδρες.

Spiky Medium Fade

Spiky Medium FadeInstagram @13byblackstar

Τα χτενίσματα με μεσαίο ξεθώριασμα δεν είναι για τους αδύναμους. Αυτή η περικοπή είναι τολμηρή, αισθητή και εδώ για να κάνετε μια δήλωση. Ξεθωριάζει και από τις δύο πλευρές για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση.

Μια φρέσκια χτένα Over Fade με ένα σκληρό μέρος

Μια φρέσκια χτένα πάνω από ξεθώριασμα με σκληρό μέροςΊνσταγκραμ @ambarberia

Ένα φρέσκο ​​χτένισμα χτένισμα με σκληρό μέρος είναι σίγουρο ότι θα φανεί όμορφο με ξεθωριασμένες πλευρές! Οι άντρες με ίσια έως κυματιστά μαλλιά θα λατρέψουν να τα φορούν.

Καθαρό και λείο ξεθώριασμα

Καθαρό και λείο ξεθώριασμαΊνσταγκραμ @james_beaumont

Το απόλυτο κόψιμο του τζέντλεμαν είναι εδώ-είναι ένα καθαρό και λείο ξεθωριασμένο κούρεμα, που δημιουργήθηκε από τον Τζέιμς Μπόμοντ, έναν κορυφαίο κουρέα από το Έξμουθ, Ηνωμένο Βασίλειο.

«Αυτό το στυλ είναι ένα χτένισμα με περίγραμμα που έχει χαμηλό δέρμα, που χωρίζει αριστερά και μπροστά. Τα μαλλιά τραβάνε προς τα πίσω δημιουργώντας ένα γλυπτό σχήμα, σχεδόν σκιαγραφώντας ένα πομπαντούρ σχήμα από τη μία πλευρά », περιγράφει ο Beaumont..

Η συμβουλή της Beaumont για τους άνδρες που θέλουν να υιοθετήσουν αυτό το look είναι να έχουν μια διαβούλευση με έναν στυλίστα ή κουρέα. Το ιδανικό σχήμα κεφαλής θα είναι όσο το δυνατόν πιο επίπεδο και λείο, αποφεύγοντας βαθουλώματα ή ραβδώσεις που μπορούν να προκαλέσουν σκιές στο ξεθώριασμα. «Η μέτρια προς λεπτή υφή των μαλλιών είναι η καλύτερη, αποφεύγοντας μια παχιά πυκνότητα, ώστε τα μαλλιά να μπορούν να χειριστούν ώστε να μεγαλώσουν προς τα πίσω. Εάν τα μαλλιά είναι παχιά, τότε θα απαιτούσαμε μεγαλύτερο μήκος αυτού του στυλ », εξηγεί ο Beaumont.

Τα δροσερά κουρέματα όπως αυτό πρέπει να στεγνώσουν κατά το στυλ. Έτσι, αυτά είναι ιδανικά μόνο για κύριους που είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην προετοιμασία του στυλ τους καθημερινά.

Παιδικό ξεθωριασμένο κούρεμα

τα παιδιά ξεθωριάζουν το κούρεμαInstagram @masterlook_89

Αυτό το παιδικό κούρεμα είναι ένα καθαρό, κοντό ξεθώριασμα. Είναι αρκετά ευπροσάρμοστο για κάθε τύπο μαλλιών, αρκεί να έχετε την προσωπικότητα να τα μεταφέρετε.

Εάν το αγόρι έχει σγουρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια πομάδα υψηλής λάμψης για ένα καθαρό, λεπτομερές στυλ. Αν έχει ίσια μαλλιά, προτιμήστε περισσότερο μια στεγνή πάστα για ένα ματ, ακατάστατο στυλ.

Drop Fade on French Crop

γαλλική καλλιέργεια με σταγόνα ξεθώριασμαInstagram @matchlless

Αυτή η εμφάνιση είναι μια αρσενική γαλλική καλλιέργεια με μια σταγόνα ξεθωριάζει. Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό το κόψιμο θα ήταν το πώς τα στρώματα κάθονται ακριβώς στο περιθώριο, δημιουργώντας πολλή υφή και κίνηση.

