Η Whitney είναι ειδικός στα τρυπήματα και τα τατουάζ, με εμπειρία στον κόσμο των τροποποιήσεων σώματος.

Ένας μεγάλος μετρητής

Ένας μεγάλος μετρητής

Μέτρηση αυτιών

Αν και είναι μια αρκετά παλιά διαδικασία, είναι πλέον αρκετά δημοφιλής για σήμερα'Οι νεότεροι άνθρωποι όχι μόνο κάνουν τρύπημα, αλλά και τα τεντώνουν.

Ακόμα κι αν έχετε ένα τρύπημα που τρυπήθηκε σε ένα τυπικό μέγεθος – γενικά 20 gauge, 18 gauge και 16 gauge – μπορείτε ακόμα να τεντώσετε τα αυτιά σας σε μεγαλύτερο μέγεθος. Τι's περισσότερο, δεν κάνει'δεν έχει σημασία πόσο πρόσφατα τα τρυπήσατε. Θα λειτουργήσει ακόμα κι αν τα πήρατε όταν ήσασταν πέντε ετών και θέλετε να τα τεντώσετε τώρα που εσείς'ρε 21.

Χρειάζεται χρόνος για να τεντώσετε σωστά τα τρυπήματά σας, καθώς θα θέλετε να δώσετε χρόνο στο αυτί σας να χαλαρώσει μετά το τέντωμα. Το πολύ γρήγορο τέντωμα μπορεί να προκαλέσει άλλες ανησυχίες.

Μπορείτε να τεντώσετε οποιοδήποτε τρύπημα, αλλά το πιο συνηθισμένο τρύπημα είναι το τρύπημα του λοβού. Άλλα κοινά τεντωμένα τρυπήματα περιλαμβάνουν την εσωτερική κόγχη, το διάφραγμα, τη μύτη, τον αφαλό, τη γλώσσα και τον χόνδρο του αυτιού.

Διατρητικοί μετρητές

Συνήθως, οι λοβοί τρυπιούνται με μανόμετρο 20, 18 ή 16, αλλά συνήθως εξαρτάται από το πού πηγαίνετε για να κάνετε το τρύπημα. Το εμπορικό κέντρο, για παράδειγμα, τρυπάει με πυροβόλα όπλα, οπότε το μέτρο του τρυπήματος θα είναι το μέτρο του καρφιού με το οποίο θα επιλέξετε να ξεκινήσετε, το οποίο είναι 20 μανόμετρο.

Όσον αφορά τα άλλα τρυπήματα, ως επί το πλείστον, θα διαπιστώσετε ότι είναι τρυπημένα με τρύπημα 14 μετρητών. Ο χόνδρος, η μύτη, το διάφραγμα, ο ομφαλός κ.λπ., τρυπιούνται τυπικά σε ένα μετρητή 14.

Τα κοινά μεγέθη μετρητών ονομάζονται με ζυγούς αριθμούς έως 00, με το μέγεθος του μετρητή να αυξάνεται καθώς μειώνεται ο αριθμός. Για παράδειγμα, ένα τρύπημα 10 gauge είναι μικρότερο από ένα τρύπημα 2 gauge. Για μεγέθη μεγαλύτερα από 00, οι μετρητές αντιπροσωπεύονται με κλάσματα.

Διάγραμμα μεγέθους ακουστικού μετρητή

τεντώστε τα αυτιά σας (από τον Stephen DeToma, Anomaly Studio, Pasadena, Ca)

(από τον Stephen DeToma, Anomaly Studio, Pasadena, Ca)

Θα συρρικνωθούν πίσω?

Όταν τεντώνετε ένα τρύπημα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας ότι θα συρρικνωθεί ξανά στο κανονικό του μέγεθος. Έτσι, όταν αποφασίσετε να τεντωθείτε, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να χειριστείτε ένα μόνιμο τέντωμα.

Αλλά, δεν είναι αδύνατο για ένα τεντωμένο τρύπημα να επιστρέψει σε κανονικό μέγεθος. Θα εξαρτηθεί από μερικούς παράγοντες:

 • Μέγεθος του Τέντωμα: Όσο μεγαλύτερος πάτε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να επιστρέψει στο αρχικό του μέγεθος. Γενικά, έχει κληθεί 0 μετρητής "το σημείο χωρίς επιστροφή," που σημαίνει ότι μόλις τεντώσετε τόσο μακριά, αυτό'δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Στο σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή, τα αυτιά σας μπορεί να συρρικνωθούν, αλλά μπορεί να μην επανέλθουν στο φυσιολογικό, απλώς ένα μικρότερο εύρος.
 • Μήκος του Τέντωμα χρόνος: Εάν το τρύπημα σας έχει παραταθεί για μερικά χρόνια ή περισσότερο, τότε'είναι αρκετά καλά στημένο και μάλλον δεν είναι'δεν πρόκειται να συρρικνωθεί σε ένα τελείως φυσιολογικό μέγεθος. Ωστόσο, είναι δυνατή η συρρίκνωση σε μικρότερο εύρος.
 • Πως Το Ήταν Τεντωμένο: Εάν το τρύπημα τεντώθηκε πολύ γρήγορα, ειδικά αν προέκυψε ουλώδης ιστός, πιθανότατα κέρδισε'δεν επιστρέφει πολύ εύκολα. Αν έγινε με νυστέρι ή δερματική γροθιά, σίγουρα κέρδισε't συρρικνωθεί.

Αλλά, όπως όλοι'Το σώμα είναι διαφορετικό, το μέγεθος της συρρίκνωσης θα εξαρτηθεί από εσάς. Απλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε κάθε διάταση σαν να είναι μόνιμη.

Εργαλεία για να τεντώσετε ένα τρύπημα

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τεντώσετε ένα τρύπημα.

 • Κωνικό: Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη και ασφαλέστερη μέθοδος τεντώματος των περισσότερων τρυπήσεων μαλακών ιστών, όπως οι λοβοί αυτιών. Μια κωνική, χειρουργική ράβδος από ανοξείδωτο χάλυβα εισάγεται στο τρύπημα. Το μικρότερο άκρο της ράβδου μπαίνει πρώτα και η τρύπα τεντώνεται αργά καθώς το ευρύτερο άκρο της ράβδου ωθείται απαλά μέσα από την οπή. Μεγαλύτερα κοσμήματα μετρητών εισάγονται στη συνέχεια πίσω από το κωνικό για να διατηρηθεί η τρύπα στο νέο της μέγεθος.
 • Βάρη: Αυτή δεν είναι μια συνιστώμενη μέθοδος, όπως δεν συμβαίνει'τεντώνει ομοιόμορφα το τρύπημα και μπορεί να αραιώσει το δέρμα γύρω από το τρύπημα, προκαλώντας πτώση και χαλάρωση. Τα βάρη ασκούν πίεση στο τρύπημα για να επιβαρύνουν την τρύπα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοσμήματα από βαρύ ατσάλι ως βάρος. Απλά βεβαιωθείτε ότι φοράτε τα βάρη μόνο για σύντομα χρονικά διαστήματα, αν όχι καθόλου.
 • Δερματική γροθιά: Αυτή η μέθοδος κόβει ένα τμήμα σάρκας "γροθιά" μια τρύπα μέσα από αυτό. Η μέθοδος της δερματικής διάτρησης είναι τόσο τραυματική όσο και για το δέρμα, αλλά μερικές φορές προτιμάται από την κάμψη για τέντωμα τρυπήματος χόνδρου, καθώς ο χόνδρος έχει λιγότερη ροή αίματος και μπορεί να καταστραφεί υπό την πίεση του κωνικού τεντώματος. Η δερματική γροθιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το τέντωμα πολλών μετρητών ταυτόχρονα, αλλά εξακολουθεί να συνιστάται μόνο για χόνδρους και όχι για μαλακούς ιστούς. Απλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ότι ο τύπος που'κάνει τη δερματική σας γροθιά ξέρει τι είναι'κάνει.
 • Κωνικά νύχια και κορδόνια: Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί τσιμπιδάκια ή παρόμοια κοσμήματα σώματος για να σπρώξει αργά το τρύπημα μέχρι να φτάσει στο παχύτερο σημείο του, το οποίο, ανάλογα με το κόσμημα, βρίσκεται είτε στη μέση είτε στο τέλος. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να σπρώξετε τα κοσμήματα όπως νομίζετε, επιτρέποντας στον εαυτό σας χρόνο επούλωσης. (Αυτή είναι η προσωπική μου αγαπημένη μέθοδος, καθώς είναι η πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη.)
 • Νυστέρι: Το νυστέρι είναι μια πιο ακραία, σχεδόν χειρουργική τεχνική. Μια αιχμηρή λεπίδα χρησιμοποιείται για να κόψει αρκετή σάρκα για να επιτρέψει μεγαλύτερα κοσμήματα. Μερικές φορές η λεπίδα θερμαίνεται αρκετά για να καυτηριάσει το δέρμα καθώς κόβεται και στη συνέχεια εισάγεται το κόσμημα. Αυτή η τεχνική είναι επιρρεπής σε μόλυνση και γενικά απαιτεί μια μακρά διαδικασία επούλωσης.
 • Πατώντας: Μόλις το τρύπημα έχει ήδη φτάσει σε μεγάλο μέγεθος, το taping είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος για να συνεχίσετε το τέντωμα. Ένα βύσμα ή σήραγγα τυλίγεται με ένα στρώμα ταινίας για να αυξηθεί η διάμετρος του κοσμήματος, το οποίο στη συνέχεια εισάγεται ξανά στην τρύπα. Αυτό επαναλαμβάνεται (αφού έχει επουλωθεί κάθε διάταση) μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό μέγεθος.

Δερματική γροθιά

Συμβουλές για το τέντωμα των αυτιών σας

Το'Είναι σημαντικό να αλλάζετε το μετρητή σας σταδιακά, επιτρέποντας άφθονο χρόνο επούλωσης μεταξύ των μεγεθών, γιατί αν κινείστε πολύ γρήγορα, μπορεί να βλάψετε το δέρμα σας αρκετά ώστε να δημιουργήσετε ουλώδη ιστό. Οι ουλές κάνουν το αυτί σας να φαίνεται σαν να σπάει γύρω από την τρύπα και επίσης καθιστά πολύ δύσκολη την αλλαγή των μετρητών, είτε πάνω είτε κάτω.

Χρησιμοποιήστε κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι για αρχικό τέντωμα επειδή ο χάλυβας δεν είναι πορώδης, επομένως δεν θα απορροφήσει βακτήρια. Επίσης, ο χάλυβας είναι βαρύς και το βάρος θα βοηθήσει τη διαδικασία τεντώματος, τόσο ελαφρώς. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ακρυλικά ή ξύλινα κοσμήματα για να τεντώσετε τα αυτιά σας επειδή είναι πορώδη. φυλάξτε τα όταν έχει θεραπευτεί το τρύπημα σας.

