Εγώ'Είχα το ρουθούνι, τη γλώσσα, τον αφαλό, τον πολλαπλό χόνδρο του αυτιού, & τρύπησαν μερικοί ανεπαίσθητοι.

Μάθετε πού βρίσκονται τα τρύπια, το τράγκους, το κόγχος και το daith και πόσο χρόνο χρειάζονται για να επουλωθούν.

Μάθετε πού βρίσκονται τα τρύπια του τραγού, του αντιτραγού, του κόγχου και του νταϊθ και πόσο χρόνο χρειάζονται για να επουλωθούν.

Από vieux bandit, CC, μέσω Wikipedia

Όταν ήμουν έξι μηνών, η μητέρα μου με πήγε στο εμπορικό κέντρο για να τρυπήσω τα αυτιά μου. Αυτό που ξεκίνησε ως δύο μικρά χρυσά καρφιά σε κάθε λοβό εξελίχθηκε σε μια δεύτερη τρύπα στην ηλικία των 12 ετών, ένα χόνδρο που τρύπησε ως έφηβος και ένα μπροστινό στεφάνι έλικας όταν ξεκίνησα το κολέγιο. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν τόσες πολλές επιλογές για να τρυπήσετε τα αυτιά σας. Αλλά το ανθρώπινο σώμα μπορεί σχεδόν να τρυπηθεί σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει δέρμα και τα αυτιά δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι τρυπήματος αυτιών. Δείτε τον παρακάτω πίνακα για μια γρήγορη ματιά και διαβάστε για περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε συγκεκριμένο τύπο.

Τύποι τρυπήματος αυτιών

Όνομα Τι είναι; Χρόνος θεραπείας

Λοβός αυτιών

Μονή τρύπα σε κάθε λοβό.

4-6 εβδομάδες

Μετρήσεις

Σταδιακά τεντώνει τον λοβό για να συγκρατεί το σκουλαρίκι από 20 gauge έως και το 00 gauge.

 

Χόνδρος αρθρώσεων

Διαφανής ιστός στην κορυφή του αυτιού.

8-12 εβδομάδες

Βιομηχανικό ή ικρίωμα (περισσότερα από ένα ονομάζονται κλουβί αυτιών)

Δύο τρύπες που συνδέονται με ένα μόνο κόσμημα, συνήθως με μπάρα.

3-12 μηνών

Τράγκους

Χόνδρος σε σχήμα οβάλ που βγαίνει από το αυτί.

8-16 εβδομάδες

Anti-Tragus

Διάτρηση του χόνδρου απέναντι από τον τραγκό, συνήθως με μπάρα.

8-16 εβδομάδες

Βούκινο

Διάτρηση του χόνδρου πάνω από το λοβό του αυτιού και του αντιτραγού στο εσωτερικό του αυτιού.

8-16 εβδομάδες

Κορώνη

Τρύπημα της παχιάς πτυχής του χόνδρου στο επάνω μέρος του αυτιού.

2-12 μηνών

Αναπαυτικός

Τρύπημα του εσωτερικού χόνδρου μέχρι τη μέση του εξωτερικού χείλους του αυτιού.

8-16 εβδομάδες

Daith

Ένα τρύπημα μεταξύ του ρουκιού και του ακουστικού πόρου.

8-16 εβδομάδες

Ελιξ

Οποιοδήποτε τρύπημα στο εξωτερικό χείλος του αυτιού.

2-12 μηνών

Λοβούς αυτιών

Τυπικό μονό τρύπημα λοβού αυτιών.

Τυπικό μονό τρύπημα λοβού αυτιών.

Ένα τυπικό κομμάτι αυτιών, και αναμφισβήτητα το πιο συνηθισμένο, είναι μια μόνο τρύπα στο κέντρο κάθε λοβού αυτιού. Είναι μια απλή διαδικασία που συνήθως γίνεται με ένα τρύπημα όπλο από εργαζόμενους σε κατάστημα κοσμημάτων και αξεσουάρ στο εμπορικό κέντρο. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν αργότερα να πάρουν μια δεύτερη ή τρίτη τρύπα πάνω από την πρώτη. Οι επαγγελματίες τρυπητές υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να γίνεται διάτρηση με όπλο, συμπεριλαμβανομένων απλών λοβών αυτιών, επειδή μια αποστειρωμένη βελόνα είναι ασφαλέστερη. Πιστεύουν επίσης ότι τα σκουλαρίκια μετά (καρφιά με επένδυση) δεν ευνοούν τη θεραπεία, καθώς παγιδεύουν τον λοβό πολύ σφιχτά και εμποδίζουν τον αέρα να εισέλθει. Τα τρυπήματα των λοβών του αυτιού χρειάζονται γενικά μόνο 4-6 εβδομάδες για να επουλωθούν πλήρως.

Μετρήσεις

Το τυπικό τρύπημα του λοβού του αυτιού μετρήθηκε στο 1

Τυπικό τρύπημα λοβού αυτιού μετρημένο σε διάμετρο 1 “.

Μια κοινή τροποποίηση που είναι δημοφιλής επί του παρόντος ονομάζεται διάταση ή μέτρηση. Τα περισσότερα αυτιά τρυπιούνται με βελόνα 20 ή 18 gauge, χρησιμοποιώντας έτσι ένα σκουλαρίκι 20 ή 18 gauge. Ωστόσο, λόγω της ελαστικότητας του δέρματος, οι λοβοί των αυτιών μπορούν σταδιακά να τεντωθούν με την πάροδο του χρόνου για να κρατήσουν τελικά ένα 6, 4, και ακόμη και ένα 00! (Προφανώς όσο μικρότερος είναι ο αριθμός μετρητή, τόσο μεγαλύτερος είναι ο μετρητής!) Η μέτρηση γίνεται με τη σταδιακή αναβάθμιση του μεγέθους του κοσμήματος σιγά -σιγά, με την ολίσθηση της τρύπας ώστε να ταιριάζει σε όλο και μεγαλύτερα σκουλαρίκια μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό μέγεθος.

Χόνδρος αρθρώσεων

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Ένα τυπικό τρύπημα χόνδρου είναι το δεύτερο πιο συνηθισμένο τρύπημα αυτιών που παρατηρείται σήμερα. Ο χόνδρος σχηματίζει τον διαφανή ιστό του άνω μέρους του αυτιού και είναι η μόνη περιοχή εκτός από τους λοβούς που μπορεί νομικά να τρυπηθεί από ένα πυροβόλο όπλο. Ωστόσο, ο χόνδρος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ακούσει από τους λοβούς αυτιών (τουλάχιστον 8-12 εβδομάδες) και επειδή υπάρχει περιορισμένη παροχή αίματος σε εκείνη την περιοχή, μερικά από αυτά τα τρυπήματα δεν επουλώνονται ποτέ σωστά.

Βιομηχανικός

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Ένα βιομηχανικό, ή σκαλωσιά, τρύπημα αποτελείται από δύο τρύπες που συνδέονται με ένα μόνο κόσμημα (συνήθως μια μακριά μπάρα). Μια βιομηχανική διάτρηση γίνεται συνήθως μέσω του χόνδρου στο άνω αυτί, με τη μία τρύπα κοντά στο κεφάλι και την άλλη πιο κάτω στο εξωτερικό χείλος. Δύο ή περισσότεροι βιομηχανικοί στο ένα αυτί μερικές φορές αναφέρονται ως κλουβί αυτιών. Ο χρόνος επούλωσης διαρκεί από 3 μήνες έως 1 έτος.

Tragus

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Το tragus είναι ένα αρκετά δημοφιλές τρύπημα που περιλαμβάνει το παχύ οβάλ χόνδρου που βγαίνει ακριβώς μπροστά από το κανάλι του αυτιού. Το πάχος του tragus ποικίλλει ανάλογα με το άτομο, απαιτώντας κοσμήματα οπουδήποτε από 6mm σε μήκος και πάνω. Αυτά τα τρυπήματα θεραπεύονται αρχικά μέσα σε 8-16 εβδομάδες και εντελώς μέσα σε ένα έτος.

Anti-Tragus

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο αντιτραύγκος βρίσκεται απέναντι από τον τραγού, στο εξωτερικό αυτί, ακριβώς πάνω από τον λοβό του αυτιού. Αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο για να δείτε ένα τρύπημα, καθώς το anti-tragus στους περισσότερους ανθρώπους είναι συνήθως πολύ μικρό για να τρυπήσει. Εάν το αντιτραύγος είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεγάλο για να χωρέσει μια μπάρα, πιθανότατα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μικρο-κοσμήματα. Ο χρόνος επούλωσης είναι 8-16 εβδομάδες, με πλήρη επούλωση εντός ενός έτους.

Βούκινο

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Από τον Nicor, CC, μέσω Wikipedia

Ο κόγχος είναι η μεγάλη έκταση του χόνδρου που σχηματίζει το πίσω μέρος του αυτιού. Ένα τρύπημα με κόγχη βρίσκεται στη μεγάλη περιοχή του χόνδρου ακριβώς πάνω από τους λοβούς των αυτιών και το αντι-τραύμα στο εσωτερικό αυτί. Σε αυτό το είδος τρυπήματος μπορεί να φορεθεί ένα δαχτυλίδι ή μια μπάρα. Εάν επιλέξετε ένα δαχτυλίδι, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλο ώστε να περικλείει το εξωτερικό αυτί. Ο χρόνος επούλωσης είναι 8-16 εβδομάδες.

Κορώνη

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Ένα ρουκ είναι η παχιά πτυχή του χόνδρου που βρίσκεται στην αντι-έλικα (επάνω στο εσωτερικό του αυτιού) ακριβώς πάνω από τον τραγκό. Επειδή αυτό το κομμάτι χόνδρου είναι τόσο παχύ, το τρύπημα μπορεί να είναι αρκετά επώδυνο. Ο χρόνος επούλωσης μπορεί να είναι οπουδήποτε από δύο μήνες έως 1 έτος.

