Το κούρεμα δέρματος είναι ένας τύπος ανδρικής κούρεμα που έχει μια σταδιακή εξασθένηση ξεκινώντας από το πάνω μέρος του κεφαλιού και σταδιακά γίνεται πιο κοντός μέχρι να φτάσει στο δέρμα στη λαιμόκοψη. Προηγουμένως συνδεδεμένη με τη δεκαετία του ’50 και τις περικοπές στρατιωτικού τύπου, αυτή η καθαρή εμφάνιση τώρα απολαμβάνει την απαράμιλλη αντίθεση της.

Ανεξάρτητα από το μήκος και την υφή της χαίτης σας στην κορυφή, το δέρμα ξεθωριάζει ή είναι φαλακρό ή μηδενικό ξεθώριασμα ποτέ δεν αποδίδει μια σύγχρονη, ευέλικτη εμφάνιση που ταιριάζει σε όλα τα περιβάλλοντα. Είναι απλώς θέμα του πώς στυλ δίνεις στα κορυφαία σου σκέλη και έχεις τον πλήρη έλεγχο!

Μπορείτε να επιλέξετε χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό ξεθώριασμα ανάλογα με την επιθυμητή έξοδο. Τα αριστοκρατικά, διακριτικά βλέμματα συμπληρώνονται με υψηλές αποχρώσεις σε σύγκριση με τα περιστασιακά και σπορ χτενίσματα που λειτουργούν καλύτερα με μεσαίες έως χαμηλές ξεθωριάσεις.

Άγγλος κουρέας Όσκαρ Μακμίλαν ξεθωριάζει το δέρμα σε ένα ευρύ φάσμα τύπων μαλλιών-ίσια, κυματιστά, σγουρά και αφρώδη-και το συνδυάζει με γνωστά μοντέρνα κουρέματα, αποδεικνύοντας πόσο ευέλικτο θα μπορούσε να είναι το ξεθώριασμα!

Πριν από το επόμενο κούρεμά σας, δείτε αυτές τις κομψές φωτογραφίες με τις καλύτερες ιδέες για κούρεμα στο ξεθώριασμα του δέρματος.

Slicked Back Style με Skin Taper Fade

Slicked Back Style με Skin Taper FadeInstagram @pejthebarber

Το άφθονο τζελ ή πομάδα και ένα ωραίο χτένισμα είναι το κλειδί για αυτό το επιτυχημένο ξεθώριασμα του δέρματος με λαμπερή όψη στην πλάτη. Το κούρεμα με το ξεθώριασμα του δέρματος στα παιδιά εκτιμάται περισσότερο με μια ωραία προφορά όπως αυτή.

Αποσυνδεδεμένο Skin Fade Undercut

Το αποσυνδεδεμένο δέρμα ξεθωριάζειInstagram @dyedhappy.byholly

Το αποσυνδεδεμένο ξεθώριασμα του δέρματος έχει υποστεί νέα αναγνώριση λόγω της αναβίωσης της κουλτούρας του 1920 τα τελευταία χρόνια. Το undercut είναι δημοφιλές για καλό λόγο, διότι δίνει στον χρήστη μια σειρά από δημιουργικές προσαρμογές-γλιστρήσει πίσω, ένα σκληρό μέρος, πλαϊνό σκούπισμα, στριφτό, σγουρό, ένα πομπαντούρ, γαλλική καλλιέργεια ή μακρύ με ένα topknot. Το ξεθώριασμα του δέρματος διαθέτει σφιχτά κομμένες πλευρές χωρίς ανάμειξη (ή αποσύνδεση) μεταξύ των κοντών πλευρών και των μακρύτερων κορυφών. Το στυλ λειτουργεί με μικρή αλλαγή για τα περισσότερα σχήματα προσώπου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στον στυλίστα ή τον κουρέα σας κάθε 2-3 εβδομάδες για να διατηρήσετε την τομή σφιχτή και καθαρή.

Κωνικό Side-Sweed Skin Fade

Περικαλυμμένο κωνικό χρώμα στο δέρμαInstagram @abstracthand_design

Ένα τάπερ που ξεθωριάζει με το δέρμα είναι μια εξαιρετική επιλογή κούρεμα για κάθε επιχειρηματία. Είναι κλασικό και προσφέρει καθαρό κόψιμο ενώ είναι αβίαστα δροσερό. Το τάπερ που ξεθωριάζει με το δέρμα είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Η διαμόρφωση αυτής της περικοπής απαιτεί την εφαρμογή πομάδας σε βρεγμένα μαλλιά ενώ πλάθετε μαλλιά στο πλάι.

