Η Whitney είναι ειδικός στα τρυπήματα και τα τατουάζ, με εμπειρία στον κόσμο των τροποποιήσεων σώματος.

Δείτε πώς μπορείτε να θεραπεύσετε σωστά τη διάτρηση της γλώσσας σας.

Εδώ'πώς να θεραπεύσετε σωστά τη διάτρηση της γλώσσας σας.

GorillaWare

Βασικά στοιχεία διάτρησης γλώσσας

Το τρύπημα γλώσσας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρυπήματα – αυτά'είναι εύκολο να θεραπευτεί και απλό να κρυφτεί. Σε γενικές γραμμές, το τρύπημα είναι σχετικά ανώδυνο, ανάλογα με την ανοχή σας. Το επίπεδο του πόνου ποικίλλει για κάθε άτομο.

Πρήξιμο

Η γλώσσα σας θα διογκωθεί για περίπου 8 έως 10 ημέρες μετά το αρχικό τρύπημα. η ποσότητα του πρηξίματος θα εξαρτηθεί από το πόσο πίσω τοποθετείται το τρύπημα (όσο πιο πίσω το τρύπημα, τόσο περισσότερο το πρήξιμο).

Τρώγοντας και Μιλώντας

Τις πρώτες μέρες κέρδισες'δεν μπορεί να φάει στερεά τρόφιμα ή να μιλήσει σωστά.

Κοσμήματα

Το αρχικό κόσμημα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι μακρύτερο για να φιλοξενήσει το πρήξιμο. Συνήθως χρησιμοποιούν μια ευθεία μπάρα που'Έχει μήκος 16 έως 18 mm που είναι είτε χειρουργικό ατσάλι είτε τιτάνιο (μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα). Το τιτάνιο είναι το καλύτερο αφού μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο χειρουργικό ατσάλι. ο τρυπητής σας πρέπει να σας πει ποιες αλλεργικές αντιδράσεις πρέπει να αναζητήσετε.

Μόλις το πρήξιμο μειωθεί, η μακριά μπάρα θα σβήσει για μια πιο σύντομη. Φτιάχνουν τις πιο κοντές σε άλλα υλικά, όπως επιχρυσωμένο ατσάλι ή ακρυλικό. Αφού το τρύπημα έχει επουλωθεί, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καρφάκι labret ή ένα συγκρατητικό γλώσσας όταν πρέπει να κρύψετε το τρύπημα.

Πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε ενώ η γλώσσα σας θεραπεύεται

Το οίδημα πρέπει να υποχωρήσει μετά από μερικές εβδομάδες, οπότε αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να ανανεωθούν.

Τι να αποφύγετεΓιατί

Τρώτε στερεά, όξινα, κολλώδη, πικάντικα τρόφιμα.

Μπορεί να πονάνε!

Υπερβολική ομιλία.

Μπορεί να τεντώσετε ή να σκίσετε. Επιπλέον, εσύ'θα ακουστεί αστείο!

Φιλιά και κάθε είδους προφορική δραστηριότητα με φίλες/φίλους.

Τα βακτήρια απειλούν τη θεραπεία.

Κολλήστε οτιδήποτε στο στόμα σας, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων, των στυλό κ.λπ.

Ιδια όπως παραπάνω.

Κάπνισμα.

Ιδια όπως παραπάνω.

Πειραματισμός με κοσμήματα.

Θα υπάρχει πολύς χρόνος για να παίξει μετά από αυτό'έχει θεραπευτεί.

Τα στάδια της διαδικασίας θεραπείας, μέρα με τη μέρα

Μετά τη διάτρηση, η γλώσσα σας χρειάζεται γενικά από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για να επουλωθεί πλήρως. Αυτό είναι ένα από τα ταχύτερα θεραπευτικά τρυπήματα, καθώς τα ένζυμα στο σάλιο σας βοηθούν στην καταπολέμηση της μόλυνσης και σκοτώνουν τα βακτήρια.

Εσείς'Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα καλό μη αλκοολούχο στοματικό διάλυμα για να καθαρίσετε το στόμα σας, αλλά προσέξτε να μην καθαρίσετε υπερβολικά, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει πράσινη ή καστανή γλώσσα. Εάν συμβεί αυτό, απλώς μειώστε την ποσότητα στοματικού διαλύματος που χρησιμοποιείτε και πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε.

Ημέρες 1-5

Μετά την πρώτη μέρα, εσύ'θα βιώσετε πρήξιμο. Το χειρότερο θα είναι κατά τις πρώτες πέντε ημέρες όταν η ομιλία σας θα παρεμποδιστεί και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη διατροφή σας σε πουρέ πατάτας, χυλοπίτες και άλλα μαλακά τρόφιμα. Η κατανάλωση κρύων ποτών βοηθά.

Για γρηγορότερη επούλωση, θα πρέπει να αποφεύγετε να πίνετε αλκοόλ ή ζεστά ροφήματα, να καπνίζετε, να φιλάτε, να τσακώνεστε ή ακόμα και να αγγίζετε τη μπάρα, και ιβουπροφαίνη και ασπιρίνη (που μπορούν και τα δύο να αυξήσουν το πρήξιμο – αντ ‘αυτού χρησιμοποιήστε Tylenol).

Ημέρες 5-7

Το πρήξιμο θα αρχίσει να μειώνεται. Μερικοί άνθρωποι αναρρώνουν πιο γρήγορα από άλλους.

Ημέρες 7-10

Το πρήξιμο πρέπει να μειωθεί μέχρι τώρα. Όταν το κάνει, εσύ'Θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη μπάρα με μια πιο κοντή. Η ημέρα κατά την οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μακριά μπάρα για μια πιο σύντομη, θα εξαρτηθεί από την ποσότητα του πρηξίματος που θα αντιμετωπίσετε.

Ημέρες 10-28

Μπορεί να χρειαστούν 3 έως 4 εβδομάδες για να επουλωθεί πλήρως.

Πότε μπορώ να βγάλω το κόσμημα από τη γλώσσα μου και για πόσο καιρό?

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση διαφέρει από άτομο σε άτομο. Οι γλώσσες θεραπεύονται γρήγορα και ακόμη και αν το τρύπημα θεραπευτεί τεχνικά, θα θεραπευτεί επίσης εάν αφήσετε τα κοσμήματα έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ορισμένα τρυπήματα μπορεί να επουλωθούν κλείνοντας σχεδόν αμέσως, μετά από μια μέρα περίπου, ενώ άλλα με καλά εδραιωμένα τρυπήματα λένε ότι μπορούν να μείνουν χωρίς κοσμήματα για έως και τρεις εβδομάδες χωρίς ανησυχία.

Πώς να μειώσετε τον χρόνο επούλωσης μιας διάτρησης γλώσσας

Διατηρήστε το πρήξιμο

Πίνετε παγωμένα ποτά, κατά προτίμηση νερό.

Διατηρήστε το καθαρό

Αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό όχι μόνο του τόπου διάτρησης αλλά ολόκληρου του στόματος.

 • Βουρτσίστε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.
 • Κάντε γαργάρες και ξεπλύνετε μετά από κάθε γεύμα, αφού πιείτε κάτι άλλο εκτός από νερό, όταν ξυπνήσετε για πρώτη φορά και πριν πάτε για ύπνο.
 • Χρησιμοποιήστε ένα αντιβακτηριακό στοματικό διάλυμα χωρίς αλκοόλ και χωρίς φθόριο ή ένα ποτήρι νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι (όχι ιωδιούχο επιτραπέζιο αλάτι!) Διαλυμένο σε αυτό.