Σημείωση: Ποτέ δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ακρυλικό, σιλικόνη, κόκαλο, πέτρα, ξύλο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό'Δεν είναι ατσάλι ή τιτάνιο για να τεντώσετε ένα τρύπημα.

Καθώς ο καθένας είναι διαφορετικός. Θα χρειαστεί να ακούσετε το σώμα σας ενώ βρίσκεστε στη διαδικασία να τεντώσετε τα τρυπήματά σας. Υφηγητής't τεντώστε σε μεγαλύτερο μέγεθος μέχρι να αισθανθείτε άνετα.

Θα θελήσετε να αγοράσετε κοσμήματα που έχουν το επόμενο μέγεθος μέχρι το τρέχον μετρητή σας. εάν το τρύπημα σας είναι 16 μανόμετρο, αγοράστε κοσμήματα 14 μετρητών. Δεν θέλετε να παραλείψετε μετρητές γιατί τότε θα κινδυνεύσετε από επιπλοκές.

Συνήθως, όσο περισσότερο κρατάτε το παλιό μετρητή, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τοποθετήσετε το νέο, μεγαλύτερο κόσμημα.

Λάβετε υπόψη ότι οι μικρότεροι μετρητές τείνουν να είναι πιο εύκολο να ξεπεράσουν από τους μεγαλύτερους μετρητές, ειδικά αν έχετε το μικρότερο μετρητή στο αυτί σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, το καλύτερο στοίχημά σας για ευκολότερο τέντωμα είναι να περιμένετε περισσότερο μεταξύ των διατάσεων. Το ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταξύ των οποίων πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Τεντώνοντας το τρύπημα του αυτιού σας

 1. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας, το τρύπημα και τα κοσμήματα είναι καθαρά.
 2. Κάντε μασάζ στο λοβό των αυτιών για λίγα λεπτά.
 3. Τοποθετήστε το μεγαλύτερο κόσμημα στο τρύπημα. Ανάλογα με το μέγεθος του νέου μετρητή, μπορεί να μην γλιστρήσει προς τα μέσα, οπότε σπρώξτε απαλά το κόσμημα. Σως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος λιπαντικού (με βάση το νερό) για να βοηθήσετε το κόσμημα να περάσει.

Μην πιέζετε το κόσμημα, καθώς μπορεί να προκαλέσετε δάκρυα και αιμορραγία. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εισαγωγή του νέου κοσμήματος, ακόμη και με λιπαντικό, αφήστε το τρύπημα να ξεκουραστεί και δοκιμάστε ξανά αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε, είναι να τεντώσετε τα αυτιά σας στο ντους. Το ζεστό νερό θα χαλαρώσει το τρύπημα, καθιστώντας λίγο πιο εύκολο να σύρετε το νέο κόσμημα προσεκτικά μέσα από την τρύπα.

Περιμένετε λίγο πόνο καθώς οι λοβοί σας επουλώνονται και προσαρμόζονται στο νέο μέγεθος τρύπας.

Φροντίδα τεντωμένου αυτιού

Η θεραπεία ενός πρόσφατα τεντωμένου τρυπήματος θα είναι παρόμοια με τη θεραπεία ενός ολοκαίνουργιου. Το'Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε το τρύπημα καθαρό και να του δίνετε την ευκαιρία να αναπνεύσει.

Το θαλασσινό αλάτι ή τα αλατούχα διαλύματα είναι σημαντικά για να μην αναπτυχθεί μια λοίμωξη. Τα μούσκεμα θα καταπρανουν επίσης τον πόνο του τρυπήματος.

Μην χρησιμοποιείτε αλκοόλ ή αλοιφές σε ένα πρόσφατα τεντωμένο και θεραπευτικό τρύπημα.

Επιπλοκές ενώ τεντώνετε τα αυτιά σας

Η αιμορραγία και ο πόνος είναι συνηθισμένα, αλλά μπορούν να συνεχιστούν περισσότερο από όσο χρειάζεται εάν τεντωθείτε πολύ γρήγορα.

Πλήγμαouts μπορεί να συμβεί εάν τεντωθείτε πολύ νωρίς και πολύ γρήγορα πριν το τρύπημα έχει τον κατάλληλο χρόνο για να θεραπευτεί. Ένα φύσημα συμβαίνει όταν η σήραγγα του δέρματος εξαναγκάζεται να βγει από το πίσω μέρος του τρυπήματος, κάτι που οδηγεί σε επιπλέον "χείλος," ή ιστού δέρματος γύρω από την άκρη. Το χείλος του δέρματος θα συνεχίσει να μεγαλώνει με περαιτέρω τέντωμα. Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να μειώσετε το μετρητή. μερικοί άνθρωποι πρέπει να το αφαιρέσουν εάν επιμένουν να τεντωθούν περαιτέρω.

Σχίσιμο μπορεί να συμβεί όταν τεντώνεστε πολύ γρήγορα. Η συγκεκριμένη επιπλοκή δεν θα επουλωθεί μόνη της και ο λοβός του αυτιού θα παραμείνει με μεγάλη διάσπαση ή άνοιγμα. Μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε για την πλαστική χειρουργική για τη διόρθωση του δακρύρροιας στο αυτί. Αν τα τρυπημένα δάκρυά σας, είναι'Δεν συνιστάται να συνεχίσετε το τέντωμα αφού συμβουλευτείτε τη βοήθεια γιατρού.

Λοιμώξεις μπορεί να αναπτυχθεί εάν το τρύπημα δεν καθαρίζεται τακτικά/σωστά ή εάν χρησιμοποιείτε ακατάλληλα κοσμήματα.

Εικόνες από τεντωμένα τρυπήματα

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

Σάρνι στις 04 Ιουλίου 2019:

Γεια, απλώς θέλω να κάνω μια ερώτηση, έχω έναν διαχωριστή 3 χιλιοστών που έβαλα χθες και αναρωτιόμουν γιατί'δεν στρίβει ακόμα

DreadyJo στις 30 Σεπτεμβρίου 2017:

Τεντώθηκα από τα 16 μου'm τώρα 32. I'm στα 24mm που προσωπικά πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για το πρόσωπό μου, ωστόσο, το βράδυ'ανεβαίνω 2 χιλιοστά όπως εγώ'αγόρασα μερικά υπέροχα μπλε βύσματα ίασπις. Ιδού πώς είμαι'θα το κάνω:

Καθαρά αυτιά. / νέα βύσματα

Καθίστε σε ένα ζεστό μπάνιο με τα αυτιά βυθισμένα για μια ώρα.

Πάρτε λιπαντικό με βάση το νερό και βάλτε το αυτί και το βύσμα

Αναπνοή

Πιέστε στο βύσμα.

Αφήστε για μια ώρα

Βγάλτε έξω και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει αιμορραγία ή υποκλιθείτε

Καθαρό και στεγνό

Βάλτε λίγο δύσοσμο ζελέ και βάλτε ξανά το βύσμα.

Εγινε.

Άλεκ Γ στις 19 Ιουλίου 2017:

Ρε παιδιά, μόλις έφυγα από ένα τρυπημένο αυτί που δεν έχει't είχε τίποτα μέσα, σε ένα 12. Πονούσε λίγο, αλλά μπήκαν με σχετική ευκολία. Μέσα σε τρεις ημέρες, ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς, οπότε σήμερα αποφάσισα να προσπαθήσω να πάρω ένα κωνικό 6γρ. Δούλεψε. 0 αιμορραγία. 0 εμφύσηση. Εδώ'είναι το κόλπο μου:

Περιμένετε έως ότου τα αυτιά σας δεν πονάνε πια με το τρέχον μέγεθος σας, απολυμάνετε το κωνικό και το αυτί σας, λαδώστε το νέο κωνικό και πιέστε το μέχρι να μη θέλει χωρίς δύναμη. Στη συνέχεια, με τεντωμένο το αυτί σας, αρχίστε να σπρώχνετε το κωνικό, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να νιώσετε το πίσω μέρος του αυτιού σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν νιώθετε κανένα χείλος.

Εάν έρθει ένα σημείο όπου δεν μπορεί να μπει πια, αφήστε το να καθίσει εκεί για λίγο. μετά από λίγα λεπτά, προσπαθήστε να το αφαιρέσετε ελαφρώς, να το στρίψετε και προσπαθήστε σιγά σιγά να το πάρετε πιο μακριά, ενώ βεβαιωθείτε ότι το πίσω μέρος του αυτιού σας δεν φυσάει, δεν ακούτε ή δεν αισθάνεστε δακρύρροια και χωρίς αίμα. Θα υπάρξει ένα σημείο όπου το κωνικό είναι σχεδόν πλήρως, αλλά ακόμα δεν είναι't 100%. Σε αυτό το σημείο, έβαλα το λαστιχένιο άκρο στη μικρότερη πλευρά και το άφησα εκεί για λίγα λεπτά, έπαιξα με αυτό λίγο, στριφογυρίζοντας ενώ βεβαιώθηκα ότι δεν ήταν't υπερβολικά τεντωμένο, ή προς τα μέσα, και έκανε την τελική ώθηση.

Το ένα αυτί κράτησε περίπου 20-30 λεπτά, και αυτό'αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να μην το κάνετε't βλάψετε τα αυτιά σας, ειδικά αν'ξαναπηδάτε μεγέθη μόνοι σας.