Αναπαυτικός

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Από Smial, CC, μέσω Wikipedia

Το άνετο βρίσκεται στο μισό του αυτιού's εξωτερικό χείλος, στον εσωτερικό χόνδρο, ακριβώς πάνω από τον αντιτραγικό. Το άνετο είναι μια αρκετά μικρή, ρηχή περιοχή όπου ο χόνδρος δεν είναι πολύ παχύς, καθιστώντας ευκολότερο τρύπημα από το ρουκ. Ο αρχικός χρόνος επούλωσης είναι 8-16 εβδομάδες, με πλήρη ίαση εντός 12 μηνών.

Daith

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Το daith (συνήθως προφέρεται ημέρα-ου, αλλά εκφράζεται σωστά σε ομοιοκαταληξία με σκώρο) βρίσκεται μεταξύ του ρουκιού και του ακουστικού πόρου. Είναι παρόμοιο με το άνετο όσον αφορά το βάθος και τον χρόνο επούλωσης, το οποίο είναι 8-16 εβδομάδες αρχικά και έως ένα έτος για να θεραπευτεί πλήρως.

Ελιξ

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Από τον BrandonEmTee (συζήτηση), CC, μέσω Wikipedia

Έλικα είναι κάθε διάτρηση που περνά μέσα από τον χόνδρο στο χείλος του αυτιού. Εάν βρίσκεται στο τμήμα που βρίσκεται πλησιέστερα στο κεφάλι, μερικές φορές ονομάζεται έλικα προς τα εμπρός ή διάτρηση του αυτιού. Θεραπεύεται πλήρως μέσα σε 2-12 μήνες.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

© 2007 becauseilive

Σχόλια

Η Σάρον στις 21 Οκτωβρίου 2019:

Θέλω να τρυπήσω τον Tragus, αλλά μου είπαν ότι είναι πολύ οδυνηρό τόσο όταν το κάνω όσο και μετά

Εμ στις 30 Απριλίου 2019:

Έχω συνολικά 10 τρυπήματα. Ένας αφαλός, οι λοβοί του αυτιού μου διπλά τρυπημένοι, μια μύτη τρύπημα, και μια μικρή (18g πιστεύω) διάτρηση χόνδρου στο δεξί μου αυτί και διπλή έλικα στο αριστερό μου αυτί που μόλις πήρα! Η κόρη μου επουλώθηκε αρκετά γρήγορα, οπότε ελπίζω ότι τα τρύπημα της έλικάς μου θα θεραπευτούν μέσα σε 2-3 μητέρες

Άμπι στις 03 Ιανουαρίου 2019:

Αυτή τη στιγμή έχω 2 λοβούς τρύπημα και στα δύο αυτιά. Θέλω να πάρω μια έλικα και μερικούς χόνδρους στα αριστερά. Στα δεξιά ενδεχομένως θέλω να πάρω ένα τράγκους και έναν άλλο χόνδρο. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πόσα θέλω και πού, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ένας επαρκής αριθμός.

Έλλη Λόπεζ στις 23 Σεπτεμβρίου 2018:

Στο αριστερό μου αυτί έχω 4 τρυπήματα λοβού και το tragus μου. Στα δεξιά μου τρώω έχω μόνο μία έλικα. Σκοπεύω να πάρω πολλή έλικα σε αυτό το αυτί, ώστε να μπορώ να τρυπήσω την κορυφή του ενός αυτιού και το κάτω μέρος του άλλου (ήδη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το κάτω μέρος). Είχα τρυπήσει και τους δύο λοβούς ως παιδί και τους άφησα να επουλωθούν, διάτρησα και ξεκίνησα αυτό το ταξίδι κάποια στιγμή μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου του τρέχοντος έτους! (Λοιπόν, έχουν περάσει μόλις 8 μήνες, πήρα τον 4ο λοβό μου και έλικα χθες)

Ελιδα στις 26 Αυγούστου 2018:

Είναι ένα ασφαλές piercing χρηματοκιβώτιο?

Micah Son στις 13 Ιουλίου 2018:

είμαι άντρας 20 ετών, έχω 10 τρυπήματα σε κάθε αυτί. δύο στο λοβό, ένα στο τρακ, ένα στο κόγχο, τρία στην έλικα δύο στο χόνδρο, δύο στο μπροστινό μέρος του αυτιού και επίσης δύο στο ρουθούνι.

όλα αυτά τα τρύπησα μέσα σε 1 χρόνο. αυτό μου ήρθε τότε είδα τους περισσότερους ανθρώπους να τρυπάνε και να προσπαθούν να τους μοιάσουν. Συνήθως κοιτάζω διαφορετικό στυλ από τις γυναίκες στην πόλη και όταν πήγα σπίτι προσπάθησα να φτιάξω το δικό μου. μου αρεσει τοσο πολυ.

οποιοδήποτε με διαφορετικό στυλ παρακαλώ ενημερώστε με

Πένυ Γκίλαρντ στις 30 Μαΐου 2018:

Εγώ'Είχα τρυπήματα για πολλά χρόνια, και από όταν ήμουν παιδί, έτσι κι εγώ'δεν είμαι ξένος για αυτούς. Ωστόσο, πρόσφατα έκανα βιομηχανικά και Daith piercing και δεν ήταν'Δεν ήταν πολύ κακό να μπω, αλλά τη νύχτα ήταν αρκετά προβληματικά. Ειδικά το βιομηχανικό piercing.

Κατέληξα στο googling και βρήκα ένα ειδικό μαξιλάρι που βοήθησε πολύ. Εγώ'Πιθανότατα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μέχρι να αποφασίσω να προχωρήσω από αυτό το ιδιαίτερο στυλ διάτρησης. Εδώ είναι αν ενδιαφέρεται κάποιος: https://www.thepillowwithahole.co.uk/pillow-sleepi…

O Munroe από το Μίσιγκαν στις 12 Ιουλίου 2017:

#SaveForSharingOnFB

Μάντι Α την 01 Ιουνίου 2017:

Εγώ'14 ετών και τα γενέθλιά μου είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε οι γονείς μου με αφήνουν να τρυπήσω τη μύτη μου και να τρυπήσω, έχω ήδη 2 τρυπήματα λοβού, ένα βιομηχανικό στα δεξιά μου και ένα δωμάτιο στα αριστερά μου και εγώ'Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να πάρω περισσότερα 🙂

Κίσσα στις 21 Μαΐου 2017:

Είμαι 18 τώρα, έχω κάνει 6 piercing μέχρι τώρα, αλλά θέλω να προσθέσω μερικά ακόμη τα επόμενα χρόνια.

Πήρα 2 λοβούς σε κάθε αυτί, το πρώτο ζευγάρι στα 4 μου, το δεύτερο στα 15. Επιπλέον, πήρα 2 χόνδρους (ήμουν 15 και 16 ετών) στο αριστερό αυτί, αλλά θέλω να προσθέσω μερικούς ακόμη χόνδρους και/ ή Έλικες.

Όλα τα τρυπήματα Ι'έχω πυροβοληθεί και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με λοιμώξεις, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό καθώς μια φίλη έπρεπε να βγάλει τον χόνδρο της, γιατί χτύπησε ένα νεύρο κατά τη διαδικασία της λήψης.

Για όλους όσους θέλουν να κάνουν πυροβολισμό χόνδρου: Ρωτήστε όποιον κρατά το όπλο για τις γνώσεις του. Αν δεν'μην εμπιστεύεσαι τον σκοπευτή, μην'μην το κανεις Το είχα κάνει σε ένα φαρμακείο όπου μου ζήτησαν τον γενικό κίνδυνο μόλυνσης και μου έδωσαν κάτι για τη μετέπειτα φροντίδα. Ένιωσα καλά χειρισμένος, το είχα κάνει δύο φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή τεντώνω δύο λοβούς μου, αλλά μόνο για τρία χιλιοστά, γιατί θέλω να έχω την επιλογή να τον αφήσω να συρρικνωθεί ξανά αν χρειαστεί.

Όλα τα τρυπήματα μου – ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τα πήρα – τείνουν να κλείνουν αν βγάλω τα κοσμήματα, έτσι φοράω τους χόνδρους και τα νύχια μου 24/7, γιατί μου κοστίζει πάρα πολύ χρόνο για να αφήνω τις τρύπες να επουλώνονται κάθε φορά. Αλλά αφού αυτό δεν συμβαίνει't μετράω για λοβούς Έχω συνηθίσει να τα κάνω μόνος μου μέχρι τώρα, χαχα. Δεν θα το συμβούλευα αυτό για παιδιά ή για άλλα τρυπήματα.

aliciawiler στις 12 Μαρτίου 2017:

Αρχικά, εγώ'Είμαι RN, οπότε έπρεπε να βγάλω το tragus piercing γιατί παρεμβαίνει στο στηθοσκόπιο όταν το χρησιμοποιώ. Συνολικά έχω 13 τρυπήματα. 2 από όταν ήμουν μικρό παιδί που δεν χρησιμοποιούσα πλέον, 3 τρύπες λοβού, ημι ή μισό σφιχτό, διάτρηση χόνδρου, διάτρηση έλικας, διάτρηση ρουθουνιού και διάτρηση στο πάνω μέρος του αφαλού. Είχα και τις δύο θηλές'τελείωσε αλλά έπρεπε να τα αφαιρέσω d/t το αριστερό είναι τόσο οδυνηρό που όλο το στήθος μου πονούσε! Κατά τη γνώμη μου, αυτό ήταν το χειρότερο τρύπημα ποτέ ως τον πόνο. Κοιμήθηκα με το τατουάζ στον αστράγαλο, και τα δύο από το πάνω μέρος της πλάτης μου Tatt's, ένιωσα σαν να έκανα μασάζ !!! Χαχαχα. Εγώ'ελπίζω να κάνω το δεξί μου αυτί με μια βιομηχανική/τρυπητική σκαλωσιά την Τρίτη και δεν μπορώ να περιμένω! Όσον αφορά τη μόλυνση, η βρώμικη απόρριψη, η ερυθρότητα που ξεπερνά την περιοχή και οι κόκκινες ραβδώσεις είναι όλα σημάδια μόλυνσης. Συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, αλλά όχι πάντα. Εγώ'καθαρίζω πάντα το δικό μου με αντιβακτηριακό σαπούνι, στεγνώνω με χαρτοπετσέτα και εφαρμόζω βακιτρακίνη ή τριπλή αντιβακτηριακή αλοιφή. Κανένα θέμα ποτέ. Το χτύπημα στην πλάτη που μπορεί να πάρετε είναι ένα χηλοειδές. ουλώδης ιστός που σχηματίζεται από τραύμα. Μην αλλάζετε πολύ γρήγορα τα κοσμήματά σας και κάντε ερωτήσεις όταν το ολοκληρώσετε !! Πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία. Παίρνεις ότι πληρώνεις!!!

