Έχω δεκατρία τατουάζ καθώς και αρκετά piercing, και νομίζω ότι το κάνουν'είναι όλα πολύ ωραία.

Piercing κάτω χείλους

Piercing κάτω χείλους

David Fanuel μέσω Unsplash

Το τρύπημα στα χείλη είναι μια αρχαία τροποποίηση του σώματος, που εξακολουθεί να είναι κοινή μεταξύ ορισμένων αφρικανικών φυλών που τεντώνουν τα κάτω χείλη τους για να ταιριάζουν σε μεγάλες πλάκες χειλιών σε σχήμα δίσκου. Μπορεί να σκεφτήκατε ότι οι άνθρωποι έχουν μόνο ένα σετ χείλη, οπότε οι επιλογές διάτρησης ήταν περιορισμένες, αλλά τα τρυπήματα στα χείλη εμπίπτουν στην πραγματικότητα σε οκτώ ξεχωριστές κατηγορίες:

  1. Το βασικό τρύπημα στα χείλη
  2. Labret Piercings
  3. Κάθετα τρυπήματα Labret
  4. Lowbret Piercings
  5. Κάθετα τρυπήματα Lowbret
  6. Οριζόντια διάτρηση στα χείλη
  7. Madonna Piercings
  8. Medusa Lip Piercings (Upbret ή Cleft)

Τα δύο πιο συνηθισμένα τρυπήματα γίνονται στο χείλος και στο labret.

Βασικό τρύπημα κάτω χείλους με τσέρκι

Βασικό τρύπημα κάτω χείλους με τσέρκι

Ελεύθερα αποθέματα μέσω Unsplash

Off-Center Piercing Lip With a Hoop

Off-Center Piercing Lip With a Hoop

Sandy Millar μέσω Unsplash

1. The Basic Lip Piercing

ο βασικό τρύπημα στα χείλη περιγράφει κάθε διάτρηση που διεισδύει στην περιοχή που περιβάλλει άμεσα τα χείλη, συνήθως κατά μήκος του κάτω χείλους αλλά μερικές φορές βρίσκεται και στο πάνω μέρος. Ένα τρύπημα στα χείλη τρυπιέται με ένα δακτύλιο χειλιών είτε απευθείας στο κέντρο του χείλους είτε ακριβώς στο πλάι. Σχεδόν πάντα θα τρυπιέται αρχικά με ένα δαχτυλίδι αιχμαλωσίας, αν και μετά την πλήρη επούλωση του τραύματος (που μπορεί να διαρκέσει έως και 4-6 εβδομάδες) μπορείτε αργότερα να αλλάξετε σε ένα καρφάκι εάν το επιλέξετε.

2. Labret Piercings

Αν το αλλάξετε σε ένα stud, ωστόσο, τότε γίνεται ένα τρύπημα labret (σαφής "la-brett", δεν "λα-μπράι"). Μπερδεμένο, το ξέρω, αλλά προσπάθησε να συνεχίσεις. Επειδή πρόκειται για διάτρηση από το στόμα, η μεταγενέστερη φροντίδα είναι σημαντική και στα δύο άκρα: στο εσωτερικό του στόματος και στο εξωτερικό. Ο τρυπητής σας θα πρέπει να σας εκπαιδεύσει στις σωστές μεθόδους μετέπειτα φροντίδας, οι οποίες περιλαμβάνουν γενικά ένα συχνό ξέβγαλμα Listerine για το εσωτερικό του στόματος και πλύσιμο απαλά με αντιβακτηριακό σαπούνι εξωτερικά, που γίνεται όχι περισσότερο από δύο φορές την ημέρα.

Ένα κατακόρυφο τρύπημα Labret

Ένα κατακόρυφο τρύπημα Labret

Warilla Warfare μέσω Wikimedia Commons

3. Κάθετα τρυπήματα Labret

ΕΝΑ κάθετο labret περνάει από το άμεσο κέντρο του κάτω χείλους. Διαφέρει από ένα τυπικό τρύπημα labret στο ότι τοποθετείται μια καμπύλη μπάρα και φαίνονται και τα δύο άκρα του κοσμήματος – το ένα κάτω από το κάτω χείλος και το άλλο στο στόμα μεταξύ των χειλιών.

4. Lowbret Piercings

ΕΝΑ χαμηλών τόνων είναι ένα οριζόντιο labret που τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο χαμηλά μέσα στο χείλος, λίγο πριν ξεκινήσει ο χόνδρος του πηγουνιού σας.

Κάθετο τρύπημα Lowbret

Κάθετο τρύπημα Lowbret

5. Κάθετα τρυπήματα Lowbret

ΕΝΑ κατακόρυφο χαμηλόβλαδο τοποθετείται κάθετα μέσα στο στόμα, διαπερνώντας το μάγουλο και αναδύεται κοντά στη γραμμή της γνάθου. Η μπάρα που χρησιμοποιείται για αυτόν τον τύπο τρυπήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5" σε μήκος.

Οριζόντιο τρύπημα στα χείλη

Οριζόντιο τρύπημα στα χείλη

Daisy Romwall μέσω Wikimedia Commons

6. Οριζόντια διάτρηση στα χείλη

ΕΝΑ οριζόντιο χείλος τρύπημα, όπως υποδηλώνει το όνομα, περνώντας απευθείας από κάθε χείλος σε οριζόντια γωνία.

Οριζόντιο Labret

Οριζόντιο Labret

ΕΝΑ οριζόντιο labret το piercing, από την άλλη πλευρά, περνά οριζόντια ακριβώς κάτω από το χείλος.

Μια Μαντόνα και ένα κάθετο τρύπημα στα χείλη με έναν κρίκο

Μια Μαντόνα και ένα κάθετο τρύπημα στα χείλη με έναν κρίκο

SuicideGirls μέσω Wikimedia

7. Madonna Piercings

ο Μαντόνα piercing (ναι, παίρνει ένα piercing που πήρε το όνομά της) μερικές φορές ονομάζεται Monroe piercing, το οποίο πήρε το όνομά της από την αρχική βασίλισσα της ομορφιάς, Marilyn Monroe. Μια Monroe βρίσκεται στο άνω χείλος, ελαφρώς εκτός κέντρου για να μιμηθεί την εμφάνιση ενός σημείου ομορφιάς ή ενός τυφλοπόντικα.

Medusa Piercing: A Stud στο κέντρο του άνω χείλους

Medusa Piercing: A Stud στο κέντρο του άνω χείλους

Timothy Paul Smith μέσω Unsplash

8. Medusa Lip Piercings (Upbret ή Cleft)

ΕΝΑ Μέδουσα το τρύπημα είναι το αντίθετο από ένα τρύπημα labret, που βρίσκεται στο άμεσο κέντρο του άνω χείλους. Μερικές φορές ονομάζεται και "εκνευρισμένος" ή "σχισμή" διάτρηση.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

Μάντι στις 07 Δεκεμβρίου 2016:

Θέλω πολύ ένα κάθετο labret και ένα medusa αλλά εγώ'φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα απορρίψουν. Εγώ'm επίσης αντιλήφθηκε τις πιθανότητες μόλυνσης λόγω του υψηλότερου βακτηριακού περιεχομένου στο στόμα.