Αυτό το κόψιμο συμπληρώνει επίσης μια μικρή φράντζα προς τη γραμμή των μαλλιών που έχει υφή χρησιμοποιώντας την τεχνική κοπής σημείου.

Εάν σκέφτεστε να έχετε αυτό το είδος κοπής και να έχετε χοντρά μαλλιά με ισχυρή γραμμή σαγονιού, τότε σκεφτείτε να έχετε μεγαλύτερο περιθώριο. Αν έχετε λεπτότερα έως λεπτά μαλλιά, σκεφτείτε περισσότερο ένα αμβλύ κοντό περιθώριο.

Temple Fade

Temple FadeInstagram @_flakk_da_barber_

Εδώ είναι ένα ξεθωριασμένο ναό κομμένο σε μπούκλες για να επιτύχετε έναν πιο δροσερό τρόπο για να προσθέσετε γεύση σε ένα φαινομενικά απλό χτένισμα. Το ξεθώριασμα του Μπρούκλιν δίνει ένα κομψό κόψιμο στους κροτάφους σας και αφήνει καθαρά άκρα για ομαλό φινίρισμα.

Κούρεμα Taper Fade

κούρεμα taper fade για άνδρεςInstagram @abstracthand_design

Αυτό ονομάζεται κούρεμα taper fade. Οι σκοτεινές του άκρες σας δίνουν μια πραγματικά λεία και απαλή εμφάνιση που ξεχωρίζει, αλλά αναδεικνύει και το υπόλοιπο κομμάτι.

Η καλύτερη συμβουλή μου για να αποκτήσω αυτό το χτένισμα είναι να αναρωτηθώ αν είσαι εντάξει με ένα ξεθωριασμένο βλέμμα. Οι περισσότεροι μάγκες που δεν το είχαν δοκιμάσει και το λάτρεψαν. Μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά στο ανδρικό χτένισμα σας.

Κανονικά αυτό φαίνεται ξεκινά με ένα μηδέν, αλλά μπορεί επίσης να ξεκινήσει με ένα ή δύο.

Κούρεμα Mid Fade με Σχέδιο

Κούρεμα Mid Fade με ΣχέδιοΊνσταγκραμ @aztroo

Πρόκειται για ένα ξεθώριασμα στο μέσον του δέρματος με ένα όμορφο αιχμηρό μοτίβο που αποτελείται από τέσσερα διαδοχικά τόξα που περιέχουν λεπτό ξεθώριασμα μέσα τους. Η κορυφή του ξεθωριάσματος έχει έντονη υφή για να μοιάζει με ένα δημοφιλές ευρωπαϊκό χτένισμα γνωστό ως crop, καθιστώντας το ένα πραγματικά μοναδικό κούρεμα!

Ο κουρέας Enrique Tapia της Καλιφόρνια έκανε αυτό το κούρεμα μεσαίου χρώματος. Σύμφωνα με την Tapia, δεν απαιτεί ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση όπως με τα περισσότερα κουρέματα με πολλή υφή. «Πριν εφαρμόσω οποιοδήποτε προϊόν, φροντίζω να στεγνώνω καλά τα μαλλιά ενώ περνάω τα χέρια μου στα μαλλιά του πελάτη αντί να χρησιμοποιώ βούρτσα. Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά, βάζω το πιστολάκι να κρυώσει για να σφραγίσει την επιδερμίδα και να ασφαλίσει με ασφάλεια τα μαλλιά στη θέση τους », εξηγεί..

Πριν καθίσετε στο κουρείο και περάσετε κάτω από τη λεπίδα για παρόμοιο σχέδιο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα. Ένα σχέδιο μαλλιών μεγαλώνει αρκετά γρήγορα. Μόνο με ένα κουρευτικό/κοπτικό, κοιτάζετε τρεις έως τέσσερις ημέρες πριν αρχίσετε να βλέπετε τη συσσώρευση μαλλιών.