ISH στις 30 Απριλίου 2017:

Έχω 2 διαφορετικά μεγέθη οπών λοβού αυτιού 5/8's n 00g μπορώ να μπορώ να τα συνδυάσω για να μεγαλώσω τους λοβούς των αυτιών μου

Σάνον στις 31 Μαρτίου 2017:

είμαι 15 χρονών και τεντώνομαι από τον Φεβρουάριο του 2017. είμαι ήδη στα 6g σχεδόν 4g ένα μήνα αργότερα. Το μόνο θλιβερό μέρος είναι ότι χρησιμοποιούσα ακρυλικά αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά. ο στόχος μου είναι 00g. έχει κάποιος συμβουλή; Ευχαριστώ 🙂

Ραχήλ στις 30 Δεκεμβρίου 2016:

Γεια, αυτή είναι η τρίτη μου προσπάθεια να τεντώσω από 7mm σε 8mm. Το'Έχουν περάσει περίπου 6 εβδομάδες από την τελευταία προσπάθειά μου. Έβαψα το κωνικό μου με εργαλείο μετρητή μετά από ένα ζεστό ντους και γλίστρησε μέσα. Το ακολούθησα με μια σήραγγα, η οποία ήταν λίγο δύσκολο να ασφαλιστεί. Wasταν πριν από δύο ημέρες και το αυτί μου είναι ακόμα κόκκινο και πάλλεται .. είναι φυσιολογικό ή πρέπει να διακόψω την αποστολή αμέσως??

dntbhrt στις 23 Σεπτεμβρίου 2016:

Έχω τους λοβούς των αυτιών μου σε μετρητή 00 για τέσσερις μήνες τώρα. πηγαίνει από 00 00 σε 1/2 ίντσα πολύ μεγάλο άλμα?

dntbhrt στις 22 Σεπτεμβρίου 2016:

Είχα τους λοβούς των αυτιών μου σε μετρητή 00 για τέσσερις μήνες τώρα. Είναι μεγάλο άλμα να ανεβαίνεις σε 1/2 ίντσα?

cameron j8052 στις 28 Αυγούστου 2016:

Εντάξει .. Για να μην τραυματιστεί κανείς, εκεί'υπάρχουν τόνοι κακών πληροφοριών εδώ. Εγώ'm 25, τεντώνω τους λοβούς των αυτιών μου από τα 17 μου και μετά. Με τον τρόπο που το έκανα: έβαλα τον τατουάζ μου να με τρυπήσει με ένα πέταλο 14, το φόρεσα για 6-8 εβδομάδες. Το αρχικό τρύπημα χρειάζεται χρόνο για να επουλωθεί. Δώστε το αυτό. 2 μήνες πρέπει να είναι καλά. Καθαρίστε το σύμφωνα με τις οδηγίες του καλλιτέχνη σας. ΤΕΛΟΣ: Χρησιμοποίησα έναν φίλο's κιτ, και ενάντια στη δική μου συμβουλή (ήμουν νέος) πήγα από το 14ga μου. πέταλα στα 10ga. τάπερ που είχε. ΤΩΡΑ, θα πω, χρησιμοποιούσα ακρυλικό πάντα, γιατί'είναι ευκολότερο να αποκτηθεί και φθηνότερο ως επί το πλείστον. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά αν το αυτί σου φαίνεται γαμημένο ή εσύ'ρε αλλεργικός, ντον'μην το ρισκάρεις. Χρησιμοποιήστε χάλυβα ή τιτάνιο σε αυτή την περίπτωση. Πίσω στο τέντωμα, κράτησα το 10'είναι για περίπου ένα μήνα και μετά 8's για ένα μήνα, 6's για ένα μήνα, 4's για περίπου 2 μήνες (μπόρεσα να παρατηρήσω ότι αυτό χρειάστηκε λίγο χρόνο για να θεραπευτεί.), και στη συνέχεια έφτασα σε ένα 2ga. και το άφησε έτσι για χρόνια μέχρι πρόσφατα. Εγώ'πάντα ήθελα να πάω 00ga. αλλά όταν ήμουν νεότερος, τα 0ga μου τάπερ απλά δεν ήθελαν'μην μπείτε χωρίς πολύ πόνο. Το 2 προς 0 είναι ένα μεγάλο άλμα. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω! Μερικοί άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιούν 1ga. ενδιάμεσο κωνικό για να κάνετε το άλμα, use χρησιμοποιήστε PVC/παρόμοια ταινία στο 2 σας'μικρό. Απλά μετρήστε με ακρίβεια. Προσθέστε 5mm σε κάθε πλευρά και εσείς'είμαι σε 1ga. Τέλος πάντων, εγώ'είχα το μηδέν 0ga μου. ακρυλικά κωνικά για λίγες μέρες τώρα, αγαπώντας το μέγεθος και την εμφάνιση, ωστόσο το δεξί μου αυτί αιμορραγούσε νωρίτερα αφού έστριψε τα κωνικά μου γύρω. (Λόγω του τραύματος ενός άλματος 2 χιλιοστών από το 2 στο 0, συνιστώ να τα αφρίζετε με νεοσπορίνη και να μην τα αγγίζετε καθόλου. Ούτε να το στρίψετε. Για μια ή δύο εβδομάδες.) Έτσι, από εδώ'Μάλλον θα του δώσω ένα σταθερό 1-3 μήνες πριν φτιάξω το δικό μου "τελικός" πήδηξε στα 00ga! Αυτό είναι επίσης άλμα 2 χιλιοστών. Ζεστό ντους, πολλή νεοσπορίνη, don'Μην πιέζεστε πολύ και κρατήστε τα καθαρά. Απολαμβάνω!

Έμμα στις 21 Ιουλίου 2013:

Τέντωσα τα αυτιά μου από 4mm σε 5mm πριν από περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Χρησιμοποιώ λάδι βιταμίνης ε και χειρουργικό κωνικό χάλυβα και τοποθετώ χειρουργικά χαλύβδινα βύσματα στα αυτιά μου. Beenταν στα 4mm για 2 μήνες και το τέντωμα ήταν εξαιρετικά εύκολο και απλά γλίστρησε όμορφα. Ωστόσο, πρόσφατα σχηματίστηκε ένας κόκκινος δακτύλιος στο πίσω μέρος της τρύπας'δεν είναι μουνί ή φούσκα. Πήγα σε έναν επαγγελματία τρυπητή και μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, καθώς έφυγα παρατήρησα ότι η κόρη της είχε τεντωμένα τα αυτιά της με ένα ακρυλικό κωνικό στα 8 χιλιοστά περίπου, οπότε δεν't φαίνονται πολύ αξιόπιστοι ή αυτοί'το ήξερα ότι είναι'Δεν είναι ο σωστός τρόπος για να τεντώσετε τα αυτιά. Είναι καλά το αυτί μου;?

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 27 Ιουνίου 2013:

Ολοι'Το σώμα είναι διαφορετικό, οπότε θέλετε να περιμένετε αρκετό χρόνο μεταξύ των διατάσεων για να διασφαλίσετε ότι ο λοβός έχει επουλωθεί πλήρως. Χρησιμοποιήστε μέταλλο για να τεντώσετε, όπως δεν είναι't ως πορώδες. Θέλετε να αποφύγετε τη χρήση ακρυλικού και ξύλου, αλλά αν βρείτε μεταλλικά πέταλα που κωνώνουν ή απλά μεταλλικά ίσια κωνικά, θα πρέπει να είναι καλά.

Μόργκαν στις 28 Μαΐου 2013:

Συγκεντρώνω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις πριν αρχίσω να τεντώνω τα αυτιά μου με την ελπίδα να το κάνω σωστά και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Έχω ακόμα μια απορία όμως. Έχω διαβάσει ότι δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε ταπεράκι ως κόσμημα, αλλά τι άλλο υποτίθεται ότι πρέπει να φοράει κανείς ενώ τεντώνεται; Ξέρω τι πρέπει να περιμένει μερικές εβδομάδες προτού πάει από το μέγεθος στο μέγεθος για να επιτρέψει στο αυτί να επουλωθεί και να συνηθίσει να τεντώνεται στο νέο μέγεθος, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν εντάξει, και μάλιστα συνιστάται, να φοράτε το κωνικό ενώ περιμένετε Το Πόσο καιρό θα λέγατε ότι είναι ασφαλές να φοράτε ένα τάπερ ενώ κάνετε διατάσεις πριν κάνετε την αλλαγή στα κοσμήματα?

Έρικ στις 10 Νοεμβρίου 2012:

Άτομα που ξαφνικά έχουν πρήξιμο ή ερυθρότητα αφού μετρήθηκαν σε μέγεθος για λίγο, από προσωπική εμπειρία θα μπορούσε να οφείλεται στον τρόπο που κοιμάστε και τι φοράτε στο αυτί σας. Τα κωνικά μπορεί να καταλήξουν να κάνουν το λοβό σας να στρίψει σε μια θέση ackword που θα οδηγούσε σε αυτό το πρόβλημα

JS

ChaoticDren στις 29 Οκτωβρίου 2012:

Έχω μια ερώτηση που έχω αυτή τη στιγμή ένα 2g χαλύβδινο κωνικό στο αυτί μου, το έχω εδώ και 2 ημέρες. Μπορεί κάποιος έμπειρος να μου πει πόσο καιρό πρέπει να περιμένω μέχρι να βάλω το επόμενο μέγεθος (0g) και πώς μπορώ να το βάλω χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω ένα τάπερ για 0g; Εγώ'm κάπως δεμένος για χρήματα αυτή τη στιγμή που είμαι φοιτητής τέχνης, οι συμβουλές θα εκτιμηθούν πολύ.

Λίλι στις 02 Αυγούστου 2012:

Νομίζω ότι είχα σαν 12 για περίπου 4 μήνες και πάντα ένιωθα ότι το δεξί μου αυτί δεν ήταν ποτέ έτοιμο, αλλά έβαλα ένα 4 και πονούσα σαν σκύλα. Το αριστερό αυτί το έφαγε σαν άντρας.

αλεξ στις 10 Μαΐου 2012:

Πήγα σε μέγεθος 7/8 σε δύο μήνες !! χωρίς ανατίναξη

Κυρία στις 06 Μαΐου 2012:

Έχω τεντώσει τα αυτιά μου μέχρι μια ίντσα και γύρισε πίσω και έκλεισε ακριβώς, είχα 5 ίντσες για 5 μήνες, χρησιμοποίησα πλαστικές πτέρυγες και χρησιμοποίησα νεοσπορίνη για να σπρώξω τις κόντρες μου και ναι με πονάει αλλά ξεπερνάς τον πόνο

Έγκαν στις 20 Απριλίου 2012:

@DanielTAD don'Μην ανησυχείτε αν αυτό το ρεύμα πονάει περισσότερο μέχρι τώρα. Απλώς τεντώθηκα από το 8 στο 6 και το δικό μου όχι'δεν πονάω όσο το 10 με το 8 (αλλά αυτό'γιατί το έκανα πολύ γρήγορα). Από το 8 έως το 6 είναι η πρώτη φορά που πραγματικά μεγεθύνετε και ολόκληρα mm, το καθένα πριν από αυτό είναι μερικό. Υφηγητής'Μην ανησυχείτε, τρίψτε τα αυτιά σας με λίγο ζεστό νερό και δοκιμάστε. Πρέπει να είναι εντάξει !