μικτή ομορφιά στις 18 Φεβρουαρίου 2012:

Μόλις έκανα το Monroe piercing πριν από 4 ημέρες, μπορώ να αλλάξω τη μπάρα; Το'είναι λίγο κόκκινο και πρησμένο αλλά όχι'δεν πονάω καθόλου. Σας ευχαριστώ!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΤΟ ΑΓΑΠΩ!!!

Η Κάσι στις 07 Ιανουαρίου 2012:

Απλά έκανα το κάθετο labret μου 🙂

Ρέα στις 03 Ιανουαρίου 2012:

Έχω κάνει το labret μου στα αριστερά. Ο πόνος ήταν απλώς μια πρέζα'Είναι η μετά φροντίδα που πρέπει να ανησυχείτε για να μην το κάνετε. Wasταν το πρώτο μου τρύπημα και σκοπεύω να κάνω δαγκώματα φιδιού σύντομα 🙂

Miriam στις 27 Δεκεμβρίου 2011:

Έχει σημασία από ποια πλευρά τρυπάτε τα χείλη σας ?

βρετανικος στις 20 Δεκεμβρίου 2011:

hey im ner ous

thisnigguh (x στις 17 Δεκεμβρίου 2011:

Θέλω να κάνω ένα τρύπημα στην κάτω αριστερή πλευρά του χείλους μου, απλά πρέπει να το κρύψω από τη μαμά μου. Πιθανότατα θα πρέπει να βρω ένα καθαρό συγκρατητήρα και να αποφύγω την επαφή μαζί της για μερικές ημέρες. χαχα απλα ελπίζω να μην το κάνω'Έχω ένα χοντρό χείλος για πάντα … Άρχισα να τεντώνω τα αυτιά μου τον Οκτώβριο και αυτό'τώρα Δεκέμβριος. μόλις 3 μήνες και εγώ'm στα 000g ή 7/16". και η μαμά μου εξακολουθεί να το πιστεύει'ρε ψεύτικο. γαμημένο smh. Εγώ'Είμαι ενθουσιασμένος που παίρνω το δαχτυλίδι στα χείλη μου απλώς ελπίζω να το κρατήσω (:

Kaelighh. στις 16 Δεκεμβρίου 2011:

Έχω μια Γέφυρα, δαγκώματα φιδιού και ένα διάφραγμα.

Deanna στις 04 Δεκεμβρίου 2011:

Μόλις τελείωσα το κάθετο labret μου και με πόνεσε όταν το πήρα αλλά το έκανα'εχουν περασει 3 μερες και οχι'δεν πονάω πια'είναι απλά πρησμένο αλλά το λατρεύω και όταν ξυπνήσεις για πρώτη φορά μπορεί να πονέσει γιατί'είναι πρησμένο αλλά αυτό'Σχετικά με αυτό, αν θέλετε να το ολοκληρώσετε ελπίζουμε ότι μπορείτε να αντέξετε τον πόνο να τελειώσετε και την επόμενη μέρα, αλλά τότε θα πρέπει να είστε χωρίς πόνο

ali στις 03 Δεκεμβρίου 2011:

Μόλις τελείωσα το labret μου πριν από μερικές εβδομάδες-τεχνικά ο όρος δεν προέρχεται από τη γαλλική γλώσσα, οπότε θα πρέπει να προφέρεται lay-bret, όχι luh-bray, αλλά … ω, καλά. Το'θεραπεύτηκε όμορφα σε μόλις 6 εβδομάδες, καταφύγιο'δεν το άλλαξα ακόμα- θέλω να του δώσω τουλάχιστον 2 μήνες πριν βάλω κάτι καινούργιο εκεί. Απλή μετέπειτα φροντίδα- ξεβγάλτε με στοματικό διάλυμα με βάση το οινόπνευμα μετά το φαγητό, το ποτό κλπ. Πλύνετε με βασικό σαπούνι αντιβακ 1 φορές την ημέρα και μουλιάστε με ζεστό, θαλασσινό νερό για να ηρεμήσετε, τόσο στο εσωτερικό του στόματος όσο και στο εξωτερικό (βράζω φιλτραρισμένο νερό και προσθέτω πραγματική θάλασσα αλάτι, και μόλις αυτό'Είναι αρκετά δροσερό για να το αντέξω, το βουτάω στο στόμα μου και πιέζω κορεσμένα βαμβάκια πάνω του). Τα αρχικά μου κοσμήματα είναι μακρά για να επιτρέπουν την αναπνοή/πρήξιμο, αλλά σκοπεύω να αλλάξω σε κάτι πιο κοντό για λιγότερη αίσθηση. Πιάνεται με το κάτω ούλο και τα δόντια μου αν'Δεν είμαι προσεκτικός όταν τρώω ή μιλάω, περισσότερο όταν το τρύπημα ήταν φρέσκο. Αρχικά είχα την επιθυμία να το ξεσκίσω, η οποία είναι μια φυσιολογική αντίδραση όταν έχετε ένα ξένο αντικείμενο ενσωματωμένο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες το πρήξιμο μειώθηκε και'το έχω συνηθίσει περισσότερο. Έχω επίσης το κουμπί της κοιλιάς, το αριστερό κόγχο και το δεξί ρουθούνι. Εγώ'έχω συζητήσει να κάνω το διάφραγμα ή τη γέφυρά μου, αλλά μάλλον θα πρέπει πρώτα να είμαι αυτοαπασχολούμενος. Λατρεύω τα τρυπήματα που είναι καλά τοποθετημένα! Ο φίλος μου και η μαμά μου το μισούν. Με ενοχλεί που οι άνθρωποι ενεργούν τόσο σοκαρισμένοι όταν το βλέπουν, όπως στη δουλειά μου'είναι απλά ένα τρύπημα, και πολλοί άνθρωποι τα έχουν, και αυτά'δεν είναι μόνιμος. Ξεπέρασέ το. Όσο τα φροντίζετε καλά και δεν τα αγγίζετε παρά μόνο για να τα καθαρίσετε, θα θεραπευτεί όμορφα, αν ο τρυπητής σας έκανε καλή δουλειά. Α, και κοιμηθείτε σε καθαρές θήκες μαξιλαριού για να αποφύγετε την εμφάνιση μικροβίων.

Λιζ στις 02 Δεκεμβρίου 2011:

Εγώ'παίρνω το χαμηλόβλαδο και από τις δύο πλευρές σήμερα ^^

Μέχρι στιγμής, έχω τη γέφυρά μου, τη μύτη, το διάφραγμα, τα κυβερνοαγκώματα, τους καρχαρίες, τους αγγέλους.

Μόλις πάρω αυτά τα 2, εγώ'Θα κάνω 13 τρυπήματα ^^

Εγώ'περιμένω περισσότερα like? Λακκάκια, φρύδι [2 στη μία πλευρά], δαγκώματα δηλητηρίου, δαγκώματα από ρουθούνι, γοφοί, κουμπί κοιλιάς [ξανά], & ίσως αντιφρύδι και από τις δύο πλευρές

Kym στις 15 Νοεμβρίου 2011:

Πολλές πολύ καλές πληροφορίες εδώ! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που έχω το labret μου κάτω δεξιά !! Είμαι πιο ενθουσιασμένος που είμαι νευρικός και είμαι έτοιμος να πάρω αυτό το πράγμα!!

