Όταν ψάχνετε για ένα φανταστικό νέο σχέδιο τατουάζ, τα πράγματα μπορούν να γίνουν συντριπτικά γρήγορα. Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να είμαστε αναποφάσιστες – με τον καλύτερο τρόπο φυσικά – όταν πρόκειται να εγκατασταθούμε σε ένα ενιαίο σχέδιο τατουάζ, γιατί οι επιλογές φυσικά. Και λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή η φανταστική λίστα τατουάζ που προορίζεστε να αγαπήσετε θα περιπλέξει μόνο τα πράγματα περαιτέρω φοβάμαι. Παρακάτω είναι 60 από τα καλύτερα τατουάζ που πιθανότατα θα δείτε όλο το χρόνο. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας!

Αυτή η κοσμική κάμερα.

Κοσμική κάμερα από τον Adrian Bascur

Εντάξει, έτσι θα σκεφτόσασταν ότι μια λίστα τατουάζ για γυναίκες θα περιλάμβανε μόνο τατουάζ σε γυναίκες, αλλά αρκετά ενοχλητικά, αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη φορά. Μόλις αφιερώθηκε η σύνθεση και ανέβηκαν οι φωτογραφίες, παρατήρησα μια υπερβολική ποσότητα τρίχας στο συγκεκριμένο μπράτσο και μετά Oup, με χτύπησε, αυτό το δροσερό τατουάζ με κάμερα ανήκει σε έναν άντρα και όχι σε μια γυναίκα, αλλά ήταν πολύ δροσερό, οπότε νόμιζα ότι δεν θα σε πείραζε.  (Φωτογραφία: Adrian Bascur)

Αυτό το δέντρο άνθη κερασιάς.

από την IDA

Παρόλο που είναι φθινόπωρο και τα άνθη κερασιάς δεν αρχίζουν να ανθίζουν μέχρι τις αρχές Απριλίου, τα άνθη κερασιού έχουν τόση ομορφιά που είναι δύσκολο να μην τα σκεφτόμαστε 24/7. Τα άνθη κερασιού είναι τα τριαντάφυλλα της ανατολής και μπορούν να βρεθούν σχεδόν παντού στους περισσότερους ασιατικούς πολιτισμούς ανεξαρτήτως εποχής. Το γεγονός ότι τα άνθη κερασιάς φυτρώνουν σε δέντρα δημιουργεί μοναδικές δημιουργικές ευκαιρίες για τους καλλιτέχνες που αναζητούν ένα διάλειμμα από τα παραδοσιακά λουλουδάτα σχέδια.  (Φωτογραφία: IDA)

Αυτό το κάστρο της Disney.

Κάστρο Disney από τον Banul

Εάν είστε ζωντανοί και αναπνέετε σήμερα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η Disney έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στην ανατροφή σας. Η Disney έχει ένα πιστό κοινό, γι ‘αυτό μάλλον βλέπω καθημερινά στην οθόνη μου τόσα πολλά τατουάζ που σχετίζονται με τη Disney. Ναι κάθε μέρα. Δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τα τατουάζ της Disney, αλλά αν συναντούσα έναν καλλιτέχνη που θα μπορούσε να μου χαρίσει ένα κάστρο Σταχτοπούτας σαν αυτό, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αντισταθώ. Άλλωστε, είναι το πιο ευτυχισμένο μέρος μιας γης.  (Φωτογραφία: Banul)

Αυτά τα μικροσκοπικά μπλε άνθη.

από το Flower

Αφού έψαξα σε μεγάλο βαθμό, δεν μπόρεσα να καταλάβω τι είδους λουλούδια είναι αυτά, κάτι που είναι σπάνιο γιατί είμαι περήφανος που γνωρίζω τα λουλούδια μου. Η εικασία μου θα ήταν τα άνθη του μπλε κερασιού, αλλά χωρίς απάντηση από τον καλλιτέχνη μένω μόνο να κάνω εικασίες.  (Φωτογραφία: Λουλούδι)

Αυτός ο γερανός ακουαρέλας.

