Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Τα τρυπήματα στον αυχένα είναι αυτά στην πλάτη, ή

Τα τρυπήματα στον αυχένα είναι αυτά στην πλάτη, ή "αυχένας," τραχηλικός.

Η εμπειρία μου

Μια πρώην φίλη μου αποφάσισε να τρυπήσει το πίσω μέρος του λαιμού της το 2003. aταν μια ώθηση για τη στιγμή που η απόφαση έγινε κυρίως επειδή είχε ήδη κοσμήματα στη γλώσσα και τα χείλη της, πολλαπλά τρυπήματα στα αυτιά της και ήταν σθεναρά κατά του τρυπήματος τον αφαλό της αλλά ακόμα λαχταράει περισσότερο μέταλλο. Αυτό δεν είναι'ένα τρύπημα μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε. Τα τρυπήματα στον αυχένα και τον αυχένα ανήκουν στην τεράστια κατηγορία των "τρυπήματα επιφάνειας," και πρέπει να γίνεται μόνο από έμπειρο τεχνικό body mod.

Πήραμε το αυτοκίνητο στο Philly για να πάμε στο Infinite στην 4η και South Street, όπου πηγαίναμε για διάφορα τρυπήματα από το λύκειο. Εγώ ο ίδιος έκανα τρύπημα γλώσσας εκεί (και τα δύο), μαζί με τα τρυπήματα στον αφαλό μου (και τα δύο), τρύπημα στο αυτί της έλικας και του χόνδρου και ακόμη και ένα τρύπημα στα γεννητικά όργανα – μια πράξη τόσο οικεία που θα εμπιστευόμουν μόνο το Άπειρο (γεια … αυτό θα μπορούσε να είναι το νέο τους σύνθημα!).

Το τρύπημα στο λαιμό της πήγε χωρίς πρόβλημα και σύμφωνα με αυτήν, ήταν λιγότερο επώδυνο από το βιομηχανικό τρύπημα των αυτιών της. Το μόνο που έκανε'σαν να ήταν αυτή "δεν μπορούσα'δεν το βλέπω με τα μάτια της" και δεν μπορούσε'να το καθαρίσει μόνη της – έπρεπε να βασιστεί σε μένα για αυτό.

Σημαντικές πληροφορίες για τα τρυπήματα επιφάνειας

Η διαφορά μεταξύ ενός τυπικού τρυπήματος και ενός τρυπήματος επιφάνειας είναι ότι ένα τρύπημα επιφάνειας έχει τρύπες εισόδου και εξόδου που διέρχονται από μια επίπεδη περιοχή του δέρματος. Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια BMEzine, "Τα περισσότερα τρυπήματα επιφανείας αποτυγχάνουν, όχι επειδή τα τρυπήματα επιφάνειας είναι αδύνατα, αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί εντελώς ανίκανοι τρυπητές εκεί έξω'δεν καταλαβαίνω πώς το σώμα θεραπεύει."

Ένας αμόρφωτος τρυπητής μπορεί να προσπαθήσει να κάνει ένα τρύπημα επιφάνειας με τα ίσια βαράκια που συνήθως χρησιμοποιούνται σε κανονικά τρυπήματα. Αυτό σχεδόν πάντα αποτυγχάνει επειδή το κόσμημα είναι εντελώς άκαμπτο – μεταναστεύει γύρω από το δέρμα καθώς απορρίπτεται από το σώμα, με αποτέλεσμα τον ακραίο ερεθισμό και πιθανές ουλές. Το κλειδί για ένα επιτυχημένο τρύπημα στον αυχένα ή στον αυχένα είναι να βρούμε έναν αξιόπιστο τρυπητή που χρησιμοποιεί συρραπτικό σχήμα επιφανειακή μπάρα για το τρύπημα. Προορίζονται ειδικά για τρυπήματα επιφάνειας και ο μοναδικός σχεδιασμός τους δημιουργήθηκε για να προωθήσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης. Αν δεν τρυπηθείτε από έναν έμπειρο τρυπητή, το τρύπημα του λαιμού σας θα διατρέχει σχεδόν πάντα τον κίνδυνο απόρριψης της διάτρησης επιφάνειας.