Λάρισας στις 06 Νοεμβρίου 2011:

Ένα σχόλιο στον Chey (πριν από 5 ημέρες) Έχω το δικό μου εδώ και ένα χρόνο, το φούσκωμα πρέπει να πέσει, αλλά είναι πολύ εκνευρισμένο από την αιτία να πιάσω πράγματα όπως το δικό μου που έπιασε το φούτερ μου (Συζήτηση για τον πόνο) και παραλίγο να το ξεσκίσετε, οπότε να είστε προσεκτικοί (μασάζετε σε πουκάμισα, κοιμάστε ή ακόμη και πλένετε το πρόσωπό σας. 🙂

"Απλά Passin Thru" Piercing σώματος στις 01 Νοεμβρίου 2011:

Έλα να με δεις στο "Απλά Passin Thru" Body Piecing στο Woodland Hills, CA meάξτε με στο Facebook! xo barbi

Cheyenne στις 01 Νοεμβρίου 2011:

Έφτιαξα το monroe μου πριν από 2 ημέρες και μου αρέσει η εμφάνισή του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι φούσκωσε πολύ άσχημα και η μπάρα είναι πολύ μικρή, οπότε πρέπει να πάω να βάλω μια μεγαλύτερη μπάρα..

Ρεβέκκα στις 13 Οκτωβρίου 2011:

όλοι έχουν τόσο ωραία μύτη!!!

ιτιά στις 12 Οκτωβρίου 2011:

Wantedθελα απλώς να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με ορισμένα τρυπήματα στα χείλη, τα δαγκώματα φιδιών για να γίνω πιο συγκεκριμένα. Εγώ'Είχα τσιμπήσει φίδι δύο φορές, η δουλειά μου αρνήθηκε να με αφήσει να χρησιμοποιήσω καθαρά κοσμήματα, οπότε έπρεπε να τα αφήσω να θεραπευτούν όταν πήρα μια νέα δουλειά και το αφεντικό ήταν ψύχραιμο με άφησε να κάνω τα τρυπήματα, πήγα και τα ξαναπήρα. Το ερώτημα του "Παίρνετε τσιμπήματα φιδιού ταυτόχρονα" Ναι, κάνουν τσιμπήματα φιδιού ταυτόχρονα, αν δεν το κάνετε'Μην τα πάρετε ταυτόχρονα, η διαδικασία επούλωσης θα είναι πολύ μεγαλύτερη και η πιθανότητα να έχετε άνισα τσιμπήματα φιδιού είναι μεγαλύτερη. Ο χρόνος θεραπείας για μένα ήταν κοντά σε ένα μήνα, αλλά όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά το άτομο φροντίζει το τρύπημα. Επίσης "Πονάει το τρύπημα στα χείλη" το δικό μου δεν έκανε'ούτε χρόνο, αλλά αυτό's επειδή έχω σχετικά υψηλή ανοχή στον πόνο, ειλικρινά πιστεύω ότι αν γίνει σωστά, είναι'είναι πολύ γρήγορο για να αισθάνεται κάποιος πόνος αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Η ηλικία χωρίς γονέα εξαρτάται από κάθε πολιτεία, θα πρέπει να μπορείτε να καλέσετε στα τοπικά καταστήματά σας και να τους ρωτήσετε για την ηλικία τους χωρίς τη γονική συναίνεση. Επίσης ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΛΚΟΟΛ στα τρυπήματα, αυτό είναι πολύ κακό'είναι σαν να ρίχνεις αέριο στη φωτιά'είναι κακή ιδέα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ζεστά μούλια θαλασσινού αλατιού για να μειώσετε το πρήξιμο ή/και την ερυθρότητα ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΑΤΟ, που θα καεί και θα είναι κακή ιδέα lol. Επίσης, ορισμένα καταστήματα διαθέτουν ένα κιτ που μπορείτε να αγοράσετε τη στιγμή που κάνετε τα τρυπήματα που περιέχει όλα τα απαραίτητα για να βοηθήσετε τα τρυπήματα σας να επουλωθούν άμεσα και χωρίς προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έχω 7 τρυπήματα οπότε νιώθω ότι είμαι'είμαι αρκετά έμπειρος σε αυτό το θέμα. Σας εύχομαι καλή τύχη με τα τρυπήματα σας.

λινα στις 07 Οκτωβρίου 2011:

Σοβαρά παιδιά; Η Μονρόε βρίσκεται στην αριστερή πλευρά && μια Μαντόνα είναι στα δεξιά. Οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό ξέρουν για τι πράγμα μιλούν.

αηδία στις 21 Σεπτεμβρίου 2011:

hindi naman masakit ee,,

δεν με πονάει, είναι πολύ εντάξει :))

Αμαξάκι στις 20 Σεπτεμβρίου 2011:

Προς το παρόν, ο άγγελος μου δαγκώνει τη γλώσσα μου τη μύτη μου και τα αυτιά μου τρεις φορές συνήθιζαν να κάνουν τον αφαλό μου μέχρι η μαμά μου να διαπιστώσει ότι ελπίζω να κάνει το κάτω χείλος μου δύο φορές

Λέσλι στις 18 Σεπτεμβρίου 2011:

Πήρα ένα απλό labret πριν από μερικές εβδομάδες, όχι'δεν πονάω όταν είναι'τελείωσε αλλά εκείνη την εβδομάδα που έγινε's πρησμένο πονάει (: Πολύ χαίρομαι που το πήρα όμως!

chanel στις 16 Σεπτεμβρίου 2011:

Τρύπησα το labret μου σήμερα, (16/09/2011). Δεν το έκανε'δεν πονάω καθόλου, αισθάνθηκα αρκετά άβολα! ΜΗΝ είστε ηλίθιοι και χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μορφή αλκοόλ σε αυτό, εκτός εάν θέλετε να επιβραδύνετε τη διαδικασία επούλωσης !, χρησιμοποιήστε ένα μη αλκοολούχο στοματικό διάλυμα για το εξωτερικό και μόνο κάποιο αλατούχο διάλυμα για το εξωτερικό (το οποίο μπορείτε να πάρετε από οποιοδήποτε Χημικός) Ι'Έχω κάνει και τα δύο ρουθούνια μου και τρυπήθηκαν με ένα όπλο. Didn'δεν πονάω καθόλου. Μόλις δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό μου καθώς τσιμπάει κάτι στη μύτη σου και κάνει τα μάτια σου να δακρύζουν, για να μην είσαι σίγουρος πώς το λένε, η συμβουλή μου είναι ότι αν θέλεις να το κάνεις όπως εσύ'είμαι μόνο μία φορά νέος !! : D x

NeverMindFoo' στις 09 Σεπτεμβρίου 2011:

Θέλω ένα τρύπημα labret αλλά φοβάμαι, απλώς νιώθω όλη τη σάρκα που πρέπει να περάσουν οι βελόνες:'(

στασαρά στις 04 Αυγούστου 2011:

παίρνω τα χείλη μου με μεγάλη πίεση φέτος και αναρωτιόμουν μήπως τσιμπήσετε φίδια ταυτόχρονα ή περιμένετε να θεραπευτεί το πρώτο; αν ναι πόσο διαρκεί η θεραπεία?