Ακουαρέλα γερανός από Chenjie

Αυτό το παράδειγμα φαίνεται να είναι ένας γερανός Sandhill, αλλά και πάλι, απλώς υποθέτω ότι ο καλλιτέχνης δεν χαρακτήρισε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο. Τα μεγάλα σχέδια ακουαρέλας δημιουργούν υπέροχα αυτόνομα τατουάζ, ειδικά αν έχετε μεγάλο χώρο εργασίας. Εάν αυτό το σχέδιο σας προσελκύει, θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το πλήρες χαρτοφυλάκιο του Chenjie, το οποίο είναι γεμάτο με μαύρη και γκρι ακουαρέλα μελανιού με λεπτές προσθήκες χρώματος.  (Φωτογραφία: Chenjie)

Αυτό το τετράφυλλο τριφύλλι.

Τετράφυλλο τριφύλλι από τον Balazs Bercsenyi

Όταν ήμουν μικρή, περνούσα αμέτρητες ώρες αναζητώντας τετράφυλλα τριφύλλια με τη γιαγιά μου. Δυστυχώς, δεν είχα ποτέ τύχη. Αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Οι άνθρωποι κάνουν τατουάζ για διάφορους λόγους. Και το να πάρεις ένα για καλή τύχη ίσως έχει το πιο νόημα από όλα.  (Φωτογραφία: Balazs Bercsenyi)

Αυτή η λάμπα.

Λαμπτήρας από τον Nando

Από τότε που ξεκίνησα αυτόν τον ιστότοπο, ο Nando ήταν ένας από τους καλλιτέχνες μου για σχέδια υψηλού επιπέδου. Ο συνδυασμός της δημιουργικότητας και της ποιότητας του είναι τόσο συνεπής που κάθε ένα από τα τατουάζ του κάνει συνήθως τη μία ή την άλλη λίστα. Αυτός ο λαμπτήρας με ένα δέντρο στο εσωτερικό του είναι ακριβώς το είδος του σχεδίου που θα άρεσε σε κάθε κορίτσι που αναζητούσε κάτι μοναδικό και δημιουργικό.  (Φωτογραφία: Nando)

Αυτό το σχέδιο ακουαρέλας Ιχθύ.

Ακουαρέλα koi από τον Juninho

Ιδανικό για εσάς που διαβάζετε συνεχώς τα ωροσκόπια σας, τα σχέδια τατουάζ ζωδιακών συμβόλων έχουν ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες και είναι εύκολο να εξηγηθούν όταν η αναπόφευκτη ερώτηση “Τι σημαίνει αυτό;” έρχεται. Τα δύο ψάρια εκατέρωθεν του αστερισμού δίνουν στο σχέδιο κάποιο χρώμα ενώ το διατηρούν ισορροπημένο και συμμετρικό ταυτόχρονα.  (Φωτογραφία: Juninho)

Αυτή η μέδουσα.

Μέδουσες της Saegeem

Οι μέδουσες είναι 95 τοις εκατό νερό, γι ‘αυτό έχουν σχεδόν ημιδιαφανή εμφάνιση. Είναι αυτή η ημιδιαφανής εμφάνιση που κάνει τις μέδουσες ένα αρκετά δύσκολο θέμα στο μελάνι, αλλά όταν πρόκειται για ακρίβεια, ο Saegeem χτύπησε αυτό το καρφί ακριβώς στο κεφάλι. Το παστέλ μπλουζ, πράσινο και μοβ συμπληρώνουν πραγματικά αυτόν τον ιδιαίτερο τόνο δέρματος.  (Φωτογραφία: Saegeem)

Tinker Bell.

Tinker Bell by Doy

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το τατουάζ έχει επουλωθεί ή αν η εικόνα είναι λίγο ασαφής, αλλά πιστεύω ότι αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτό το τατουάζ. Υπήρχαν μερικές άλλες φωτογραφίες αυτού του τατουάζ, αλλά δείχνουν κυρίως τις λεπτομέρειες του καπνού, της σκόνης pixie ή ό, τι υποτίθεται ότι είναι αυτά τα τσιμπήματα. Έχω δει μόνο μερικά τατουάζ Tinker Bell τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι πάντα υπέροχα όταν τα συναντώ.  (Φωτογραφία: Doy)