Βρετανή στις 13 Απριλίου 2012:

Άρχισα να μετράω τα αυτιά μου από το συνηθισμένο τρύπημα σε ένα μετρητή 2, έσκισα την τρύπα μου στο x και έκανα αιμορραγία, τα έβγαλα Nd μια εβδομάδα αργότερα, έβαλα ένα τέσσερα, τα τέσσερα μπήκαν, πληγώθηκαν σαν σκύλα όμως, για δύο εβδομάδες μετά ήταν πρησμένο, παλλόμενο, αιμορραγία και πολλές

του πύου. Έτσι τα έβγαλα έξω και τους έβαλαν άλλους να τους σπρώξουν, πληγώθηκαν, αλλά αμέσως μετά πήγαν στο φυσιολογικό. Έκτοτε, οι μετρητές μου ήταν μια χαρά, χωρίς έξοδα 6 $. Αυτό ήταν πριν από 2 χρόνια. Τώρα εγώ'μ σε ένα 16/9 και το 5/8 μου κέρδισε'μην μπεις, εγώ'έχω το 9/16 μου για σχεδόν 5 μήνες, οπότε γιατί τα προβλήματα τώρα?

lori-erin-wood από την Αλάσκα στις 12 Απριλίου 2012:

@David, μερικοί άνθρωποι έχουν δέρμα που είναι ευκολότερο να τεντωθεί. Ακριβώς επειδή ο φίλος σας θα μπορούσε να τεντωθεί τόσο πολύ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα't σημαίνει ότι όλοι μπορούν. Για να είστε ασφαλείς, πρέπει να τεντώσετε μόνο ένα μέγεθος μετρητή μέχρι να επουλωθεί ξανά η τρύπα.

Δαβίδ στις 28 Μαρτίου 2012:

Εγώ'λυπάμαι αλλά η αφίσα αυτού του Hub είναι κάπως χαζή. Διαβάζοντας μερικά από τα σχόλια είναι προφανές. Υφηγητής'δεν σημαίνει να μισείς αλλά εσύ'είναι απλά λάθος. Ξεκίνησα στα 12, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Πήγα σε 8, μετά σε 6 και σε 2. Σκοπεύω να πάω σε ένα 00 πολύ σύντομα. Απλώς βάλτε χρήματα στον συνάδελφό μου για να τα αγοράσω. Ναι, πονάει, αλλά αυτό'είναι για αυτό. Εγώ'Είχα φίλους να πηγαίνουν από τα 20 στα 00 και να μην σκίζουν ή να φυσούν. Πονάει σαν σκύλα αλλά αυτό'είναι για αυτό. Ούτε ουλώδης ιστός. Διαβάζοντας επίσης είδα ότι είπατε ότι δεν πρέπει'δεν φοράτε βύσματα σε μικρά μεγέθη; Γιατί όχι? Δεν θα ήθελαν'δεν θα γινόταν αν δεν ήσουν't υποτίθεται ότι θα τα φορούσαν, επίσης δεν θα το φορούσαν'δεν πωλείται σε συσκευασίες. Δεν υπάρχει διαφορά από το να φοράτε τάπερ και να φοράτε βύσμα, διαφορετικά τότε το βύσμα είναι πιο εύκολο να κοιμηθείτε και σας εμποδίζει λιγότερο.

Κέβιν στις 27 Μαρτίου 2012:

Εγώ'Έχω μετρήσει εδώ και τέσσερα χρόνια μόλις ξεπεράσετε τη 00, χρησιμοποιήστε ταινία για τον ασφαλέστερο ευκολότερο τρόπο χρήσης ταινίας PVC.

Μαριέλλα στις 21 Μαρτίου 2012:

@Tucker Trujillo Απλώς τέντωσα τα αυτιά μου για 0 ​​έως ένα 00 αυτό που έκανα ήταν να περιμένω έναν μήνα περίπου και όταν σε νιώθεις'είστε έτοιμοι πλύνετε τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό κάποιου είδους και χρησιμοποιήστε ανοξείδωτα κλεψίματα. Το δικό μου απλά σύρετε ακριβώς μέσα (:

Σελήνη στις 21 Μαρτίου 2012:

Μόλις ξεκίνησα n άρχισε να αιμορραγεί n άρχισα να τρομάζω n το έβγαλα idk τι να κάνω):

Tucker Trujillo στις 17 Μαρτίου 2012:

Γεια! Εγώ'είμαι στο 0 τώρα και εγώ'Απλώς δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάτε σε ένα 00, αν κάποιος έμπειρος θα μπορούσε να βοηθήσει θα κλονιζόταν! Ευχαριστώ 🙂

Έριν στις 16 Μαρτίου 2012:

Είμαι δεκατρία και τα αυτιά μου είναι μια ίντσα!

adfr στις 14 Μαρτίου 2012:

είμαι στις 5/8 αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να βάλω τα 3/4 μου, δεν θα μπει στο eaqrs μου, οπότε πρέπει να το κάνω

emosamy5 στις 11 Μαρτίου 2012:

ναι είχα ένα qwastion στα 3/4 και μόλις δοκίμασα να βάλω ένα κωνικό 7/8 και δεν θα'δεν μπαίνω και έχουν περάσει 2 μήνες από το τελευταίο τέντωμα, οπότε πρέπει να αρχίσω να χτυπάω το ενιαίο τούνελ ή να σπρώχνω το κωνικό πιο δυνατά?

σημάδι στις 04 Μαρτίου 2012:

wasμουν στα 2g και στα δύο αυτιά και ήθελα να πάω σε 0g. το'είναι άλμα 2 χιλιοστών. Το πήρα σχεδόν σε όλη τη διαδρομή και άρχισε να αιμορραγεί, έτσι σταμάτησα και τώρα έβαλα 3 στρώματα ιατρικής ταινίας στα βύσματα των 2g και πρόκειται να ανέβω ένα στρώμα καθημερινά μέχρι να φτάσω στα 0g.

Τζο στις 21 Φεβρουαρίου 2012:

Έχω τρυπήσει τα αυτιά μου αλλά δεν έχω γαγκώσει. Μπορώ να βάλω ^ ga μέσα ?!

Τριστίν στις 21 Φεβρουαρίου 2012:

Είμαι σε μια ίντσα και είμαι εδώ και περίπου δύο μήνες και ξύπνησα σήμερα το πρωί και ο λοβός μου πονούσε και ήταν κόκκινος και φαινόταν κάπως σαν ένα ελαφρύ χτύπημα, αλλά ίσως πρήστηκε και φλεγμονή αναρωτιόταν αν ήταν δυνατόν να φυσήξει στον ύπνο μου με κάποιο τρόπο

Κατώτερος στις 21 Φεβρουαρίου 2012:

Εντάξει, πήγα από το 2 στο 0 και τα αυτιά μου πάλλονταν για τρεις ημέρες όταν τα έβγαλα για να δω τι φταίει τα αυτιά μου άρχισαν να αιμορραγούν, θέλω να ξέρω τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να τα καθαρίσω και πόσο θα διαρκέσει παίρνω

DanielTAD στις 19 Φεβρουαρίου 2012:

Αυτό λοιπόν είναι που πέφτει, τρύπησα τα αυτιά μου πριν από λίγους μήνες στα 20g και ναι δροσερό. Ο φίλος μου λοιπόν μου έδωσε το παλιό του κιτ, και το μικρότερο μέγεθος ήταν 14g οπότε τεντώθηκα. Αρκετά καλό δεν το έκανα'δεν νιώθω τίποτα. Αλλά εκτός από αυτό, δεν έχω't παραλείπονται μεγέθη. Τώρα όμως εγώ'm στα 8g προσπαθώντας να τεντώσω στα 6g και χρησιμοποιώ τάπερ και πονάνε σαν σκατά !!! Αυτό είναι το μόνο μέγεθος που έχει πληγώσει τόσο άσχημα. Έχω τα τάπερ μόνο στη μέση και εγώ'θα συνεχίσω να τους σπρώχνω αργά την ώρα. Είναι αυτό μια καλή ιδέα; Και παρεμπιπτόντως, καθάρισα ολόκληρο το κιτ για να σώσω τη μόλυνση. Και κάτι ακόμη, εγώ'm 13 και πηγαίνω μόνο σε 4g προς το παρόν. ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.

Αντρέα στις 19 Φεβρουαρίου 2012:

Έτσι χθες η θεία μου αγόρασε μέγεθος 2G και εγώ've enθελα να πάρω το αυτί μου's Guaged So Crazy Munt My Decided To Gauge My Ear I Go From A Normal Ear Pearcing To I Size 2G. Το πήρα σαν θηρίο .. Έτσι μετά το γεγονός ότι εγώ've Έχω διαβάσει ότι πρέπει't Παράλειψη μεγεθών I'm Λίγο Ανησυχημένος Έτσι I'Θα κάνω μια ενημέρωση για να σας ενημερώσω εάν έχω επιπλοκές ή προβλήματα μέχρι στιγμής όλα φαίνονται's Μεγάλη &? Λατρεύω πώς φαίνονται οι οδηγοί μου ωραία &? Καθαρό Ω &? Btw I'm Μόνο 13 ετών (Χ

andie στις 17 Φεβρουαρίου 2012:

απλά τα μέτρησα … μέγεθος 14 cu δεν υπήρχε't any 16 …. πρέπει να κοιμηθώ μαζί τους; ναι όχι ίσως? :/ βοήθεια!

Μπράντον Νούνες στις 28 Ιανουαρίου 2012:

Λοιπόν, αυτό είναι κάτι τρελό, αλλά είμαι στα 7/8 για να ανεβώ σε 1 ίντσα

Μπεν στις 27 Ιανουαρίου 2012:

@Kristina

Γεια σας! I'm 17, και πήγα από ένα συνηθισμένο τρύπημα σε 6 σε 2, τώρα στο 0 αναζητώντας 00. αλλά έτσι κι αλλιώς'δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους λοβούς μου'ήμουν καλά σε όλη τη διαδρομή. απλώς δώστε αρκετό χρόνο επούλωσης και αν είναι's 2 πολύ don't αναγκάστε το.

Αγαπητέ Ντανιέλ στις 19 Ιανουαρίου 2012:

@ Alyssa Γεια! Είμαι στο 7/8 που τεντώνω στο 1" πιθανώς 1 1/2" και είχα πρόβλημα να φτάσω στις 7/8. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να λαδώσετε τα αυτιά σας με λάδι Jojoba (μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα φυσικών τροφίμων) και αυτό πυκνώνει τους λοβούς. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή. εγώ δεν'Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανέβω μια ίντσα, αλλά το δοκιμάζω και αν οι λοβοί μου είναι λεπτοί, δηλαδή'απλά θα μειώσω. Η πρότασή μου θα ήταν να κολλήσετε τα αυτιά σας στις 7/8 με ταινία τεφλόν. Η πολύ φθηνή, μη πορώδης ταινία που δεν κολλάει στα αυτιά σας. Από τότε που εσύ'ήμουν στα 3/4 για λίγο, υποθέτω ότι έχεις ένα αρκετά κενό μεταξύ του αυτιού και του βύσματος όταν τραβάς προς τα κάτω; Τυλίξτε το με ταινία μέχρι να μπορέσετε να το βάλετε χωρίς κενό, αλλά δεν είναι επώδυνο να το βάλετε. Στη συνέχεια, προσθέστε 1-2 τυλίγματα καθημερινά και σύντομα, θα είστε στα 7/8! Ελπίζω να βοηθάει. 🙂

Κριστίνα στις 18 Ιανουαρίου 2012:

Είμαι 15 και πήγα από ένα σκουλαρίκι κανονικού μεγέθους σε ένα 12 … είναι κακό ;; πρεπει να παω στα 10 επομενα? το είχα για περίπου 3 εβδομάδες και θέλω να αλλάξω αν είναι ασφαλές?

