Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Ένα ίχνος αστεριών που τρέχουν από το μπράτσο μέχρι το χέρι και το κότσι.

Ένα ίχνος αστεριών που τρέχουν από το μπράτσο μέχρι το χέρι και το κότσι.

Πόσες φορές έχω δει τις λέξεις "αγάπη" και "μισώ" τατουάζ στις αρθρώσεις κάθε χεριού; Ειλικρινά, εγώ'έχω χάσει τον αριθμό. Το'είναι αρκετά κοινή τοποθέτηση για μια αρκετά κοινή φράση, και παρόλο που με γοήτευσε την πρώτη φορά που την είδα, τώρα έχει γεράσει και κουράσει. Ευτυχώς, υπάρχει πάντα ένα νέο κύμα που έρχεται να φέρει την παλίρροια και μαζί με αυτό ρέει μια πληθώρα φρέσκων ιδεών όταν πρόκειται για τατουάζ στο χέρι.

Δαχτυλίδι Τατουάζ

Η φίλη μου, για παράδειγμα, έχει το πρώτο αρχικό του πρώην της'Το όνομά της ήταν τατουάζ στο δαχτυλίδι της – το έκαναν αυτό αντί να ανταλλάσσουν δαχτυλίδια και να αρραβωνιάζονται σαν κανονικοί άνθρωποι. Προφανώς, χώρισαν στο τέλος, και θα συνέβαινε'veταν ένας πολύ πιο εύκολος αρραβώνας να διαλυθεί αν είχαν μόλις καταφέρει να αφαιρέσουν ένα μεταλλικό δαχτυλίδι από τα δάχτυλά τους και να το αποθηκεύσουν σε ένα κουτί κοσμημάτων. αλλά κανένας από τους δύο δεν μετανιώνει για την απόφασή τους ούτε επιθυμεί να καλύψει το tat (προς μεγάλη μου δυσφορία, όταν αισθάνομαι εγωιστής και δεν σκέφτομαι λογικά), παρόλο που το τατουάζ βρίσκεται σε ένα πολύ εμφανές μέρος του σώματος.

Η σημασία των μελανιών τατουάζ στα χέρια

Perhapsσως αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αποτυπώνουν λέξεις και μηνύματα στα χέρια τους. Εκτός από το πρόσωπό σας, τα χέρια σας είναι το χαρακτηριστικό που βάζετε πρώτα. Σφίγγουμε τα χέρια όταν συναντιόμαστε και χαιρετάμε, ψηλά πέντε όταν είμαστε'είμαστε χαρούμενοι και δώστε το σύμβολο αντίχειρα όταν εμείς'καταφέραμε κάτι, οπότε είναι λογικό να κάνουμε τατουάζ στα ιδανικά μας στο μέρος του σώματος που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε ιδέες.

Φυσικά, οι εικόνες μπορούν να τοποθετηθούν και στα χέρια, και εσείς'Θα εκπλαγείτε με τα εφευρετικά και εξαιρετικά πράγματα που μπορούν να σκεφτούν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για τροποποίηση του σώματος: μια παλάμη που ανοίγει για να αποκαλύψει ένα τρίτο μάτι, δύο μισά μιας καρδιάς που σχηματίζουν ένα σύνολο μόνο όταν τα χέρια σφίγγονται μεταξύ τους στην προσευχή, γράμματα στο εσωτερικό των αρθρώσεων και όχι στο εξωτερικό, και πολύ, πολύ περισσότερο.

[εικόνες ευγενική προσφορά του βμεζίνη]

Λέξεις για τατουάζ Knuckles

Τατουάζ Palm

Δαχτυλίδι Τατουάζ

Σχόλια

LesterVanEpps στις 09 Ιουλίου 2020:

Αγαπήστε το κοίλο αστέρι αναμεμειγμένο με συμπαγές αστέρι. Ένα αληθινό βλέμμα που κέρδισε'δεν σε δαγκώνει όταν αλλάζει μυαλό και σημασία.

sneha στις 22 Μαρτίου 2012:

Τα τατουάζ είναι η ζωή μου που τα λατρεύω περισσότερο από το αγόρι μου.

Λαβανία στις 22 Μαρτίου 2012:

φοβερά σχέδια λατρεύω τα τατουάζ ελπίζουμε'θα πάρω περισσότερα σχέδια

4 προς τα εμπρός

ashana πριν από 7 μήνες στις 30 Οκτωβρίου 2011:

Πάντα είχα αγάπη 4 τατουάζ νομίζω ότι υπάρχει φοβερό lookin 4ward 2 να πάρει περισσότερα

LL COOL J. στις 06 Οκτωβρίου 2011:

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΤΟΤ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ.

τζούνιορ στις 13 Ιανουαρίου 2011:

Το WTF είναι έτοιμο με το γερμανικό νάζι τατ?

Αντωνάκης στις 30 Δεκεμβρίου 2010:

Είχα κάνει ένα μάτι στην παλάμη του χεριού μου και σχεδόν εξαφανίστηκε τώρα σωστά, αναρωτιέμαι αν όλα πάνε έτσι?