Φορέστε το σωστό κόσμημα

 • Βεβαιωθείτε ότι οι μπάρες είναι σφιχτές: Κρατήστε την κάτω μπάλα ακίνητη ενώ στρίβετε την πάνω μπάλα δεξιόστροφα.
 • Αφού μειωθεί το αρχικό πρήξιμο, ζητήστε από τον τρυπητή σας να αλλάξει τη μεγαλύτερη ράβδο για μικρότερη. Μετά από αυτό, δεν το κάνεις'δεν θέλετε να αλλάζετε το κόσμημα πολύ συχνά, κάτι που μπορεί να ερεθίσει την περιοχή και να παρατείνει την επούλωση.
 • Το τιτάνιο είναι το λιγότερο πιθανό υλικό για να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Αποφύγετε τους ερεθισμούς

 • Υφηγητής'μην βάζετε τα δάχτυλά σας στο στόμα σας.
 • Υφηγητής'μην αγγίζετε, χτυπάτε ή βιδάζετε με το κόσμημα.
 • Εάν μιλάτε ή μασάτε πολύ, ξεπλύνετε το στόμα σας μετά.
 • Υφηγητής'Μην πίνετε αλκοόλ, καπνίζετε, φιλάτε ή εκθέτετε το στόμα σας σε οτιδήποτε άλλο εκτός από φαγητό, ποτά, στοματικό διάλυμα, οδοντόκρεμα και αλμυρό νερό.

Προσέξτε για σημάδια μόλυνσης

Φυσικά, η λοίμωξη καθυστερεί την επούλωση, οπότε αν δείτε πρήξιμο, ερυθρότητα, κόκκινες ραβδώσεις, αποχρωματισμό ή απόρριψη, συμβουλευτείτε αμέσως γιατρό.

Προειδοποιητικά σημάδια μόλυνσης: Τι να ψάξετε

Ενώ εσείς'αναρρώνοντας, μπορεί να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα, αλλά μην κάνετε'Μην ανησυχείτε καθώς θα σταματήσουν μόλις το τρύπημα θεραπευτεί πλήρως:

 • Εσείς'Θα έχετε περίσσεια σάλιου, το οποίο θα σας κάνει να καταπιείτε περισσότερο.
 • Οι οφθαλμοί γεύσης στο τέλος της γλώσσας σας μπορεί να είναι τρυφεροί και μπορεί να αισθανθείτε μυρμήγκιασμα ή κάψιμο.
 • Μπορεί να αισθανθείτε τρυφερότητα στο πάνω μέρος της γλώσσας σας όπου η μπάλα κάνει μια κατάθλιψη και στην κάτω περιοχή του ιμάντα.
 • Μπορεί να παρατηρήσετε λευκά υγρά που αποβάλλονται από την πληγή όπου το τρύπημα επουλώνεται, καθώς τα νεκρά λευκά αιμοσφαίρια φεύγουν από το σώμα σας. Κανονικά, τα νεκρά κύτταρα του αίματος θα δημιουργούσαν ψώρα, αλλά το σάλιο στο στόμα σας κέρδισε't αφήστε να σχηματιστεί μια ψώρα.

Πότε να δείτε έναν γιατρό

 • Πρήξιμο. Το πρήξιμο είναι φυσιολογικό, ειδικά τις πρώτες πέντε ημέρες, αλλά αν φαίνεται υπερβολικό, επιδεινώνεται ή εμποδίζει την ομιλία ή την κατάποση, αναζητήστε θεραπεία.
 • Ερυθρότητα ή κόκκινες ραβδώσεις. Ειδικά εάν συνοδεύεται από πρήξιμο, πόνο ή πυρετό, αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι φλεγμονής και λοίμωξης.
 • Αιμορραγία. Αν φαίνεται υπερβολικό ή κερδισμένο't σταματήσει.
 • Αποχρωματισμός και εκκένωση. Εάν η γλώσσα σας φαίνεται πρασινωπή, μοβ, κίτρινη ή μαύρη ή εάν παρατηρήσετε πύον ή εκκρίσεις από το τρύπημα, αυτά είναι σημάδια μόλυνσης.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία επούλωσης των τρυπήσεων γλώσσας

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να σταματήσει να πονάει?

Συνήθως, ο πόνος συνοδεύει το πρήξιμο, οπότε μόλις το πρήξιμο μειωθεί, ο πόνος σας θα πρέπει να υποχωρήσει.

Πόσο θα διαρκέσει το πρήξιμο?

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες ή έως και δύο εβδομάδες.

Ποια είναι τα σημάδια μόλυνσης που πρέπει να ψάξω?

Υπερβολικό πρήξιμο, πόνος ή αιμορραγία που δεν μειώνεται μετά από μερικές εβδομάδες. κόκκινες ραβδώσεις ή αποχρωματισμός στη γλώσσα. απαλλαγή ή πύον.

Πόσο καιρό μέχρι να μπορώ να βγάλω τα κοσμήματα για μια ώρα ή περισσότερο?

Μετά από ένα μήνα θεραπείας, εσείς'πιθανότατα να θεραπεύσατε αρκετά για να αρχίσετε να πειραματίζεστε με κοσμήματα, αλλά να θυμάστε ότι επειδή οι χρόνοι θεραπείας ποικίλλουν, εσείς'Θα χρειαστεί να πειραματιστείτε προσεκτικά για να μάθετε πόσο καιρό μπορείτε να περάσετε χωρίς καθόλου κοσμήματα.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

Δελεάζω στις 03 Μαΐου 2020:

Γεια, έχω κάνει το piercing ή τουλάχιστον 20 χρόνια; Ούτως ή άλλως, έχασα τη μπάλα μου, οπότε από αυτήν την επιχείρηση Corona δεν μπορώ να την αντικαταστήσω τόσο γρήγορα. Χρησιμοποίησα το κόσμημα labret μου μέσα σε μια εβδομάδα η γλώσσα μου έχει επουλωθεί; Τι πρέπει να κάνω?

Jewlz στις 18 Μαρτίου 2020:

Έκανα το φίδι μου να τρυπάει στην άκρη της γλώσσας μου την Παρασκευή. Ακόμα πονάει. Ξύπνησα και η αιμορραγία του ήταν πολύ. Είναι φυσιολογικό αυτό??

Κυρία Ε στις 06 Μαρτίου 2020:

Πώς μπορώ να ξέρω πότε το πρήξιμο μειώνεται, είναι τα σημάδια ότι μειώνεται παρακαλώ

Βασιλιάς στις 22 Φεβρουαρίου 2020:

Τα μάτια του φιδιού μου αιμορραγούσαν είναι μολυσμένο

Έιμι στις 17 Νοεμβρίου 2019:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα. Αποφάσισα ότι ήθελα να εξερευνήσω τα κοσμήματα, γι ‘αυτό παρήγγειλα μια νέα χειρουργική χαλύβδινη γλώσσα, μικρότερη από την πρώτη μου. Μετά από μερικές μέρες η γλώσσα μου έγινε κόκκινη & ασταθής. δεν καταλαβαίνω. είναι αυτή η μόλυνση ;; Μετά από τόσα χρόνια; Or είναι φυσιολογικό όταν αλλάζετε δακτυλίους??

Φυσαλλίδα στις 25 Οκτωβρίου 2019:

Τι ρώτησε η ακτίνα

ακτίνα στις 15 Οκτωβρίου 2019:

Ο Ικ είχε τρυπήσει τη γλώσσα μου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Και υπάρχει λευκό πύον στο κάτω μέρος της γλώσσας μου είναι φυσιολογικό; και εξακολουθεί να πονάει είναι επίσης φυσιολογικό?