Η Αλυσσα στις 10 Ιανουαρίου 2012:

Αυτή τη στιγμή είμαι στα 3/4, και η θεία μου για τα Χριστούγεννα μου πήρε ένα υπέροχο ζευγάρι γυάλινα βύσματα … Αλλά'ρε 7/8. Εγώ'ανησυχώ ότι οι λοβοί μου δεν θα τεντωθούν πολύ περισσότερο. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι πότε ξέρεις ότι δεν πρέπει'δεν τεντώνω περισσότερο; Εγώ'τεντώνω αργά για χρόνια. Και εγώ'ήμουν σε αυτό το μέγεθος τον τελευταίο χρόνο. οι λοβοί μου δεν κάνουν'δεν φαίνονται πιο λεπτές σε ένα σημείο ή άλλο ή φαίνονται υπερβολικά λεπτές, αλλά σίγουρα δεν είναι't έχουν το bounce back που συνήθιζαν χαχα. Οτιδήποτε θα βοηθούσε, ευχαριστώ

κανέ στις 27 Δεκεμβρίου 2011:

μόλις ξεκίνησα πήγα από τα 20 στα 10 στις 23 αυτού του μήνα και το λατρεύω είμαι έτοιμος να γίνω μεγάλος

KrypticKid στις 25 Δεκεμβρίου 2011:

Yo I'μ Εμ, Ι'τεντώνω τα αυτιά μου για έξι μήνες, και εγώ'είμαι έτοιμος να πάω στα 0g. Εγώ'τα έπαιρνα περίπου ένα μήνα κάθε φορά και φάνηκε να αρκεί, εκτός από το όταν πήγα στο τρέχον μέγεθος μου, 2g, τα αυτιά μου έκαναν αίμα για μια μέρα περίπου όταν αφαιρούσα τα κλαδιά μου για να τα καθαρίσω και ρωτούσα αν αυτό ήταν κακό ή κάπως φυσιολογικό. Εγώ'Είμαι απλά ένα ηλίθιο παιδί που προσπαθεί να παραμορφώσει λίγο το σώμα της, έχω επίσης 3 τρυπήματα στα χείλη, διάφραγμα, φρύδι και κουδουνίζω τα αυτιά μου. Αχ η ζωή είναι καλή. :Π

Μέγιστη στις 25 Δεκεμβρίου 2011:

Πήγα από το μικρότερο μέγεθος σε 8 σε μια μέρα

Άμπερ-Ρόουζ στις 24 Δεκεμβρίου 2011:

Ξεκίνησα σε ένα 6G, ο Than πήγε σε ένα 4G και τώρα εγώ'm σε 0G,

Ξέρω ότι δεν είναι καλό να παραλείπεις Gauges, αλλά το κάνω από έναν καλλιτέχνη Piercing, και πάντα προτείνουν να παραλείψεις, έτσι,..

αλλά ναι κάθε φορά που μεγαλώνω με πονάει πολύ, μάλλον επειδή παραλείπω,..

Btw. Αυτός ο ιστότοπος δίνει πραγματικά πληροφορίες goo, μπράβο !

FoxxNastiee στις 21 Δεκεμβρίου 2011:

I Stretched Mines Από A 16 σε 00 και από 00 έως 1/2 και από 1/2 έως 5/8 σε μόλις τρεις ημέρες.

το ένα μου αυτί είναι στα 3/4, το άλλο ακόμα στα 5/8

τζεν στις 19 Δεκεμβρίου 2011:

μόλις πήγε σε 6g από 8g: 3 έχει σημειωθεί πρόοδος

Aiden Elizabeth στις 02 Δεκεμβρίου 2011:

Επίσης, αναρωτιόμουν αν τα τάπερ είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται για τέντωμα σε μια ίντσα.

Aiden Elizabeth στις 02 Δεκεμβρίου 2011:

μου πήρε μόνο ένα χρόνο για να φτάσω σε μια ίντσα, στην πραγματικότητα ένα ακριβές έτος lol

Απλώς τέντωσα το δικό μου, το δεξί μου αυτί τσιμπάει λίγο αλλά αυτό'θα σταματήσει. Είχα μόνο ένα χτύπημα, και μετά βίας μπορείς να το καταλάβεις!

λησμονητές στις 26 Νοεμβρίου 2011:

Είμαι στην ίντσα και το ένα τέταρτο είναι το να παίρνεις το χρόνο σου αν πάρεις τον χρόνο σου το αυτί σου θα μπορέσει να δυναμώσει και να προσαρμοστεί στο να έχει έναν μετρητή εκεί μέσα, ώστε αργότερα να μπορείς να τεντωθείς μακρύτερα αν δεχτείς ένα χτύπημα όταν μεγαλώσει Μοιάζει με μια τρύπα lol, αλλά και αν έχετε φυσήξει τρίψτε το λάδι emeu καθημερινά μία φορά την ημέρα θα εξαφανιστούν με την πάροδο του χρόνου και θέλετε να ανεβείτε γρήγορα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ταινίας κάθε 2 εβδομάδες πρέπει να ξέρω ότι ήμουν τρυπητής για 4 χρόνια

LH213 στις 24 Νοεμβρίου 2011:

Είχα τρυπήσει τα αυτιά μου για περίπου δύο χρόνια πριν, αλλά σε 14g και παρέλειψα μεγέθη πήγα σε 10g, στη συνέχεια σε 8g, σε 4g και στη συνέχεια σε 2g και μόλις πρόσφατα έβαλα ένα 0g και πονούσα λίγο αλλά είμαι εντάξει όπως όλα σχετικά με την ανοχή σας στον πόνο πραγματικά αν μπορείτε να αντέξετε τον πόνο, στη συνέχεια παραλείψτε εννοώ ότι είναι καλύτερα στη συνέχεια να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ένα ζευγάρι γκουάζ που φοράτε για λίγο ενώ γνωρίζετε, οπότε η συμβουλή μου είναι να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε θέλω όταν πρόκειται για καθοδήγηση εάν θέλετε να παραλείψετε, στη συνέχεια παραλείψτε και αν δεν το κάνετε'Τότε μην'είναι τόσο απλό όσο αυτό

ο Σαμ στις 21 Νοεμβρίου 2011:

Απορροφήστε το και πάρτε το σαν πρωταθλητής, τέντωσα τα αυτιά μου από 20 σε 2 και 00 τρεις μέρες αργότερα, και όταν κάνουν grrreat, σκοπεύω να τα πάω σε μισή ίντσα μέχρι τα Χριστούγεννα

Τρίστιν στις 21 Νοεμβρίου 2011:

Εγώ'Αυτή τη στιγμή μετράω επίσης το αυτί μου σε 7/16 και εγώ'είχα προηγούμενα χτυπήματα με αυτά. Αναρωτιόμουν τι πρέπει να κάνω για να διευκολύνω την ακοή ?

παβς στις 18 Νοεμβρίου 2011:

Είμαι στο μέγεθος δύο 2 και ο στόχος μου είναι 00'μικρό. Ξεκίνησα το jiu jitsu και αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς έχει συμβουλές για να κρατήσω τα τρυπήματα μου ασφαλή?

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 16 Νοεμβρίου 2011:

Η συχνότητα των διατάσεων θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα το σώμα σας θεραπεύεται και πότε το σώμα σας είναι έτοιμο. Η χρονική συχνότητα μεταξύ των διατάσεων δεν θα είναι η ίδια για όλους.

Ερείκη στις 15 Νοεμβρίου 2011:

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να εκτιμήσει πότε θα επεκταθεί στο επόμενο μέγεθος; όπως άκουσα μια εβδομάδα περίπου…

Σαμ Έρτλ στις 13 Νοεμβρίου 2011:

Μόλις ανέβηκα από το 0 στο 00 νωρίτερα σήμερα, χωρίς τάπερ ή τίποτα. Έκανα λίπανση των νέων τούνελ, αλλά υπήρχε μεγάλη αιμορραγία. Knewξερα ήδη τα περισσότερα από αυτά που υπήρχαν σε αυτό το άρθρο, αλλά το αποφάσισα'να είσαι καλά. Και τώρα εγώ'Θα πρέπει να αντιμετωπίσω τα σχισμένα αυτιά. Αλλά αν ακολουθήσετε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εντάξει. Πάρτε το χρόνο σας και ΚΑΝΤΕ'T ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ.

ο Σαμ στις 12 Νοεμβρίου 2011:

Γεια, αναρωτιόμουν, είμαι σε ένα μετρητή 8 αυτή τη στιγμή θα ήταν εντάξει αν πάω σε 2; έχω λάδι βιταμίνης Ε θα μπορούσα να το κάνω?

μου στις 10 Νοεμβρίου 2011:

dang, όταν μέτρησα τα αυτιά μου, πήδηξα σε ένα 18 με 8 gauge. πάρε το σαν θηρίο και απλά'μην σπαταλάτε τα χρήματά σας στο μέγεθος 14 16 ή οτιδήποτε άλλο. ανεξάρτητα από το τι θα πονέσει. κακό. η συμβουλή είναι, μόλις μετρήσετε τα αυτιά σας να παίζουν με αυτό, όπως να το γυρίζετε, ή οτιδήποτε άλλο, τότε μόλις το μετρήσετε ένα άλλο μέγεθος, ο λιγότερος πόνος του. και τώρα είμαι στο 00 και πρόκειται να πάω στις 16/7. και ήταν ανώδυνο.

ντόρι στις 05 Νοεμβρίου 2011:

εντάξει, τώρα πιστεύω ότι έχω και 8 στο αυτί μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος και θέλω να πάω στα μισά, αλλά το φοβάμαι'είναι μεγάλο τι πρέπει να κάνω?

Ελπίζω Χιμένεθ στις 03 Νοεμβρίου 2011:

Wellll. Αυτό φαίνεται παλιό αλλά όπως και να έχει. γεια εγώ'm 15 και εγώ'τεντώνω τα αυτιά μου εδώ και περίπου 5 μήνες. Δεδομένου δεν το έκανα'δεν ξέρω για ΚΑΝΕΝΑ από αυτά. ΔΕΝ τέντωσα τους λοβούς μου γιατί "όλοι το έκαναν" Το έκανα γιατί το ήθελα. Και εγώ'Είμαι πολύ υπομονετικός, έτσι περιμένω δύο εβδομάδες μεταξύ κάθε τεντώματος'δεν είναι πολύ κακό. Εγώ'τώρα είμαι στα 4 και αγόρασα τα βύσματα Batman πριν από περίπου μία εβδομάδα. Τα βύσματα είναι 0 και ξέρω ότι πρέπει να αγοράσω 2 και ΤΟΤΕ μετακινηθώ στα 0 μου, αλλά ….. Ο πειρασμός παίρνει το καλύτερο από μένα … Καλό πράγμα που μπορώ't μεγέθους με τα βύσματα Batman. Εγώ'απλώς θα περιμένω. Έχω την τάση να βγάζω τα ταπεράκια μου για ώρες και να τα ξαναβάζω μέσα … wantedθελα να μάθω αν αυτό ήταν κακό; Δηλαδή … Δεν το κάνουν'δεν πονάω, αλλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι αυτό δεν θα γίνει't να βλάψω οριστικά τα αυτιά μου.