Κέισι στις 15 Ιανουαρίου 2017:

Έχω συνολικά 17 piercing αυτή τη στιγμή και έχω κάνει άλλα 6 που έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ'είναι η ανάλυση…

3 σε κάθε λοβό αυτιών και 3 σε κάθε έλικα, 2 εμπρός έλικα στα δεξιά (ήθελε τριπλό αλλά το 3ο't fit), 1 tragus στα αριστερά, η μύτη μου και, πιο πρόσφατα και το απόλυτο αγαπημένο μου, ένα δερματικό στο στέρνο μου. Έχω κάνει τον αφαλό μου (που ξέσπασε), τη νταούλα και το ρουκ (έκλεισα όταν τα έβγαλα για χειρουργείο), τη γλώσσα μου και τις δύο θηλές (αυτές τις έβγαλα εθελοντικά μετά από περίπου 5 χρόνια). Ουάου … εγώ'ουσιαστικά δεν τα έχω πληκτρολογήσει όλα αυτά!

Το νεότερο μου, το δερματικό, ήταν μακράν το πιο εξαιρετικά οδυνηρό! Έτρεξε σαν τρελός αλλά θεραπεύτηκε και το πιο γρήγορο … και τώρα θέλω ένα άλλο πάνω από αυτό που έχω. Εγώ'd να το ξανακάνω και με χτύπο καρδιάς! Μου αρέσει να δείχνω αυτό το πράγμα μόνο για την αντίδραση των ανθρώπων και μόνο!

Συνολικά, δεν είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα με κανένα από αυτά. Έπρεπε να τρυπήσω ξανά μερικά εδώ και εκεί, αλλά τίποτα το κακό. Λατρεύω τα piercing και τα τατουάζ (don'μην με ξεκινήσεις με αυτά!) και δεν θα μετανιώσω ποτέ για ένα. Όλες οι αναμνήσεις του παρελθόντος.

ο Σαμ στις 08 Ιανουαρίου 2017:

Ποτέ, ποτέ, ποτέ, μην κάνετε τρύπημα με όπλο! Είναι τόσο ανθυγιεινές και κακές για εσάς, ειδικά για τρύπες χόνδρου και μύτης. Αυτοί'είναι επεμβατική και μπορεί να προκαλέσει πολλές μόνιμες βλάβες. Αν εσύ'βρίσκεστε σε ένα σημείο διάτρησης και βγάζουν ένα πυροβόλο όπλο, πρέπει να φύγετε από εκεί. Τρυπηθείτε μόνο από επαγγελματίες που έχουν τη σωστή εκπαίδευση, πιστοποιήσεις και χρησιμοποιούν βελόνες. Όχι διατρητικά όπλα!!!

Κέλι στις 05 Μαΐου 2016:

Έχω συνολικά οκτώ τρυπήματα. Τα περισσότερα από τα piercing μου είναι πολύ παλιά, πάνω από 20 χρόνια. Δύο έλικες στο ίδιο αυτί. Τα πήρα πριν από πολλά χρόνια με ένα όπλο και ήταν πόνος να θεραπευτώ, αλλά είναι καλά τώρα. Μπορώ να τα αφήσω άδεια για μήνες και είναι ακόμα καλά όταν ξαναβάζω τρυπήματα. Έχω τρία τρυπήματα λοβού από τη μία πλευρά και δύο από την άλλη. Έχουν τεντωθεί πρόσφατα. Δεξί αυτί 4G στον κάτω λοβό, 14 επόμενο, 6G επόμενο και οι δύο έλικες 20G. Η άλλη πλευρά έχει ένα 12G που σκοπεύω να επεκτείνω σε 4G και ένα 14G. Μου αρέσει να κάνω τρυπήματα, είναι σπάνια εκεί που ζω για έναν ηλικιωμένο άντρα σαν εμένα. Είναι όμως μέρος της ζωής μου και μου θυμίζουν εποχές που αντιπροσωπεύουν.

Σάρα Μάρκες από την Πορτογαλία στις 21 Δεκεμβρίου 2014:

Πολύ ενημερωτικό! Ευχαριστώ

Λίζα Βόλραθ από Euless, Τέξας στις 02 Οκτωβρίου 2014:

Έχω οκτώ τρυπήματα στα αυτιά μου: επτά μέσω των λοβών και ένα μέσω του χόνδρου. Μπορώ να βεβαιώσω το γεγονός ότι τα τρυπήματα χόνδρου πονάνε όπως τα ντίκενς και χρειάζονται πολύ χρόνο για να θεραπευτούν!

Kaili Bisson από τον Καναδά την 01 Ιουνίου 2014:

Θα φανταζόμουν ότι ο διάτρητος χόνδρος θα πονούσε. Ενημερωτικό άρθρο!

σαραχχχχχχ στις 05 Μαΐου 2014:

Απλά θέλω να ξέρω αν το τρύπημα στη στέγη θα βοηθήσει να κολλήσω λίγο το αυτί μου και πόσο άσχημα πονάει?

Kenneth C Agudo από Tiwi, Φιλιππίνες στις 13 Μαρτίου 2014:

Ενδιαφέρθηκα όταν σκόνταψα και βλέπω ότι υπάρχουν πολλές συζητήσεις εδώ. Ποτέ δεν φανταζόμουν να το κάνω αυτό, καθώς θα είναι ένα εμπόδιο στην υποβολή αίτησης για δουλειά

Ιωάννα στις 02 Ιανουαρίου 2014:

μπορεί κάποιος να βοηθήσει πριν από χρόνια αγόρασα ένα σκουλαρίκι για το πάνω μέρος του αυτιού μου ήταν ένα μικρό διαμάντι που βάζατε τη ράβδο μέσα από την τρύπα στο αυτί σας και στη συνέχεια την ανοίγατε έτσι ώστε να ακουμπάει στο πίσω μέρος του αυτιού σας και δεν το κάνει'Κολλήστε στο κεφάλι σας όταν ξαπλώνετε, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πώς λέγεται ή από πού μπορώ να πάρω ένα από ευχαριστώ Jane

torrilynn στις 07 Δεκεμβρίου 2013:

Αυτό ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο. Ποτέ δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσα πολλά τρυπήματα στα αυτιά που θα μπορούσε να κάνει κάποιος. Vηφίστηκε

Ανθίζουμε με κάθε τρόπο από τις ΗΠΑ στις 13 Οκτωβρίου 2013:

Ω, ου, ου. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν τόσες πολλές ποικιλίες τρυπήματος. Ω Θεέ μου. Ου, ου, ου. Όταν ήμουν έφηβος, έκανα ένα διπλό τρύπημα λίγο στο αυτί και πονούσα σαν τον διάβολο, οπότε άφησα την τρύπα να μεγαλώσει και δεν το έκανα ποτέ ξανά. Ω, ου, ου.

άγριος από τη Νότια Καλιφόρνια (ΗΠΑ) στις 26 Αυγούστου 2013:

Απλά έχω το μονό λοβό που τρυπάει σε κάθε λοβό. Οτι'μου αρκεί. Έκανα τα τρυπήματά μου όταν ήμουν 8 ετών, από την αδερφή μου (10 χρόνια μεγαλύτερη από μένα) εδώ και πολύ καιρό … με τον παλιομοδίτικο τρόπο, με βελόνα και κλωστή. Απλώς έβαλα πάγο στον λοβό των αυτιών μέχρι που δεν μπορούσα'δεν το ένιωσα … έτσι δεν ήταν'δεν πονάω καθόλου. Επίσης, έβαλε κομμάτια σε δύο φίλους μου εκείνη την ημέρα.

Adrian Cloute από Cedartown, GA στις 26 Αυγούστου 2013:

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ενδιαφέρον κέντρο. Για μένα, μου αρέσει μόνο ένα τρύπημα ανά αυτί. Νομίζω ότι πάρα πολλά όχι'δεν φαίνονται καλά. Αυτός είναι ο λόγος που ο καθένας έχει τη δική του άποψη.

Σαρλότ Σέιβτζ στις 25 Μαΐου 2013:

Γιατί ποτέ … ΠΟΤΕ, πείτε στους ανθρώπους πώς να τρυπάνε τον εαυτό τους ;! Αφήνω'μιλάμε για MRSA ή ανθεκτικά στα φάρμακα στελέχη μολύνσεων Staph …. και αυτά δεν είναι'ακόμη και το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Υφηγητής'μην είστε φθηνοί, πληρώστε τα επιπλέον χρήματα για την ασφάλεια … επίσης, don'μην τρυπήσεις τίποτα στην Κλαίρη'μικρό. Η εξοικονόμηση χρημάτων δεν είναι't αξίζει Hep C.