Σκάιλερ Μ Άρνολντ στις 07 Οκτωβρίου 2019:

Τρύπησα το σαλόνι μου την Πέμπτη και σήμερα είναι Δευτέρα. Χθες, Κυριακή, άρχισα να πονώ στο λαιμό. Πονάει ελαφρά να καταπιεί. Το να πιέζεις το ίδιο μοιάζει ωραίο και το πρήξιμο έχει αρχίσει να μειώνεται. Υπάρχει ερυθρότητα κάτω από το σημείο όπου κάθεται η μπάρα. Απλώς με απασχολεί πολύ.

Είναι φυσιολογικό στις 19 Σεπτεμβρίου 2019:

Όλα όσα περνάτε είναι φυσιολογικά.

Πατάτες πουρέ στις 26 Αυγούστου 2019:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου εδώ και 15 ημέρες και εξακολουθώ να έχω ένα χείλος. Πόσο διαρκεί αυτό και είναι φυσιολογικό?

ειλικρίνεια1993 στις 08 Αυγούστου 2019:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου για περίπου 8 εβδομάδες, έχει θεραπευτεί εντελώς χωρίς απολύτως πόνο. Δεν υπάρχει πρήξιμο και έχω αλλάξει τη ράβδο, αλλά υπάρχει ένα σκληρό λευκό κομμάτι ακριβώς δίπλα στην τρύπα όπου το τρύπημα βγαίνει στη μία πλευρά, τι πρέπει να κάνω ?

δόξα στις 07 Αυγούστου 2019:

Έχω επίσης ένα λευκό χτύπημα στο μπροστινό μέρος του δικού μου, επίσης έχω καθαρίσει σωστά και το πρήξιμο μειώνεται συν το ότι δεν'δεν πονάω πολύ, αν ανησυχώ?

Rae στις 19 Ιουλίου 2019:

Τρύπησα τη γλώσσα μου την Τρίτη που είναι σήμερα Παρασκευή, (ημέρα 3) και έχω ένα μικρό λευκό εξόγκωμα στην μπροστινή βάση της ράβδου της γλώσσας μου, αλλά το έχω καθαρίσει σωστά και με συνέπεια, είναι φυσιολογικό?

Κιέρα στις 14 Ιουλίου 2019:

Ολοκλήρωσα την ομιλία μου πριν από εννέα ημέρες και υπάρχει ένα κίτρινο παλτό whity στην κορυφή του λόγου μου είναι μολυσμένο ?

Σέλμπι στις 06 Ιουλίου 2019:

Το'Πέρασαν δύο εβδομάδες από σήμερα, έχω ένα καθαρό ή λευκό δαχτυλίδι στο κάτω μέρος του δαχτυλιδιού μου, είναι καλό φαίνεται και σαν χτύπημα, αλλά τίποτα δεν βγαίνει από αυτό, είναι απλά καλό.

Lashe στις 02 Ιουλίου 2019:

Πήρα τη γλώσσα μου την περασμένη Πέμπτη και είναι ακόμα πολύ πρησμένο, είναι φυσιολογικό νιώθω σαν να τρυπήθηκε με λάθος δαχτυλίδι

Teigan στις 08 Ιουνίου 2019:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου εδώ και τρεις ημέρες και η γλώσσα μου έχει γίνει πράσινη, αυτό είναι φυσιολογικό

Σεθ στις 07 Ιουνίου 2019:

Η γλώσσα ξαφνικά άρχισε να παίρνει ένα πορτοκαλί παλτό από πάνω αμέσως μετά από ένα τρύπημα διπλής γλώσσας. Σε 5 ημέρες και τώρα έχει σχεδόν επικαλυφθεί ολόκληρη η κορυφή της γλώσσας

tahlia morritt στις 06 Ιουνίου 2019:

το tounge peicing μου έχει ένα δύσκολο σημείο γύρω του και το πήρα τον φεβρουάριο και τώρα είναι Ιούνιος! δεν έχει φύγει, μπορώ να κάνω κάτι για να το βοηθήσω; και πονάει λίγο όταν το μετακινώ προς τα πίσω

Λόις την 01 Ιουνίου 2019:

Λατρεύω τη νέα μου εμφάνιση! Η διαδικασία της θεραπείας μου πηγαίνει καλά. Το'είναι μόνο αυτό'είναι η 10η μέρα μου και η γλώσσα μου είναι ακόμα λευκή. Τι να κάνω? Βοήθεια παρακαλώ…..

Αντωνυσορελ στις 29 Μαΐου 2019:

Μόλις τρύπησα τη γλώσσα μου την Πέμπτη, τώρα είναι Τετάρτη (ημέρα 6). Παρατηρώ ότι η άκρη της γλώσσας μου καίγεται και είναι λίγο τρυφερή ειδικά όταν πρέπει να φάω ή να πιω κάτι. Αυτό συμβαίνει αμέσως μετά το γαργάρα χλιαρό νερό.& ο πόνος είναι ακόμα, χρειάζομαι γρήγορη ανακούφιση. αυτός ο πόνος με ενοχλεί. Παρακαλώ βοηθήστε με τυχόν προτάσεις.

Κόκο στις 26 Μαΐου 2019:

Ημέρα 7 μετά τη διάτρηση της γλώσσας μου. Έτσι σήμερα το πρωί ξύπνησα και αποφάσισα να αλλάξω το δαχτυλίδι της γλώσσας μου. Η μπάρα ήταν πολύ μεγάλη, ακουμπούσε στα κάτω ούλα μου και τα έκανε ωμά.

Το άλλαξα από χειρουργικό ατσάλι σε βιοπλαστικό. Μέχρι εδώ καλά!

Κιάνα στις 26 Μαΐου 2019:

Έκανα το piercing των φιδιών μου ξανά χθες, σίγουρα πόνεσα πολύ αυτή τη φορά λόγω ιστού ουλής. Είναι ακόμα πολύ τρυφερό σήμερα. Πρέπει να ανησυχώ; Η άκρη είναι πολύ πολύ επώδυνη, δεν μπορώ να φάω τίποτα, με πονάει να βουρτσίζω τα δόντια μου γιατί όταν πηγαίνω να φτύσω, η γλώσσα μου θέλει να τεντωθεί..lol αυτό είναι φυσιολογικό όμως, σωστά; Ειδικά για την 2η μέρα?

Κόκο στις 24 Μαΐου 2019:

Τρύπησα τη γλώσσα μου πριν από 4 ημέρες, το πρήξιμο έχει μειωθεί και επιστρέφει στο να τρώω κανονικό φαγητό, τίποτα πικάντικο.

Το πρήξιμο ήταν άσχημο τις πρώτες δύο ημέρες, πήρα ιβουπροφαίνη και βοήθησε πραγματικά.

Ανυπομονώ να αλλάξω αυτή τη μακριά μπάρα, είναι ενοχλητικό.

Sanvannah στις 23 Μαΐου 2019:

Το έκανα το δικό μου την Τρίτη και δεν είναι Πέμπτη, έχω λευκή σφαίρα μύρου, υποθέτω ότι κάτω από τη γλώσσα μου βουρτσίζω και χρησιμοποιώ πλύση στόματος όπως είπε ότι είναι μολυσμένη???

Κίσσα στις 19 Μαΐου 2019:

Τα μάτια του βάτραχου τρυπάνε ας υποθέσουμε ότι βυθίζονται μέσα σας την 3η ημέρα?

Εάμ στις 18 Μαΐου 2019:

Μπορείτε να κάνετε διάτρηση γλώσσας κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας?