Ευχαριστώ!

Άμπι στις 29 Οκτωβρίου 2011:

Εντάξει, είμαι ηλίθιος και ήμουν "τέντωμα" Υποθέτω ότι είναι η λέξη, οι λοβοί μου από τα 14 μου. είχα τρυπήσει τα αυτιά μου από τότε που ήμουν 2 μηνών. είμαι 17 τώρα. έχω τρυπήσει τα χείλη μου και έχω μετρήσει στα 14 δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Είμαι σε ένα μετρητή 2 στα αυτιά μου αυτή τη στιγμή … καλά στην πραγματικότητα το δεξί μου αυτί είναι ένα 2, και το αριστερό μου είναι ένα 4, επειδή πάλευα να βρω το δεύτερο 2g μου στο αριστερό μου έτος όλη την ημέρα. έβαλα τα 4g στο αυτί μου προς το παρόν για 4η φορά πριν από 2 ημέρες. Το δεξί μου αυτί ήταν εύκολο και είχα προβλήματα με το αριστερό. η υψηλότερη τιμή που είχα ποτέ ήταν 00, αλλά η μαμά μου με έκανε να τα βγάλω, ήμουν σε αυτό το μέγεθος όταν ήμουν περίπου 15 νομίζω. προσπαθώ να επιστρέψω τουλάχιστον στο 0 επειδή αγόρασα μετρητές batman χθες το βράδυ και είναι 0. ανεβαίνω ένα μέγεθος περίπου κάθε 2 ημέρες, και αυτό'γιατι ειμαι ηλιθιος. αλλά ω, είμαι νέος. αλλά το πρόβλημά μου iiiiis, πώς μπορώ να βάλω τα 2 μου πιο εύκολα, προσπάθησα να τα μουδιάσω, προσπάθησα να τα ζεστάνω, προσπάθησα να τα ζεστάνω, δοκίμασα τα πάντα. οποιαδήποτε συμβουλή για αυτή την ηλίθια 17χρονη που προσπαθεί να αλλοιώσει το σώμα της ?

Το Δ στις 28 Οκτωβρίου 2011:

Βοηθήστε με, είμαι 21 ετών και έχω κάνει αυτό το τρύπημα για 4 μήνες και είχα τέντωμα 1,6 mm (μοιάζει περισσότερο με σκουλαρίκι καθώς είναι μικρό) και προσπαθώ να πάρω 5 mm τώρα, ΑΛΛΑ είμαι ήπιος και μπορώ να χειριστώ τον πόνο όπως κάθε άλλο άλλος άνθρωπος, αλλά δοκίμασα 2-3 μεθόδους αλλά ο πόνος στο τέντωμα είναι πολύ κακός και ξεκίνησα και σταμάτησα 2 φορές.

Οποιαδήποτε Λεπτομερείς συμβουλές ή κόλπα για να το κάνετε και πόσος χρόνος θα χρειαστεί.

Ευχαριστώ

MattieMurderous στις 27 Οκτωβρίου 2011:

Εγώ'm 20 και i'έχω μέγεθος για περίπου 3 μήνες και i'μ'm πηγαίνω μέχρι 2 ίντσες. I.'Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έφτασα στο 1 1/8's από το i'Θα μείνω με αυτό για λίγο πριν ξεκινήσω να πλησιάζω στα 2 ίντσες. 🙂

rochelle thompson στις 26 Οκτωβρίου 2011:

Εγώ'μ. στις 5/8 τώρα και χρησιμοποίησα ακρυλικά ταπεράκια και τέτοια καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεντώματός μου εκτός από το 1/2-5/8 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. όταν μεγάλωσα, χρησιμοποίησα τη μέθοδο ταινιών, αλλά οι λοβοί μου στεγνώνουν πραγματικά. πρέπει να τους βάλω λοσιόν ή τι θα βοηθούσε καλύτερα?

Σουζάν στις 21 Οκτωβρίου 2011:

@Tessa

Όλοι γνωρίζω ότι έχουν τεντωμένα αυτιά το έκαναν χωρίς να ζητήσουν καν τους γονείς τους' έγκριση, και μόλις οι γονείς το παρατήρησαν, δεν μπορούσαν'Δεν κάνω τίποτα για αυτό παρά μόνο να διαμαρτυρηθώ. Προσωπικά, περίμενα μέχρι να φύγω για να τεντώσω τα αυτιά μου.

WJ στις 20 Οκτωβρίου 2011:

Εντάξει, έτσι κι εγώ'έχω μετρήσει για περίπου ενάμιση χρόνο και εγώ'm 17. I'προσπαθώ να μετρήσω στο 5/8, αλλά πονάει σαν σκύλα. Εγώ'Είχα τον 9/16 μου για περίπου 2 μήνες και ήμουν αρκετά σίγουρος ότι ήμουν έτοιμος να μετρήσω. Δεν είμαι έτοιμος να μετρήσω; Εννοώ ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να περιμένω τόσο πολύ για να μετρήσω. Το's έχει ομαλή ολίσθηση μετά το 00. Εάν I'Δεν είμαι έτοιμος, πόσο ακόμα πρέπει να περιμένω?

Τέσσα στις 17 Οκτωβρίου 2011:

Γίνομαι 15 σε 3 ημέρες και έχω τρυπήσει τα αυτιά μου εδώ και 4 ή 5 μήνες και κοιτάζω τα κοσμήματα στο ebay και όλα τα κοσμήματα που θέλω θα πρέπει να τεντώσω τα αυτιά μου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει'μη με ενοχλεί. Η μαμά μου είναι κατά κύριο λόγο αντίθετη αλλά όχι κατά το μέτρο που τρυπάω τα χείλη μου … αλλά το πρόβλημα που έχω είναι ότι είμαι απασχολημένος όλο το 24ωρο και κάνω βόλεϊ όλο το χρόνο, και επίσης κάνω άρση βαρών καθημερινά, και μερικές φορές δύο φορές την ημέρα. αλλά θέλω απλώς να μάθω από εκείνους που έχουν τεντωμένα τα αυτιά τους, μιλήσατε με τους γονείς σας για να το κάνετε ή απλά το κάνατε; ή πώς έπεισες τους γονείς σου να σε αφήσουν να τεντώσεις τα αυτιά σου?

Leeluh στις 13 Οκτωβρίου 2011:

Μόλις χρησιμοποίησα ακρυλικό's για να μετρήσω τα αυτιά μου από το 6 στο 4 και αυτό'είναι αρκετά οδυνηρό. φοβάμαι μήπως μολυνθεί. Οποιεσδήποτε συμβουλές?

Ashley στις 13 Οκτωβρίου 2011:

Όλοι εσείς τα μικρά 12, 13 και 14 ετών ΠΑΙΔΙΑ που βρίσκεστε στο 0 και 00. Πραγματικά το κάνετε μόνο για την τάση.

Κόφτο.

Κέννα στις 13 Οκτωβρίου 2011:

Aha είμαι μόλις 14 ετών και δεν φορούσα ΠΟΤΕ τα κανονικά μου σκουλαρίκια και αποφάσισα να μετρήσω, οπότε μπήκα στο Hottopic και μου αγόρασα μερικές εύστοχες τσιμπιδάκια 10G και τα κόλλησα ακριβώς μέσα. Μόνο πονούσα λίγο και σε περίπου μία εβδομάδα σχεδιάζω ανεβαίνω στο 8 (:

Σέλσον: D στις 04 Οκτωβρίου 2011:

Εγώ'Έχω πειράξει τα αυτιά μου για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο τώρα και νομίζω ότι θέλω να αρχίσω να μετράω τα αυτιά μου. Εγώ'm 13, και νομίζω ότι τα μικρά φαίνονται υπέροχα, σίγουρα δεν το κάνω'δεν θέλω να πάρω μεγάλες μετρήσεις. μα εγώ'Δεν είμαι σίγουρος αν η μαμά μου θα με αφήσει να αρχίσω να μετράω. x3 Είμαι σε θέση να πάρω ψεύτικες μετρήσεις προς το παρόν?

Λέλα Άκρον στις 18 Σεπτεμβρίου 2011:

Το πιο εύκολο τέντωμα είναι από 0 έως 00 κατά τη γνώμη μου. εγώ δεν't ακόμη και να τεντώσετε Απλώς τα λιπάνετε και στη συνέχεια τα κολλάτε. Κατά τη γνώμη μου, αρχίστε να τεντώνετε στις 10 ή 8, αν είχατε σκουλαρίκια για λίγο. Βρήκα ότι τα αυτιά μου ήταν ήδη τεντωμένα σε οκτώ από το βάρος όλων των σκουλαρικιών μου που είχα φορέσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα ταπεράκια όπου το μόνο που χρησιμοποίησα μέχρι 00 τα χρησιμοποιούν με λάδι βιταμίνης Ε και θα πρέπει να είναι ένα αεράκι. Επίσης, αν δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να κρατήσετε τα μετρητά σας, μάλλον δεν πρέπει να το κάνετε καθόλου. Σκοπεύω να πάω σε 1 ίντσα και δεν θα τα βγάλω ποτέ.