Αμάρης στις 04 Ιανουαρίου 2013:

Διάβαζα όλα τα σχόλια και μερικά ήταν κατατοπιστικά και τι όχι αλλά νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την ανοχή σου στον πόνο και τη νοοτροπία που έμπαινε. Knewξερα από την αρχή ότι ήθελα το τρύπημα και το πέτυχα. Αυτή τη στιγμή έχω το anti tragus, το daith, το snag και τον αφαλό μου μαζί με 2 επιπλέον χόνδρους και 1η και 3η λοβική τρύπα. Wereταν όλα πραγματικά διασκεδαστικά και ανυπομονώ να πάρω περισσότερα. Προτιμώ πραγματικά το τρύπημα με βελόνα από το τρύπημα με όπλο:/

Τίφανι στις 02 Νοεμβρίου 2012:

Έχω τρυπήσει τη μύτη μου, ο αφαλός μου έγινε δύο φορές, αλλά άφησα ένα να θεραπευτεί, τέσσερα τρυπήματα λοβού, δύο χόνδρους και μόλις έκανα το ρουκιού μου. Έπρεπε να βγάλω το ρουάκι μου γιατί μετανάστευσε και χώρισε (το πίεσα πολύ, πιθανώς η αιτία). Θέλω να τελειώσω με τον κόπο μου.

Σίδνεϊ στις 02 Οκτωβρίου 2012:

Θα ήθελα απλώς να πω ότι τα όπλα δεν είναι'δεν είναι κακό. Στην πραγματικότητα δουλεύω για την Claire's και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με όπλα και καταφύγιο'δεν είχα παράπονα από πελάτες. Έχω 13 piercing και 11 από αυτά έγιναν από την Claire's/Icings και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους. Έχω 7 χόνδρους και δεν είχαν'δεν πονάει και θεραπεύεται σε λιγότερο χρόνο από τις 8-12 εβδομάδες.

Και με τους ανθρώπους να λένε ότι τα όπλα δεν είναι't αποστειρωμένα, είναι. Και δεν είναι't ακόμη και το όπλο που αγγίζει το αυτί. Το'είναι μια προ-αποστειρωμένη συσκευασία που συγκρατεί το σκουλαρίκι που κρατά. Αν μολυνθεί, τότε ίσως'Είναι τα άτομα που φταίνε που δεν φρόντιζαν καλά το τρύπημα τους ή ότι ήταν αλλεργικά στο μέταλλο που χρησιμοποιήθηκε. Και τα τρυπήματα χόνδρου φροντίζουν ιδιαίτερα γιατί μολύνεται τόσο εύκολα. Το'δεν είναι το όπλο, είναι'είναι το άτομο.

Ζωή στις 24 Αυγούστου 2012:

πώς γίνεται εκεί'δεν είναι τροχιακό?

Έμιλι βασιλιάς στις 01 Ιουλίου 2012:

Είμαι 12 και έχω 3 τρυπήματα σε κάθε αυτί! Οι χόνδροι μου έχουν γίνει και 2 τρυπήματα λοβού! Έχω επίσης κάνει τον αφαλό μου και τα έκανα όλα όταν ήμουν 11! Οι γονείς μου δεν με αφήνουν να κάνω ακόμα τη γλώσσα μου, αλλά το σέβομαι όπως δεν έπρεπε να έχω τα μισά από αυτά που είχα στην ηλικία μου ούτως ή άλλως!

Αλλά ελπίζω να τελειώσω τη γλώσσα μου και το βιομηχανικό στο μέλλον και στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου … όχι 100% σίγουρος για τη βιομηχανική μου όμως, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό! Θέλω να κάνω και το κάτω μέρος του χείλους μου αλλά δεν είμαι σίγουρος ούτε σε αυτό! 🙂

Δικαστήριο στις 24 Μαΐου 2012:

Αυτό ήταν πολύ χρήσιμο

Τζεν στις 16 Μαΐου 2012:

Όλα μοιάζουν εξαιρετικά λευκά σκουπίδια. Αν όμως αυτό'είναι το βλέμμα σου'πάω για…

Πέταλο στις 08 Μαΐου 2012:

Έκανα το ρουκ πριν από 3 μήνες με πόνεσε λίγο όταν τελείωσα, κατέληξα σε αντιβιοτικά λόγω μόλυνσης και μου είπαν ότι το αλατόνερο και τα θαλασσινά άλατα δεν είναι καλά για τη θεραπεία ή την απομάκρυνση της μόλυνσης από τα άλατα. θα χρειαστούν κουβάδες με τα πράγματα. Μου είπαν να το καθαρίσω με κανονικό σαπούνι και νερό που λειτουργεί. Λατρεύω το τρύπημα αλλά ένα μικρό χτύπημα και πονάει ξανά σαν να έχει μόλις γίνει και καταλήγεις να ξαναρχίζεις από την αρχή 🙁 αλλά το λατρεύω, οπότε το ανέχομαι και πονάω

monique p στις 07 Μαΐου 2012:

Έχω 7 τρυπήματα και είμαι 13 ετών 14 έχω 1ο λοβό, 2ο λοβό, και οι δύο οριζόντιοι τραγίτες και στα δύο αυτιά και η έλικα μου στο δεξί μου αυτί. εντάξει, έτσι η ναν μου με παίρνει για να πάρω ένα άλλο στο αριστερό αυτί, δεν ξέρω τι θέλω στο αριστερό μου αυτί, όχι κόγχος, ούτε έλικα ή πτερύγιο

το συντομότερο δυνατό να απαντήσω σε αυτό, χρειάζομαι βοήθεια παρακαλώ

Έριν στις 05 Μαΐου 2012:

Ευχαριστώ πολύ χρήσιμο 🙂

ο Σαμ στις 29 Μαρτίου 2012:

Είχα χώρο και κόγχο την ίδια ώρα την περασμένη εβδομάδα, το δωμάτιο πονάει περισσότερο εκείνη τη στιγμή, αλλά το κόγχος πονάει σαν κόλαση τώρα. Το'είναι αβάσταχτο να κοιμάσαι. Το φράγμα είναι τόσο εύκολο στη φροντίδα και χωρίς πόνο!

Λένα στις 28 Μαρτίου 2012:

Γεια, εγώ'ψάχνω να τρυπήσω το κόγχο και το ρουάκι μου (το κόγχο πιθανότατα αφού το ρουκ φαίνεται πιο οδυνηρό και πιο δύσκολο να καθαριστεί). Εγώ'Στην πραγματικότητα, φοβάμαι πολύ τον πόνο, δεν είμαι σίγουρος αν θα με πονέσει πολύ. Καμιά συμβουλή παιδιά; Btw Έχω 2 λοβούς και 2 διατρήσεις έλικας σε κάθε αυτί. κατά τη διάτρηση των ελίκων δεν'δεν πονάνε, αλλά ήταν αρκετά ενοχλητικές και πονεμένες κατά τις πρώτες 2 εβδομάδες. Το'Πέρασε ένας μήνας και το είπε ο τρυπητής μου'Σχεδόν επουλώθηκε, αλλά θα τους αφήσω με τα στηρίγματα για ένα ακόμη μήνα (: δεν το κάνουν'δεν πονάω πια πια (; σε σύγκριση με την έλικα είναι η κόγχη πολύ για επώδυνη; (καταλαβαίνω ότι ο χόνδρος είναι παχύτερος εκεί όμως)

Ζωή στις 19 Μαρτίου 2012:

Γνωρίζει κανείς αν το αντιτραγουδικό πονάει περισσότερο από ένα ρόκ; Έχω τρυπήσει το στόμιο και τη μύτη μου και κανένα από αυτά δεν πονάει καθόλου. Είναι ο πόνος με το αντιτραύγο συγκρίσιμος ακόμη και με το ρουκ?

Ντανιέλ στις 18 Μαρτίου 2012:

Έκανα την έλικα μου πριν από λίγες μέρες και με πόνεσε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο peircing ή τατουάζ που έχω κάνει lol σχεδόν παραλείψα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να πάρω μερικά από τα άλλα που φαίνονται στις εικόνες εδώ

γλειφιτζούρι στις 17 Μαρτίου 2012:

θέλω να μάθω αν πονάει???

Η Καίτη Σου στις 05 Μαρτίου 2012:

Αυτός ο ιστότοπος δεν δίνει τις πληροφορίες που έψαχνα … οπότε ευχαριστώ για τίποτα.

Chanel στις 03 Μαρτίου 2012:

Εγώ'm 14 και πήρα τον μπαμπά μου (κάνει τρύπημα) να τρυπήσει το βιομηχανικό μου όταν ήμουν 13. Νομίζω ότι φαίνεται πραγματικά καλό και θεραπεύτηκε σε μόλις δύο μήνες (μάλλον γρήγορα). Εγώ'είμαι αρκετά ανεκτικός στον πόνο. Όταν πήρα τη βιομηχανική μου δεν το έκανε'δεν πονάω άσχημα αλλά εγώ'είμαι καλός με τον πόνο. Θέλω να πάρω 2 βιομηχανικές μπάρες στο άλλο αυτί αλλά δεν το κάνω'δεν ξέρετε τι να πάρετε; Οποιεσδήποτε προτάσεις?

Εκεί'Είναι μερικές που είναι 2 ευθείες μπάρες, κάποιες διασταυρώνονται, άλλες μοιάζουν με μια κανονική βιομηχανική και έχουν 2 που ανεβαίνουν από αυτήν τη μπάρα, κάποιες περνούν από εκεί που είναι το κουκούλι σας.

Θέλω επίσης ένα κόγχο και στα δύο αυτιά, το οποίο σχεδιάζω να κάνω σύντομα. Και θέλω ένα rook, trangus και anti-trangus. Θα πονούσαν περισσότερο από το βιομηχανικό ή όχι?

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα αυτιά αλλά θέλω να γίνει και η γλώσσα μου (δηλητήρια) και το διάφραγμα. εγώ μπορώ'δεν έχω κάνει τη γλώσσα μου μέχρι να'm 18 (γιατί οι γονείς μου δεν θέλουν να το έχω αυτό). Αυτό θα πονέσει; Και πόσο καιρό χρειάζονται τα δηλητήρια για να επουλωθούν; Δεν έχω ρωτήσει τους γονείς μου για το διάφραγμα μου, αλλά το διάφραγμα πονάει και πόσο καιρό χρειάζεται για να θεραπευτεί?