ο Σαμ στις 16 Μαΐου 2019:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου την Τετάρτη (τώρα είναι Παρασκευή) οπότε είμαι στην 3η μέρα (καλά υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε την ημέρα 2.5 όπως το έκανα την Τετάρτη το απόγευμα), και μέχρι τώρα καλά νομίζω. Έχω μια μπάρα τιτανίου 16 χιλιοστών και ανησυχώ λίγο για το ότι είχε πολύ μεγάλη εσοχή στην κορυφή, αλλά αφού διάβασα αυτό το άρθρο και είδα τις φωτογραφίες, δεν ανησυχώ. Έχω επίσης μια φούσκα κάτω από τη γλώσσα μου την οποία παρακολουθώ, αλλά έχει μειωθεί, οπότε δεν ανησυχώ πολύ!

Χάνα στις 12 Μαΐου 2019:

Μόλις τελείωσα τη γλώσσα μου το Σάββατο και υπάρχουν φουσκάλες στην άκρη της γλώσσας μου. Είναι φυσιολογικό?

Ανώνυμος στις 09 Μαΐου 2019:

Πήρα τη γλώσσα μου την Τρίτη και πρέπει να πω κατά τη γνώμη μου το χειρότερο για μένα ήταν το βράδυ που το πήρα, πήρα λίγο Tylenol που βοήθησε και την τρίτη μέρα (σήμερα) δεν πονάω πολύ. Ο καθένας βιώνει τον πόνο με τον δικό του τρόπο, αλλά αν ονειρευόσασταν να το πετύχετε, προχωρήστε.

Ελπίδα στις 08 Μαΐου 2019:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλω να το πάρω αυτό, αλλά εγώ'Είμαι τρομοκρατημένος γιατί όλα τα τρυπήματα στα αυτιά μολύνθηκαν ακόμη και με την καθημερινή φροντίδα. Εγώ'Είμαι πολύ επιρρεπής σε μόλυνση και δεν το κάνω'δεν ξέρω τι να κάνω.

Τίφανι στις 02 Μαΐου 2019:

Τρύπησα τη γλώσσα μου πριν από μερικές μέρες. Έχω ένα μικρό, σκληρό κομμάτι στη γλώσσα μου δίπλα στη μπάρα μου. Πονάει στο άγγιγμα και όταν το χτυπήσει η μπάλα, τσιμπάει σαν πονεμένος γευστικός κάλυκας. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Σαμπρίνα στις 29 Απριλίου 2019:

Πρόσφατα είχα τρυπήσει τη γλώσσα μου και μόνο μια πλευρά της γλώσσας και του λαιμού μου πονάει. Ειναι φυσιολογικο ?? Ο λαιμός μου πονάει όταν μετακινώ αυτήν την πλευρά της γλώσσας μου

Ανώνυμος στις 23 Απριλίου 2019:

Έτσι έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου για περίπου ένα ή δύο μήνες και σκέφτομαι να το επαναλάβω, αλλά υπάρχει κάτι σαν ένα μικρό κομμάτι στη γλώσσα μου και αναρωτιόμουν αν πρέπει να το επαναλάβω εάν υπάρχουν εκείνα τα σβώλα και επίσης τι σημαίνει αυτό το κομμάτι

Γκλόρια στις 11 Απριλίου 2019:

Γεια, έκανα τρύπημα στη γλώσσα μου πριν από 3 ημέρες και το κάτω μέρος του στόματος μου είναι πολύ απλό …. είναι φυσιολογικό?

Lottiee στις 09 Απριλίου 2019:

Μόλις έκαναν τα μάτια του φιδιού και έγινε μπλε είναι φυσιολογικό?

J στις 05 Φεβρουαρίου 2019:

Θέλετε λοιπόν να τρυπήσετε τη γλώσσα σας?

Πραγματοποιήθηκαν νάρκες πριν από 4 ημέρες και το πρήξιμο μειώθηκε αρκετά γρήγορα. Του δίνω άλλες δύο μέρες και θα επανέλθει στο φυσιολογικό

Μέγεθος. Έχω κάνει ήδη ένα τατουάζ, τρυπώντας τη μύτη σε δύο χόνδρους, εκτός από ένα βιομηχανικό τρύπημα.

Η γλώσσα μου πονούσε λιγότερο από όλα. Θα έλεγα ότι ο πόνος ήταν 2 στα 10. Η γλώσσα σας είναι ένας μυς, οπότε δεν έχει την ίδια ποσότητα νευρικών απολήξεων με το δέρμα σας. Ένιωθα τη βελόνα να μπαίνει αλλά παραδόξως δεν υπήρχε πόνος, απλώς ένιωσα την κίνηση της βελόνας. (Ο τρυπητής μου το έκανε από κάτω προς τα πάνω) νιώθοντας τη βελόνα να σπρώχνει από πάνω

Από τη συζήτηση μου ήταν όταν ένιωσα ότι τσίμπησα ελαφρά, αλλά αυτό ήταν υποφερτό. Δεν πτοήθηκα όλη την ώρα. Θα τρομάξετε τον εαυτό σας σκεπτόμενος πόσο επώδυνο είναι και στη συνέχεια θα συνειδητοποιήσετε όταν συμβαίνει ότι είναι πραγματικά εύκολο, γρήγορο και βασικά ανώδυνο.

Η μύτη πονούσε περισσότερο, το δεύτερο πιο οδυνηρό ήταν βιομηχανικό, το φυσίγγιο ήταν τρίτο, το τατουάζ ουσιαστικά ανώδυνο (το οποίο έκανα στην περιοχή της ορχήστρας) και η γλώσσα ήταν ένα αεράκι! Εύκολα και το πιο αγαπημένο μου!

Πλένω τα δόντια μου δύο φορές την ημέρα κανονικά, έπινα πολύ νερό και άφηνα τον θρυμματισμένο πάγο να καθίσει στη γλώσσα μου τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Έφαγα επίσης μαλακά φαγητά και απέφευγα το αλκοόλ. Πήρα Tylenol μία – δύο φορές την ημέρα για τις πρώτες 3 ημέρες Μόνο δούλευα αμοξικιλλίνη που δεν χρησιμοποίησα ποτέ από μια πιθανή βακτηριακή λοίμωξη, μόνο για να είμαι ασφαλής θα μπορούσε να με βοηθήσει να τρυπήσω γρηγορότερα.

Ο πόνος και ο πόνος ήταν τόσο ελάχιστοι μετά τις πρώτες 24 ώρες, τώρα φαίνονται καταπληκτικά.

Μην κάνετε ό, τι έκανα όταν έλαβα αμοξικιλλίνη, παρόλο που καταπολεμά τη μόλυνση/ αποτρέπει οποιαδήποτε. Να ρωτάτε πάντα γιατρό & πιθανότατα θα σας πουν αν δεν έχει μολυνθεί το τρύπημα δεν χρειάζεται να πάρετε άσκοπα φάρμακα.

Beingμουν πολύ επιφυλακτικός με την αμοξικιλλίνη, αλλά ο λεμφαδένας κάτω από τη δεξιά γνάθο μου κατέληξε να πρηστεί για τις πρώτες τρεις ημέρες μετά το τρύπημα, κάτι που είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σας καταπολεμά μια μόλυνση. Οι πρησμένοι λεμφαδένες σε αυτήν την περιοχή, ακόμη και ο λαιμός είναι μια φυσική αντίδραση στο τρύπημα, καθώς το σώμα σας ανταποκρίνεται είναι σαν ένα παραποιημένο αντικείμενο που εντοπίζεται σε εσάς.

Εκτός από όλα αυτά, μην φοβάστε! Αποκτήστε το! Θα σας αρέσει πολύ! Μπαμπάω άλλα 4 τρυπήματα !

