Κάθε καλοκαίρι αμέτρητες γυναίκες κάνουν το πρώτο τους τατουάζ.

Η απόφαση να κάνετε το πρώτο σας τατουάζ είναι συνήθως αυθόρμητη – η οποία δεν παράγει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάπως έτσι λειτουργεί η διαδικασία, αλλά σήμερα θα σας δείξω τι είναι δυνατό όταν αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στη διαδικασία σχεδιασμού. Κάθε ένα από αυτά τα σχέδια εκτελέστηκαν υπέροχα και προφανώς αφιερώθηκε πολύς χρόνος για να γίνει το σχέδιο σωστά. Ρίξτε μια ματιά και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας.

40 υπέροχοι τρόποι για να μελαγχολήσετε αυτό το καλοκαίρι

Αυτή η λουλουδάτη καρδιά.

από την Cara

(Φωτογραφία: Cara)

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για κάτι κοριτσίστικο και όμορφο με μια μοντέρνα και δημιουργική πινελιά, τότε κάτι σύμφωνα με αυτό το υπέροχο λουλουδάτο σχέδιο μπορεί να είναι εντάξει. Τα λουλουδάτα σχέδια σε σχήμα καρδιάς δεν είναι καθόλου μοναδικά στο διαδίκτυο, αλλά οι πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον με το ίδιο σχέδιο στο δρόμο είναι ελάχιστες.

Αυτός ο ήλιος.

από EQ

(Φωτογραφία: EQ)

Υπάρχει πάντα ένα σχέδιο στη λίστα που ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα. Και αυτή η υπέροχη ηλιοφάνεια είναι σίγουρα αυτή. Η δυναμική διάσταση τόσο στο χρώμα όσο και στη δομή προσδίδει σε αυτό μια σχεδόν τρισδιάστατη εμφάνιση.

Αυτό το βραχιόλι.

από τον Bicem

(Φωτογραφία: Bicem)

Λίγα σχέδια θα συμπληρώσουν το καλοκαιρινό σας ντύσιμο καλύτερα από αυτό το κομψό βραχιόλι. Σχεδιασμένο για να φαίνεται σαν να κρέμεται χαλαρά στο χέρι του θέματος, αυτό είναι ένα από εκείνα τα σχέδια που φαίνονται τόσο καλά που πρέπει να πείτε στους ανθρώπους ότι είναι τατουάζ.

Αυτές οι παιώνιες.

του Μπράιαν Γκουτιέρες

(Φωτογραφία: Bryan Gutierrez)

Οι παιώνιες είναι ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια που υπάρχουν. Και αυτή είναι μια αρκετά τολμηρή δήλωση, δεδομένου ότι πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 400.000 διαφορετικές ποικιλίες ανθοφόρων φυτών στη γη. Ο τρόπος με τον οποίο τα πέταλα είναι ορατά στρωμένα στην παιώνια την καθιστούν μια δημοφιλή επιλογή για τους καλλιτέχνες.

Αυτά τα φύλλα.

από τον Ντόι

(Φωτογραφία: Doy)

Εάν έχετε βαρεθεί όλα τα τατουάζ χωρίς φύλλωμα με φυλλώματα που δημοσιεύαμε αργά, τότε θα σας συνιστούσα να ελέγξετε το κεφάλι σας. Επειδή τα περισσότερα από τα σχέδια “μόνο για φύλλα” που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πιο συναρπαστικά από το ενενήντα τοις εκατό των λουλουδιών που διαθέτουμε.

Αυτός ο Μικρός Πρίγκιπας.

από τον Banul

(Φωτογραφία: Banul)

Αποδίδοντας φόρο τιμής στην ταινία Ο Μικρός Πρίγκιπας, αυτός ο σχεδιασμός αποτυπώνει την ίδια την ουσία της ταινίας σε εκπληκτικό χρώμα και υπέροχες λεπτομέρειες.

Αυτό το γατάκι.

από τον Κόζο

(Φωτογραφία: Kozo)

Για όσους από εσάς δεν έχετε δει ποτέ μια γάτα να καπνίζει πίπα, τώρα το έχετε. Όταν συναντώ ένα τατουάζ τόσο ιδιόμορφο και καλά σχεδιασμένο όπως το παραπάνω, αισθάνομαι νομικά υποχρεωμένος να το εμφανίσω στον ιστότοπο. Προσέξτε την υφή του ξύλου και των κουρτινών.

Αυτή η κοιμωμένη ομορφιά.

από τον Κόζο

(Φωτογραφία: Kozo)

Αυτό το τατουάζ είναι μια σκηνή από το Breakfast at Tiffany’s. Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι κάποια μέρα θα βλέπαμε αρπαγές οθόνης από ταινίες ως σχέδια τατουάζ; Ο Kozo είναι ένας σχετικά νέος καλλιτέχνης για εμάς. Αλλά περιμένετε να δείτε πολλά περισσότερα έργα του στο μέλλον.

Αυτά τα διαμάντια.

Από EQ

(Φωτογραφία: EQ)

Μέσα σε αυτά τα διαμάντια κρύβονται δείγματα υφάσματος διαφορετικών χρωμάτων και υφών. Μερικές φορές τα καλύτερα σχέδια τατουάζ είναι αυτά που έχουν τη λιγότερη αίσθηση.

Αυτή η άγκυρα.

από τον Giang47

(Φωτογραφία: Giang47)

Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ ένα τατουάζ άγκυρας που αντιπροσωπεύει καλύτερα τον ωκεανό και όλα τα πράγματα σε αυτόν καλύτερα από αυτό το όμορφο κοσμικό σχέδιο. Το κοσμικό θέμα αυτού του κομματιού απεικονίζει την φαινομενικά ατελείωτη φύση του ωκεανού.