Έχω τατουάζ και τρυπήματα και μου αρέσει να βάζω τέχνη με νόημα στο σώμα μου.

όμορφα-επικίνδυνα-ακραία-τρυπήματα

Extreme Body Art

Κοιτάζοντας πίσω ακόμα και τη δεκαετία του 1990, τα τατουάζ και τα τρυπήματα δεν ήταν'το φαινόμενο που είναι σήμερα. Όπου και να κοιτάξουμε, εμφανίζεται μια νέα τρελή μορφή τροποποίησης του σώματος. Εγώ'Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε ακούσει για τον Άντρα της Σαύρας και της Γάτας, να γίνονται διαδικασίες για να αλλάξουν την εμφάνισή τους ώστε να μοιάζουν με τα αγαπημένα τους ζώα. Οι περισσότερες ακραίες τροποποιήσεις του σώματος σας αφήνουν να ρωτήσετε, "Γιατί να το κάνουν αυτό στον εαυτό τους?"

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή "αυτοέκφραση." Όλοι έχουμε την επιθυμία να ξεχωρίσουμε από το πλήθος και να δείξουμε ποιοι είμαστε ως άτομα. Η απελευθερωτική εμπειρία του ελέγχου της φυσικής σας εμφάνισης με κάτι το ασυνήθιστο μπορεί να δώσει μια ορμή αδρεναλίνης που, για πολλούς, προκαλεί εθισμό. Αυτό το συναίσθημα σε ωθεί να κάνεις άλλο τατουάζ (ή άλλο τρύπημα, ή άλλο). και κάθε φορά, θέλετε κάτι λίγο μεγαλύτερο ή λίγο πιο τρελό από το προηγούμενο.

Από κάτω σου'Θα βρείτε πληροφορίες για δύο διαφορετικούς τύπους ακραίας τέχνης σώματος: το τρύπημα κορσέ και το σκαρίφημα.

Γεγονότα διάτρησης κορσέ

Το τρύπημα κορσέ κερδίζει γρήγορα προσοχή, πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή τη δεκαετία του 1980, όταν ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες ήθελαν να φορέσουν κορδέλες ουράνιου τόξου στις πλάτες τους για τις παρελάσεις υπερηφάνειας. Μετά το ενδιαφέρον για λίγο, τα τρυπήματα κορσέδων αρχίζουν να επιστρέφουν, μοιάζοντας ακόμα πιο όμορφα και περίτεχνα από πριν.

Προσωπικά, μου αρέσει ο κορσές και το βρίσκω σε ένα από τα πιο όμορφα mods σώματος. Το'Είναι κομψό και απαιτεί προσοχή. Ωστόσο, οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει για τις ουλές και τις λοιμώξεις, συμβουλεύοντας μούλιασμα στα λουτρά αλατιού Epsom και αποφεύγοντας τα στενά ρούχα μέχρι να επουλωθούν οι πληγές. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι από τους κορσέδες λένε ότι έχουν ελάχιστες ουλές και ελάχιστες έως καθόλου επιπλοκές. Ανεξάρτητα από αυτό, η λήψη τόσο μεγάλου αριθμού τρυπήματος σε μία τοποθεσία είναι επικίνδυνη.

Οι πιο συνηθισμένες περιοχές για διάτρηση κορσέ είναι η πλάτη, το πίσω μέρος των μοσχαριών ή των μηρών, κάτω από το πλευρό και το εσωτερικό του αντιβραχίου. Το τρύπημα γίνεται συνήθως σε μία συνεδρία χρησιμοποιώντας κοίλες βελόνες, συνδέοντας ταυτόχρονα τις κορδέλες στις μπάρες. Αυτά εννοούνται ως α "παίζω" τρύπημα, όχι μακροπρόθεσμα. Δεδομένου ότι πρόκειται για διάτρηση επιφάνειας, το σώμα συνήθως απορρίπτει τα κοσμήματα, τα οποία προκαλούν βλάβη στο δέρμα, οπότε ο κορσές συνήθως γίνεται μόνο για ειδικές περιπτώσεις. (Για παράδειγμα, μερικές γυναίκες τα κάνουν για τους γάμους τους.) Μετά από μερικές ημέρες, όλα τα κοσμήματα πρέπει να αφαιρεθούν πριν απορριφθούν.

Το τρύπημα επιφάνειας θεωρείται προσωρινό επειδή τα τρυπήματα τοποθετούνται μόνο κάτω από τα πρώτα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας το σώμα να απορρίψει το ξένο αντικείμενο. Εάν αφεθεί πολύ, προκύπτει μόλυνση και άλλες επιπλοκές.

Το τρύπημα επιφάνειας θεωρείται προσωρινό επειδή τα τρυπήματα τοποθετούνται μόνο κάτω από τα πρώτα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας το σώμα να απορρίψει το ξένο αντικείμενο. Εάν αφεθεί πολύ, προκύπτει μόλυνση και άλλες επιπλοκές.

Ελίσα Κόρια

όμορφα-επικίνδυνα-ακραία-τρυπήματα

Αμυχή

Μια άλλη μορφή ακραίων τροποποιήσεων του σώματος είναι η αποτρίχωση. Αυτή είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τεχνικές τροποποιήσεων σώματος. Αντί για μια εικόνα με τατουάζ στο σώμα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το κάψιμο, το ξεφλούδισμα, το κόψιμο ή κάποια άλλη τεχνική για να σημαδέψουν το δέρμα με μια ουλή. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε λοίμωξη, καθώς η διαδικασία επούλωσης ελέγχεται προκειμένου να επιτευχθεί μια πιο καθορισμένη ουλή.

Πολλές αίθουσες τατουάζ αρνούνται αυτήν την υπηρεσία λόγω των πιθανών επιπλοκών και της αβεβαιότητας των επιμέρους αποτελεσμάτων. Πολλοί άνθρωποι σημαδεύουν διαφορετικά και η ευαισθησία του δέρματος διαφέρει από άτομο σε άτομο. Για να βεβαιωθείτε ότι γίνεται με ασφάλεια, ορισμένοι γιατροί θα το κάνουν για εσάς και μερικοί καλλιτέχνες τατουάζ που έχουν εκπαιδευτεί σε διαφορετικές μεθόδους ειδικεύονται σε αυτή τη διαδικασία. Αν και είναι πάντα επικίνδυνο, υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να εκτελέσουν αυτήν την ακραία διαδικασία με μικρότερο κίνδυνο.

όμορφα-επικίνδυνα-ακραία-τρυπήματα

Cory Doctorow

Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα των πολλών ακραίων τροποποιήσεων του σώματος εκεί έξω. Το σύνθημά μου είναι, "Σε καθένα το δικό του." Έχω τατουάζ και τρυπήματα και μου αρέσει να βάζω τέχνη με νόημα στο σώμα μου. Δεν θα κρίνω τους άλλους εκεί έξω και ελπίζω ότι οι άλλοι θα μάθουν να σέβονται τους πάντες'αποφάσεις. Αυτό που μπορεί να θεωρούμε τρελό, άλλοι μπορεί να το βλέπουν ως μια μορφή αυτοέκφρασης, η οποία είναι φυσική και εντάξει.

Ο καθένας είναι όμορφος με τον τρόπο του.

  • Οι κίνδυνοι του τρυπήματος κορσέ

    Ένας αισθητικός χειρουργός προειδοποίησε για τους κινδύνους της παράξενης τάσης, λέγοντας ότι οι ουλές μετά τη διαδικασία μπορεί να είναι 'απολύτως φρικιαστικό'.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

© 2012 ErinGorney