Χωριατοπούλα στις 05 Φεβρουαρίου 2019:

Γεια, τελείωσα τη γλώσσα μου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Μπορώ'Δεν τρώω πολύ, κυρίως με σούπα και μαλακά φαγητά, με πονάει μερικές φορές ειδικά όταν παίζω μαζί του, αλλά δεν θέλεις να το κάνεις, αλλά το λατρεύω. Ακόμα καπνίζω που δεν πρέπει't αλλά αν σκέφτεσαι μπορείς't, με κάθε τρόπο μπορείτε απλά να διατηρήσετε τη γλώσσα σας καθαρή και φρέσκια πριν και μετά καθώς μπορεί να ερεθίσει μερικούς. Δεν έχω'Δοκίμασα ακόμα αλκοόλ, το οποίο είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαι πολύ νευρικός αυτή τη στιγμή

Xd4 στις 07 Ιανουαρίου 2019:

Μόλις έκανα τα δηλητήριά μου χθες δεν μπορώ να φάω τίποτα

Ξανθιά στις 20 Δεκεμβρίου 2018:

Ολοκληρώνω το δικό μου σήμερα. Νευρικός και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα. Ας ελπίσουμε ότι το πρήξιμο δεν είναι'δεν είναι κακό. Έκανα τη μύτη μου πριν από 2 χρόνια και μπόρεσα να την αλλάξω σε λιγότερο από 2 εβδομάδες. Ελπίζω να είναι το ίδιο με τη γλώσσα

Γεια σου στις 15 Οκτωβρίου 2018:

Έχω ένα μικρό δαχτυλίδι γύρω από το δικό μου, αλλά δεν πονάω ή τίποτα

JFK5 στις 14 Οκτωβρίου 2018:

Έκανα ένα τρύπημα πριν από περίπου 8 ημέρες. Δεν μπορώ να δω την μπάλα μου στο κάτω μέρος, αλλά την αισθάνομαι και βλέπω μια λευκή τρύπα. Αυτό σημαίνει ότι η μπάλα έχει μετακινηθεί έξω από την τρύπα.

shelby στις 07 Οκτωβρίου 2018:

Εγώ'Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου για ένα μήνα αύριο και υπάρχει ένα λευκό/κίτρινο πράγμα που βγαίνει από αυτό, είναι άσχημο ή τι πείτε μου

F J την 01 Οκτωβρίου 2018:

Γεια, είναι η 4η μέρα από το tounge μου και με κάποιον τρόπο δεν μπορώ να δω το κάτω μέρος του δαχτυλιδιού μου, όπως είναι καλυμμένο με λευκό δέρμα, είναι φυσιολογικό??

το κόκκινο στις 01 Σεπτεμβρίου 2018:

Μόλις πήρα το δικό μου 2 ημέρες στην 1η δεν ήταν τόσο επώδυνο που έγινε στις 7 μμ ξύπνησε στις 3 το πρωί και φούσκωσε, αλλά έβαλε πάγο και το στόμα βοήθησε πολύ περισσότερο από το να μην μπορώ να φάω πραγματικά και να μετριάσω τον πόνο/το πρήξιμο δεν είναι κακό και καπνίζω 420 για να σας βοηθήσει να μειώσετε τον πόνο δοκιμάστε βιοτένιο και σπρέι h20 για να επουλωθεί γρηγορότερα

Ζαχάρα στις 31 Αυγούστου 2018:

Είχα τρυπήσει τη γλώσσα μου πριν από 2 εβδομάδες και έχω έναν λευκό κύκλο γύρω από τη ράβδο της γλώσσας μου από κάτω είναι καλό ή κακό

μοναδικό στις 30 Αυγούστου 2018:

τι γίνεται αν έχετε πονόλαιμο και πονάνε τα σαγόνια μετά το τρύπημα. μπορεί να είναι κακό για μένα; και επίσης το τριγύρω μου μερικές φορές νιώθω στεγνό. Σε παρακαλώ βοήθησέ με

Υπήνεμος στις 29 Αυγούστου 2018:

Το τελείωσα πριν από τρεις ημέρες, αλλά ένας άλλος τρυπητής έπρεπε να αλλάξει τη μπάρα γιατί ο αρχικός τρυπητής έβαλε ένα πολύ μικρό και η αρχική μπάρα ήταν τιτάνιο και τώρα που ο χειρουργικός χάλυβας έχει φαγούρα. Είναι φυσιολογικό ?

Οτιδήποτε στις 23 Αυγούστου 2018:

Πήρα το δικό μου πριν από λίγες μέρες και ήθελα να μάθω πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για να βγούμε με το αγόρι μου και να ξέρω αν θα πονέσει ή θα ενοχλήσει, ήθελα επίσης να μάθω αν θα μπορέσω ποτέ να μασήσω σωστά

Lizzy στις 21 Αυγούστου 2018:

Μόνο η μία πλευρά της γλώσσας μου πονάει'δεν είμαι σίγουρος αν είναι'η γλώσσα μου είναι μάταιη ή ο μυς με πονάει αισθάνεται σαν να σφίγγεται και να τεντώνεται και να τραβάει κάτι ru σίγουρο ότι είναι φυσιολογικό εξακολουθεί να αισθάνεται ότι η μια πλευρά είναι ακόμα πρησμένη λίγο και πονάει πολύ άσχημα θα ήθελα να σταματήσει αυτή η μέρα 5 μετά τη διάτρηση της γλώσσας μου, κάποιος άλλος είχε αυτό το συναίσθημα πριν ή απλά τρυπήθηκα λάθος

ΟΧΙ σημαντικο στις 21 Αυγούστου 2018:

Είχα κάνει το minee πριν από περίπου 4 ημέρες, βασικά έχει θεραπευτεί, δεν έχω πόνο αμέσως μετά το έκανα έφαγα παγωμένο γιαούρτι, το pearcing μου είναι καλό, αισθάνομαι μια χαρά, η γλωσσίδα δεν έχει πρηστεί καθόλου και μπορώ να στρίψω τον μπάρα χωρίς να βιώσω πόνο

Φθινόπωρο στις 13 Αυγούστου 2018:

Έτσι πήρα τη γλώσσα μου να ανακινείται πριν από περίπου ένα μήνα και είχα τη μεγάλη μπάρα μέχρι πρόσφατα, επειδή παρατήρησα με την πάροδο του χρόνου ότι ένα μεγάλο χτύπημα σχηματίστηκε γύρω από την τρύπα και τη μπάρα. Είναι φυσιολογικό να δημιουργηθεί αυτό το χτύπημα??

Σαβάνα στις 04 Αυγούστου 2018:

Μόλις έκανα το δικό μου χθες και υπάρχει κίτρινη απόρριψη είναι καλή ή κακή??

Σκάρλετ στις 28 Ιουλίου 2018:

Πόσο να περιμένετε το ελάχιστο για να αλλάξετε τη διάτρηση της γλώσσας για πρώτη φορά

Μπριάννα στις 28 Ιουλίου 2018:

τελείωσα τη γλώσσα μου χθες και πραγματικά δεν νιώθω πόνο. η λήψη ασπιρίνης βοηθά πολύ στο πρήξιμο καθώς και στον πάγο.

Jeanine titus στις 23 Ιουλίου 2018:

Έκανα τη διάτρηση της γλώσσας μου σήμερα, κάνω συχνά γαργάρες με αλατόνερο κάνω καλά και μένω μακριά από τα γαλακτοκομικά προϊόντα λίγο πρησμένα, αλλά μπορώ να μιλήσω.