Λένα στις 29 Φεβρουαρίου 2012:

Γεια σου jolyjass, μόλις είχα τρυπήσει τους χόνδρους μου πριν από 2 εβδομάδες, οπότε δεν μπορώ να πω αν θα επουλωθεί. Αλλά αν γίνει σωστά χρησιμοποιώντας βελόνα στο σαλόνι τατουάζ, θα πρέπει να θεραπευτεί μέσα σε 2 μήνες, φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να διατηρείτε τα νέα σας τρυπήματα καθαρά για να αποφύγετε λοιμώξεις και άλλες επιπλοκές. Υφηγητής'μην ανησυχείς πολύ και καλή τύχη!

JOly JaSs στις 28 Φεβρουαρίου 2012:

Γεια σας κάθε 1 ….. em σκέφτεται τον χόνδρο για να τρυπηθεί ….. αλλά κάθε φορά που πηγαίνω 2 σε ένα φαρμακείο έχω δυσφοβία …. τι θα γινόταν αν δεν επουλώθηκε ποτέ; n πονάει ??? Διάβασα παραπάνω … σε μερικές περιπτώσεις το CARTILAGE δεν θεραπεύει ποτέ:/ ?

stacy στις 28 Φεβρουαρίου 2012:

Πήρα διπλούς λοβούς έχει περάσει 3 εβδομάδες τώρα που δεν έχει επουλωθεί, ακόμα δεν σκέφτομαι να κατεβάσω τον χόνδρο μου, έτσι ευχαριστώ για τις συμβουλές πραγματικά το απογοητεύω ^ _ ^ αλλά φοβάμαι: $ χρειάζεται τόσος χρόνος για να θεραπευτεί wtf -_- αν μου Η μαμά το βλέπει νεκρό, ναι, είμαι μόλις 14: Χ δεν έχει καμία σημασία για τα τρυπήματα μπλα

nicki στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

Πονάει να χρησιμοποιείς ακουστικά όταν κάνεις piercing; τι γίνεται με το conch?

ριός στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

Έχω ήδη κάνει το tragus μου και τώρα θέλω κάτι άλλο. είτε θέλω να κάνω αντιτραύγα, είτε να φουσκώσω είτε να χαλαρώσω. κανένα σχόλιο για το ποιος πονάει λιγότερο; επίσης πρέπει να το πάρω στο ίδιο αυτί με το tragus ή με διαφορετικό αυτί?

Παρακαλώ βοηθήστε.

ευχαριστώ.

Λένα στις 21 Φεβρουαρίου 2012:

Dang Μόλις έκανα 4 τρυπήματα χόνδρου σε ένα κατάστημα κοσμημάτων και δεν το έκαναν'δεν πονάω ακριβώς όπως ένιωσα με τα τρυπήματα του λοβού μου. Btw ο τρυπητής μου χρησιμοποίησε ένα πιστόλι βελόνας. Πυροβόλησε Μόλις τα πήρα σήμερα και δεν το κάνω'δεν νιώθω τίποτα, το δεξί αυτί είναι λίγο πονεμένο όμως. Εγώ'Δεν πρόκειται να τα αγγίξω ή να τα βάλω μαζί τους μέχρι να θεραπευτούν σωστά. Αγόρασα επίσης χειρουργικό απόσταγμα το οποίο θα απολυμαίνει τα τρυπήματα μου ενώ βρίσκονται σε διαδικασία επούλωσης. Υπάρχουν λόγοι ανησυχίας; Ας απαντήσει κάποιος, ευχαριστώ.

Νηρα στις 20 Φεβρουαρίου 2012:

Συζητώ αν θα πάρω ή όχι ένα βιομηχανικό ή/και ένα tragus. Ξέρω ότι θα είναι μια μακρά ανάρρωση, αλλά δεν το κάνω'δεν ξέρω αν αντέχω τον πόνο. Εγώ'είμαι λίγο ανησυχητικός και χρειάζομαι κάποιον να με σπρώξει στην άκρη της απόφασης. Οποιαδήποτε βοήθεια?

Επίσης, αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποια καλά μέρη για να τα φτιάξω στις περιοχές της Βαλτιμόρης ή της Φιλαδέλφειας,'δ να είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευγνώμων.

cholico στις 19 Φεβρουαρίου 2012:

γεια, μόλις τρύπησα τα αυτιά μου, είναι φυσιολογικό να έχω πονοκέφαλο αφού τελειώσετε

LaLaLaLoopsy στις 17 Φεβρουαρίου 2012:

τελείωσα το καπάκι μου πριν από μια εβδομάδα και ο τρυπητής είπε να μην το στρίψω. το έστριψα κατά λάθος και τώρα μου φαίνεται πορώδες και περίεργο. πραγματικά φοβάμαι πραγματικά τι θα συμβεί. δεν πονάει πια όμως. οποιαδήποτε συμβουλή?

Stephhhhh;) στις 14 Φεβρουαρίου 2012:

Τρύπησα το ρουάκι μου πριν από περίπου μία εβδομάδα και δεν ήταν'τόσο άσχημα όσο νόμιζα ότι θα ήταν. Το'πονάω στο άγγιγμα και στον ύπνο, αλλά δεν το κάνω'μην το μετανιώσεις. Το'είναι τόσο χαριτωμένο, όποιος ψάχνει να το κάνει … ΚΑΝΤΕ ΤΟ! Χαχαχα. Παίρνω το tragus μου αυτό το Σαββατοκύριακο! 🙂 Ενθουσιασμένος!

καϊμπι στις 10 Φεβρουαρίου 2012:

Είχα κάνει τον χόνδρο μου με ένα πυροβόλο όπλο σε ένα αλυσωτό κατάστημα κοσμημάτων στο εμπορικό κέντρο, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν. πονούσα πολύ και είχα ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του αυτιού μου. Εγώ'd να το βγάλω για 2 ώρες για μια συνάντηση πίστας και θα μου δημιουργούσε πολύ κόπο όταν προσπαθούσα να το βάλω. έκλεισε σε 5 ημέρες μετά από μια συνάντηση cross country και μου το είπαν'δ να θεραπευτεί εντελώς σε 6 μήνες'd ήταν εννέα.

κιλενοελ στις 07 Φεβρουαρίου 2012:

Γεια, εγώ'θέλω να τελειώσω πολύ σύντομα το rook μου και i'ρώτησα ήδη την αδερφή μου'φίλος που είναι ο τρυπητής για το τατουάζ στο οποίο σκοπεύω να πάω περίπου πόσο θα στοιχίσει, δηλ'αναρωτιέμαι, πόσο άσχημα θα πονέσει και πόσο καιρό χρειάζεται για να αλλάξω το κόσμημα, και όταν κάνω ντους, υπάρχει κίνδυνος να το βλάψει το σαμπουάν μου, ξέρω ότι'Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην περιοχή για λίγο, σας ευχαριστώ!

LYNNSI στις 07 Φεβρουαρίου 2012:

Πήρα τον πρώτο και τον δεύτερο λοβό μου σε 2 χρόνια το ένα από το άλλο. 1ο = πυροβόλο @ εμπορικό 2ο = σαλόνι βελόνας @ τατουάζ. Όχι μόνο η βελόνα πονούσε ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, αλλά το όπλο που έτρεχε πονάει για εβδομάδες! Χωρίς πόνο μετά τη βελόνα!!!!!

cheymarie στις 06 Φεβρουαρίου 2012:

εντάξει, ξέρω όλα τα πράγματα για τα τρύπημα των όπλων, χρησιμοποιώντας βελόνες διάτρησης, κλπ. αλλά ποτέ δεν μου επιτρέπεται να τρυπήσω τα αυτιά μου, οπότε κάνω τα δικά μου τρυπήματα στα αυτιά … αναρωτιόμουν, (έκανα τα τρυπήματα του 1ου και του 2ου λοβού μου με ένα όπλο) πήρα τα σκουλαρίκια από τον 2ο λοβό και τρύπησα οι 3 οπές του χόνδρου μου, σπρώχνοντας το σκουλαρίκι μέσα από το αυτί μου με το χέρι … το απολύμανσα πρώτα, αλλά αναρωτιόμουν αν το σπρώχνοντας μόνο με το χέρι σου είναι χειρότερο από το να το κάνεις με όπλο; το τρύπημα μου είναι απίθανο, με χτυπήματα ή δέρμα που κόλλησε σε αυτό, αλλά 2 τώρα πονάνε τόσο πολύ, η διαδικασία επούλωσης είναι χάλια. και έχω αφύσικα μαλακό χόνδρο, οπότε τα τρύπημα της έλικάς μου επιτρέπουν να περνάω μέσα από αυτά διάφορους μετρημένους δακτυλίους … για παράδειγμα, πήγα από το μετρητή 20 στο 14 και απλώς ολισθαίνει…

Μέγκαν στις 04 Φεβρουαρίου 2012:

Έχω τρυπήσει το daith μου πριν από ένα μήνα. Το ένιωσα Χάρλντι και αιμορραγούσε λίγο μετά. Το κορίτσι που το τρύπησε πήρε αυτά τα ραβδιά σαν πράγματα και έσπρωξε λίγο αίμα και αυτό έβλαψε περισσότερο από ολόκληρο το τρύπημα. έχει εκνευριστεί ή κάτι άλλο από τότε που το πήρα. μόλις έχω πάρει μικρές κρούστες. και η βίκυ το κάνει χωριστά, οπότε το αυτί σας θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στη θεραπεία ένα κάθε φορά, το κάνω με τη βιομηχανική μου. και είμαι σε ένα μετρητή 2 στους λοβούς των αυτιών μου, είναι πιο οδυνηρό από οποιοδήποτε τρύπημα είχα, αλλά τα μικρά μεγέθη πονάνε περισσότερο όταν φτάσεις στα 4g για μένα δεν ήταν πολύ οδυνηρό. Εάν θέλετε να μετρήσετε τα αυτιά σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι θεωρείται ένα 2g "το σημείο χωρίς επιστροφή" αλλά πολλοί άνθρωποι μπορούν να πάνε πατέρα και να έχουν τα αυτιά τους τεντωμένα πίσω, αλλά αν πάτε σε ένα 00g και δεν γυρίσουν πίσω, πιθανότατα θα επιστρέψουν σαν 14g ή κάτι τέτοιο, οπότε δεν είναι τόσο κακό αρκεί να γνωρίζετε τι κάνετε , μην μεγαλώνετε γρήγορα, και μόλις θεραπευτούν αφήστε τους να βγάλουν αέρα και καθαρίστε τους περιστασιακά γιατί τότε δεν θα μυρίζουν. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά τους ανθρώπους, αλλά τα τρυπήματα είναι διαφορετικά για τον καθένα, οπότε δεν θα ήξερα πόσο ένα τρύπημα ή τέντωμα θα βλάψει για άλλους ανθρώπους.