Με φινίρισμα ξυραφιού, ο σχεδιασμός θα πρέπει να είναι σε θέση να σας κρατήσει μια καλή εβδομάδα περίπου. Αυτά είναι ένα από τα μειονεκτήματα του σχεδιασμού μαλλιών. Η Tapia συνιστά να επισκεφθείτε έναν έμπειρο κουρέα που είναι εξοικειωμένος με τα συμμετρικά σχέδια και είναι υπέροχος με ένα ίσιο ξυράφι.

Slick Back Haircut with Fade

Slick Back Haircut with FadeΙνσταγκραμ / @theliamkenny

Πρόκειται για ένα κλασικό κλασσικό κούρεμα με κίτρινο χρώμα, που σχεδιάστηκε από τον Liam Kenny, έναν κουρέα από την Αγγλία.

Το προϊόν που χρησιμοποιεί ο Kenny προσωπικά κατά το στυλ είναι οι πομάδες Ruezel. Δίνουν καλή υφή και τελειώνουν με ματ εμφάνιση που έχει ακόμα τη σωστή ποσότητα λάμψης.

Mid-Skin Fade

Mid Skin FadeΙνσταγκραμ / @caseys_cuts_nj

Αυτή είναι μια περικοπή μεσαίου δέρματος που ξεθωριάζει. Η στιλίστρια Casey Terramoccia του Νιου Τζέρσεϋ χρησιμοποίησε τον αριθμό 2 από πάνω, αλλά επειδή τα μαλλιά του καθενός είναι διαφορετικά, το μέγεθος από πάνω θα ποικίλει με βάση την διακριτικότητα του κουρέα και τον τύπο των μαλλιών σας. «Μου αρέσει αυτή η εμφάνιση γιατί είναι μια πολύ απλή, κλασική και καθαρή εμφάνιση. Το μούσι ξεχωρίζει επίσης επειδή το πάνω μήκος είναι τόσο μικρό », σημειώνει η Terramoccia.

Δεν χρειάζονται προϊόντα εδώ. Το πολύ πολύ, η Terramoccia λέει ότι ένα λάδι γενειάδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει μια απαλή λάμψη και απαλότητα στη γενειάδα.

Αυτό το μεσαίο φαλακρό ξεθώριασμα συνιστάται για έναν άντρα που δεν θέλει να ταλαιπωρείται με τα μαλλιά του. Σύμφωνα με την Terramoccia, ένα πιο στρογγυλό σχήμα κεφαλής θα λειτουργούσε καλύτερα και με αυτό το βλέμμα.

Shadow Fade

Shadow FadeInstagram @_ceci_lie_

Για να είμαι ειλικρινής, ένα ξεθώριασμα δεν γερνά ποτέ. Και δεν είναι μόνο για νέους άνδρες. Δείτε μόνοι σας τι μπορεί να σας κάνει ένα ωραίο ξεθώριασμα σκιών.

Undercut Fade

undercut fade για άνδρεςInstagram / @natejcutler

Αυτό είναι ένα σφιχτό, χαλαρό ξεθώριασμα. Το πάνω μέρος κόπηκε με ίσιο ξυράφι για να αναδείξει την υφή και να αφαιρέσει το βάρος.

Ο Barber Nate Juergensen της Νέας Υόρκης επισημαίνει: “Μου αρέσει πολύ αυτό το ξεθωριασμένο undercut λόγω της αντίθεσης μεταξύ των καθαρών και σφιχτών πλευρών και της μαλακής κορυφής με πολλή κίνηση.”

«Το ξεθώριασμα λειτουργεί στους περισσότερους τύπους μαλλιών για να δείξει φυσικό σχήμα κεφαλής. Οι άντρες που ενδιαφέρονται να πάρουν αυτό το ξεθωριασμένο κόψιμο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να καθαρίζουν τις πλευρές και την πλάτη κάθε μήνα », προσθέτει ο Juergensen.