Σάνον στις 07 Ιουλίου 2018:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου την Τρίτη για τα γενέθλιά μου, το πρήξιμο μειώθηκε λίγο, αλλά υπάρχει ένα σκληρό κομμάτι γύρω από τη μπάρα, είναι φυσιολογικό και θα φύγει?

Ρέιβεν Γουότσον στις 06 Ιουλίου 2018:

Μόλις πήρα το δικό μου την Τρίτη αλλά έχει ένα μικρό λευκό χτύπημα από το τρύπημα. Είναι φυσιολογικό?

χο χο στις 01 Ιουλίου 2018:

Έχω τρυπήσει το δικό μου πριν από 3 ημέρες και είναι ακόμα πρησμένο. Ο πόνος έρχεται και φεύγει. Έχω όμως κάποιο λευκό πύον που απελευθερώνεται μερικές φορές; Είναι φυσιολογικό.

Παμ στις 01 Ιουλίου 2018:

Μόλις τρύπησα τη γλώσσα μου πριν από 2 ημέρες και βγάζει ένα ανοιχτό πράσινο πύον από ασβέστη, είναι φυσιολογικό?

Τζήν στις 30 Ιουνίου 2018:

Μόλις τελείωσα με τις νάρκες την Πέμπτη και έχω λευκή στάση και στις δύο άκρες του είναι φυσιολογικό?

Ρεβέκκα στις 04 Ιουνίου 2018:

Τρύπησα τη γλώσσα μου πριν από μια εβδομάδα το Σάββατο και αναρωτιόμουν αν ήταν φυσιολογικό να φουσκώνει και να πονάει και έχει επίσης στραγγίσει λευκά γαλακτώδη σε ανοιχτό κίτρινο αν πρέπει να ανησυχώ

Σάνον Σάφερ στις 31 Μαΐου 2018:

Το piercing μου είναι 6 ημερών. Μου είπαν να μην τρώω γαλακτοκομικά λόγω των ζωντανών καλλιεργειών σε αυτό. Ξέχασα και έφαγα γιαούρτι. Η γλώσσα μου πρήστηκε αμέσως και από τότε πονάει τόσο πολύ. Είναι λευκό στο πίσω μέρος και κάπως κόκκινο μπροστά. Φαίνεται ότι το σύνολο μου τεντώνεται και καταπίνει την μπάλα. Ο πυθμένας πονάει τώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Ρεβέκκα στις 31 Μαΐου 2018:

Το tounge piercing μου είναι 6 ημερών τώρα είναι φυσιολογικό να έχω λίγο πόνο πιο άβολα

Λίζα στις 21 Μαΐου 2018:

Είχα χτυπήσει γλώσσα χθες'ζω από γιαούρτι και νερό. Μπορώ'Μην μιλάτε σωστά τώρα και η μπάλα στο κάτω μέρος είναι ερεθισμός και το να προκαλείτε έλκος στο στόμα είναι αυτό φυσιολογικό

Κλωστική μηχανή στις 15 Μαΐου 2018:

Είναι φυσιολογικό για σκληρό πρήξιμο γύρω από τη διάτρηση της γλώσσας, μετά από 6 ημέρες από το αρχικό τρύπημα?

Λεπτά στις 26 Απριλίου 2018:

Είχα τρυπήσει τη γλώσσα μου για 5 ημέρες, ξέρω ότι το πρήξιμο έχει υποχωρήσει, είναι λίγο πονεμένο, αλλά φαίνεται ότι ο τόνος μου φουσκώνει τις μπάλες, ευχαριστώ, πρέπει να του δώσω μερικές μέρες πριν το βγάλω γιατί δεν θέλω τεράστια τρύπα στο τόνο μου κάποιος με βοηθά παρακαλώ …. ps το αγαπώ ήδη doe

Φλαμουριά στις 05 Απριλίου 2018:

Με τρύπησαν τα δικά μου πριν από 2 μέρες. Η γλώσσα μου είναι λευκή, στεγνή και η πάνω σφαίρα έχει δημιουργήσει έναν κρατήρα για να κρατηθεί στη θέση του. Το μόνο που με ενοχλεί είναι πόσο στεγνό είναι το στόμα μου. Είναι φυσιολογικό αυτό!?

Έλι στις 04 Απριλίου 2018:

Πήρα κάθετα τη γλώσσα μου πριν από 6 ημέρες. Είναι η τέταρτη φορά που έκανα το τρύπημα. Αυτή τη φορά το έκανε λίγο πιο μπροστά από το προηγούμενο Ive. Iμουν σε θέση να φάω και να μιλήσω καλά. Βρίσκω τον εαυτό μου να έχει μια λευκή έκκριση κάτω από την άμεση τριβή κάτω από τη γλώσσα μου. Η απόρριψη γίνεται σαν ένα μικρό χτύπημα. Το αφαιρώ με οδοντιατρικό εργαλείο. Καθαρίζω τακτικά και ξεπλένω με στοματικό διάλυμα. Καπνίζω το πράσινο. Αντιμετωπίζω πόνο και λίγη ερυθρότητα.

Τάρα στις 13 Μαρτίου 2018:

** ενημέρωση Το έκανα το έσπρωξα πίσω χρειάστηκε λίγο σπρώξιμο αλλά όχι αίμα και λίγο πρήξιμο είναι η 3η μέρα τώρα τρυφερή γλώσσα, αλλά με καλή εμφάνιση μέχρι τώρα το είχα βγάλει 8 χρόνια τόσο έκπληκτος που επανήλθε στον πόνο είναι μια αίσθηση τσιμπήματος και έφτασα στην κορυφή της τρύπας που έπρεπε να σπρώξω δυνατά μέχρι να μπει η μπάρα στο δέρμα και ήταν μια δυνατή ποπ, οπότε το σπρώξιμο βρήκα να κρατάω τη γλώσσα μου και από τον δύο αντίχειρες στον πάτο και να την οδηγώ καθώς σπρώχνετε από το κάτω και σπρώξτε προς τα κάτω με τα δάχτυλά σας από πάνω έπρεπε να το κάνω και από τις δύο πλευρές, τότε η τελική ώθηση ήταν από κάτω προς τα πάνω xx

ταρα στις 09 Μαρτίου 2018:

γεια μου είχα τρυπήσει τη γλώσσα μου το 2007 το έβγαλα το 2009 μπορώ να βάλω τη μπάρα γλώσσας στην κορυφή λίγο και από κάτω λίγο νιώθω σαν να είναι κλειστή μέσα απλώς σπρώχνω τη μπάρα; Όταν το έκανα, ο τρυπητής είπε ότι έχω φλέβα, αλλά μπορεί να πάει σε μια γωνία και να το χάσει, οπότε ακολουθώ την παλιά διαδρομή διάτρησης; οποιαδήποτε συμβουλή? Χ

luchiana στις 23 Φεβρουαρίου 2018:

έκανα το τρύπημα της γλώσσας μου πριν από 1 εβδομάδα, αλλά μπορώ ακόμα'δεν μιλάω κανονικά, πότε θα μπορώ να μιλήσω ξανά κανονικά ?