Υφή καλλιέργειας με Temple Fade

Υφή καλλιέργειας με ξεθώριασμα ναούInstagram @goodfellasbarbers_ag

Μια καλλιέργεια με υφή με εξασθένιση του ναού ταιριάζει καλύτερα σε εκείνους με ισχυρή γραμμή μαλλιών και μεσαία χοντρά μαλλιά. Η γραμμή του ναού ξεθωριάζει λειτουργεί πολύ καλά με την αμβλύ περιθώριο και φέρνει το στυλ μαζί. Μια πούδρα styling θα δώσει την υφή που χρειάζεται για να χτυπήσετε την κορυφή.

Line-Up και High Fade για σγουρά μαλλιά

Line-Up και High Fade για σγουρά μαλλιάInstagram @mvsonthebarber

Αυτό το δέρμα σβήνει τα σγουρά μαλλιά επιβεβαιώνει ότι μπορεί να γίνει περισσότερη δράση σε αυτές τις μπούκλες διατηρώντας τα πάντα τακτοποιημένα με ξεθωριασμένες πλευρές. Τώρα, μπορείτε να δουλέψετε από εκεί και πέρα ​​με κάποια καθαρή σειρά ξεθωριάσματος δέρματος!

Skin Drop Fade για μεσαίου μήκους μαλλιά

Skin Drop Fade για μεσαίου μήκους μαλλιάInstagram @nickvoronin

Μια αρρενωπή σταγόνα δέρματος ξεθωριάζει σε μεσαίου μήκους μαλλιά. Το κούρεμα του δέρματος και τα στυλ όπως αυτό, που ταιριάζουν με τα μαλλιά του προσώπου, είναι πολύ ιδανικά για να πλαισιώσουν το πρόσωπο και να δημιουργήσουν άκρες.

Κούρεμα High Skin Fade με Fringe

Κούρεμα High Skin Fade με FringeInstagram @javi_nice

Το περιθώριο μπροστά βοηθάει στο ξεθώριασμα κάποια ψυχραιμία που κάνει αυτό το κούρεμα με υψηλό ξεθώριασμα δέρματος να λειτουργεί.

French Crop with Skin Fade

Γαλλική καλλιέργεια με ξεθώριασμα δέρματοςInstagram @monefik

Είναι σαν οι θεοί να έχουν χαράξει εκείνες τις άκρες με ένα τόσο θεϊκό δέρμα να ξεθωριάζει, με κοντή κορυφή και συνδυασμό κτυπήματος. Αυτή η γαλλική καλλιέργεια με το ξεθώριασμα του δέρματος καθιστά ένα δημοφιλές στυλ που φαίνεται δημιουργικό και διασκεδαστικό να φορεθεί!

Skin Fade Buzz Cut

Δέρμα ξεθωριάζει με βουητό κόψιμοInstagram @dsbarbershop

Οι μηχανές κοπής είναι φίλοι σας όταν επιτυγχάνετε αυτό το συγκεκριμένο κόψιμο με ένα ξεθώριασμα δέρματος. Ο πιο αξιόπιστος κουρέας σας με ακριβή χέρια και καλό γούστο στο στυλ είναι η δεύτερη απαίτηση.

Φαλακρό ξεθώριασμα με γένια

Φαλακρό ξεθώριασμα με γένιαInstagram @myke.frost

Γιατί να πάτε στη μέση όταν μπορείτε να πάτε μέχρι το τέλος με ένα φαλακρό ξεθωριασμένο κούρεμα με μούσι; Φαίνεται υπέροχο, αισθάνεται υπέροχο και σίγουρα ανεβάζει το κορυφαίο quiff σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Spiky, Textured Quiff with Skin Faded Sides

Spiky, Textured Quiff with Skin Faded SidesInstagram @bat_fade

Μιμηθείτε ένα πικάντικο faux γεράκι με ένα ξεθώριασμα δέρματος με λίγο λεπτό χτένισμα και μους μαλλιών.

Χαμηλή επιδερμίδα εξασθενίζει

Χαμηλή επιδερμίδα εξασθενίζειInstagram @a13x__cuts_and_beards

Τα νεαρά παιδιά θα άσουν αυτό το χτένισμα χαμηλού δέρματος. Επίσης, γνωστό ως χαμηλό φαλακρό ξεθώριασμα, αυτό φέρνει ένα νεανικό αποτέλεσμα που εξακολουθεί να προωθεί τη μόδα.