μιράντα στις 25 Ιουλίου 2011:

Τρύπησα το χαμηλόβριό μου και το έκανα στο σπίτι πραγματικά με πόνεσε να μπω, αλλά άξιζε τον κόπο

Alexa στις 19 Ιουλίου 2011:

Έκανα τα δικά μου τσιμπήματα φιδιού και τα λατρεύω δεν ήταν't επώδυνη? ξυπνούν λίγο για λίγο. Ο φίλος μου που το έκανε επαγγελματικά είπε ότι πονάει.

Vee στις 16 Ιουλίου 2011:

δεν είναι πολύ καλές πληροφορίες για τον καθαρισμό. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ LISTERINE. ΠΑΝΤΑ. Χρησιμοποιήστε ένα στοματικό διάλυμα χωρίς αλκοόλ, όπως το βιοτένιο για το εσωτερικό του στόματος, και ένα διάλυμα αλατούχου διαλύματος πληγών (από μεταλλικό δοχείο, όχι από την κορυφή ή τη βίδα, επειδή τα βακτήρια μπορούν να εισέλθουν και να το κάνουν ανθυγιεινό) για τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου. υφηγητής'Χρησιμοποιήστε αντιβακτηριακό σαπούνι, επειδή είναι πολύ σκληρό και κάνει τα θετικά μικρόβια που καταπολεμούν τη μόλυνση να πεθαίνουν, καθώς και τυχόν κακά βακτήρια, και έτσι παρατείνει τη διαδικασία επούλωσης. Μην χρησιμοποιείτε ούτε βακτίνη.

πώς ξέρω? τρυπάει επαγγελματικά για 8 χρόνια.

Αυγή στις 30 Μαρτίου 2011:

Έκανα το labret μου στο κάτω δεξί πάνω χείλος μου. Τσίμπησε, αλλά δεν το έκανε'δεν πονάω τόσο άσχημα πριν από αυτό'μικρό

Μια πολύ γρήγορη διαδικασία. Εσείς'Θα νιώσω ένα νεύρο lil να πονάει για τις επόμενες δύο ώρες. Έκανα το δικό μου γύρω στις 6 το απόγευμα. Πήγα σπίτι χαλαρώστε και πήγα για ύπνο την επόμενη φορά που το χελιδόνι είχε φύγει και δεν'πονάω πια. Ένα άλλο πράγμα φροντίστε να το φροντίσετε καλά. Προτείνω ένα ποτήρι νερό με μια πρέζα θαλασσινό αλάτι. Χρησιμοποιήστε το σαν στοματικό διάλυμα και το κατάστημα θα σας δώσει ωκεανό's επίσης θαλασσινό αλάτι, θα το έπαιρνα και θα ψέκαζα το εξωτερικό. Αλλά ντον'Μην κάνετε πράγματα που προκαλούν ερεθισμό. Σας συνιστώ να μην καπνίζετε ή να πίνετε αλκοόλ. Δεν θα ήθελες'δεν θέλω να μολυνθεί το χείλος σου, ακαθάριστο .. Καλή τύχη, καλό τρύπημα σε όλους !! :)'

30 Μαρτίου 2011

Eash στις 23 Μαρτίου 2011:

Έχω το κάθετο λαμπρέτι, τα δαγκώματα φιδιών και τη μέδουσα. Είναι πολύ εύκολο να γίνουν, ντον'δεν πονάω πραγματικά, και κοιτάξτε KILLER!!

Η Μόνικα στις 19 Μαρτίου 2011:

Σίγουρα τρυπάω τα χείλη μου! Ωστόσο, έχω μια ανησυχία, έχω μια δουλειά όπου μιλάω στο τηλέφωνο όλη μέρα, θα επηρεάσει καθόλου την ομιλία μου με το πρήξιμο; Αν ναι πόσες ημέρες θα χρειαστώ για να θεραπευτεί πριν προσπαθήσω να δουλέψω μαζί του; Επίσης, θα πάω στην παραλία ΠΟΛΥ σύντομα, και θα ήθελα να το πάω εκείνο το διάστημα, μπορώ'μην πίνετε αλκοόλ μαζί του! Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω πριν πιω αλκοόλ !; Επίσης, το θαλασσινό νερό της παραλίας και το νερό της πισίνας; Θα το επηρεάσει πραγματικά αν το πάρω λίγο; Θέλω να διασκεδάσω στις διακοπές, αλλά ταυτόχρονα θέλω να τρυπήσω τα χείλη!

Μισέλ στις 08 Μαρτίου 2011:

τρύπησα το χείλος μου και όταν θα το άλλαζα, με τσίμπησε πολύ άσχημα. τώρα θέλω να τρυπήσω τον καρπό μου. D

barbwire7 στις 08 Μαρτίου 2011:

Φροντίστε όλα τα τρυπήματα σας! Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά. Μπορούν να μολυνθούν, ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι ο τρυπητής σας. Καθαρίστε 3 φορές την ημέρα με Q-tip και αντιβακτηριακό σαπούνι. Στεγνώστε με χαρτομάντηλο. Οι πετσέτες φιλοξενούν βακτήρια. Αφήστε να στεγνώσει. υφηγητής'περιστρέψτε το piercing σας ή χρησιμοποιήστε οτιδήποτε σε αυτό. Πρέπει να επουλωθεί γύρω από τα κοσμήματά σας. μετακινώντας συνεχώς ή χρησιμοποιώντας βαζελίνη ή άλλες τοπικές κρέμες, θα κρατήσει την πληγή ανοιχτή, οπότε αφήστε την ήσυχη. καθαρίστε το, αφήστε το. Καλύτερη συμβουλή. Ω, και απολαύστε το!

γίγας στις 07 Μαρτίου 2011:

lol madonna? ειναι μονροη. μάθε τα πράγματά σου

aison στις 05 Μαρτίου 2011:

θα μπορούσατε να είστε 14 ετών και να τρυπήσετε τα χείλη σας εάν έχετε άδεια ενηλίκων; ναι ή όχι?

Μου στις 09 Φεβρουαρίου 2011:

Και ‘γώ το ίδιο'm ο 40χρονος και πήρα το piercing AND my tat! Bot δείχνουν υπέροχα! Άλλαξα το monroe μου από ασημένια σφαίρα σε διαμάντι … κράτησα το 16 gauge μακρύτερο καρφάκι γιατί μπορώ να πω ότι πρέπει να επουλωθεί λίγο μέσα μου … Φοβήθηκα να το αλλάξω και η ασημένια μπάλα ήταν σούπερ σφιχτός! Έβγαλα ακόμη και το μεγάλο μέρος και έπρεπε να καταλάβω πώς να το ξαναβάλω! Έπλενα συνεχώς τα χέρια μου και τα κοσμήματα! Πώς δημοσιεύουμε φωτογραφίες εδώ?