Βίκυ στις 31 Ιανουαρίου 2012:

Εγώ'Σχεδιάζω να τρυπήσω τον χόνδρο μου και θέλω 3 τρύπες στη σειρά. Προτείνετε κάποιος από εσάς να τα κάνει όλα σε ξεχωριστές ώρες ή όλα ταυτόχρονα; Προτάσεις παρακαλώ!

Πρίνος στις 28 Ιανουαρίου 2012:

Γεια, ήθελα μια γνώμη σχετικά με το ποια τρυπήματα είναι πιο προβληματικά για το αυτί?

Μόλις τελείωσα ένα βιομηχανικό και i'Έχω ακούσει ότι είναι εκεί πάνω με αυτά που προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα, δηλαδή ουλές, ερεθισμό λοιμώξεων κλπ.

Εγώ δεν'δεν νοιάζομαι για τον πόνο, γιατί η βιομηχανική μου κυριολεκτικά δεν το έκανε'δεν πονάω και έχω υψηλό όριο πόνου, θέλω απλώς να ξέρω ποια είναι γενικά πιο εύκολα για μετέπειτα φροντίδα και ποια θεραπεύονται ευκολότερα, εκτός από τους λοβούς αφού είναι αρκετά απλά για θεραπεία.

Ευχαριστώ 🙂

Γιαν* στις 27 Ιανουαρίου 2012:

Τρύπησα και τα 3 τρύπια χόνδρου με όπλο και θεραπεύτηκε γρήγορα και όχι'ούτε πονάω πολύ, εγώ'τα έχω εδώ και περίπου 5 χρόνια και έβαλα μια μπάρα 14 gauge σε μία 🙂 τώρα ΠΟΝΕ που πονάει σαν κόλαση lol

Μακένζι: D στις 25 Ιανουαρίου 2012:

Zomg, έχω τρία τρυπήματα λοβού (Τρία στο καθένα) Αλλά το ένα είναι 6 gauge, μετά 14 gauge, τότε 18 gauge. Έχω δύο τρυπήματα χόνδρου σε κάθε αυτί, και τα δύο είναι 18 g [gauge] Κανένα από τα οποία δεν ήταν επώδυνο, εκτός από το να μετρήσω τα αυτιά μου. Αλλά μετά από λίγο ο πόνος σταμάτησε. Έκανα το δικό μου, το συνιστώ επαγγελματικά. Θα πάω σύντομα για άλλο χόνδρο και σύντομα'Παίρνω ένα ρουάκι στο δεξί μου αυτί και ένα tragus στο αριστερό μου: D Ευχηθείτε καλή τύχη.

Ραχήλ στις 18 Ιανουαρίου 2012:

εγώ μπορώ'δεν το λέω με σιγουριά, αλλά υποπτεύομαι έντονα ότι ο λόγος που το πόδι μου στο πόδι μου έβλαψε λιγότερο από την έλικα μου είναι ότι η γκόμενα που μου έκανε τη μύτη ήταν πολύ χαριτωμένη, είχε μερικώς ξεκουμπισμένο το πουκάμισό της και είχε ωραία "γνωρίσματα" και ένα υπέροχο κοράκι, ακριβώς πάνω στο στήθος της και ο έλικας τρυπητής ήταν ένας μάγκας που, αν και αρκετά καλός και ικανός, απλά δεν ήταν't ως "που αποσπούν την προσοχή".

Μπράιαν στις 12 Ιανουαρίου 2012:

Το Daier piercing, εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνο λόγω της θέσης του piercing. Κάθε άτομο έχει διαφορετικό σετ αυτιών και πολλά μπορεί να μην είναι κατάλληλα για αυτό το είδος τρυπήματος. http://www.whatisall.com/fashion-and-accessories/w…

κρίνος στις 09 Ιανουαρίου 2012:

πονάει τα αυτιά μου μόνο που τα κοιτάζω.

Ντάνα στις 09 Ιανουαρίου 2012:

Συνέχεια: Ότι ήθελα ένα τρύπημα και για το αριστερό μου αυτί, οπότε πριν από δύο ημέρες έκανα διάτρηση χόνδρου με CBR & Το αγαπώ! Το'Πέρασαν μόνο δύο μέρες για να μπορέσω'δεν λέω πολλά, αλλά εγώ'Θα επιστρέψω σύντομα για να ενημερώσω;)

Ντάνα στις 09 Ιανουαρίου 2012:

Πριν από περίπου 13 μήνες έκανα τη βιομηχανική διάτρηση στο δεξί μου αυτί και τώρα'έχει επουλωθεί, το λατρεύω, αλλά είναι'beenταν ένα μακρύ ταξίδι (ουλές, χτυπήματα, κλπ), αλλά όλα τελείωσαν και επουλώθηκαν, και αυτό'είναι πραγματικά όμορφο. Έχω δύο μικρά βαράκια τώρα και φαίνεται υπέροχο! Το λάτρεψα πολύ

mememoo στις 04 Ιανουαρίου 2012:

γεια, πήρα ένα νέο pearging χθες, και δεν είναι από τα παραπάνω. Το πήρα επαγγελματικά από μια κυρία και φαίνεται ότι είναι πολύ τεταμένο είναι φυσιολογικό. έχω καταφύγιο'είχα κάνει τρυπήματα στο αυτί μου για περίπου τέσσερα χρόνια.

Ερικαα στις 04 Ιανουαρίου 2012:

Ο χρόνος επούλωσης για το κόγχο είναι λάθος. Ο τρυπητής μου μου είπε 9-12 μήνες. Αυτό το είπε και κάθε άλλος τρυπητής που μίλησε.

Whendee στις 03 Ιανουαρίου 2012:

Μόλις πήρα το Industrial Bar Piercing μου και μου αρέσει! Τελείωσε στις 12-31-11! Ευχαριστώ Tattoo Central μόνο 35 δολάρια!!

Χολτς στις 03 Ιανουαρίου 2012:

Είχα τρυπήσει το ρουάκι μου τον Οκτώβριο του 2011 και πρέπει να πω ότι δεν το έκανα'δεν νιώθω τίποτα. ήταν αρκετά οδυνηρό μετά από μερικές ημέρες, αλλά εκτός από αυτό ήταν εντάξει. Έπρεπε να το βγάλω χθες το βράδυ καθώς έχει μεγαλώσει σε μόλις 2 μήνες. θα μπορούσατε να δείτε το μπαρ μέσα από το δέρμα μου. είναι αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα με ένα τρύπημα ρουκ ή είναι μόνο το σώμα μου???

Άνα στις 03 Ιανουαρίου 2012:

Πριν από περίπου τέσσερις μέρες ήμουν άνετος. Το ίδιο το τρύπημα δεν το έκανε'δεν πονάω τόσο άσχημα. Μα εγώ'σας γράφω τώρα με ένα παλλόμενο αυτί, πρησμένο με πιθανή χηλοειδή εκκίνηση; Εγώ'm μούσκεμα, καθαρό αντιβακτηριακό πλύσιμο, δεν κινούμαι και προσπαθώ να το προσέξω πολύ. Fineταν μια χαρά μέχρι πριν από περίπου 36 ώρες. Μακάρι να ήξερα τι στο διάολο έκανα! Το'είναι πολύ χαριτωμένο, είναι'είναι απλώς ένας πόνος στον κώλο αυτή τη στιγμή! Είχα κάνει ένα βιομηχανικό πριν από αρκετά χρόνια και μετά από ένα χρόνο που τρυπήθηκε η μπάρα μου έπεσε στον ύπνο μου και έκλεισε! Ακόμα δεν ήταν'δεν θεραπεύτηκε πλήρως! Εγώ'Είχα πολλά τρυπήματα αυτιών, αλλά το άνετο είναι το μόνο I'έχω τώρα. Προφανώς κάντε την έρευνά σας πριν τρυπηθείτε ή τουλάχιστον προετοιμαστείτε για την εισερχόμενη συντήρηση!

Όποιος το έχει άνετα'απορρίφθηκε ή προκάλεσε ένα τεράστιο ζήτημα?

εμ στις 31 Δεκεμβρίου 2011:

Μόλις έκανα δύο τρυπήματα για να μπορέσω να βάλω μια ράβδο σκαλωσιάς, αλλά νομίζω ότι οι μετρήσεις μου είναι εκτός τι πρέπει να κάνω; Βοήθεια.

becauseilive (συγγραφέας) από τον Ν. Τ. στις 30 Δεκεμβρίου 2011:

Εσείς'μάλλον είναι καλά αν είναι'πέρασε ένας μήνας και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος τι πιστεύετε ότι θα καταστραφεί; Το κόσμημα? Εγώ δεν'μην σκέφτεσαι εκεί'Υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να φοβάσαι τόσο φρικτά, ακούγεται σαν αυτό'γιατρεύεται μια χαρά…?

άγιος… στις 28 Δεκεμβρίου 2011:

Γαμώτο…

έκανα το τρύπημα του χόνδρου μου με ένα πυροβόλο όπλο…

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ;;;; T.T αν ναι είμαι βιδωμένος @_ @

αλλά έχει περάσει ήδη ένας μήνας, έτσι έβγαλα το σκουλαρίκι και φαίνεται να είναι εντάξει…. : Ο

και έχω μια απορία

υπάρχουν διαφορετικά είδη πάχους στα σκουλαρίκια χόνδρου?