Τρυπήματα στον αυχένα

Σε γενικές γραμμές, ένα τρύπιο στον αυχένα αναφέρεται σε ένα τρύπημα στο πίσω μέρος του λαιμού, ακριβώς κάτω από τη γραμμή των μαλλιών. Η θέση, το μέγεθος και το σχήμα του κοσμήματος μπορεί να ποικίλλουν και να μην επηρεάζουν τον ορισμό του όρου. Σε αυτή την περίπτωση, ο αυχένας αναφέρεται σε μια τοποθεσία και όχι σε ένα είδος τρυπήματος ή κοσμήματος.

Τρυπήματα λαιμού

Ένα τρύπημα στον λαιμό, που μερικές φορές αναφέρεται και ως Madison, είναι τυπικά τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του λαιμού, συχνά στο σαρκώδες τμήμα ακριβώς ανάμεσα στις κολάρβες σας. Μπορεί επίσης να αναφέρεται σε οποιοδήποτε τρύπημα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος ή στις πλευρές ολόκληρου του λαιμού, από τον Αδάμ's μήλο (αν're αρσενικό) μέχρι την κλείδα μέχρι την γραμμή των μαλλιών και μέχρι τα αυτιά.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

gt στις 08 Ιουνίου 2019:

φαίνεται καλό

jessica στις 26 Σεπτεμβρίου 2012:

Τζάνα, μπορεί να είναι υπερβολική πίεση'τι έγινε με το δικό μου, κάνεις μούσκεμα αλατιού; περιμένετε λίγες μέρες ακόμα και μετά επιστρέψτε στον τρυπητή σας για να τους κοιτάξουν.

Τζάννα στις 25 Σεπτεμβρίου 2012:

Μόλις τελείωσα το δικό μου πριν από τρεις ημέρες είμαι ένα κονδυλώμα ανησυχίας όταν πρόκειται για τα τρυπήματά μου είμαι τόσο ΦΟΒΕΜΕΝΟΣ που θα απορρίψει τη μία πλευρά φαίνεται πραγματικά καλή, η άλλη δεξιά είναι λίγο πιο κόκκινη, οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ

Ντανιέλ Ρόμπερτς στις 01 Ιουλίου 2011:

Μόλις τρύπησα τον αυχένα μου && εγώ δεν'τ αναβοσβήνω Έγινε με πλαστική και εύκαμπτη μπάρα Πονάει λίγο, αλλά είναι πολύ άσχημο.

Λουίζ στις 18 Μαΐου 2011:

Δεν είναι δερματικά, μπορείτε να κάνετε τρυπήματα με επίπεδη επιφάνεια, με τις συρραπτικές ράβδους. Μπορείτε να πείτε σε ένα από αυτά καθώς υπάρχει ανασηκωμένο δέρμα μεταξύ τους. το πώς ένα από αυτά περιέχει δερματικό, αυτό με 3 μπάλες, είναι σαφώς δερματικό.

Βαρναδόρε από το The 334, AL στις 10 Ιανουαρίου 2010:

Η τρίτη και η ένατη εικόνα είναι μικροδερμικά εμφυτεύματα όχι επιφανειακά τρυπήματα. Το δεύτερο μπορεί επίσης να είναι μικροδερματικά, δύσκολο να διακριθεί όμως.

Ναι Μαν στις 16 Μαρτίου 2009:

Νομισματοκοπείο D: D

Υφηγητής'δεν ρωτάω στις 27 Δεκεμβρίου 2008:

δεν είναι το είδος της δουλειάς μου, αλλά μου άρεσε το σχολείο. Ευχαριστώ

αστερίσκος από την Αριζόνα στις 21 Δεκεμβρίου 2008:

Υπέροχες εικόνες