Crew Cut με Low Fade

Crew Cut με Low FadeInstagram @matheus.silvabarber

Το κούρεμα του κλασικού τζέντλεμαν μπορεί να βρεθεί σε αυτήν την περικοπή του πληρώματος. Τα χαμηλά ξεθωριασμένα κουρέματα όπως αυτό δεν παραλείπουν ποτέ να φέρουν υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας.

Μακριά μαλλιά με υπολείμματα και ξεθώριασμα δέρματος

Μακριά μαλλιά με υπολείμματα και ξεθώριασμα δέρματοςInstagram @hosseinsarv

Τα φαλακρά υπολείμματα ξεθωριάζουν είναι πραγματικά χρήσιμα όταν συνεργάζεστε με μακριά μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση, η γενειάδα του κυρίου συμβάλλει σε ένα υγιές ντεπάρι με χαλαρή εμφάνιση.

Mid-Skin Fade

Ανδρικό κούρεμα μεσαίου δέρματοςInstagram @barberia_jmara

Ακριβώς όπως το ξεθώριασμα του Μπρούκλιν, το ξεθώριασμα ξεκινά γύρω από το ναό και κατεβαίνει στον αυχένα και στον αυχένα. Τι υπέροχο και απλό στυλ ξεθώριασης στο μέσο του δέρματος για να δουλέψεις.

Ακατάστατο, με υφή κορυφής με εξασθένιση δέρματος και πλευρικό μέρος

Ακατάστατο, με υφή κορυφής με εξασθένιση δέρματος και πλευρικό μέροςInstagram @behrooz.moda

Αναδείξτε αυτό το χαμηλό ξεθώριασμα έχοντας ένα πλευρικό αποτέλεσμα ακριβώς εκεί που ξεκινά το ξύρισμα! Και τα δύο χαρακτηριστικά των μαλλιών μπορούν να επισημανθούν με αυτόν τον τρόπο. Μια ακατάστατη κορυφή με υφή θα φανεί υπέροχη και σε αυτό το κούρεμα στο πλευρό του δέρματος!

Skin Fade Cut για κυματιστά μαλλιά

Skin Fade Cut για κυματιστά μαλλιάInstagram @yanielbarber

Απλώστε πίσω τα κυματιστά μαλλιά σας και συνδυάστε τα με ένα δέρμα που ξεθωριάζει για ένα διασκεδαστικό και νευρικό φινίρισμα. Το κούρεμα του δέρματος για τους άνδρες όπως αυτό βοηθά στη διατήρηση αυτής της αντίθεσης για ένα καλά διατηρημένο κόψιμο.

Faux Hawk with Skin Fade

faux γεράκι με Skin FadeInstagram @aldierbarber

Αν θέλετε ένα έντονο κωνικό ξεθώριασμα, δοκιμάστε αυτό το μοτίβο ενός faux γεράκι, όπου μπορείτε να εισάγετε πολλές τάσεις μαλλιών σε ένα, ακατάστατο κούρεμα. Ένας τέτοιος σχεδιασμός μαλλιών είναι χρήσιμος για ανανέωση στυλ. Αν έχετε πυκνά μαλλιά, θα φαίνονται ακόμα καλύτερα.

Skin Fade με κούρεμα Mohawk

Skin Fade στο Mohawk HaircutInstagram @markyblvdez

Αυτή η τάση mohawk είναι κάθε είδους φανταχτερή, ειδικά με το δέρμα να ξεθωριάζει! Τα πολυεπίπεδα κύματα λειτουργούν μέσα από το γεράκι, τονισμένα φυσικά από το εμφανές στυλ φαλακρού ξεθωριάσματος.

Κοντά μαλλιά στην κορυφή με ξεθωριασμένες πλευρές στο δέρμα

κοντά μαλλιά από πάνω με Skin Faded SidesInstagram @alexandr_berezovsky

Οι ξυρισμένες και ξεθωριασμένες πλευρές ταιριάζουν με το κοντό μήκος από πάνω. Αυτό είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα στο ξεθώριασμα του δέρματος.

Skin Pompadour Fade

Το pompadour του δέρματος ξεθωριάζειInstagram @barberobengie

Στηρίξτε τα μαλλιά σας με ένα πομπαντούρ που ξεθωριάζει. Αυτό το κόλπο δίνει διάσταση και μεταβλητότητα, ιδανικό για άντρες με περιπέτεια!