Βικτώρια στις 07 Σεπτεμβρίου 2011:

ευχαριστώ για τις συμβουλές, πραγματικά ξεκίνησα στο gauge 12 πριν από περίπου 1 μήνα, τώρα είμαι στο gauge 10, n' χρησιμοποιώ τάπερ για στρέτς, δεν το κάνει't πληγώ ATall, lol idid μια εξάρτηση για να δω αν το αυτί μου θα πάει πίσω στο αρχικό σχήμα, και το έκανε! αλλά στην πραγματικότητα το άφησα πάρα πολύ καιρό έξω και μετά βίας μπορούσα να βάλω το συνηθισμένο μου αυτί! LOL, ούτως ή άλλως ευχαριστώ 4 τις συμβουλές .. kpce 🙂

Μέγκαν στις 02 Σεπτεμβρίου 2011:

Τέντωσα για πρώτη φορά τα αυτιά μου όταν ήμουν 12 ετών και αυτό ήταν το 2002. Ο καλύτερος φίλος μου και εγώ δεν το κάναμε'δεν χρησιμοποιούμε τάπερ ή κανέναν μετρητή, χρησιμοποιήσαμε καλαμάκια, και ναι σε αυτό το σημείο ξέρω ότι δεν ήταν't η πιο φωτεινή ιδέα αλλά τώρα η δική της είναι στα 0g. Πριν από μερικά χρόνια άφησα το δικό μου να επουλωθεί και ήταν στα 0g για 3 χρόνια, και μεγάλωσαν μέχρι το τέλος. Τώρα εγώ'm στις 7/16 και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη χρήση των πλαστικών κωνικών από hottopic. Εγώ'Σχεδόν 100% θετικό ότι οι κρυφοκοιτάδες στις φυλές που τεντώνουν τους λοβούς τους δεν κάνουν'δεν τρέχουν στο πλησιέστερο hottopic τους για να αγοράσουν τάπερ'χρησιμοποιώ οστά και άλλο φυσικό υλικό από την αρχή, επομένως, μπορεί'να μην είναι πολύ κακό. Happy Stretching λαοί!!

Ροβέρτος στις 01 Σεπτεμβρίου 2011:

Ειλικρινά αγαπώ τα αυτιά μου: D

είμαι στα 30mm και δεν σταματάω μέχρι να χτυπήσω το 2" lol έβγαλα τα μετρητά μου όταν ήμουν μια ίντσα για να δω αν θα γυρίσουν πίσω ως εξόφληση και εξαρτάται από το σώμα σας, επειδή τα δικά μου συρρικνώθηκαν πίσω σε περίπου μισή ίντσα σε 2 μήνες σε μισή εβδομάδα .. τότε άρχισα να τεντώνομαι ξανά και τώρα στα 30mm στην πραγματικότητα ήμουν μόλις στα 28mm πριν από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που αποφάσισα να τα βάλω στο lol και μετά αποφάσισα να κοιτάξω ψηλά "ευκολότερο" τρόποι για να τεντώσετε τα αυτιά σας και ειλικρινά είναι μια πολύ χαλαρή διαδικασία: D

z στις 31 Αυγούστου 2011:

Τι'είναι το σημείο στο τέντωμα αν'απλώς θα το τεντώσω έτσι "μοιάζει εκεί'είναι ένα καρφί στο αυτί μου"? Γιατί να το κάνω; Ακούγεται σαν εσένα'το κάνω για να ευχαριστήσω μια ομάδα φίλων ή κάτι τέτοιο. Και όχι, ένας μετρητής μικρότερου μεγέθους ΔΕΝ θα σας αποκλείσει από το κολέγιο…

Άλεξ στις 31 Αυγούστου 2011:

Έτσι απλώς τέντωσα το δεξί μου λοβό με ένα χειρουργικό χαλύβδινο κωνικό, αλλά το τούνελ είναι μια σκύλα για να μπεις μέσα.'δεν έχει φουντώσει, αλλά μόλις κέρδισε'τ Θα βοηθούσε το να μείνεις στο τάπερ για λίγο; Ω, και χρησιμοποίησα το Holey Butt'r, το οποίο βοήθησε πολύ στο να περάσει το κωνικό. Συνήθιζα να χρησιμοποιώ αλκοόλ, γιατί δεν το έκανα'δεν θέλω να χρησιμοποιήσω λοσιόν. Εγώ'm τεντώνοντας τους λοβούς μου σε 6g από 8g αυτή τη στιγμή. Τσιμπάει λίγο, αλλά ε. Πήρα ένα Advil και τώρα'μια χαρά Αλλά ναι, θα άφηνε το κωνικό για λίγο να βοηθήσει να μπει το τούνελ?

Λαϊνα στις 27 Αυγούστου 2011:

Ειλικρινά εξαρτάται από ΕΣΑΣ! Πήγα από 10 σε 0 σε δύο εβδομάδες! Και χρησιμοποίησα ακρυλικές σπείρες για διατάσεις. Λοιπόν, αυτό'Είναι διαφορετικό για όλους, γιατί τα αυτιά μου είναι υγιή και θεραπευμένα!!

Τζέιν στις 24 Αυγούστου 2011:

Αυτό είναι ΠΟΛΥ χρήσιμο. Εγώ'm επί του παρόντος στα 00g και σχεδιάζω να επεκταθώ σύντομα στους 7/16. Το'έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε'έχω τεντωθεί και ήθελα να το κάνω όσο πιο λείο γίνεται. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Κρις στις 19 Αυγούστου 2011:

Ορκίζομαι ότι μερικές ιδέες που έχουν οι άνθρωποι είναι παράλογες. Όσον αφορά την παράλειψη μεγεθών, μπορεί να γίνει χωρίς σχίσιμο/ ανατίναξη. Αν και δεν είναι όλοι ίδιοι. Πήγα από 14g σε 8g ο ίδιος, όχι'Μην παραλείψετε οποιαδήποτε μεγέθη πέρα ​​από αυτό και σίγουρα δεν θα το συνιστούσα γιατί μόλις φτάσετε έως και τα 8g οι αυξήσεις φαίνονται να γίνονται μεγαλύτερες. Όσον αφορά την περίοδο αναμονής από την προσωπική μου εμπειρία, δώστε του χρόνο να θεραπευτεί και συνήθως αν είστε έτοιμοι να τεντωθείτε θα υπάρχει λίγος υπερβολικός χώρος στο τρύπημα σας ή τα κοσμήματα απλά θέλουν να πέσουν έξω. Έχω πάντα χρησιμοποίησε αυτό ως οδηγό για το πότε είναι καλό να τεντώνεσαι και ποτέ δεν είχες φούσκωμα ή δάκρυ. Απλά άφησε το σώμα σου να σου πει πότε είναι έτοιμο. Είχα το δικό μου έως 9/16 ίντσας και θεράπευαν έως 4g.I'έχω επίσης γνωστά άτομα που είχαν έως και μια ίντσα και επουλώθηκε μέχρι περίπου 00g ή 7/16 ίντσα (Can'μην το πεις με σιγουριά.)

Αναρωτιόμουν επίσης πού μπορούσα να αγοράσω κολλητική ταινία, όπως εγώ'θέλω να τεντώσω ξανά το δικό μου σε τουλάχιστον 3/4 ίντσες και άκουσα ότι είναι πιο εύκολο να το δουλέψεις από ταινία τεφλόν.

φά στις 17 Αυγούστου 2011:

Μερικά σκουλαρίκια μοιάζουν με χοντρά κοσμήματα, αλλά το κούμπωμα είναι στην πραγματικότητα μετρημένο μέτρια. Εγώ'Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα ήταν ο ακριβής δείκτης για εκείνους που μοιάζουν με αυτό.

Ηλίθιος άνθρωπος στις 16 Αυγούστου 2011:

Εντάξει, έτσι περίμενα ακριβώς δύο εβδομάδες για να επεκταθώ από το 4 στο 2, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι αγάπες μου άρχισαν να καίγονται. όχι το συνηθισμένο είδος, μικρή ενόχληση που έχω'Είχα προηγουμένως εμφανιστεί κατά το τέντωμα, αλλά ένας κάπως αφόρητος πόνος που δεν μπορούσα'δεν ανέχομαι πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα, πήρα τα δύο μου'βγαίνω με την πρόθεση να βάλω τα τέσσερα μου'επέστρεψα για να περιμένω περισσότερο, αλλά παρατήρησα κάτι που έμοιαζε με φούσκωμα στον αριστερό μου λοβό. Καθάρισα απίστευτα την τρύπα και έβαλα τα τέσσερα μου'Επιστρέφω από την πλευρά όπου νομίζω ότι είναι η έκρηξη και συνεχίζω να το κάνω αυτό καθημερινά. Τα τάπερ που χρησιμοποιούσα για να τεντώσω σε 2 είναι ατσάλινα και τα βύσματα που έχω τώρα είναι ακρυλικά, αλλά η ερώτησή μου είναι … πρέπει να μειώσω το 6, ή είμαι εντάξει να κολλήσω στα 4 μου'μικρό?

nikki στις 15 Αυγούστου 2011:

Έχω πραγματικά μια ερώτηση που μπορεί να είναι λίγο ηλίθια. Αλλά μόλις άρχισα να μετράω τα αυτιά μου'm στα 14g τώρα θέλω να πάω σε 12g και μετά σε 10g εγκαίρως αφού τα αυτιά μου θεραπεύονται σωστά, αλλά ενώ μου παρήγγειλα κυκλικές μπάρες από ανοξείδωτο ατσάλι 12g, μου ζήτησαν να διαλέξω τον μετρητή μου μετά το μέγεθός μου … Λοιπόν, τι εννοούσαν με το μέγεθός μου σαν 2mm για 12g είναι σωστό?

Ντάστιν13 στις 14 Αυγούστου 2011:

τα αυτιά μου είναι στα 00g και εγώ'είμαι μόλις 13 ετών και δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να έχω τα αυτιά μου όταν γερνάω και αναρωτιόμουν αν θα κλείσουν ακόμα???

chelleydee33 στις 29 Ιουλίου 2011:

Εγώ'έχω τεντώσει τους λοβούς μου για χρόνια. Τους αφήνω να κλείνουν μερικές φορές και μετά τους κλείνω τεντώνοντας τους ξανά. Για κάποιο λόγο αυτή τη φορά τα βύσματα δεν γίνονται'δεν φαίνομαι κεντραρισμένη στο λοβό των αυτιών μου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο σύνολο (χωρίς δάκρυα, φύσημα ή κάτι τέτοιο)'απλώς δεν είναι στο κέντρο. Τυχόν τρόποι για να διορθωθεί αυτό?

Νίκος στις 28 Ιουλίου 2011:

γεια δεν'δεν έχω τρυπήσει ακόμα τα αυτιά μου, αλλά με ενδιαφέρει να τα τρυπήσω. Θέλω να πάω μόνο στα δώδεκα περίπου. μήπως γυρίσει πίσω?