Τζάγκερ στις 08 Φεβρουαρίου 2011:

Και ‘γώ το ίδιο'ενδιαφέρομαι να κάνω ένα τρύπημα στα χείλη, μόνο ένα, με ένα στεφάνι. Εγώ'είμαι άντρας και ευθύς, έχει σημασία σε ποια πλευρά θα το κάνω?

κάλσιφερ στις 05 Φεβρουαρίου 2011:

και η γλώσσα δεν πονάει τόσο πολύ είτε λένε ότι το να πέσεις στον κώλο σου πονάει περισσότερο από το να κάνεις ένα τρύπημα

κάλσιφερ στις 05 Φεβρουαρίου 2011:

κανένα από αυτά δεν πονάει σε σύγκριση με το τρύπημα γλώσσας lol το είχα κάνει την περασμένη Τετάρτη σε έναν επαγγελματικό χώρο μόνος μου και είμαι δεκαέξι από τις 26 Ιανουαρίου

Μου στις 19 Ιανουαρίου 2011:

Γίνομαι 40 ετών και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το τρύπημα της Μονρόε (μπορεί να είναι μια Μαντόνα – ακόμα αποφασίζει) και ένα όμορφο τατουάζ με τον άντρα μου 'n παιδιά' ονόματα πάνω του … γιατί σύζυγος; B/c ανεξάρτητα από το τι, αυτός'είναι τα παιδιά μου' Μπαμπάς…

Emiily στις 06 Ιανουαρίου 2011:

Μήπως το Gettinqq The Lowbret Hurt ?

γάτα χωρίς κόλπο στις 02 Ιανουαρίου 2011:

μπορείτε να έχετε τρυπήσει το χείλος σας στη μία πλευρά 3 φορές ή είναι πρόβλημα υγείας

καριε στις 20 Δεκεμβρίου 2010:

Έχω το φρύδι μου σπασμένο και το κουμπί της κοιλιάς ανακινείται, και πάλι κάθε φορά το κάνει και το έκανα αυτά τα 4 για πολύ καιρό που σίγουρα δεν το έκαναν'δεν πονάω όταν τα παίρνεις και είχα spiderbites4 ένα χρόνο τώρα, αλλά είμαι 2 χρονών, 3 φορές αντί για 2 idk, θα το έλεγες ότι δεν μου αρέσει, απλά λατρεύω να χαζεύω, αλλά δεν μπορώ να περιμένω

amy cx στις 10 Δεκεμβρίου 2010:

ο χαμηλόβαθμος και η μαντόνα πρέπει να τα πάρουν

Μιχαήλ στις 02 Δεκεμβρίου 2010:

είχα τσιμπήματα φιδιού και ήμασα να τσιμπήσω αράχνη σύντομα: D

σι στις 29 Νοεμβρίου 2010:

Κ, τρυπήματα labret + δαγκώματα αγγέλου; πως ειναι ?????? Νομίζω ότι'θα τα αποκτήσω

Μπράιαν στις 22 Νοεμβρίου 2010:

Πήρα δαγκώματα φιδιού την περασμένη εβδομάδα (Ι'm 19) και τα λατρεύω. Πρέπει να τα φροντίζετε πολύ καλά και να διαβάζετε μετά τη φροντίδα.

Το να γίνει δεν ήταν't πολύ οδυνηρό. Ένιωσα σαν να έβαλα ένα χτύπημα, στο χείλος μου δύο φορές. Wasταν πολύ λιγότερο επώδυνο από τα μουδιασμένα πλάνα που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής εργασίας!

Όσο για το θέμα των γονιών, οι γονείς μου ήταν καλά με αυτό. "Εσείς'είσαι ενήλικας και μπορείς να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις τώρα". Αν και η μαμά μου νόμιζε ότι ήταν περίεργα. Το'είναι όλες προσωπικές προτιμήσεις.

Κορίτσι με λακκάκια στις 17 Νοεμβρίου 2010:

ξέχασα το αντίστροφο κάθετο labret

Ρεβέκκα στις 17 Νοεμβρίου 2010:

τα τρυπήματα monroe πονάνε λίγο μετά την τοποθέτηση του καρφιού … τότε θα έχετε ένα κομμάτι στο εσωτερικό του ούλου σας για περίπου 3 μήνες που μπορεί να είναι επώδυνο αν παίξετε με το καρφάκι ή το τραβήξετε

Τόσο ζηλιάρης στις 13 Νοεμβρίου 2010:

Σίγουρα θα πάρετε ένα κάθετο labret! τους αγαπώ!

σούζαν στις 10 Νοεμβρίου 2010:

Πήρα τη μέση του κάτω χείλους μου πριν από 3 εβδομάδες, με πόνεσε μόνο για μερικές ώρες, το χειρότερο είναι το χοντρό χείλος για λίγο …….. lol

κρυστάλλινα ηθικά στις 06 Νοεμβρίου 2010:

Έχω 1 μήνα με το τρύπημα μου και με πόνεσε λίγο όχι βλεννογόνο

zobo 88 στις 03 Νοεμβρίου 2010:

τόσο ειλικρινής κλίμακα 1 – 10 hw painl είναι μια μαντόνα??

Σάσα στις 02 Νοεμβρίου 2010:

έκανα ακριβώς κάτω από το κάτω αριστερό χείλος και ήταν φοβερό !!! τα έκανα όλα μόνος μου με τον πάγο και τη σκουλαρίκι μου όταν είχα τρυπήσει το καρτάλι μου το υπέροχο

κική στις 30 Οκτωβρίου 2010:

η μαμά μου είναι τόσο κουτσή που δεν θα με αφήσει ούτε να πάρω ένα βασικό !! με νευριάζει

σασί στις 14 Οκτωβρίου 2010:

Μόλις τρύπησα τα χείλη μου πριν από δύο εβδομάδες. Το έκανα στην αριστερή πλευρά γιατί έχω τρυπήσει τη μύτη μου στη δεξιά και δεν το έκανα'δεν θέλω πολύ στη μία πλευρά του προσώπου μου. Μου αρέσει πραγματικά να τρυπώ το χείλος μου επειδή έχω μικροσκοπικά χείλη και δεν το έκανα'Δεν νομίζω ότι θα φαίνομαι καλά με αυτό, αλλά υποθέτω ότι το κάνω. τώρα το δεύτερο αγαπημένο μου τρύπημα είναι το χείλος μου και το πρώτο μου είναι το χτύπημα.

dom στις 08 Οκτωβρίου 2010:

έχω τη γλώσσα μου διπλά τρυπημένα και δαγκώματα φιδιού που μετρώνται στο 8 συν ένα τρύπημα labret που μετριέται σε 12 αν θέλετε να μου στείλετε ένα αίτημα fb στο dominique runyan η εικόνα του προφίλ μου είναι με ένα καπέλο και ίσια καστανά μαλλιά

Φίλιππος στις 07 Οκτωβρίου 2010:

Πήρα τα δαγκώματα φιδιού 14 μετρητών μου στις 11 Μαΐου 2010 και τους πήρε περίπου ένα μήνα για να θεραπευτούν. Ειλικρινά, το χειρότερο μέρος ήταν το πρήξιμο, έχω χοντρά χείλη για να ξεκινήσω με lol, οπότε είχα ένα μεγάλο λίπος στα χείλη για λίγο. Η πρώτη βελόνα δεν έγινε'δεν πονάει, αλλά το δεύτερο, συσσώρευση πόνου. Τα έχω ακόμα και αυτά'δεν έχω μολυνθεί ποτέ. Τα καρφιά είναι τα πιο εύκολα να φορέσω για μένα, τα πιασμένα στα δόντια μου όταν έτρωγα μέχρι να τα συνηθίσω, 1/2" Τα δαχτυλίδια είναι πολύ ογκώδη, αλλά 3/8" Τα δαχτυλίδια μπορεί να είναι πολύ μικρά για μερικούς ανθρώπους, αλλά όπως είπα, έχω ένα παχύ χείλος και μπορώ να φορέσω τα 3/8" χτυπά άνετα. Δαχτυλίδια don'Δεν νιώθω τόσο όμορφα όταν τρώτε μαζί τους. (Για μένα, ούτως ή άλλως.) Όταν βγάζω τα δαχτυλίδια έξω μπορείτε να δείτε τις τρύπες, ναι. Μέσα από τις τρύπες, όχι. Τίποτα (χωρίς σάλια, ποτά, φαγητό) δεν πέφτει μέσα από τις τρύπες μου (σε μετρητή 14)

Έκανα τα φίδια μου να ευθυγραμμιστούν με τις άκρες των ρουθουνιών μου, αντί για τις άκρες των ματιών μου, αυτό μετέφερε τα δάγκωμα μου λίγο πιο κοντά μεταξύ τους. Επίσης, την έβαλα (τον καλλιτέχνη μου) να τα ανεβάζει λίγο, έτσι ώστε να κάθονται ακριβώς στην άκρη του χείλους μου αντί να είναι πιο κοντά στο πηγούνι μου, έτσι ώστε όταν κρατώ τα χείλη μου σε μια τυπική χαλαρή θέση, τα καρφιά δείχνουν προς τα κάτω. Νομίζω ότι φαίνεται αρκετά άρρωστο, αν το πω εγώ.

Έχω φωτογραφίες του εαυτού μου στο facebook. Έχω διαγράψει τις περισσότερες φωτογραφίες μου από το MySpace και έτσι κέρδισα'μην το δημοσιεύσετε.

facebook.com/DarkSwagger ρίξτε μια ματιά, φίλε μου ή οτιδήποτε άλλο, αν θέλεις.

σασί στις 21 Σεπτεμβρίου 2010:

το αγαπημένο μου piercing είναι το άγχος μου και το δεύτερο είναι η μύτη μου. Αν σας αρέσουν τα τρυπήματα, θα σας συνιστούσα ιδιαίτερα να κάνετε το χτύπημα, δεν το έκανε'δεν πονάω καθόλου και είχα το δικό μου για περίπου τρεις μήνες.

Ταμπίθα στις 15 Σεπτεμβρίου 2010:

Μόλις πήρα το χαμηλόβρετό μου χθες 🙂 με πλήγωσε με ab σε 6 σε κλίμακα από 1-10 για μένα. Μισώ το γεγονός που μου έδωσε μια μεγάλη αιτία για το πρήξιμο, αλλά πρέπει να το βγάλω σε 3 εβδομάδες.

Σέαλιν στις 13 Σεπτεμβρίου 2010:

Έχω λοιπόν τσιμπήματα φιδιού. όταν το τελευταίο μου θεραπεύει εγώ'Το m gunna έβαλε τα μικρά διαμάντια σε αυτό, ώστε να μην είναι τόσο μεγάλο. BUTTTT Θέλω το οριζόντιο labret. Το πρόβλημα είναι αδύνατο πώς θα φαινόταν με τα τσιμπήματα. =)

εντός ολίγου στις 12 Σεπτεμβρίου 2010:

Το'δεν είναι la-brett, αυτό's an "ε" τελειώνει … αυτό'είναι γαλλικά

Jasmine Lair στις 10 Σεπτεμβρίου 2010:

Εγώ'σκέφτομαι να πάρω ένα labrett αυτό το Σαββατοκύριακο .. I'πραγματικά τρύπησα τα δαγκώματα των φιδιών μου μόνος μου .. έτσι κι εγώ'Μάλλον θα κάνω και το labett:] Λατρεύω τα δαγκώματα των φιδιών μου … πονάνε λίγο μετά τα τρυπήματα, αλλά'είναι υπέροχο (:

Αικατερίνη στις 06 Σεπτεμβρίου 2010:

Έχω ένα κάθετο labret και το λατρεύω, στην πραγματικότητα δεν το έκανε'δεν πονάω τόσο πολύ.

τσι την 01 Σεπτεμβρίου 2010:

Αυτή την Παρασκευή με πιάνουν, οι άνθρωποι μου λένε να κάνω δαγκώματα φιδιού αντί για τσιμπήματα αράχνης. αλλά προσωπικά πιστεύω ότι τα δαγκώματα φιδιού είναι καλύτερα, κάτι που πονάει περισσότερο?

Kaytlyn. : 3 στις 28 Αυγούστου 2010:

ΛΟΥΟΛ,

Έχω και τα 4: αυτά'ονομάζεται σκύλος τσιμπήματα.

2 στην κορυφή: δαγκώματα αγγέλου

+

πάνω κάτω: δαγκώματα φιδιού.

Εγώ'Σύντομα θα κάνω το vertret labret μου. :ΡΕ

Τελικά εγώ'θα πάρω την μέδουσα σύντομα, και εγώ'Θα τους βάλω μια αλυσίδα και θα κάνω ένα funky σχέδιο. ;ΡΕ

… Λατρεύω τα τρυπήματα. : 3

taytay στις 19 Αυγούστου 2010:

τελειώνω με το Tomoro και με δαγκώνει φίδι Μονρόε μου και η μέδουσα μου θα είναι γλυκιά

Κίσσα στις 19 Αυγούστου 2010:

Έκανα τα δικά μου τρυπήματα (1labret, 2earpiercings και 1brow ring) και δεν μολύνθηκα ποτέ ή τίποτα. Τα έχω κάνει εδώ και 5 μήνες και οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν από πού τα πήρα …. μπορεί να είναι τύχη αλλά απλά δεν το κάνω'δεν βλέπω την ανάγκη να πληρώσω τόσα πολλά για να το κάνω ένας επαγγελματίας όταν το μόνο που έκανα ήταν το GOOGLE για οδηγίες 🙂

ριάννον στις 18 Αυγούστου 2010:

Έχω κάνει το κάθετο labret μου. Αν και δεν το κάνω''Μου αρέσει πολύ να το συνδυάζω με ένα labret. Labrets don'πραγματικά ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους…

αιμορραγώ στις 14 Αυγούστου 2010:

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχwehhhhhhhhhhhhhh

Chaiticus στις 08 Αυγούστου 2010:

Ω άνθρωπος. Οι γαλλικοί όροι δεν μπορούν να αντιταχθούν όταν δεν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε το proppppper ΑΓΓΛΙΚΑ.

