Αυτό το full back κομμάτι.

Floral full back κομμάτι των Nos

Πιθανότατα σκέφτεστε Wow, αυτό μοιάζει με μεγάλη δέσμευση. Και στην ηλικία μου; Ενώ μπορεί να έχετε δίκιο όσον αφορά την πτυχή των πρώτων πραγμάτων, όταν πρόκειται για την ηλικία, δεν θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερο λάθος. Οι μεγάλες τοιχογραφίες φαίνονται καλύτερα στις γυναίκες ηλικίας και αν ψάχνετε για κάτι μεγάλο όπως το παραπάνω κομμάτι, τα λουλούδια είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να πάτε. (Φωτογραφία: Όχι)

Αυτά τα όμορφα άνθη κερασιάς.

Άνθη κερασιάς από τον Tritoan Ly

Όταν μιλούν για τατουάζ με άνθη κερασιού, οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν τα έντονα ροζ λουλούδια να τοποθετούνται σε βελούδινα πράσινα φύλλα. Αλλά και τα άνθη της κερασιάς έρχονται σε λευκό χρώμα. Τα περισσότερα τατουάζ με άνθη κερασιάς που συναντάμε γίνονται στην Ασία, όπου το λουλούδι είναι βαθιά ριζωμένο στον πολιτισμό τους. (Φωτογραφία: Tritoan Ly)

Αυτό το τέλειο απόσπασμα.

..και στο τέλος, η αγάπη που παίρνεις είναι ίση με την αγάπη που κάνεις. της Michelle Santana

Οι άνθρωποι συχνά έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για τα τατουάζ κειμένου που διαθέτουν μικρότερες γραμματοσειρές, αλλά αν γίνονται σωστά, ακόμη και οι μικρές γραμματοσειρές μπορούν να διαβαστούν καθώς γερνούν μαζί σας. Λένε ότι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, αλλά οι αναμνήσεις είναι ανεκτίμητες και μια φράση με νόημα μπορεί να είναι μια ισχυρή υπενθύμιση. (Φωτογραφία: Michelle Santana)

Αυτός ο ελέφαντας.

Ελέφαντας του Ντίνο Νέμεκ

Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ανάμεσα σε ένα λουλουδάτο ή ζωικό σχέδιο, τότε κάτι τέτοιο μπορεί να σας δώσει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Στην πραγματικότητα, οι πιο σύνθετες συνθέσεις τραβούν πάντα περισσότερη προσοχή. (Φωτογραφία: Dino Nemec)

Αυτά τα νούφαρα.

Νούφαρα από τον Joice Wang

Εδώ έχουμε ένα άλλο σχέδιο τατουάζ εμπνευσμένο από την τέχνη που χαρακτηρίζει το έργο του αγαπημένου σε όλους πορτραίτου λιμνών Claude Monet. Οι πίνακες ζωγραφικής του Monet δεν έχουν αμφιβολία ότι έχουν επηρεάσει αμέτρητα σχέδια τατουάζ, αλλά κάθε φορά που συναντάμε ένα απλώς πρέπει να το εμφανίζουμε σε μια λίστα. (Φωτογραφία: Joice Wang)

Αυτό το λουλουδάτο κομμάτι μηρού.

Λουλουδάτο κομμάτι μηρού της Zihee

Το Zihee έχει ένα μοναδικό στυλ που οι γυναίκες απλά ερωτεύονται κατάματα. Η χρήση οριακού παστέλ χρώματος δίνει στο έργο της μια όμορφη θηλυκή αίσθηση. (Φωτογραφία: Zihee)

Αυτοί οι εραστές.

Ζευγάρι φιλάει από την Αμάντα Πιετζάκ

Η απεικόνιση μιας σκηνής μπορεί να είναι ένας ισχυρός τρόπος έκφρασης συναισθημάτων. Αποτυπώνει τη στιγμή με τρόπο που άλλες ιδέες σχεδιασμού δεν μπορούν. Το πάθος που αποτυπώνεται στο παραπάνω σχέδιο είναι απίστευτο. Αλλά αυτό που κάνει πραγματικά αυτό το σχέδιο να ξεχωρίζει είναι ότι τα μαλλιά που φαινομενικά έχουν το δικό τους μυαλό.  (Φωτογραφία: Amanda Piejak)

Αυτό το απλωμένο λουλουδάτο σχέδιο.

Εκτεταμένο λουλουδάτο τατουάζ από τον Tiago Oliveira

Τα μικροσκοπικά τατουάζ μπορεί να είναι εντυπωσιακά, αλλά τα μεγαλύτερα κομμάτια είναι σχεδόν πάντα. Όσον αφορά τα τατουάζ για γυναίκες, τα λουλούδια είναι μακράν το πιο δημοφιλές θέμα. Πολλοί καλλιτέχνες οφείλουν τη φήμη τους σε μεγάλο βαθμό στο λουλουδάτο στυλ τους. Τα τριαντάφυλλα θα είναι πάντα δημοφιλή, αλλά οι παιώνιες είναι απλά θεϊκές. (Φωτογραφία: Tiago Oliveira)

Αυτό το λουλουδάτο μισοφέγγαρο.

Λουλουδάτη ημισέληνος από την Eva Krbdk

Για όποιον δεν έχει ακόμη αποφασίσει για ένα σχέδιο τατουάζ, συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάρετε κάτι με διακοσμητικά κορδόνια και κατά προτίμηση να κρεμαστούν από τον ώμο, όπως το παραπάνω σχέδιο. Μερικοί καλλιτέχνες έκαναν το «κουρέλι» δημοφιλές και έκτοτε, τα τατουάζ χωρίς κουκούλα δεν φαίνεται να λάμπουν όπως παλιά. Πέρα από το αστείο, δεν υπάρχει αμφιβολία για την πολυτέλεια που διαθέτουν αυτά τα σχέδια τατουάζ. (Φωτογραφία: Eva Krbdk)

Αυτή η φάλαινα δολοφόνος.

Φάλαινα δολοφόνος από το Mini Lau

Δεν μπορώ να πω ότι συναντώ τόσα πολλά τατουάζ φαλαινών δολοφόνων. Αλλά μπορώ να πω ότι αν λάβετε κάτι σύμφωνα με τον παραπάνω σχεδιασμό, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Και πάλι, θα παρατηρήσετε την προσθήκη λουλουδιών που δίνει στο κομμάτι περισσότερο βάθος και λίγο περισσότερη ίντριγκα. (Φωτογραφία: Mini Lau)