Το κούρεμα pompadour fade είναι ένα ανδρικό κούρεμα που συνδυάζει το κλασικό pompadour με ένα κωνικό ξεθώριασμα. Τα κούρεμα Pomp fade έχουν δροσερές κοντές πλευρές και μακριά μαλλιά μεγάλου όγκου από πάνω. Το ξεθώριασμα pompadour είναι πολύ ευέλικτο. Φορέστε το με πλάτη ή χαλαρό και λαμπερό.

Τα χαλαρά και ακατάστατα πομπαντούρ δίνουν στο βλέμμα μια φυσική, χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά μπορείτε επίσης να το βάλετε πίσω και να γυαλιστεί για πιο δομημένο αποτέλεσμα. Αυτό που κάνει αυτό το κόψιμο ακόμη πιο ευέλικτο και μοναδικό είναι η παραλλαγή των ξεθωριάσεων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε!

Ο Νικ Τζόνας, ο Μπρούνο Μαρς, ο Μπραντ Πιτ και ο Τζάστιν Μπίμπερ είχαν ο καθένας τις δικές του εκδοχές μιας λαμπρότητας που συμπληρώνονταν από ένα προσεγμένο ξεθώριασμα, που το έβαζε σε ένα undercut, ένα σκληρό πλαϊνό μέρος ή μια πλάτη. Διασημότητα κουρέας Έβερσον Περνίνια έχει δοκιμάσει να δουλεύει κάθε είδους ξεθωριάζει με ένα κλασικό πομπαντούρ και τα αποτελέσματα στη ροή του είναι εντυπωσιακά!

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον τόμο υπογραφής pompadour με προϊόντα ισχυρής συγκράτησης όπως πομάδα, πηλό και κερί. Τα γένια μπορούν επίσης να προσθέσουν επιπλέον τραγανή όταν συνδυάζονται με μια λαμπρότητα και ξεθωριάζουν.

Πριν από το επόμενο ταξίδι σας στο κουρείο, δείτε αυτές τις φωτογραφίες από τα πιο δημοφιλή κουρέματα ανδρικών pompadour fade.

Σύγχρονο Pompadour Undercut Fade

Σύγχρονο Pompadour Undercut FadeInstagram @javi_thebarber_

Ροκ εν ρολίν ‘μέχρι το πρωί’ με αυτό το μοντέρνο υπογλυκαινό σπάνιο pompadour ξεθώριασμα! Τώρα υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να διακοσμήσετε ένα pompadour fade με πολύ κοντές πλευρές.

Low Taper Fade Pomp σε λεπτά μαλλιά

Χαμηλό κωνικό ξεθώριασμα στο λεπτό τρίχωμαInstagram @dylankoukishair

Το χαμηλό κωνικό ξεθώριασμα στα λεπτά μαλλιά απομακρύνει την εστίαση από την πυκνότητα και αντ ‘αυτού αγκαλιάζει τις ελαφριές ιδιότητες που έχουν τα αραιωμένα μαλλιά. Φέρνοντας τις πλευρές και χαμηλώνοντας, τα μαλλιά δεν χρειάζεται να καλύψουν τόσο πολύ χώρο και εστιάζουν στον κομψό, εξελιγμένο όγκο στην κορυφή. Για να ενθαρρύνετε τα μαλλιά να χτενίζονται προς τα πίσω χωρίς να χωρίζουν, η κορυφή στεγνώνει με ένα Demi ή μεσαίο στρογγυλό πινέλο και μια μους ή τζελ μαλλιών για όγκο. Μια ελαφριά πομάδα ή σπρέι μαλλιών ολοκληρώνει την εμφάνιση και βοηθάει να διατηρούνται τα μαλλιά στη θέση τους όλη την ημέρα.

Ξυράφι ξεθωριασμένο Πομπαντούρ

Ξυράφι ξεθωριασμένο ΠομπαντούρInstagram @_paulinhobarber

Η χρήση ξυραφιού κάνει μια ομαλή μετάβαση από το δέρμα στο μεσαίο ξεθώριασμα σε αυτό το πομπαντούρ. Η τέλεια μορφή πομπαντούρ ξεθωριασμένου ξυραφιού κάνει την εμφάνιση όλα μαζί!

Κοντό κούρεμα Pompadour Fade

Κοντό κούρεμα Pompadour FadeInstagram @rorrothebarber

Οι λεπτές γραμμές χτύπησαν πραγματικά στο σπίτι για αυτό το σύντομο κούρεμα pompadour fade. Όχι πολύ ανεβαίνοντας στην κορυφή. Είναι το σωστό ύψος για κοντά μαλλιά για να έχουν ένα μέτριο κόψιμο.

Loose Pomp Fade για ανδρικό στυλ μαλλιών

Loose Pomp Fade για ανδρικό στυλ μαλλιώνInstagram @josielschaper

Εδώ για καλή ώρα και επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το χαλαρό χτένισμα pompadour fade είναι υπερβατικό από πολλές γενιές. Δεν είναι το τυπικό παλιό σχολείο ή το κλασικό χτένισμα pompadour καθώς δείχνει ένα αναβαθμισμένο φινίρισμα quiff.

