Είτε θέλετε για ένα νέο σχέδιο τατουάζ είτε απλά εκτιμάτε τα όμορφα έργα τέχνης, πιστέψτε με όταν λέω ότι θα θέλετε να αφιερώσετε τα επόμενα δέκα λεπτά για να περιηγηθείτε σε αυτή τη λίστα που πρέπει να δείτε με εκπληκτικά και υπέροχα σχέδια τατουάζ για γυναίκες. Σκεφτείτε το ως 10 λεπτά της ζωής σας που δεν θα θέλετε ποτέ πίσω. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για υπέροχα λουλουδάτα σχέδια, παιχνιδιάρικα δημιουργικά κομμάτια και ό, τι άλλο δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε.

Αυτό το φτερό της πεταλούδας.

Φτερό πεταλούδα από τον Michele Volpi

(Φωτογραφία: Michele Volpi)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τατουάζ διπλής έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να σας κόψουν την ανάσα με έναν τρόπο που λίγα άλλα σχέδια τατουάζ μπορούν. Οι λεπτομέρειες, οι ατελείωτες δυνατότητες έννοιας, η τεράστια ποσότητα πραγμάτων που κάνουν το τατουάζ διπλής έκθεσης τόσο μαγευτικό όσο οποιοδήποτε. Αυτή η πεταλούδα, ή ίσως η πτέρυγα του σκώρου, χαρακτηρίζει το φυσικό περιβάλλον του εντόμου.

Αυτό το λουλουδάτο κομμάτι μηρού.

Λουλουδάτο κομμάτι μηρού του Nando

(Φωτογραφία: Nando)

Κάθε τόσο έρχεται ένα τατουάζ με λουλούδια που είναι τόσο όμορφο που σου έρχεται η ανάγκη να το πλαισιώσεις και να το τοποθετήσεις στον τοίχο. Αυτό είναι ένα από αυτά τα σχέδια. Τα λουλουδάτα έργα τέχνης του Νάντο ήταν πάντα αυτό – έργα τέχνης. Και σε όλους εσάς που λέτε ότι τα μπουκέτα δεν είναι τόσο όμορφα όσο τα αυτόνομα λουλούδια, αυτό το σχέδιο τείνει να διαφωνεί.

Αυτά τα υπέροχα φούξια λουλούδια.

Υπέροχα φούξια λουλούδια από τον Joice Wang

(Φωτογραφία: Joice Wang)

Έχω δει μόνο μερικά φούξια σχέδια, αλλά μετά Το εκπληκτικό φούξια κομμάτι του Nando πριν από μερικές εβδομάδες, μπορώ να πω με κάθε βεβαιότητα ότι γίνονται γρήγορα τα αγαπημένα μου. Ο τρόπος που τα φούξια λουλούδια κρέμονται στους μίσχους τους τα καθιστούν υπέροχα θέματα για σχέδια του αντιβραχίου.

Αυτό το δέντρο της ακουαρέλας της ζωής.

Ακουαρέλα από το LUNA

(Φωτογραφία: Luna)

Από όλα τα υπέροχα έργα της Luna, αυτό το σχέδιο είναι σίγουρα το αγαπημένο μου. Το σύμβολο του δέντρου της ζωής ήταν ένα εξαιρετικά δημοφιλές σχέδιο, το οποίο έκτοτε έγινε κάπως σπάνιο θέαμα. Ωστόσο, μόλις αυτός ο κατάλογος γίνει ζωντανός, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει αναζωπύρωση, αν είναι κάπως ήσσονος φύσης;).

Αυτό το λουλουδάτο τρίγωνο.

Λουλουδάτο τρίγωνο της Gabriela Blaezer

(Φωτογραφία: Gabriela Blaezer)

Αυτή η λουλουδάτη τριγωνική γλυφή φέρνει πίσω μας όμορφες αναμνήσεις από την εποχή που δημοσιεύσαμε το αριστούργημα του Felipe Kross το 2016. aταν ένα σχέδιο παρόμοιο με αυτό, αλλά με λουλούδια ιβίσκου, όπου όπως αυτό το σχέδιο δειγματίζει τρεις διαφορετικές ποικιλίες.

Αυτό το μισοφέγγαρο.

Ημισέληνος από τον Ghinko

(Φωτογραφία: Ghinko)

Τα τατουάζ με λουλουδάτα μισοφέγγαρο είναι μια δεκάρα στις μέρες μας. Τα βλέπουμε κυριολεκτικά σε κάθε στροφή αλλά για κάποιο λόγο δεν τα αρρωσταίνουμε ποτέ. Η σύνθεση αυτού του σχεδίου, πώς το τατουάζ είναι ορατό μέσω μιας σήραγγας σεντονιών ή κουρτινών, χρησιμοποιεί ένα δημιουργικό εφέ πλαισίωσης για να δώσει στο σχέδιο μεγαλύτερη σημασία.

Ένα ηλιοτρόπιο.

Ένα ηλιοτρόπιο από τον Δράκο

(Φωτογραφία: Dragon)

Τα τατουάζ ηλίανθου αφορούν το καλοκαίρι. Τα τριαντάφυλλα, οι παιώνιες και οι τουλίπες είναι όλα ωραία και υπέροχα, αλλά κανένα από αυτά δεν ουρλιάζει περισσότερο εποχιακά από τα ηλιοτρόπια. Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, οι τουλίπες είναι σχεδόν τόσο ανοιξιάτικες όσο πλησιάζει η άνοιξη, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα.

Αυτός ο σκέιτερ.

Roller skater από τον Jefree

(Φωτογραφία: Jefree)

Όσον αφορά τον αντίκτυπο και αυτόν τον παράγοντα “wow”, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει έναν καλά εκτελεσμένο σχεδιασμό ρεαλισμού. Με αυτά που λέγονται, για να αποδώσετε αποτελεσματικά ένα έργο ρεαλισμού, πρέπει να έχετε έναν διάολο καλλιτέχνη. Γιατί τίποτα δεν φαίνεται χειρότερο από ένα κομμάτι ρεαλισμού που είναι λίγο μακριά. Ο φωτορεαλισμός είναι το κλειδί. Όπως και στο, το έργο πρέπει να είναι σχεδόν δυσδιάκριτο από αυτό μιας φωτογραφίας.

Αυτό το βιβλίο ακουαρέλας.

Ακουαρέλα βιβλίο του Ondrash

(Φωτογραφία: Ondrash)

Τα τατουάζ βιβλίων είναι μια δημοφιλής έννοια επειδή, λοιπόν, ποιος δεν αγαπά να διαβάζει; Νωρίτερα συγκεντρώσαμε μια λίστα με τατουάζ βιβλίων που συναντήθηκαν με σχετικά καλές κριτικές και αξιοπρεπή αριθμό κοινών και προβολών. Αυτό το σχέδιο είναι ένα από τα αγαπημένα μου και αν το είχα τότε, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα έφτανε στη λίστα.

Αυτά τα τρουτάκια στα πόδια.

Τατουάζ ποδιών από το Lil Castle

(Φωτογραφία: Lil Castle)

Μόλις νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, έρχεται ένα σχέδιο που είναι τόσο όμορφο, τόσο πρωτοποριακό και τόσο τολμηρό που σας κόβει την ανάσα. Αυτά τα σχέδια επαναλαμβάνουν την εμφάνιση του κολάν και καθιστούν σχεδόν επιτακτική ανάγκη να φοράτε σορτς, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία έξω..