γιατί αναζήτησα μερικά σκουλαρίκια χόνδρου και μερικά από αυτά μοιάζουν πολύ χοντρά .. και τα ορυχεία είναι αρκετά λεπτά σε σύγκριση με αυτά

Πήγα σε έναν επαγγελματία για να πάρω τον χόνδρο μου….

JanieKay στις 11 Δεκεμβρίου 2011:

Και ‘γώ το ίδιο'Σχεδιάζω να κάνω το tragus μου στο αριστερό μου αυτί την Πέμπτη και δεν θα πω ψέματα Τρέμω με τα μποτάκια μου αφού διάβασα όλα αυτά τα σχόλια. Έχω 3 τρυπήματα λοβού σε κάθε πλευρά (όλα γίνονται με πιστόλι εκτός από ένα) και 1 καρφίτσα που τρυπάει στο μισό περίπου του αριστερού μου αυτιού. Εγώ'Δεν φοβάμαι πραγματικά για τον πόνο του τρυπήματος γιατί στην πραγματικότητα προτιμώ να τρυπώ τα αυτιά μου με βελόνα παρά με όπλο. Όλοι μου λένε πόσο φρικτός θα είναι ο πόνος ακόμα κι αν δεν το κάνω'δεν γνωρίζω κανέναν που το έχει κάνει προσωπικά. Εγώ'Είμαι πολύ ανησυχημένος για τα μολύνσεις, ΔΕΝ είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το καρκίνο μου και στην πραγματικότητα μπόρεσα να πετάξω και να πάω διακοπές λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωσή του. Εγώ'ανησυχώ ότι κέρδισε το tragus'να θεραπευτώ όπως αυτό το τελευταίο και κέρδισα'Δεν μπορώ να κοιμηθώ άνετα με αυτό το νέο τρύπημα, διαβάζοντας αυτά τα σχόλια μου έχει προκαλέσει πόνο στο αυτί μόλις τα διαβάζω! Ekekekekekeke !! = (

Η Τζέσικα στις 02 Δεκεμβρίου 2011:

Για να μην είσαι σκύλα ή τίποτα, αλλά προφανώς μερικοί από εσάς δεν έχετε καταφύγει'δεν είχατε κάνει τα τρυπήματα σας σε ένα πολύ ασφαλές μέρος. Έχω 7 τρυπήματα στο αυτί συν τον αφαλό μου, τη γλώσσα & Έχω κάνει το χείλος μου δύο φορές. Τέλος πάντων, όσον αφορά τα αυτιά, έκανα και τα δύο τρυπήματα χόνδρου μου στο Claire's (ένα από αυτά το είχα κάνει δύο φορές γιατί έπιασα το πρώτο στο πουκάμισό μου ενώ ντυνόμουν & πονάει οπότε το έβγαλα) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους. Θεραπεύτηκαν την ώρα που η γυναίκα είπε ότι θα το κάνουν & ποτέ δεν μολύνθηκε ή τίποτα. Εγώ'τα έχω κάνει και τα δύο εδώ και περίπου 5 χρόνια & Ειλικρινά δεν το κάνω'μην το σκεφτεσαι'Είναι απαραίτητο να πάτε σε ένα μέρος τατουάζ για να τα κάνετε. Έχω επίσης το κόγχο μου, το οποίο έκανε ο ξάδερφός μου με ένα πυροβόλο όπλο. Εγώ δεν'Δεν συνιστώ σε κανέναν να κάνει piercing μόνος του, αλλά εγώ'ουτε εγω πραγματικα ειχα κανενα προβλημα με αυτο & Το λατρεύω απόλυτα! Εγώ'επίσης ποτέ δεν είχα πραγματικά πόνο με κανένα από τα τρυπήματα μου ενώ τα έκανα (εκτός από το χείλι μου, με πόνεσε λίγο) & Έχω πολύ χαμηλή ανοχή στον πόνο.

mle στις 27 Νοεμβρίου 2011:

εγώ δεν'Δεν διάβασα κάθε σχόλιο εδώ, αλλά όχι'μην παρατηρήσετε κανέναν που να αναφέρει τα piercing. Έκανα το δικό μου πριν από μερικά χρόνια και μου αρέσει πολύ. Wasταν αρκετά οδυνηρό και χρειάστηκε για πάντα για να θεραπευτεί πλήρως, αλλά πιθανότατα κυρίως επειδή είναι τόσο δύσκολος και μικρός χώρος για να τρυπήσει. Έχω ένα στεφάνι αλλά δεν έχω μπάλα και δεν έχει πέσει ποτέ.

Έχω επίσης βιομηχανικά τα οποία εγώ'είχα πολλά χρόνια και δεν το κάνω'δεν θυμάμαι ότι ήταν πολύ οδυνηρό να τρυπηθείς, αλλά μετά δεν μπόρεσε'μην κοιμάσαι σε αυτή την πλευρά για πολύ καιρό. Έχω τους λοβούς μου τεντωμένους στα 2g και πρόκειται να τεντώσω στο 0g σύντομα

πεπατημένος στις 26 Νοεμβρίου 2011:

Πήρα το βιομηχανικό μου πριν από λίγες ημέρες και ήταν αρκετά επώδυνο. Η κάτω τρύπα δεν έγινε'δεν πονάει πολύ, αλλά όταν έκανε την επάνω τρύπα ήταν 5 φορές χειρότερα. Μου αρέσει πολύ όμως και χαίρομαι που το έκανα. Ακόμα κι αν δεν έχω'δεν μπορούσα να κοιμηθώ τις τελευταίες δύο ημέρες λόγω του πόνου.

Bex στις 15 Νοεμβρίου 2011:

Rainie- it'απλά λέγεται δεύτερος λοβός τρύπημα θα πείτε μόνο μπορείτε να τρυπήσετε τους λοβούς μου και να δείξετε ακριβώς πού θέλετε να γίνει αυτό που ήταν εύκολο οπουδήποτε στη μαλακή σαρκώδη περιοχή είναι ένα τρύπημα λοβού.

Bex στις 15 Νοεμβρίου 2011:

Γεια σας Georgia-Lee θα έλεγα σε κλίμακα από το 1 έως το 10 αυτό είναι 6 έχω το δικό μου και η πρώτη τρύπα έμοιαζε με μεγάλη πίεση και δεν το έκανα'δεν νιώθω καν το δεύτερο. Απλά μην'Δεν σκέφτομαι τον πόνο θα τελειώσει σε ένα δεύτερο ορυχείο που κοστίζει 30 £ και το λατρεύω'είναι ένα αρκετά μοναδικό piercing που ξεχωρίζει'δεν είναι τίποτα μεγάλο δον'Μην ανησυχείτε στο τέλος θα αναρωτηθείτε τι σας ανησυχούσε το χαρούμενο τρύπημα: D

Γεωργία-Λη στις 12 Νοεμβρίου 2011:

Σχεδιάζω να κάνω τη βιομηχανική διάτρηση για τα Χριστούγεννα και δεν είμαι σίγουρος αν έχω χαμηλή ή υψηλή ανοχή στον πόνο. Οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με τον πόνο που προκαλείται από αυτό?

Νίκη στις 07 Νοεμβρίου 2011:

Έχω κάνει το ρούκι μου και χρειάζεται για πάντα να θεραπευτεί. Σαν να έχουν περάσει 9 μήνες και εξακολουθεί να πονάει!

Ρέιν στις 30 Οκτωβρίου 2011:

Στο προηγούμενο σχόλιό μου εννοώ * αυτί * ΔΕΝ τρώω. [:

Ρέιν στις 30 Οκτωβρίου 2011:

Εντάξει λοιπόν θέλω μια απλή και απλή 2η τρύπα για φαγητό, αυτό's Κοντά στο Φόρεμα Συνήθως θα τρυπούσατε τα αυτιά σας ως παιδί. Τι θα έλεγε αυτό το τρύπημα?

Καραμέλα στις 27 Οκτωβρίου 2011:

Είχα τρυπήσει το tragus μου 4 ημέρες και είχα σταθερό πόνο στο αυτί και τρυφερό σαγόνι και μάγουλο εδώ και περίπου 3 ημέρες. Μου αρέσει να γνωρίζω ότι είναι συνηθισμένο! (: Και λατρεύω το νέο μου τρύπημα, είναι τόσο χαριτωμένο! Έχω επίσης κάνει τη μύτη και τους λοβούς των αυτιών μου

🙂 στις 21 Οκτωβρίου 2011:

Έχω tragus, σκαλωσιά/βιομηχανικά, rook, 2 λοβούς και το πάνω μου αυτί. Μαζί με άλλους πρέπει να πω την κοιλιά μου Πονάω περισσότερο !! Με κάθε διάτρησή του'καλύτερα να περιμένεις το χειρότερο τότε πονάει λιγότερο 🙂

alexNicole στις 14 Οκτωβρίου 2011:

nostheboss21 έχω τρυπήσει το tragus μου αλλά δεν πρήστηκε ποτέ. Ωστόσο, έχω ένα άνετο τρύπημα που του αρέσει να μολύνεται και να πρήζεται. Χρησιμοποιώ λοιπόν σκόνη bc σε αυτό. Περνάει αμέσως μετά τη χρήση για μερικές ημέρες. Απλά ανακατέψτε με λίγο νερό και αφήστε το να στεγνώσει στο tragus σας και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

nostheboss21 στις 11 Οκτωβρίου 2011:

πόσο πρήζεται το τρύπημα του targus; Το τρύπησα πριν από 3 ημέρες και σήμερα είναι αρκετά πληγωμένο και πρησμένο, είναι φυσιολογικό??