Χαμηλό έως μεσαίο ξεθώριασμα

χαμηλό έως μεσαίο δέρμα ξεθωριάζειΙνσταγκραμ / @jm_the_barber

Πρόκειται για ένα κλασικό ξεθώριασμα χαμηλού/μέσου δέρματος, κομμένο από τον Josh Mathur, έναν κουρέα στην Αγία Ελένη.

“Το ξεθώριασμα δεν είναι πολύ σκληρό, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το στυλ λειτουργεί υπέροχα για τα παιδιά” σηκωθείτε και φύγετε “και για τους πιο εταιρικούς επίσης”, τονίζει ο Μαθούρ.

Και προσθέτει: «Θα συνιστούσα αυτό το στυλ σε παιδιά που δεν φοβούνται να επισκέπτονται τον κουρέα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και θέλουν να επιτύχουν αυτό το καθαρό και φρέσκο ​​look. Για να διατηρήσετε τη φθορά του δέρματος φρέσκο, μια τακτική επίσκεψη στον κουρέα σας είναι το κλειδί ».

Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να έχουν αυτό το στυλ, αν και τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται με πιο πυκνά και πιο σκούρα μαλλιά. Αυτή η εμφάνιση κάνει θαύματα για ένα μακρύτερο σχήμα προσώπου, αλλά θα λειτουργήσει και στο πιο κοινό οβάλ σχήμα. Τα κουρέματα με υψηλό ξεθώριασμα σε άντρες με μακρύτερο σχήμα προσώπου είναι ένα μεγάλο όχι-όχι.

Κούρεμα ασιατικής εξασθένησης

Κούρεμα ασιατικής εξασθένησηςΙνσταγκραμ / @ganiealvaro

Πρόκειται για μια ασιατική χτένα μεσαίου μήκους πάνω από το χτένισμα. Ο στιλίστας Ganie Alvaro από το Ντουμπάι, συνιστά τη χρήση ενός προϊόντος σπρέι θαλασσινού αλατιού για να δημιουργήσετε τον όγκο με υφή για χαλαρά και φυσικά μπερδεμένα κύματα, καθώς και πηλό υφής και λίγο σπρέι μαλλιών για να τελειώσετε.

«Οι τύποι με χοντρό ή μεσαίο χοντρό τύπο μαλλιών σε στρογγυλό ή ελαφρώς στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν να φορέσουν κούρεμα με έντονο ξεθώριασμα. Οποιοσδήποτε τρόπος ζωής μπορεί να απογειώσει αυτό το στυλ και το στυλ », εξηγεί ο Αλβάρο.

Κούρεμα χαμηλού δέρματος

Κούρεμα χαμηλού δέρματοςΙνσταγκραμ / @cairan_mclaughlin

Αυτό είναι ένα κούρεμα χαμηλού δέρματος που ξεθωριάζει. Σύμφωνα με τον στυλίστα Cairan Mclaughlin από την Αυστραλία, το καλύτερο πράγμα σε αυτή τη χαμηλή φαλάκρα είναι ότι είναι μια ωραία καθαρή εμφάνιση για έναν άντρα που δεν θέλει υπερβολική συντήρηση..

Ένα προϊόν στεγνής εμφάνισης, το οποίο δεν είναι πολύ βαρύ, συνιστάται για το χτένισμα αυτών των μαλλιών.

Η Mclaughlin προτείνει επίσης αυτόν τον τύπο στυλ σε παιδιά που θέλουν μια εμφάνιση που διατηρείται εύκολα, αλλά ταυτόχρονα κομψή. “Αυτό το κόψιμο φαίνεται πάντα καλό όταν ο άντρας έχει πυκνά μαλλιά επειδή το ξεθώριασμα είναι πιο έντονο.”

Μακριά μαλλιά με ξεθωριασμένες πλευρές

Μακριά μαλλιά με ξεθωριασμένες ξυρισμένες πλευρέςInstagram @ashirich

Ένα ελαφρύ νεύμα πηγαίνει στο καινοτόμο στυλ των κορυφαίων μακριών μαλλιών και το συνδυάζει με τις ξεθωριασμένες ξυρισμένες πλευρές. Το υπόλοιπο πηγαίνει στην αδιαμφισβήτητα ομαλή μετάβαση από το παχύ στο ξυρισμένο κατά μήκος των πλευρών, κατεβαίνοντας στην περιοχή του λαιμού για μια πιο φρέσκια αίσθηση.