Imogen στις 28 Ιανουαρίου 2018:

Πήρα τη γλώσσα μου πριν από 2 ημέρες, αφού διάβασα σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είμαι σίγουρος για την κατάστασή μου. Το τρύπημα του ορυχείου είναι πιο πίσω και νομίζω ότι τρυπήθηκα με μια ράβδο 22 mm, στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος για το μέγεθος γιατί δεν φαινόταν πολύ, τώρα είναι η δεύτερη μέρα που το έχω και νομίζω ότι η κορυφαία μπάλα μπορεί να είναι ελαφρώς βυθίζεται. Το στόμα μου παράγει σωρούς σάλιου και στην αρχή ήταν δύσκολο να καταπιεί. Είναι αυτό το σημάδι μόλυνσης και υπάρχει ούτως ή άλλως η πρόληψη της βύθισης της πλάτης καθώς δεν θέλω ένα μικρό αυλάκι; Επίσης, εάν εμφανιστεί μια αυλάκωση μπορεί να φύγει ή να είναι επικίνδυνη?

betherz94 στις 26 Ιανουαρίου 2018:

Αμερική ναι είναι φυσιολογικό το έχω κι εγώ και το δικό μου έγινε πριν από ένα μήνα πριν από 2 μέρες, μόλις τηλεφώνησα στη διάτρησή μου και τον ρώτησα ότι είναι ένα καλό σημάδι και η φυσιολογική του ελπίδα αυτό βοήθησε! 🙂

Αμερική στις 24 Ιανουαρίου 2018:

Το τελείωσα πριν από ένα μήνα σήμερα και έχω ένα πολύ περίεργο σκληρό σαρκώδες δαχτυλίδι γύρω από την κάτω σφαίρα του δαχτυλιδιού μου και αν είναι φυσιολογικό ή όχι, δεν υπάρχει κανένα σημάδι μόλυνσης, αλλά μερικές φορές θα πονέσω. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά είναι ένα περίεργο σαν σαρκώδες δαχτυλίδι που σχηματίστηκε γύρω από την κάτω μπάλα .. δεν με ενοχλεί αλλά φαίνεται φρικτό .. αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα. Ουφ

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ στις 24 Ιανουαρίου 2018:

Έκανα το δικό μου πριν από περίπου 2 ημέρες και το κάτω μέρος πονάει λίγο και το πάνω μέρος έχει λίγο κόκκινο σημείο είναι φυσιολογικό ή πρέπει να πάω στους γιατρούς

Joicelyn στις 21 Ιανουαρίου 2018:

Έτσι, τρύπησα τη γλώσσα μου, στις 17 Ιανουαρίου, έκανα διάτρηση της επιφανειακής γλώσσας, αλλά παρατήρησα ότι ο τρυπητής μου χρησιμοποίησε μια κοντή μπάρα, αντί για μια μεγαλύτερη μπάρα, είναι κακό, πρέπει να ανησυχώ, όταν θεραπεύεται Μπορώ να το αλλάξω σε μεγάλη μπάρα ή να πάρω μια άλλη μικρή μπάρα

Μπλε στις 18 Ιανουαρίου 2018:

Πήρα τη γλώσσα μου πριν από τρεις εβδομάδες και άλλαξα τη γραμμή για δεύτερη φορά χθες. Είναι φυσιολογικό για ελαφρύ πόνο ακριβώς κάτω από τη μπάλα; Το'δεν είναι τρομερό, απλά άβολο

ShaeJames στις 14 Ιανουαρίου 2018:

Τρύπησα τη γλώσσα μου πριν από 3 ημέρες και σήμερα όταν ξύπνησα ήταν κόκκινο γύρω από τη γλώσσα μου αλλά δεν προκαλεί πόνο είναι φυσιολογικό ?

Μπρέλι στις 30 Δεκεμβρίου 2017:

Γεια, τελείωσα τη γλώσσα μου πριν από 3 ημέρες και η κορυφή της γλώσσας μου είναι πρησμένη και γύρω από την κορυφή του τρυπήματος φωνάζει και λίγο λευκή η μαμά μου είπε ότι είναι ψώρα, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια συμβουλή Θα ήταν ωραίο

Λύσα στις 09 Δεκεμβρίου 2017:

Έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου την Τετάρτη και η διατροφή μου δεν έχει αλλάξει, μπορώ ακόμα να τρώω ό, τι συνήθιζα, αλλά πιο αργά, έπιασα τη γλώσσα μου στο φαγητό μου και κατέληξα με ένα κομμάτι μπροστά από τη ράβδο της γλώσσας μου, το κομμάτι έχει εξαφανίστηκε αλλά εκεί'Μήπως τώρα μοιάζει με κίτρινο; Είναι φυσιολογικό αυτό?

Γκαμπριέλ στις 05 Δεκεμβρίου 2017:

Τρύπησα τη γλώσσα μου πριν από μια εβδομάδα και το έκανα'είναι ακόμα αποχρωματισμένος πίσω από το μπαρ. Είναι φυσιολογικό αυτό ?

Κεχριμπάρι στις 09 Οκτωβρίου 2017:

Μόλις πήρα τα μάτια του φιδιού χθες και η γλώσσα μου διογκώθηκε αλλά φούσκωσε χειρότερα από ό, τι όταν πήρα τη φυσιολογική μου γλώσσα να τσιμπήσω μήπως πρέπει να δοκιμάσω λίγο μεγαλύτερη μπάρα ;; Η γλώσσα μου μοιάζει να μοιάζει'θα πάει πάνω από τις μπάλες ??

Μόργκαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2017:

Είχα τρυπήσει τη γλώσσα μου πριν από 3-4 μήνες και μόλις πρόσφατα όταν ξυπνάω η γλώσσα μου φουσκώνει λίγο και δεν μπορώ να κουνήσω τη ράβδο της γλώσσας μου τι θα κάνω ???

Val στις 02 Σεπτεμβρίου 2017:

Μόλις πήρα τη γλώσσα μου και το πίσω μέρος της γλώσσας μου είναι λευκό εκεί'δεν έχει πύον ή τίποτα τι σημαίνει αυτό?

Έχετε d στις 24 Αυγούστου 2017:

Πότε θα πάψει να είναι κίτρινη η γλώσσα μου

Alyjah στις 16 Ιουλίου 2017:

Εάν η γλώσσα μου δεν έχει πρηστεί ή δεν έχει πονέσει τόσο άσχημα την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα, είναι καλό ή κακό?

Shelia Boudreau στις 10 Ιουλίου 2017:

Είχα τρυπήσει τη γλώσσα μου πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Αυτή είναι η τέταρτη φορά μου όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη φορά το έκανε λίγο πιο πίσω. Νομίζω ότι το πρήξιμο έχει πέσει, αλλά η ανησυχία μου είναι ότι συνεχίζω να έχω έντονο πόνο στην αριστερή πλευρά της γλώσσας μου; Αυτό δεν είναι

Εντός ολίγου στις 28 Μαΐου 2017:

Πήρα δαγκώματα δηλητηρίου (2 τρύπια γλώσσας δίπλα -δίπλα) πριν από 3 ημέρες και υπάρχουν βαθουλώματα όπου είναι το τρύπημα. Είναι φυσιολογικό?

Κρίσταλ στις 24 Μαΐου 2017:

εάν πίνετε οξέα και αρχίζει να βλάπτει πώς να το ξεφορτωθείτε

Η Ελβια στις 22 Μαΐου 2017:

Είναι φυσιολογικό μια μικρή φουσκάλα να φαίνεται χτύπημα και μουνί στο κάτω μέρος να εμφανίζονται 2 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωσή της και μουνί στην κορυφή επίσης?

