Η Cynthia είναι λάτρης της κηπουρικής. Έχει έναν πράσινο αντίχειρα και φυτεύει πάντα μια ποικιλία ειδών για συγκομιδή κατά τη διάρκεια της περιόδου κηπουρικής.

Κάλυψη του τατουάζ σας χρησιμοποιώντας μακιγιάζ

Η κάλυψη τατουάζ δεν χρειάζεται να είναι καθόλου δαπανηρή ή εντατική. Είναι δυνατόν να καλύψετε εύκολα τα τατουάζ σε λίγο χρόνο και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχω αρκετά ορατά τατουάζ, και ενώ δεν είναι καθόλου προσβλητικά, μου έχουν κοστίσει προαγωγές στο παρελθόν. Όσοι από εμάς με τατουάζ πρέπει να καταλάβουμε ότι ακόμη και το πιο γλυκό τατουάζ που μπορεί να εμποδίσει την καριέρα μας. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που θα έπρεπε να καλύψετε τα τατουάζ σας. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, θα σας δείξω πώς να τους καλύψετε εύκολα. Χρειάζονται μόνο περίπου 5 λεπτά για να καλυφθεί επιτυχώς ένα τατουάζ. Χρησιμοποιώντας καλλυντικά χαμηλού προϋπολογισμού, θα κοστίσει περίπου 15,00 $ ή λιγότερο για να γίνει η δουλειά.

Ενώ τα τατουάζ είναι πολύ λιγότερο ταμπού σήμερα από ό, τι πριν από 20 ή 30 χρόνια, μπορούν ακόμα να γκρινιάξουν από πολλούς. Εάν αναζητάτε δουλειά, πιθανότατα γνωρίζετε ακριβώς για τι πράγμα μιλάω. Για εκείνους που ίσως έχουν κολλήσει στην ίδια θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά τις λαμπερές αξιολογήσεις, τα ορατά τατουάζ σας θα μπορούσαν να περιορίσουν την πιθανότητά σας για προαγωγή. Επομένως, το να καλύψετε τυχόν ορατά τατουάζ ενώ βρίσκεστε στο χώρο εργασίας μπορεί να βοηθήσει έναν εργοδότη να σας πάρει στα σοβαρά ως 'επαγγελματίας' υποψήφιος για προαγωγή.

Γρήγορες οδηγίες

 1. Πλύνετε το τατουάζ και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν πριν ξεκινήσετε επίσης.
 2. Εφαρμόστε αστάρι στο τατουάζ που θέλετε να καλύψετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει λίγο από το περίγραμμα του τατουάζ σας.
 3. Εφαρμόστε βάση στο τατουάζ, και εκτός της περιοχής περιγράμματος του τατουάζ επίσης.
 4. Αφήστε το foundation να στεγνώσει και μετά εφαρμόστε concealer. Φροντίστε να καλύψετε ομοιόμορφα το τατουάζ και βγείτε έξω από την περιοχή περιγράμματος του τατουάζ σας για να διασφαλίσετε ότι είναι πλήρως καλυμμένο.

Απαιτούνται αναλώσιμα

 • Αλφαβητάρι
 • θεμέλιο
 • Αποκρύπτων

primer, foundation και concealer

primer, foundation και concealer

Βήμα 2

Πλύνετε το τατουάζ σας και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

τατουάζ λουλουδιών στο χέρι κάποιου

τατουάζ λουλουδιών σε κάποιον's χέρι

Βήμα #3

Μόλις στεγνώσει το τατουάζ, εφαρμόστε ένα αστάρι προσώπου στο τατουάζ και στην περιοχή γύρω του, επίσης.

εφαρμόστε αστάρι προσώπου στο τατουάζ

εφαρμόστε αστάρι προσώπου στο τατουάζ

Βήμα #4

Αφού εφαρμόσετε το αστάρι σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη βάση. Εφαρμόστε το foundation στο τατουάζ και στο εξωτερικό του επίσης. Αυτό θα διασφαλίσει ότι καλύπτετε ολόκληρο το τατουάζ και κανένα δεν θα εμφανίζεται στην άκρη όταν τελειώσετε.

Εφαρμόστε βάση στο τατουάζ.

Εφαρμόστε βάση στο τατουάζ.

Βήμα #5

Αφού εφαρμόσετε το θεμέλιο, θα πρέπει να δείτε ότι το τατουάζ σας είναι πολύ πιο ελαφρύ στην εμφάνιση. Τώρα θα αρχίσετε να βάζετε concealer στην περιοχή για να καλύψετε πλήρως το τατουάζ σας.

Το τατουάζ σας θα πρέπει να είναι πολύ ελαφρύτερο μετά την εφαρμογή βάσης.

Το τατουάζ σας θα πρέπει να είναι πολύ ελαφρύτερο μετά την εφαρμογή βάσης.

Βήμα #6

Μόλις ολοκληρώσετε την εφαρμογή concealer, το τατουάζ σας πρέπει να καλυφθεί πλήρως.

Κάλυψα το τατουάζ μου χρησιμοποιώντας primer, foundation και concealer.

Κάλυψα το τατουάζ μου χρησιμοποιώντας primer, foundation και concealer.

Επιλογή καλλυντικών για κάλυψη τατουάζ

Εάν διαπιστώσετε ότι υπάρχει ανάγκη να καλύψετε ένα ορατό τατουάζ, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά καλλυντικά. Πολλά από τα προϊόντα που προορίζονται για κάλυψη τατουάζ είναι περίπου $ 35, για ένα μόνο προϊόν. Ολόκληρη η ρουτίνα μου δεν κόστισε καν σε αυτό το ποσό. Χρησιμοποίησα προϊόντα e.l.f, είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό και επαγγελματικά καλλυντικά.