Πρώτα. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες.

Τα τσιμπήματα έχουν αποκλειστεί σε μεγάλο βαθμό, αν και οι κλειστές πόρτες έχουν ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Όσο για τη Μονρόε. Βρίσκεται στα αριστερά. Όπως και ο τυφλοπόντικας της. Και κάποιοι το λένε'Το παρατσούκλι είναι η Μαντόνα, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Ickευδώνυμο, όχι. Γείτονα, ναι. Το Madonna ή (Cindy) Crawford βρίσκεται στην ίδια θέση, αλλά στα δεξιά.

Chaiticus στις 08 Αυγούστου 2010:

Αν και μερικά από αυτά είναι χρήσιμα..Εγώ'βρήκα ένα καλό κομμάτι να είναι λάθος. Μαζί με τα σχόλια.

Θα μπορούσαν να προστεθούν πληροφορίες. Όπως ο συνδυασμός των δελφινιών.

Και το γεγονός ότι μια μονρόε και μια μαντόνα είναι εντελώς διαφορετικά. έχουν ομοιότητες αλλά δεν είναι ακριβώς όμοια. Μια μονρόε βρίσκεται στα αριστερά. Όπως και ο τυφλοπόντικας της. Μια Madonna ή (cindy) Crawford βρίσκεται στην ίδια θέση, αλλά στη Δεξιά πλευρά.

Όσο για το labret … 80% των ανθρώπων πηγαίνουν με LAH-BREY για προφορά.

μπλα μπλα μπλα… την 01 Αυγούστου 2010:

Η παραδοσιακή προφορά του labret στην ανθρωπολογία είναι /? Le? Br? T / LAY-br? T. Προέρχεται από το λατινικό labrum "χείλος" και το υποκοριστικό επίθεμα -et. Ωστόσο, πολλοί στη βιομηχανία διάτρησης σώματος το δίνουν λανθασμένα "γαλλική γλώσσα" προφορά / l ?? bre? / l? -bray, αν και δεν είναι γαλλική λέξη. (παρατίθεται από τη Βικιπαίδεια)

Τζίμι στις 28 Ιουλίου 2010:

Αυτό πρέπει να ειπωθεί, δεν προφέρεται "La-BRAY" γιατί δεν είναι γαλλικής προέλευσης.

Μπάμπι στις 26 Ιουλίου 2010:

Πήρα ένα βασικό τρύπημα στα χείλη πριν από περίπου μία εβδομάδα και είναι φυσιολογικό το πίσω μέρος του καρφιού να χαράξει το χείλος σας?

Ευχαριστώ (=

kiana στις 21 Ιουλίου 2010:

lmaaooo im gettn τσιμπήματα αράχνης σε αχ μερικές μέρες nd im 13 yay meh ……………… buh im ah lil φοβάμαι lol

Yaneesha στις 11 Ιουλίου 2010:

Θέλω πάρα πολύ διπλά τσιμπήματα αράχνης …. Αργκχχχχχχχ

η μαμά κέρδισε'μην με αφήσεις να τα πάρω γιατί'm 14

WTF νοιάζεται … Είναι'είναι το ματωμένο σώμα μου !

Έμιλυ στις 08 Ιουλίου 2010:

Τα τρυπήματα που έχω στο πρόσωπό μου αυτή τη στιγμή είναι snakbites και διάφραγμα. Τα δαγκώματα των φιδιών δεν το έκαναν'δεν πονάω καθόλου. Είναι πάντα διαφορετικό για τον καθένα όμως. Όλα εξαρτώνται από το αν ο τρυπητής είναι πολύ καλός και έμπειρος. Το μόνο που ένιωσα ήταν λίγο τσίμπημα και τίποτα περισσότερο μετά. Ενώ το διάφραγμα ήταν εξαιρετικά επώδυνο, τα δαγκώματα των φιδιών δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό.

Έρικα στις 06 Ιουλίου 2010:

Τι γίνεται με τσιμπήματα φιδιού?!

Sofs στις 28 Ιουνίου 2010:

Πραγματικά θέλω ένα χείλος να περικυκλώνει αλλά εγώ'κι εγώ φοβάμαι πραγματικά. και δεν το'δεν ξέρω πώς θα έμοιαζα με αυτό: | πόσο κακό κάνει; Πόση ώρα θα πάρει?

x33 στις 27 Ιουνίου 2010:

Εγώ'είμαι δεκατεσσάρων και μόλις έκανα τα τσιμπήματα της αράχνης μου. τα ήθελα για ένα χρόνο, αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι γιατί'Είμαι χορεύτρια. Χρειαζόμουν έναν πλήρη χρόνο θεραπείας για να μπορώ να τους βγάλω για μάθημα. το πρώτο που τελείωσα δεν το έκανα'δεν πονάω καθόλου, αλλά το δεύτερο πονάει πολύ. αυτό συνέβη επειδή ήταν στη γραμμή των χειλιών μου. το'δεν έχει θεραπευτεί ακόμα εντελώς οπότε όταν το ξυπνήσω'είναι ακόμα φουσκωμένο. αλλά το αγαπώ. Εγώ'χαίρομαι που το έκανα. ντο:

Τζάστιν στις 23 Ιουνίου 2010:

Έτσι, σκέφτομαι να πάρει το κάθετο labret, αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς το επίπεδο του πόνου βλέπει πώς περνάει στην κορυφή του χείλους.

ισαακ κα'Όλα συμπεριλαμβάνονται στις 21 Ιουνίου 2010:

πώς λέγεται όταν έχεις ένα βασικό τρύπημα στα χείλη και ένα τρύπημα monroe σε αντίθετες πλευρές?

Aimee στις 21 Ιουνίου 2010:

Έκανα το labret μου στα γενέθλιά μου, πριν από 4 ημέρες. Δεν το έκανε'δεν πονάω πάρα πολύ όταν τελειώσω, τα τρυπήματα με χόντρα στο αυτί μου πονάνε χειρότερα. Αλλά πονάει σαν κόλαση τώρα. Wasμουν σε θέση να αρχίσω να τρώω στερεά τρόφιμα ξανά πριν από περίπου 2 ώρες, πριν από αυτό έπρεπε να φάω παιδική τροφή γιατί ήταν σχεδόν αδύνατο να μασήσει. Εγώ'αρχίζω πραγματικά να εύχομαι να είχα κάνει το φρύδι μου αντ ‘αυτού.

Στίβεν στις 17 Ιουνίου 2010:

Έτσι είχα τρυπήσει τον τόνο μου από τότε που ήμουν στην 8η τάξη, τώρα είμαι ανώτερος στο σχολείο Hiqh lol. Δεν το έκανε'δεν πονάω καθόλου, αλλά το swellinq είναι ενοχλητικό. Παρατήρησα το labret ή το labray μου με όποιον τρόπο είναι σωστό τρύπησα την τελευταία Πέμπτη (6-10-10) Didn'δεν πονάω καθόλου, απλά πιστεύω ότι η μετέπειτα φροντίδα και η διαδικασία επούλωσης διαρκεί πολύ. Απεχθάνομαι τη λιτότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας healinq, πόσο μοναχικός χρειάζεται για να σταματήσει να μαλακώνει γύρω από το τρύπημα?