Λιζ στις 08 Μαΐου 2017:

Εγώ τι κάνεις αν're tounge piercing φαίνεται κίτρινο μολυσμένο τι μπορείτε να κάνετε για να το βοηθήσετε

Χέιλι στις 25 Απριλίου 2017:

Έτσι, έχω τρυπήσει τη γλώσσα μου δύο φορές τώρα. Και για τις δύο εμπειρίες μου είχα ένα κάλυμμα λευκής μεμβράνης πάνω από τη γλώσσα μου για περίπου μιάμιση εβδομάδα, το μόνο που έκανα ήταν να πάρω μια μαλακή οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα χωρίς υπεροξείδιο. Επίσης ξέπλυνα το στόμα μου με ζεστό νερό και SEA SALT (ΜΗΝ χρησιμοποιείτε ιωδιούχο αλάτι, κάνει τη γλώσσα να φουσκώνει μεγαλύτερη και πράγματι έκανε τον χρόνο θεραπείας μου να μακρύνει). Τα κρύα ροφήματα, όπως οι σούπες, ακόμη και το πιπίλισμα του πάγου βοήθησαν έναν τόνο.

Μαζί με αυτό, οι γευστικοί μου κάλυκες ήταν μουδιασμένοι για περίπου μία ή δύο μέρες και οι δύο φορές, όπως έπινα ένα ζεστό ρόφημα και τους έκαιγα. Μετά από αυτό έγιναν αρκετά ευαίσθητοι. Όταν ξυπνούσα το πρωί, η αριστερή πλευρά μου έκαιγε σχεδόν στο σημείο που έκλαιγα (αυτό συνεχίστηκε για περίπου 7-10 ημέρες). Διαπίστωσα ότι ξέπλυμα με το θαλασσινό θαλασσινό νερό το συντομότερο και λήψη Tylenol (δεν θα ήθελα'Δεν συνιστώ ασπιρίνη ή ιβουπροφαίνη μόνο και μόνο επειδή είναι αραιωτικό αίματος και με έκανε να αιμορραγήσω λίγες μέρες μετά). Τώρα το μέρος που πήγα να τρυπήσω τη γλώσσα μου δεν είναι't ξαναπρογραμματίσω να βάλω μια πιο κοντή μπάρα, έτσι την αντικατέστησα μόνος μου περίπου 2 με 3 εβδομάδες αργότερα. Θα το αντικαθιστούσα όποτε δεν είναι η γλώσσα σας't εξαιρετικά ευαίσθητο και μπορείτε να το τραντάξετε λίγο, τελικά εσείς'πιέζετε ξανά κάτι μέσα από τη γλώσσα σας και αν είναι ευαίσθητο και πονάτε δεν το κάνετε'δεν θέλω να το νιώσω αυτό. Επιπλέον, εάν η γλώσσα σας είναι ακόμα πρησμένη, μπορείτε πραγματικά να μπερδέψετε το τρύπημα σας.

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι όλη την ημέρα, όσο περισσότερο μιλούσα και ξέπλυνα με θαλασσινό νερό, τόσο λιγότερο πρήξιμο υπήρχε. Το πρωί η γλώσσα μου ήταν τόσο άσχημη που έμοιαζε και έμοιαζε με ένα μικρό μπαλόνι, αλλά μετά από περίπου μία ώρα κατέβηκε στο φυσιολογικό (περίπου 4-7 ημέρες) και η ομιλία μου άρχισε να γίνεται πολύ πιο κατανοητή.

Επίσης, αν είναι η πρώτη φορά που τρυπάτε τη γλώσσα σας και ακούτε πολύ αστεία όταν μιλάτε, μην το κάνετε'μην ανησυχείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται ψεύτικοι και ακούγονται αστείοι για λίγες μέρες μετά. εγώ δεν'δεν ξαναβρήκα την κανονική μου ομιλία μέχρι να κλείσω τη μπάρα μου αφού αυτή με την οποία τρύπησα ήταν τόσο μεγάλη. Όλοι όμως είναι διαφορετικοί.

Εάν έχετε πρησμένους οφθαλμούς γεύσης, η γλώσσα σας καίγεται ή είναι επώδυνη, είναι πρησμένη, λευκή και έχει εξαιρετική ποσότητα σάλιου.'είμαι εντάξει. Η διαδικασία επούλωσης για μια γλώσσα είναι περίπου 4-6 εβδομάδες για να νιώσετε φυσιολογικοί. Για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6 μήνες don'Μην αφήνετε τη μπάρα σας έξω για περισσότερο από μία ώρα γιατί θα κλείσει. Δεν το κάνει'τ "Οριστικοποιώ" έως 6 έως 8 μήνες.

Το ίδιο το τρύπημα σε μια γλώσσα είναι το λιγότερο οδυνηρό τρύπημα που έχω κάνει ποτέ, αλλά η θεραπεία αυτού του τρυπήματος ήταν το πιο οδυνηρό. Εσείς'επανατοποθετώντας μια βελόνα σε έναν μυ, αλλά η γλώσσα είναι ένας από τους ταχύτερα θεραπευτικούς μύες στο σώμα σας. Απλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχει συνηθίσει σε ένα ξένο αντικείμενο να το περνάει έτσι ώστε να επιδεινωθεί και να ενοχληθεί. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας κάθε μέρα, για να φάτε, να μιλήσετε και πολλά άλλα. Δεν είναι σαν να τρυπάς ένα αυτί που δεν κάνει'να μην κινείσαι όλη μέρα.

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει! :*

Κρυστάλλινη ζεπεδά στις 15 Απριλίου 2017:

Μόλις τρύπησα τη γλώσσα μου την Παρασκευή και με πονάει'φοβάμαι τι θα γίνει αν χειροτερέψει ελπίζω να γίνει καλύτερα σε μερικές εβδομάδες. Υποτίθεται ότι πρήζεται μετά το φαγητό παγωτό ή οτιδήποτε κρύο????

Γιασεμί στις 09 Απριλίου 2017:

Μόλις τρύπησα τη γλώσσα μου την περασμένη Τρίτη, το πρήξιμο έχει μειωθεί και είμαι σε θέση να αλλάξω τη ράβδο μου χωρίς να προκαλεί πόνο, αλλά ο μυς της γλώσσας μου εξακολουθεί να πονάει. Υποθέτω ότι είναι φυσιολογικό; Αλλά το τρύπημα της γλώσσας μου μου φαίνεται κάπως λοξό και μπροστά από την κορυφαία μπάλα υπάρχει σαν ένα "τείχος" όπου το δέρμα στο tounge μου καλύπτει το μπροστινό μέρος της μπάλας, πρέπει να ανησυχώ?

Λατόγια στις 02 Απριλίου 2017:

Μόλις πήρα το peirce της γλώσσας μου είναι εντάξει για τη γλώσσα μου να νιώθω πιο χαμένη από ό, τι ήταν όταν την πήρα

Μάντισον στις 31 Μαρτίου 2017:

Είναι φυσιολογικό να πονάει ο ιστός λίγες ώρες μετά το τρύπημα της γλώσσας?

Καντι στις 31 Μαρτίου 2017:

Η γλώσσα μου έχει τρυπηθεί εδώ και ένα μήνα και αυτό'είναι ακόμα πρησμένο αλλά λιγότερο πρησμένο από την πρώτη φορά … Είναι φυσιολογικό αυτό

Απάντησε παρακαλώ στις 08 Μαρτίου 2017:

Έχω μια μικρή γλώσσα και την τρύπησα πριν από 5 ημέρες'είναι ακόμα πονεμένο και ευαίσθητο, αλλά παρατήρησα ότι μπορώ'δεν βγάζω την κάτω ράβδο από το στόμα μου όπως άλλοι λόγω του τρόπου που τρυπήθηκε, σκεφτόμουν ίσως μια εύκαμπτη μπάρα ή κάτι τέτοιο ή θα είναι πάντα έτσι…

κ στις 08 Μαρτίου 2017:

Πέρασαν πέντε μέρες τώρα από τότε'τρύπησα τη γλώσσα μου και όταν είμαι ξύπνιος έχει αίσθημα καύσου ….. Είναι φυσιολογικό αυτό?