Κούρεμα Afro Fade

Κούρεμα Afro FadeInstagram @herb_the_barber

Αυτό το afro fade κούρεμα για άνδρες είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αξιοπρεπείς τάσεις για τον τύπο μαλλιών 4C.

Χαμηλό Triple Zero και Side Part Fade

Χαμηλό Triple Zero και Side Part FadeΙνσταγκραμ / @jasminekathleenn

Εδώ είναι ένα χτένισμα που είναι ένα πλευρικό μέρος της “Ivy League” με χαμηλό τριπλό μηδέν ξεθώριασμα, σχεδιασμένο από τον κουρέα Jasmine Shipley από την Αυστραλία.

«Προτείνω αυτό το πλαϊνό μέρος να ξεθωριάζει για άντρες που θέλουν να δείχνουν κοφτερά και μοντέρνα. Τα μεσαία έως χοντρά μαλλιά είναι προτιμότερα. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα κοφτερό και τετράγωνο κόψιμο, το βλέμμα μπορεί να φορεθεί από τα περισσότερα σχήματα προσώπου-δίνοντάς τους μια ευθεία και κομψή εμφάνιση », εξηγεί ο Shipley.

Ξεθωριασμένες πλευρές με μαύρα κύματα

Ξεθωριασμένες πλευρές με μαύρα κύματαInstagram @freshcutcorey

Τα κύματα φυσικής εμφάνισης με ένα ξεθώριασμα μοιάζουν καλύτερα με τους μαύρους άντρες. Έτσι, όταν έχετε γεύση τόσο ζεστή, αφήστε τα ξεθωριασμένα κύματά σας να φανούν από τον κόσμο.

Κούρεμα στο κουτάκι

Κούρεμα στο κουτάκιInstagram @themarstouch

Δεν χρειάζεστε κανέναν χάρακα για να φτιάξετε ένα κουτί ξεθωριασμένο και κόψτε το ευθεία! Απλώς πήγαινε στον αγαπημένο σου κουρέα και άφησέ τον να κάνει το κόλπο!

Μακρυμάλλη ξεθωριάζει με αποσυνδεδεμένο Undercut

Μακρυμάλλη ξεθωριάζει με αποσυνδεδεμένο UndercutInstagram @hairbyharley

Αφήστε τα μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή κομψά και χοντρά, ενώ οι πλευρές παραμένουν κωνικές και ξεθωριασμένες για εμφάνιση με αντίθεση. Αυτό που είναι υπέροχο σε ένα ξεθώριασμα μακριά μαλλιά με αποσύνδεση είναι πώς μπορείτε να τα φορέσετε σε στυλ ανδρικού κουλουριού, αν θέλετε.

Κοντό ξεθώριασμα κούρεμα με line up

Κοντό ξεθώριασμα κούρεμα με line upΊνσταγκραμ @dalehince_barber

Αυτό το κοντό ξεθωριασμένο κούρεμα είναι ξυρισμένο με μεσαία γραμμή στο δέρμα. Δημιουργήθηκε από τον στυλίστα Dale Hince της Αγγλίας, βασίζεται στο φυσικό χρώμα των μαλλιών και του δέρματος του άνδρα.

“Λατρεύω τον αντίκτυπο που έχω δημιουργήσει πόσο κοντή/ υφή έχει η κορυφή ενάντια στην τραγανή καθαρή σειρά κουτιών μαζί με το μεσαίο φαλακρό δέρμα ξεθωριάζει”, σημειώνει ο Hince.