Εδώ είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και το κόστος τους:

 • e.l.f Mineral Infused Face Primer: 6,00 $
 • e.l.f Flawless Finish Foundation στην Πορσελάνη: 6,00 $
 • e.l.f Concealer μέγιστης κάλυψης: 3,00 $

Για περισσότερο από το μισό κόστος των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, κατάφερα να καλύψω τα τατουάζ μου εξίσου εύκολα. Όταν παρήγγειλα αυτά τα αντικείμενα, παρήγγειλα και άλλα και χρησιμοποίησα έναν κωδικό κουπονιού που είχα βρει. Έτσι, το συνολικό μου κόστος για τα καλλυντικά αξίας 80,00 $ που αγόρασα κατέληξε να είναι συνολικά 15,00 $ με δωρεάν μεταφορικά. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αποθηκεύσω ξανά και να μην έχω κωδικό κουπονιού, μπορώ ακόμα να αγοράσω e.lf. προϊόντα χωρίς να βγάζω πολλά από τον προϋπολογισμό μου.

Το αστάρι προσώπου έρχεται επίσης σε πολλές αποχρώσεις. Έχω το σαφές είδος. Ανάλογα με τα χρώματα του τατουάζ που θέλετε να καλύψετε, μπορεί να βρείτε λεβάντα ή πράσινο αστάρι που θα σας βοηθήσει να καλύψετε το τατουάζ. Το concealer e.l.f συσκευάζει μια μεγάλη μπάντα για αυτό το κόστος 3,00 $. Λίγο πηγαίνει πολύ και είναι ένα δοχείο μεγαλύτερου μεγέθους από πολλά άλλα concealers που θα βρείτε στην αγορά σήμερα. Δυστυχώς, η καλύτερη τιμή για το concealer είναι στον ιστότοπο e.l.f. Άλλες διαδικτυακές αγορές πωλούν το concealer για μια τεράστια σήμανση αυτή τη στιγμή. Ενώ άλλα προϊόντα είναι πολύ φθηνότερα μέσω διαδικτυακών λιανοπωλητών από ό, τι στο e.l.f's επίσημη ιστοσελίδα. Έτσι, το να είσαι έξυπνος αγοραστής είναι μια καλή ιδέα όταν αγοράζεις καλλυντικά.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα σας κάνουν να θέλετε να καλύψετε ένα τατουάζ. Τόσα πολλά πράγματα επηρεάζουν τους λόγους που επιλέγουμε να κάνουμε τατουάζ. Αν και μπορώ να ομολογήσω ότι δεν σκέφτηκα ποτέ να τα καλύψω όταν αποφάσισα για πρώτη φορά το δικό μου. Μερικοί λόγοι για να καλύψετε ένα τατουάζ μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Παρακολούθηση γάμου
 • Να ακολουθήσει δουλειά ή προαγωγή
 • Οικογενειακά πορτρέτα
 • Για να μην προσβάλλεις τη γιαγιά σου
 • Να εμπορευτείτε τον εαυτό σας ως πιο επαγγελματικό άτομο

Έχοντας περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη διοίκηση επιχειρήσεων ανώτερου επιπέδου, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι ένα τατουάζ δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι αντιεπαγγελματίας. Αν και, δυστυχώς, η κοινωνία δεν δέχεται πάντα τα τατουάζ ως εντάξει στο χώρο εργασίας. Ούτε οι οικογένειές μας δέχονται τατουάζ. Εάν δεν θέλετε η γιαγιά σας να δει το τατουάζ σας, τότε η κάλυψή του μπορεί να αποτρέψει τη συζήτηση για δείπνο από εφιάλτη.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ερώτηση: Έχετε προτάσεις για αδιάβροχη κάλυψη τατουάζ?

Απάντηση: Εάν χρειάζεστε αδιάβροχη κάλυψη για κολύμπι, τότε υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που μπορείτε να εξετάσετε:

• Double Wear Waterproof All Day Extreme Wear Concealer Estée Lauder

• Kat Von D. Lock-It Foundation

• Smashbox Studio Skin Full Coverage 24 Hour Foundation

• Mac Pro Longer Waterproof Foundation

• Cezanne Waterproof Liquid Foundation

Όλα αυτά είναι μια καλή αφετηρία για να δείτε τι θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ορισμένα είναι λίγο ακριβότερα από άλλα.

© 2016 Cynthia Hoover

Σχόλια

Cynthia Hoover (συγγραφέας) από Newton, West Virginia στις 11 Νοεμβρίου 2016:

Ευχαριστώ Jodah! Το'είναι λυπηρό που μπορούν να χαθούν ευκαιρίες εργασίας ακόμη και για το μικρότερο τατουάζ! Έχω 5 τατουάζ αλλά 3 είναι ορατά και απαιτούν κάλυψη κατά καιρούς (παρόλο που δεν είναι ούτως ή άλλως προσβλητικά).

Τζον Χάνσεν από το Gondwana Land στις 11 Νοεμβρίου 2016:

αυτό ήταν ένα πολύ χρήσιμο κέντρο, Cynthia. Έχω μόνο ένα τατουάζ αυτή τη στιγμή και είναι στον ώμο μου, οπότε είναι εύκολο να καλύψω τις περισσότερες φορές αν χρειαστεί. Δύο από τους γιους μου, ωστόσο, έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω τατουάζ που δεν μπορούσαν't κάλυψη. Οι συμβουλές σας θα ήταν χρήσιμες για αυτούς στο μέλλον.