Μεσαίο ξεθώριασμα δέρματος

Μεσαίο ξεθώριασμα δέρματοςΊνσταγκραμ @juanmapeluka

Είναι ένα φρέσκο ​​κούρεμα με ξεθώριασμα δέρματος και ένα εύκολο ανδρικό χτένισμα με εφέ δάχτυλα. Είναι ένα μείγμα παλιού και νέου σχολείου όπως περιγράφεται από τον κουρέα Juan Manuel Ortiz Abad της Ισπανίας.

Κρατήστε το μήκος των μαλλιών σας από πάνω για να μπορέσετε να το χτενίσετε έτσι.

Ο Abad δηλώνει: «Χρησιμοποίησα ματ αλοιφή και πούδρες όγκου και έπειτα σχεδίασα το πομπαντούρ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου. Είναι υπέροχο για ίσια μαλλιά και το καλύτερο σχήμα προσώπου είναι τετράγωνο ».

Σκληρό μέρος με χτένα πάνω και φαλακρό ξεθώριασμα

Σκληρό μέρος με χτένα πάνω και φαλακρό ξεθώριασμαΊνσταγκραμ @barbeariaalves

Αυτό το φαλακρό ξεθωριασμένο κόψιμο έχει ένα ξυράφι στο πλάι, όπου οι πλευρές είναι καλά ξυμένες. Ο στιλίστας Jefferson Alves από το Bombinhas, BR είναι αυτός που δημιούργησε αυτό το look.

«Ξεκίνησα με το μηχάνημα” 0 “και ανέβηκα σταδιακά για να αναφερθώ καλά στο τμήμα των μαλλιών. Έφτιαξα μια τούφα με ένα σερί στο τμήμα, και είναι καλά ριγέ και κομψή », αφηγείται ο Άλβες.

Για αυτό το δέρμα ξεθωριάζει με ένα σκληρό μέρος και χτενίζεται, ο Alves συμβουλεύει να έχετε πιο λεία και ελαφρώς μεγαλύτερα μαλλιά που μπορούν να διαμορφωθούν στο πλάι. Είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε αλοιφή και σταθεροποιητικό μαλλιών για να διατηρήσετε το χτένισμα περισσότερο.

«Το ραβδί στο πλάι βοηθά στο σπάσιμο των μαλλιών. Βάλτε αλοιφή μαλλιών και απλά τραβήξτε τη τούφα πίσω. Σας συμβουλεύω να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι για να δώσετε ένα πιο ριγέ αποτέλεσμα », προσθέτει ο Άλβες.

High Top Fade with Defined Hairline for Black Men with Afro

High Top Fade with Defined Hairline for Black Men with AfroΊνσταγκραμ @jj.blendz

Αυτό είναι ένα κούρεμα που ονομάζεται ψηλή κορυφή με ένα ξεθώριασμα στο μεσαίο δέρμα. Ο κουρέας Justin Johnston από την Καλιφόρνια έβαλε μια νέα περιστροφή, δίνοντας στα μαλλιά ένα μεσαίο ξεθώριασμα αντί για ένα έντονο ξεθώριασμα.

«Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτό το δέρμα που ξεθώριασε είναι η αντίθεση. Αυτό το ξεθώριασμα βγαίνει ωραίο και λείο και ταιριάζει καλά με το μαύρο χρώμα του δέρματός του για να το κάνει κάπως θολό. Η ευθυγράμμιση της γραμμής των μαλλιών είναι το κλειδί για να κάνει το κούρεμα να σκάει περισσότερο από ό, τι με ένα καθαρό ξεθώριασμα. Μια νέα σειρά ολοκληρώνει την περικοπή », εξηγεί ο Johnston.

Αν θέλετε τις μπούκλες από πάνω και τα μαλλιά σας είναι χοντρά, ο Johnston συνιστά να αγοράσετε ένα σφουγγάρι μπούκλας. Θα χρειαστείτε το σφουγγάρι μπούκλας με ένα λακ μαλλιών μεσαίου έως ισχυρού κράτους για να κλειδώσετε τις μπούκλες.

«Οι άνδρες με σγουρά μαλλιά μπορούν να επιτύχουν ξεθώριασμα του δέρματος. Βγάλτε τα μαλλιά σας, αν δεν είναι ήδη αρκετά μακριά », αναφέρει ο Johnston.