Σύμφωνα με τον Hince, ο κουρέας σας θα πρέπει πάντα να προτείνει τη γνώμη του/της ανάλογα με την καταλληλότητα. Και προσθέτει, «αυτό το στυλ είναι πολύ χαμηλής συντήρησης επειδή είναι τόσο σύντομο που δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά το πρωί. Απλώς προσθέστε τον ματ πηλό ή τη λεπτή σκόνη υφής Gorilla, τρίψτε τη και ψεκάστε! »

Κούρεμα Mohawk Fade

mohawk fade κούρεμαΙνσταγκραμ / @moisesgtz_barberlifestyle

Αυτό το κούρεμα ονομάζεται χαμηλό ξεθώριασμα δέρματος χωρίς σταγόνα και ψαλίδι στην κορυφή, πράγμα που σημαίνει περίπου μια ίντσα που κόβεται σε mohawk από πάνω.

«Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτό το κούρεμα είναι το ξεθώριασμα του δέρματος. Μου αρέσει το πώς το χαμηλό ξεθώριασμα πηγαίνει από το φως στο σκοτάδι από κάτω προς τα πάνω και αναμιγνύεται τέλεια από πάνω αφήνοντας ένα τέλειο μείγμα », δηλώνει ο κουρέας από το Μεξικό, Moises Gutierrez.

Αυτή η εμφάνιση απευθύνεται σε μικρότερα παιδιά, νεαρούς ενήλικες και εφήβους. Αυτό το κόψιμο λειτουργεί καλύτερα σε κυρίως χοντρά μαλλιά, κυματιστά μαλλιά και ίσια μαλλιά. Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί επίσης να φορέσει αυτό το ξεθωριασμένο κόψιμο.

Ivy League on Men’s Fade Haircut

Ivy League στο ανδρικό Fade κούρεμαInstagram @dbarber203_

Ένα κουλουράκι κισσού σε ένα ανδρικό κούρεμα μπορεί να σας δώσει την πιο ομαλή διάθεση που είχατε ποτέ.

Υφή Quiff με Classic Taper Fade

Υφή Quiff με Classic Taper FadeInstagram @cutskillah

Το κόψιμο ενός μαθητή-αυτό το κουτί με υφή με κλασσικό κόντεμα είναι ξεκούραστο και φιλικό προς τα παιδιά. Επαγγελματικό και παιχνιδιάρικο σε ένα όμορφο πακέτο!

Κούρεμα Frohawk Fade

Κούρεμα Frohawk FadeΊνσταγκραμ @jose.crespo_

Αυτό το χτένισμα frohawk με ξεθώριασμα δίνει μια τροπική διασκεδαστική εμφάνιση! Ο στιλίστας Jose Crespo από το Κονέκτικατ λέει: “Λατρεύω πώς η κορυφαία υφή συνεχίζεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τις φυσικές μπούκλες!”

Υψηλή επιδερμίδα εξασθενίζει στα αντρικά μαλλιά

Υψηλή επιδερμίδα εξασθενίζει στα αντρικά μαλλιάInstagram @nick_kinsley

Αυτό το ξεθώριασμα υψηλού επιδερμίδας περιγράφεται ως ένα καθαρό, επαγγελματικό κόψιμο που είναι επίσης φρέσκο. Ο στιλίστας Νικ είναι πραγματικά εξειδικευμένος!

Σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουν

Σγουρά μαλλιά ξεθωριάζουνInstagram @javi_thebarber_

Εάν είστε φυσικός τύπος με σγουρά μαλλιά, τότε το ξεθώριασμα πιθανότατα σας ταιριάζει. Για τους άντρες με ίσια μαλλιά, όμως, λίγο σίδερο για μπούκλες και κρέμα styling θα σας έκαναν τη δουλειά.

Στρατιωτικό κούρεμα με υψηλό και σφιχτό ξεθωριασμένο πλήρωμα

Στρατιωτικό κούρεμα με υψηλό και σφιχτό ξεθωριασμένο πλήρωμαInstagram @galvezgrooming

Ένα πλήρωμα κομμένο με ξεθωριασμένες πλευρές σαν αυτό έχει στάση! Αυτό το ξύρισμα του δέρματος είναι σφιχτό και τα μαλλιά που σαρώνουν στο πλάι είναι γοητευτικά.