Νίσι Νου στις 10 Ιουνίου 2010:

Τρύπησα το χείλος μου δεξιά, όχι't βλάπτει και αν έχεις γεμάτα κάτω χείλη μπορεί να φαίνεται πολύ ελκυστικό στα κορίτσια! Θέλω να βάλω ένα διαμάντι. αλλά τα κοριτσίστικα γυαλιστερά χείλη κάνουν επίσης τα δαχτυλίδια στα χείλη πιο ελκυστικά!

Βικτώρια στις 07 Ιουνίου 2010:

Εγώ'Έχω το τριπλό labret μου εδώ και 5 μήνες και το λατρεύω. Ο καλύτερος τρόπος που περιγράφω την αίσθηση όταν μπήκε η βελόνα ήταν … τραγανός, χαχα. Το'είναι αστείο όμως. Πολλοί άνθρωποι τσιμπούν φίδι. Εγώ'είμαι ο μόνος στην περιοχή μου με τριπλό λαμπρέτ. Το'είναι λυπηρό να βλέπω όλους να μιμούνται ο ένας τον άλλον. Ειδικά με τροποποιήσεις σώματος.

είδος πεταλούδας στις 07 Ιουνίου 2010:

ωραία αυτά' φοβερό το λατρεύω: p

Κλερ στις 30 Μαΐου 2010:

Φοβόμουν ότι η νέα μου χαμηλή μπρέζα ήταν πολύ υψηλή. Αλλά αυτό της εικόνας μοιάζει ακριβώς με το δικό μου. νιώθω πολύ καλύτερα!

Κίρα στις 26 Μαΐου 2010:

Είχα κάνει το labret μου για πάνω από 7 χρόνια. Προκάλεσε την υποχώρηση των ούλων μου, οπότε αναγκάστηκα να τα βγάλω. Εγώ'θα την αντικαταστήσω με κάθετο labret μέσα στην επόμενη εβδομάδα! ^-^

danielle x στις 22 Μαΐου 2010:

μόλις έκανα το πάνω χείλος μου και όχι δεν το κάνει'δεν πονάω καθόλου όπως το να σου έχουν κάνει τη μύτη και τα αυτιά, το λατρεύω, δεν συνηθίζω τη γλώσσα μου τώρα και το κάνω σε 2 εβδομάδες.

alys στις 07 Μαΐου 2010:

το τρύπημα monroe ή madonna αφήνει ουλή όταν το βγάζεις; και αν ναι θα είναι κακό?

Η Λία στις 02 Μαΐου 2010:

Ρε παιδιά τι'είναι το τρύπημα κάτω από το μάτι σου δεν το κάνω't εννοώ αυτό το δερματικό πράγμα mahoosy =] αλλά αυτό που κάθεται λίγο ψηλότερα στο κόκκαλο του μάγουλού σου … μιλάω για το ίδιο πράγμα εδώ ή τα δύο είναι διαφορετικά; πολλοί έρωτες και τέτοια και θα εκτιμούσα πραγματικά μια απάντηση αν μπορείτε να βοηθήσετε!

Τζάκι στις 02 Μαΐου 2010:

Πήρα τη Μαντόνα μου πριν από λίγες μέρες, αλλά ακόμα το λέω Μονρόε. Πήγα για ψώνια για ένα μικρότερο labret αλλά δεν ήμουν'Δεν είμαι σίγουρος πώς προφέρθηκε, οπότε απλώς έδειξα το πρόσωπό μου όταν με ρώτησαν τι χρειάζομαι για βοήθεια haaha 🙂

toodlepip στις 22 Απριλίου 2010:

Εντάξει στους ανθρώπους που ρωτούν "πονάει" Οι διαφορετικές πινελιές του κλπ …. La-bray ή La-brett ;; έχει πραγματικά σημασία πώς το λες; ένας τρυπητής θα ξέρει τι κάνει ούτως ή άλλως και ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για τα σωστά τρυπήματα είναι ο φιλικός τοπικός τρυπητής: D

τζάνετ στις 12 Απριλίου 2010:

Πραγματικά, όπως το κάθετο τρύπημα, σκέφτομαι να αποκτήσω το ίδιο, αλλά το εμπόδιο που μεγαλώνει αυτό είναι αλήθεια?

μεγκαν στις 11 Απριλίου 2010:

εγώ δεν't νομίζω ότι το monroe δεν πονάει καθόλου. Το έχω κάνει. Τσιμπάω φίδι σε μερικές εβδομάδες. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!

Wolfman στις 27 Μαρτίου 2010:

Πήρα το "Άνχελ Μπίττες" και το "Δαγκώματα φιδιού"!! :ΡΕ

σερά στις 27 Μαρτίου 2010:

έκανα το διάφραγμα μου όχι πολύ καιρό πριν και'μ μόλις δεκαέξι.

για μεγάλη απογοήτευση της μητέρας μου, όμως.

κοιτάζοντας να αποκτήσω δερματικά άγκυρα στους γοφούς μου και να κάνω τη γλώσσα μου, σύντομα. (:

πιθανόν να πάρει 'τσιμπήματα αράχνης' πολύ.

κλειστές πόρτες από το Round Rock, Τέξας στις 17 Μαρτίου 2010:

Ρε παιδιά τι στο διάολο lol

becauseilive: αφήσατε έξω πολλά τρυπήματα και αυτά που κάνατε είχαν κάποιες ανακρίβειες. ΣΟΟΟΟΟΟΟ

Τα αράχνη είναι δύο τρυπήματα στο κάτω χείλος σας κοντά μεταξύ τους. Οι Angelbites είναι βασικά ένα monroe σε κάθε πλευρά του στόματος σας. Η Μονρόε βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Μαντόνα's στα δεξια Τα δαγκώματα φιδιού είναι απλά ένα απλό τρύπημα στο κέντρο των χειλιών σε κάθε πλευρά του στόματος σας. Το Angelbites είναι το αντίστροφο των δαγκωμάτων φιδιού. Το Medusa είναι το αντίστροφο ενός κάθετου labret. Προφέρεται la-BRAY. Όχι la-brett.

Εγώ'Παίρνω μια μαντόνα αυτήν την εβδομάδα και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος, αλλά έχω ημι-χαμηλή ανοχή στον πόνο. Ελπίζω να μην'τ αναβοσβήνω >.

Σάρα στις 16 Μαρτίου 2010:

""εντάξει οπότε έχω κάνει πολλά τρυπήματα.

όπως:

δαγκώματα αράχνης (monroe και στις δύο πλευρές)…""

emily αυτά arend αράχνη δαγκώνει xD αυτά'ρε αγγελος δαγκωνει 🙂

τα τσιμπήματα αράχνης είναι δύο τρυπήματα κοντά στο πλάι του κάτω χείλους σας 🙂 Ο φίλος μου τα έχει ^^