Εύη στις 03 Οκτωβρίου 2011:

Joie? το'Δεν είναι καλή ιδέα να το στρίψετε καθώς μπορείτε να σχηματίσετε ένα κομμάτι στον χόνδρο σας και κέρδισε'μην φύγεις για αιώνες! Διατηρήστε το καθαρό χρησιμοποιώντας χλιαρό αλατόνερο και ρολό κουζίνας (don'μην χρησιμοποιείτε βαμβακερές μπάλες που μπορεί να διαλυθούν και να μπερδευτούν στο τρύπημα σας) Κατά τη γνώμη μου, χρησιμοποιώντας ένα όπλο για να το τρυπήσετε'Να μην είναι η καλύτερη ιδέα, καθώς μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με το στάδιο της επούλωσης. Προσπαθήστε να μην κοιμάστε πάνω του και μην το βάζετε πολύ, και θα πρέπει να θεραπευτεί μέσα σε ένα – δύο μήνες (:

Έχω οκτώ τρύπες συνολικά, τέσσερα σε κάθε αυτί. Αριστερά; δύο λοβούς, έλικα & tragus. Σωστά; δύο λοβός, κόγχος & κορώνη. Είχα την έλικά μου & tragus έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και όλα είναι καλά. Απόρριψη, η οποία είναι φυσιολογική, και ένα μικρό κομμάτι αίματος στην έλικα μου, εκεί που την είχα πάρει. Ανόητο. Ο Tragus θεραπεύτηκε όμορφα και i'd το προτείνω. Είχα το κουκούλι μου & rook έκανε χθες, και αυτοί'δεν είναι τόσο κακό – το μόνο πρόβλημα είναι ότι το ρουκ αιμορραγούσε σαν κόλαση! Εγώ'Έχω ένα καρφάκι στην κόγχη και ένα δαχτυλίδι στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, αλλά αναρωτιόμουν, καθώς θέλω ένα δαχτυλίδι στην κόγχη και ένα διπλό άκρο στη σχάρα, τι'είναι ο καλύτερος τύπος και μέγεθος για να πάτε? & πόσο καιρό πρέπει να περιμένω μέχρι να μπορώ να αλλάξω, & αν αγοράσω τα κοσμήματα από την αγορά, πώς θα τα αποστειρώσω?

Πολλές ερωτήσεις ξέρω, συγγνώμη XD

joie την 01 Οκτωβρίου 2011:

μόλις τρύπησα το πάνω μέρος του αυτιού μου χθες και δεν το κάνει'δεν πονάω μέχρι να πρέπει να το στρίψω. πόσο καιρό θα πάρει για να θεραπευτεί; Το έκανα στο walmart, οπότε πρέπει να ξέρω αν το έκανε με το όπλο ήταν κακή ιδέα και ο ευκολότερος τρόπος να το φροντίσω. οποιεσδήποτε προτάσεις?

Άννα στις 28 Σεπτεμβρίου 2011:

Θέλω να τρυπήσω το ρουάκι μου αλλά και οι δύο γονείς μου ΜΙΣΟΥΝ τρύπημα και θα με σκότωναν αν το έκανα. Επίσης, έχω ΜΗΔΕΝ ανοχή στον πόνο (έκανα τοπικό αναισθητικό εμβόλιο την άλλη μέρα και τα μάτια μου έτρεχαν lol). Έχω τρυπήσει τους λοβούς των αυτιών μου μία φορά και σχεδόν έκλαψα όταν τα τελείωσα, ίσως κερδίσω'μην κάνεις άλλα τρυπήματα 🙂

Ashleigh1994x στις 19 Σεπτεμβρίου 2011:

Είχα κάνει το rook μου και είμαι μόνο 16, δεν το έκανε'δεν πονάω σχεδόν καθόλου και πραγματικά πανικοβλήθηκα για το τίποτα! τελειώστε το αξίζει !! 🙂

WB στις 16 Σεπτεμβρίου 2011:

@μόνο εγώ:

τελείωσα τη δουλειά μου πέρυσι και ναι, ήταν τρυφερό για λίγες μέρες. Ένιωσα και το παλμό, αλλά δεν το κάνω'Δεν νομίζω ότι διήρκεσε περισσότερο από μία εβδομάδα. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να επουλωθεί πλήρως! Δεν είμαι ειδικός πάντως. Αν εσύ'ανησυχείτε, απλά καλέστε ή πηγαίνετε στο μέρος όπου κάνατε το τρύπημα. Θα πρέπει να χαρούν να το ελέγξουν.

Συμβουλή για πρήξιμο: χρησιμοποιήστε καθαρό τσάι χαμομηλιού και απολαύστε το τρύπημα σας με τον ίδιο τρόπο όπως το θαλασσινό αλάτι. (Δεν το έκανα ποτέ, αλλά λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους)

Σάρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2011:

Λοιπόν, έχω 5 τρυπήματα στο ένα μου αυτί, δύο στο άλλο αυτί, τη γλώσσα μου, τη θηλή και τον αφαλό, το χειρότερο ήταν το tragus αλλά δεν το ήθελα'Μην πείτε ότι ήταν ένας πόνος που δεν μπορείτε να αντέξετε. 3 από αυτά τα τρυπήματα αυτιών είναι καρτέρι και είναι αληθινό μην το κάνετε με όπλο! Ο φίλος μου έχει ένα πυροβόλο όπλο, οπότε σκέφτηκα τι στο καλό και την άφησα να τρυπήσει το πάνω μέρος του αυτιού μου, περιττό να πω ότι φούσκωσε τόσο μεγάλο και ήταν τόσο επώδυνο, αρνήθηκα να το βγάλω έξω και το άφησα να θεραπευτεί, έτσι έπρεπε να φύγω το πίσω μέρος του σκουλαρικιού για περίπου μία εβδομάδα πριν το αυτί μου διογκωθεί ξανά στο κανονικό του μέγεθος, ώστε να μπορέσω να το ξαναβάλω! σίγουρα θα επιστρέψω στο piercing shop μου για περισσότερα!

Αναρωτιόμουν τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για το άνετο τρύπημα, όπως δεν το κάνω'Δεν βλέπω πραγματικά πολλούς ανθρώπους με αυτό, οπότε σκέφτομαι να το κάνω αρκετά σύντομα!

Λαούρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2011:

Έχω ένα διάτρηση χόνδρου στο πάνω αριστερό αυτί μου, το οποίο έγινε με ένα όπλο. Δεν πόνεσε ούτε λίγο. Απλώς ένιωσα ότι κάποιος άγγιξε το αυτί μου για ένα δευτερόλεπτο. Δεν ήταν καθόλου επώδυνο μετά και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με θεραπεία ή οτιδήποτε !!! το αγαπώ!!!!

Bex στις 07 Σεπτεμβρίου 2011:

Είχα μια έλικα που τρύπησε με ένα στεφάνι αλλά το άλλαξα σε ένα καρφάκι θεραπεύτηκε:] αλλά το καρφάκι μπήκε στο αυτί μου και έπρεπε να πάω στους γιατρούς τρεις συνεχόμενες μέρες την τρίτη μέρα [σήμερα] το αφαίρεσε ήταν επώδυνες σοβαρές ενέσεις αιμορραγούσε φορτία και έχω επίδεσμο τώρα καλυμμένο με αίμα και ο γιατρός είπε ότι δεν μπορώ να κάνω άλλα τρύπια χόνδρου'απόλυτα συντετριμμένος απλώς να σας ενημερώσω τι μπορεί να συμβεί.

μόνο εγώ στις 05 Σεπτεμβρίου 2011:

Μόλις τρύπησα το ρουάκι μου όπως πριν από 6 ημέρες, μου αρέσει η εμφάνισή του, με πονάει. Και ο τρυπητής έπρεπε να κάνει την τρύπα εξόδου λίγο πιο πάνω από το μέσο τρύπημα στη στέγη, και χρειάστηκαν περίπου 3 λεπτά για να περάσει η βελόνα και άλλα 2 για να περάσει η μπάρα και οι μπάλες, που είναι πολύς χρόνος για ένα τρύπημα. Όπως είπα, μου αρέσει η εμφάνισή του και χρειάζεται πολύ φροντίδα, μαλακά και απαλά αντιβακτηριακά σαπούνια, διάλυμα θαλασσινού αλατιού δύο φορές την ημέρα, πόνος όταν κοιμάμαι πάνω του κλπ. Αλλά έχω μια ερώτηση για όποιον έχει τρυπώντας ήδη, είναι συνηθισμένο το αυτί μου γύρω από το τρύπημα του ρουκιού να είναι κόκκινο και πρησμένο; Πονάει στο άγγιγμα και έχω έναν συνεχή μικρό σφυροκόπημα, αλλά μπορείτε να δείτε καθαρά το διαφορετικό σε μέγεθος σε σύγκριση με το άλλο, μη τρυπημένο αυτί. Οποιεσδήποτε απαντήσεις ή/και προτάσεις θα ήταν χρήσιμες, ευχαριστώ x

Σάρα στις 03 Σεπτεμβρίου 2011:

Μόλις έκανα ένα βιομηχανικό τρύπημα πριν από μία ώρα από έναν επαγγελματία. Για να είμαι ειλικρινής, σχεδόν δεν πονάω καθόλου όταν τελειώσω. Τώρα πονάει όμως. Παλιά και αίσθημα ζέστης κυρίως. Έχω κάνει και τα δύο αυτιά με τρυπήματα tragus και νομίζω ότι πονάνε πολύ χειρότερα όταν γίνονται.

Lexx (: στις 03 Σεπτεμβρίου 2011:

να τελειώσω τον χόνδρο μου σε μια εβδομάδα. με μια βελόνα σε ένα σαλόνι. αχα είμαι 13 χρονών. :ΡΕ

Μπέξι στις 03 Σεπτεμβρίου 2011:

Έχω ένα τρύπημα χόνδρου στο οποίο είχα ένα στεφάνι αλλά το άλλαξα σε ένα καρφάκι θεραπεύτηκε, αλλά τώρα υπάρχει ένα κόκκινο οδυνηρό χτύπημα πάνω από το καρφάκι, ιδέες τι πρέπει να κάνω για να το βγάλω; οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν μεγάλη ευχαριστώ:]