Bold Fade with Combover

Bold Fade w/ ComboverΙνσταγκραμ / @mr.scissor

Πρόκειται για ένα τολμηρό ξεθώριασμα με κομπλέ, κομμένο από τον κομμωτή Abe Alobaidi του Riverview, MI.

«Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι πολύ καθαρό και σε κρατά φρέσκο ​​για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτό το βλέμμα, θα μπορούσατε να πάτε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν χρειαστείτε άλλη κοπή. Προτείνω αυτό το look για παιδιά με σκούρα μαλλιά », σημειώνει ο Alobaidi.

High Bald Fade

υψηλό φαλακρό ξεθώριασμα κούρεμαΙνσταγκραμ / @_moozilla

Αυτό το κόψιμο είναι ένα υψηλό φαλακρό ξεθωριασμένο κούρεμα με το ξεθώριασμα να ξεκινά από την βρεγματική κορυφογραμμή και να ξεθωριάζει στο επιθυμητό μήκος από πάνω.

Η στιλίστρια Martika Mitchell της Βόρειας Καρολίνας λέει: «Για άνδρες με σγουρά μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι για μπούκλες για να διατηρήσετε την κορυφή. Για ίσια μαλλιά ή οποιονδήποτε άλλο τύπο μαλλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πομάδα ή τίποτα απολύτως ».

Σύμφωνα με τον Mitchell, «οι φαλακρές ξεθωριάζουν είναι πολύ ευέλικτες και μπορούν να κοπούν σε κάθε τύπο μαλλιών. Είναι καλύτερα για τον τρόπο ζωής «σηκωθείτε και φύγετε» και δεν απαιτούν ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση ».

Low Fade Κούρεμα

Κούρεμα με χαμηλό ξεθώριασμαΊνσταγκραμ @edandguysbarbershop

Εδώ είναι ένα στυλ χαμηλής εξασθένισης από τον κουρέα και τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου Edward από το Haltom City, TX.

«Προτείνω να συμπληρώσετε ένα κούρεμα με χαμηλό ξεθώριασμα με μια καλά περιποιημένη γενειάδα. Αυτό δημιουργεί μια αντίθεση στις υφές ανάμεσα στο ξεθώριασμα και στα μαλλιά του προσώπου σας », εξηγεί ο Έντουαρντ.

Ο κουρέας προτείνει το Suavecito Pomade κατά την αναδημιουργία του στυλ επειδή παρέχει μέτριο κράτημα και ματ φινίρισμα.

Ο Έντουαρντ προσθέτει επίσης, «το χαμηλό ξεθώριασμα ξεκινά εξαιρετικά χαμηλά με το δέρμα στο κάτω μέρος και στη συνέχεια αναμειγνύεται από εκείνο το σημείο, ακολουθώντας τη φυσική καμπυλότητα του κεφαλιού. Είναι μια καλή επιλογή για πιο μακρόστενο, διαμαντένιο ή τριγωνικό σχήμα κεφαλής ».

Fade Haircut with Line

Fade Haircut with LineInstagram @barbearianavalhada

Μην ανησυχείτε να φαίνεστε ακατάστατοι με αυτό το εξαφανισμένο σφιχτό ξεθώριασμα. Μια χειρουργική γραμμή και ένα πλευρικό μέρος βάζει την εμφάνιση εντελώς.

Medium Spiked Fade on Faux Hawk Haircut

μεσαία αιχμή ξεθωριάζει σε ένα κούρεμα faux γεράκιInstagram @milenobarber

Δημιουργήστε ένα faux γεράκι με τα στρώματά σας και ένα ξεθωριασμένο κούρεμα. Το καλύτερο εργαλείο για την επίτευξη αυτών των τακτοποιημένων ξυρισμένων πλευρών θα είναι τα κουρευτικά και ένα ξυράφι. Ζητήστε από τον κουρέα σας να προσθέσει μερικά γλυκά σχέδια για να δέσει όλη την εμφάνιση μαζί.