Χάνα στις 06 Ιουλίου 2011:

Την πρώτη φορά που τέντωσα τα αυτιά μου πήγα από τα κανονικά 20g σε 8g. Πονάω σαν την κόλαση αλλά τελικά τα αυτιά μου γιατρεύτηκαν. Χρησιμοποιώ μόνο ακρυλικό για να τεντώσω. Διαπιστώνω επίσης ότι αν συνεχίζετε να παίζετε με τα βύσματά σας και να τα τραβάτε, κάνει τις τρύπες να τεντώνονται σοβαρά. Δεν'Χρειάζομαι ακόμη και τάπερ για να τεντώσω, μπορώ να βάλω τα μεγαλύτερα βύσματα. Maybeσως να είμαι μόνο εγώ, αλλά δεν έχω καταφύγιο't είχε προβλήματα με το τέντωμα με ακρυλικά. Εγώ'τεντώνομαι εδώ και ενάμιση χρόνο και κάθονται στις 16/9. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους και δεν το κάνω'μην κάνεις ούτε τα μισά χάλια'συνιστάται για μετέπειτα φροντίδα.

carmenmare στις 03 Ιουλίου 2011:

Εντάξει, τεντώνω τα αυτιά μου εδώ και λίγο καιρό και θέλω να φτάσω στο 0, αλλά προσπαθώ και προσπαθώ και είναι τόσο οδυνηρό και δεν'δεν θέλω να πάω εντελώς στο μισό, τι να κάνω; Δοκίμασα το ντους και έβαλα ακόμη και αλκοόλ λοσιόν και τίποτα ……… ποτέ δεν ήταν επώδυνο μέχρι τώρα και θέλω ένα 0 και να μείνω εδώ, αλλά πρέπει να ξέρω έναν άλλο τρόπο για να το κάνω να μπεί. μεθυσμένος και δοκιμάστε το LOL

Kittyboo στις 30 Ιουνίου 2011:

Αναρωτιόμουν λοιπόν αν θα μπορούσα να πάω από το 14 στο 4 που το έχω κάνει στο παρελθόν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τι νομίζετε?

Chay στις 30 Ιουνίου 2011:

Εγώ'm 16 και θέλω πολύ να μετρήσω τα αυτιά μου, αλλά εγώ'φοβάμαι ότι το αυτί μου κέρδισε't συρρικνωθώ και κέρδισα'να μην εξαιρεθείτε στο κολέγιο και όλα αυτά. Θέλω απλώς να μοιάζει με το καρφάκι ενός σκουλαρικιού στο αυτί μου, οπότε τίποτα πολύ μεγάλο, αλλά δεν το κάνω'δεν ξέρω τι μέγεθος θα πάρω.

Κύμη στις 23 Ιουνίου 2011:

Πω πω, πολύ από εσάς είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νέοι, μην ξεχνάτε, είμαι μόλις 17 ετών, αλλά εκτείνομαι μόνο στα 6g. Απλά βεβαιωθείτε ότι όλοι εξετάζετε τις συνέπειες της παράλειψης μεγεθών και επίσης ότι θέλετε πραγματικά να το κάνετε όχι μόνο επειδή όλοι οι άλλοι είναι, αν το έκανα όταν ξεκίνησαν όλοι οι άλλοι, πιθανότατα θα μπορούσα να χωρέσω τη γροθιά μου στο αυτί μου, πραγματικά πραγματικά σκέφτομαι πριν το κάνετε, όπως αναφέρεται στο άρθρο, μπορεί να είναι μόνιμο. Έβαλα αμέσως τα σκουλαρίκια μου των 12g, ακριβώς επειδή τα αυτιά μου είχαν προηγουμένως μετρηθεί σε 8g, και αυτό ήταν πριν από ένα χρόνο, οπότε, δείχνει ότι όλοι'Τα αυτιά θεραπεύονται και συρρικνώνονται διαφορετικά. Όλοι που το κάνουν αυτό, προσέξτε και φροντίστε καλά το τρύπημα.

Τέλος πάντων, ευχαριστώ Whitney για την ανάρτηση αυτού, ήταν πραγματικά μεγάλη βοήθεια! Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Πολλή αγάπη

chaza gh στις 17 Ιουνίου 2011:

Πήγα από το 12 μετρητή στο 0 σε δύο εβδομάδες τίποτα δεν συνέβη όλα καλά, αλλά πονάει πολύ!

Maryrose Omundson στις 07 Ιουνίου 2011:

Ουάου. Οτι'είναι περίεργο. Εγώ'ελπίζω να φτάσω μέχρι το 1 1/2

Μετρημένος Youngg στις 05 Ιουνίου 2011:

εντάξει καλά

Είμαι σίγουρος ότι αυτό που χρησιμοποιούσα για να τεντώσω τα αυτιά μου ήταν ακρυλικό

είμαι 14 και είμαι 12

ειχα το συνηθισμενο 14 g peircing

αν κρατησω τα ακρυλικα μεσα

τα βακτήρια θα προκαλέσουν ΜΕΓΑΛΑ προβλήματα ή θα είναι απλά βακτήρια

Μπέιλι στις 03 Ιουνίου 2011:

Είμαι επαγγελματίας τρυπητής και η ανάγνωση αυτών των σχολίων με κάνει να χάνω την ελπίδα στους ανθρώπους. Πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις.

Όχι, δεν πρέπει't παραλείψτε μεγέθη. Απλά επειδή * μπορείς * δεν το κάνεις'δεν σημαίνει ότι πρέπει.

Η χρήση ακρυλικού για να τεντώσετε τα αυτιά σας (και πάλι, είναι εφικτό) είναι εντελώς ανθυγιεινή, και παρόλο που είναι δυνατό, δεν είναι't συνιστάται.

Εάν έχετε μόλις τρυπήσει το αυτί σας, ο κατάλληλος χρόνος επούλωσης είναι 6-8 εβδομάδες. Το τέντωμα πριν από αυτό είναι απλώς επικίνδυνο.

Είστε βλάκας αν τρυπάτε τον εαυτό σας με καρφίτσες ασφαλείας και συνδετήρες. αν θέλετε κάτι τρυπημένο, κερδίστε χρήματα για αυτό και κάντε το επαγγελματικά ή ρωτήστε τους γονείς σας. Το να το κάνεις μόνος σου είναι απλά … Ηλίθιο. Για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι το βράσιμο ενός πείρου ασφαλείας ή το χύσιμο αλκοόλ σε αυτό το καθιστά στείρο, δεν το κάνει'τ.

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας. Υφηγητής'Μην λαμβάνετε διαπεραστικές συμβουλές από φίλους, ανθρώπους στο εμπορικό κέντρο ή εργαζόμενους στο Hot Topic. Δεν θα ήθελες'μην πηγαίνετε σε ένα κατάστημα παπουτσιών κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας. Υφηγητής'μην πιστεύετε σε άτομα που δεν έχουν επαγγελματική κατάρτιση.

Αν εσύ'τεντώνετε γρήγορα τα αυτιά σας επειδή εσείς'είστε ανυπόμονοι, ίσως πρέπει να επανεξετάσετε ολόκληρη τη διαδικασία. Το τέντωμα των αυτιών είναι ένα αρχαίο, πνευματικό τελετουργικό που αγνοείται εντελώς από μια ομάδα ανυπόμονων εφήβων. Το αργό τέντωμα σας επιτρέπει επίσης να σκεφτείτε τι κάνετε στο σώμα σας. Εάν ανησυχείτε για την απόκτηση θέσεων εργασίας, νομίζοντας ότι πρόκειται να τις βγάλετε τελικά ή ελπίζοντας ότι τα αυτιά σας θα επανέλθουν στο φυσιολογικό … Don'μην το κανεις Είναι τόσο απλό. Το τέντωμα των αυτιών υποτίθεται ότι είναι μια δέσμευση που κάνετε με το σώμα σας και όχι μια γρήγορη απόφαση που έγινε για να μοιάσετε με τους φίλους σας.

Επιπλέον, αν μπορείτε't αντέξει να τεντωθεί σωστά, τότε don'μην το κανεις Εξοικονομήστε λίγο κάθε φορά και ζητήστε τα από έναν επαγγελματία ή αγοράστε ένα ζευγάρι τάπερ κάθε φορά και εξοικονομήστε χρήματα. Αν εσύ'ενδιαφέρομαι πραγματικά για τη δια βίου δέσμευση του τεντώματος των αυτιών, στη συνέχεια πρέπει να περιμένουμε για αυτό'μην σε ενοχλώ. Στην πραγματικότητα, πολλοί το βλέπουν ως μέρος της διαδικασίας. Υποτίθεται ότι είναι μια εξέλιξη στην οποία προσέχετε και σέβεστε, όχι απλώς μια αμόρφωτη απόφαση που λαμβάνεται επειδή όλοι το κάνουν αυτές τις μέρες.

Εάν παραλείψετε τα μεγέθη, τρυπήσετε τον εαυτό σας, τεντωθείτε πολύ γρήγορα, ή οποιοδήποτε αριθμό κακών αποφάσεων, είναι τόσο απλό όσο αυτό: περιμένετε εκρήξεις, επιπλοκές, λοιμώξεις, ουλώδη ιστό και προβλήματα.

Να είσαι έξυπνος. Είναι τελικά τροποποίηση σώματος.

Kayla J την 01 Ιουνίου 2011:

Χαχαχα, μερικοί από τους ανθρώπους που σχολιάζουν εδώ λένε τα πιο ηλίθια πράγματα. Μου έκανε τη νύχτα διαβάζοντας αυτό. Υπέροχο άρθρο, btw.

Teagan την 01 Ιουνίου 2011:

Εγώ'Έχω μετρήσει τα αυτιά μου πρόσφατα, τα τρύπησα πριν από περίπου ένα μήνα και είχα το τσιμπητή που το έκανε να μου το τεντώσει (από 14G σε 8G με σπειροειδή κωνικά) και θέλω να πάω από 8 σε 6, αλλά'φοβάμαι να πάρω ένα δάκρυ ή να φυσήξει, Ι'm χρησιμοποιώντας Α&D για λίπανση. Φροντίζω να κάνω ένα εξαιρετικά ζεστό ντους πρώτα, τα αυτιά μου έχουν επουλωθεί, αλλά αυτό'Πέρασε μόλις μία εβδομάδα από την τελευταία διαδρομή, θα είναι εντάξει να πάω από τις 8 στις 6 όταν φτάσουν οι νέες μου σπείρες (γυαλί 6G)???

Χέιλι την 01 Ιουνίου 2011:

Εγώ'Έχω στηθεί με σιλικόνη και ακρυλικό και δεν μολύνθηκα ποτέ, επίσης έκανα κάθε δύο εβδομάδες και ήταν εντάξει. Μερικά ppl απλά don'δεν θεραπεύεται τόσο γρήγορα

Ο Mike g στις 26 Μαΐου 2011:

Έχω χρησιμοποιήσει τάπερ για να τεντώσω. Εγώ'm στα 6g τώρα. Αλλά από 10g έως 8g χρησιμοποίησα τούνελ, δεν είχα καθόλου πόνο. Τώρα από το κωνικό μου 6g, δηλαδή'πηγαίνω σε ένα τούνελ 4g, τι πιστεύετε?

Ελισάβετ στις 24 Μαΐου 2011:

@Zachary green, είναι ασφαλές να πας σε 6 από 10 αλλά μπορεί να πονέσει. Εγώ'd πηγαίνω πρώτα στους 8 αλλά αυτό'Είμαι μόνο εγώ, ωστόσο για να απαντήσω στην ερώτησή σας, είναι ασφαλές.