Skin Fade Pompadour

Skin Fade PompadourInstagram @konstantinos_stavrou

Τα περίπλοκα στρώματα και ο σχεδιασμός ξυρισμένης γραμμής διατηρούν αυτό το pompadour στο δέρμα που ξεθωριάζει τόσο λεία και αιχμηρά. Αυτό διατηρεί τα μαλλιά σας γεμάτα και λίγα ταυτόχρονα!

Πλαϊνό μέρος Pompadour

Πλαϊνό μέρος PompadourInstagram @silvapeluquero

Δαμάστε αυτά τα άγρια ​​ξεθωριασμένα pompadour χτενίζοντάς τα στα πλάγια. Αυτό το πλευρικό μέρος pompadour δίνει μια χαλαρή ατμόσφαιρα, διατηρώντας τα πάντα επαγγελματικά.

Pompadour Comb Over Fade

Pompadour Comb Over FadeInstagram @pinoburronehair

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια χτένα pompadour over fade είναι ένα εύκολο στυλ. Έχετε μια χτένα, κερί και λίγη αυτοπεποίθηση και θα κουνήσετε αυτό το κλασικό στυλ κοπής σε χρόνο μηδέν.

Σκληρό Μέρος Πομπαντούρ

Σκληρό Μέρος ΠομπαντούρInstagram @tote_barber

Δεν μπορώ καν να φανταστώ την αφθονία του να έχεις ένα πραγματικά γυαλισμένο σκληρό μέρος πομπαντούρ με ξεθώριασμα δέρματος. Η χειρουργική γραμμή που καθορίζει τις άκρες του χνουδιού και του ξυρισμένου δέρματος έχει συνδυαστεί πολύ καλά.

High Fade Pompadour για παχιά μαλλιά

High Fade Pompadour για παχιά μαλλιάInstagram @gabriele_iervolino

Ιδανικό για άντρες με πυκνά μαλλιά, αυτό είναι ένα pompadour με υψηλό ξεθώριασμα που προσφέρει μια καθαρή και διαχειρίσιμη περικοπή χωρίς να χάσετε όλο το μήκος. Αναδημιουργήστε το με το ξύρισμα των πλευρών τακτοποιημένα, αφήνοντας πιο μακριά μαλλιά καθώς ανεβαίνετε. Δημιουργήστε μια ενότητα στο επάνω μέρος και σχεδιάστε ανάλογα για μια πλήρη εμφάνιση.

Low Fade Pompadour

Low Fade PompadourInstagram @lovebugjazzy

Μια πιο ήπια προσέγγιση για να έχετε ξυρισμένες πλευρές είναι να επιλέξετε ένα χαμηλό ξεθώριασμα pompadour όπως αυτό. Τα μαλλιά σε στρώσεις τυλίγονται στο πίσω μέρος ενώ έχουν σταδιακό ξεθώριασμα στα πλάγια.

Long Pompadour Fade

Long Pompadour FadeInstagram @renjworld

Διατηρήστε τη λαμπρότητα ψηλά, η οποία σας δίνει διακριτικά περισσότερο ύψος και όγκο. Το ξεθώριασμα θα μπορούσε κάλλιστα να συνδεθεί με τα γένια για πιο στιλβωμένη εμφάνιση. Αυτό το μακρύ στυλ ξεθωριάσματος pompadour θα κολακεύει τους άνδρες με ίσια έως κυματιστά μαλλιά.

Pompadour Fade with Beard

Pompadour Fade with BeardInstagram @4hairfocus

Αυτό το ξεθωριασμένο πομπαντούρ με γένια κάνει ένα στυλ που παρέχει μια αντρική προσέγγιση για την απόκρυψη των αιώνων μακριά. Αποδεικνύει ότι μια ξεθωριασμένη γραμμή μαλλιών εξυπηρετεί μια νεανική εμφάνιση!

Taper Fade Pompadour

Taper Fade PompadourInstagram @13barberia

Αυτό το κούρεμα pompadour taper fade θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε να έχετε ξεθωριάσει που πραγματικά σας κολακεύει. Είναι υπέροχο για άνδρες που δοκιμάζουν εκείνες τις περικοπές του τριχωτού της κεφαλής. Επιλέξτε το ξεθώριασμα να μιμείται τις πλευρές καθώς είναι μία από τις πιο εύκολες τεχνικές για να το επιτύχετε.

Mid Fade Pompadour

Mid Fade PompadourInstagram @javi_thebarber_

Το να κόψετε το δέρμα σύντομα στο μέσο μήκος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διευκολύνετε το πομπαντούρ στο μέσον του ξεθωριάσματος. Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για άνδρες με υφή ίσιας ή κυματιστής τρίχας που προτιμούν ένα τακτοποιημένο ξεθώριασμα στο μέσο του δέρματος για να ταιριάζει με τα μαλλιά του προσώπου τους.

Bald Fade Pompadour

Bald Fade PompadourInstagram @barberobengie

Μόνο οι πιο κομψοί κουρείς θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν σε αυτό το φαλακρό ξεθώριασμα! Η σύνδεση με τα γένια, τις άκρες, το στυλ χτένας-είναι το τέλειο πακέτο που μπορείτε να πάρετε ανά πάσα στιγμή! Επίσης, αυτό το pompadour με υψηλό ξεθώριασμα δέρματος δεν είναι πλήρες χωρίς την ακριβή σύνθεση.