Τρόυφος στις 24 Οκτωβρίου 2010:

Εδώ'είναι δικό μου. http://www.myspace.com/schligivitz/photos/41447771

Abi1990 στις 04 Αυγούστου 2010:

είναι καλά δροσερά

Σιαν στις 21 Ιουλίου 2010:

..είναι το τατουάζ σου, πάρε το εκεί που το θέλεις. Εσύ δεν't του ζητάς να δοκιμάσει οτιδήποτε, του λες 'ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ'…με ένα παρακαλώ φυσικά lol, καλά αυτό'Αυτό που έκανα όταν έκανα τα τρία δάχτυλά μου … μου είπαν το ίδιο πράγμα … αν ξεθωριάσει, ξεθωριάζει, αλλά πήρα αυτό που θέλω εκεί που το θέλω επειδή? δεν το έκανε'δεν έχω νόημα να το βάλω αλλού. Μάλλον δεν είναι τόσο χρήσιμο, αλλά ευχαριστώ για την ευκαιρία να λες χαχαχα καλή τύχη 🙂

Έλεν στις 16 Μαΐου 2010:

ψάχνω για εφέ αλυσίδας μαργαρίτας, για να κάνω τατουάζ στο πλάι του χεριού μου, κάποιος γνωρίζει έναν καλό ιστότοπο με σχέδια?

tia aka 504γρλ στις 11 Απριλίου 2010:

ο καλλιτέχνης τατουάζ μου είπε ότι τα τατουάζ στην παλάμη σου δεν θα μείνουν …. υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, τι να του πω για να το δοκιμάσει … δεν θα πάω σε κανέναν άλλο καλλιτέχνη εκτός από αυτόν …. Πραγματικά πιστεύω στην προσκόλληση σε έναν καλλιτέχνη

Είναι τέρας;) στις 22 Μαρτίου 2010:

να είσαι ηλίθιος σήμερα για αύριο μπορεί να είσαι νεκρός! τα τατουάζ είναι καλή διασκέδαση, οπότε τι θα συμβεί αν είστε ισορροπημένοι εφόσον είστε πραγματικά στα τατουάζ γιατί θα σας ενδιέφερε τι κάνουν οι άνθρωποι, καθώς σε όλα στη ζωή δεν αρέσει ή δεν καταλαβαίνει ο καθένας γιατί.

νομίζω ότι τα τατουάζ ροκ και για την ιστορία είμαι πολύ ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα παλιό σπίτι σκεπασμένο με μελάνι, τουλάχιστον έχετε κάτι να σας πάρει από το γεγονός ότι περιμένετε θεό! συνεχίστε τους ανθρώπους με τα πονηρά τατουάζ εκεί έξω αυτές τις μέρες πολλά luv monster xxx

επιβραδύνω στις 10 Ιανουαρίου 2010:

είναι απίθανο να κάνει τατουάζ τα αυτιά σας bt με πλημμύρισε ο ιστότοπός σας. Λατρεύω τα τατουάζ και τα αυτιά μου ένα από τα πιο σημαντικά!

κάτω από το κρεβάτι του καθενός στις 25 Δεκεμβρίου 2009:

είστε όλοι τόσο ηλίθιοι

Πατρίκιος στις 08 Οκτωβρίου 2009:

Το λατινικό ισοδύναμο του 'Κορνέλ' (αν εννοείτε το ανδρικό όνομα, Cornel) είναι 'Κορνήλιος'.

σνέιπ στις 03 Αυγούστου 2009:

χαχαχα ναι και γτ σωστά τα νύχια πιπιλίζουν: P lol

chicabonitax στις 19 Ιουλίου 2009:

Ο Όλιβερ Σάικς έχει ένα τατουάζ που λέει "Κόλλα πέντε" στην παλάμη του, είναι τόσο δροσερό! 🙂 Αυτά τα τατουάζ μου έδωσαν πολλές ιδέες! Ευχαριστώ:)

Μπρέντα στις 16 Ιουλίου 2009:

Είχα δύο άτομα να μου πουν ότι τα τατουάζ στα δάχτυλα δεν θα διαρκέσουν πολύ, ότι πρέπει να τα ξανακάνεις κάθε δύο χρόνια και μετά από λίγο, φαίνονται πολύ άσχημα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό είναι αλήθεια?

clallovio στις 02 Ιουλίου 2009:

τελευταίο. αηδιαστικά νύχια !

ο Σαμ στις 13 Μαΐου 2009:

Έχω επίσης τατουάζ τα μάτια στις παλάμες μου, ελέγξτε το, ξεπερνούν αυτό της φωτογραφίας 🙂

TITA (ΠΡΑΣΙΝΟ) στις 28 Μαρτίου 2009:

ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ

χλόη στις 22 Δεκεμβρίου 2008:

ομ αυτό'αστεία σκατά!

lmao meens γελάει τον κώλο μου btw

χαχαχα

Χ

Μπρουκ στις 08 Δεκεμβρίου 2008:

Οι φίλοι μου Hubby έκαναν ένα δαχτυλίδι με τατουάζ στο δάχτυλό του επειδή αυτός'είναι ηλεκτρολόγος και μπορεί't φορέστε το δαχτυλίδι του σε περίπτωση που κολλήσει σε κάτι.

Το σκέφτομαι'είναι μια υπέροχη ιδέα.

μπόνι στις 06 Δεκεμβρίου 2008:

Χρειάζομαι κάλυψη για τις αρχικές στο δαχτυλίδι μου

μου στις 16 Οκτωβρίου 2008:

Πρέπει να ελέγξετε το Palm tat που έκανα.

πρίνος στις 28 Αυγούστου 2008:

είδα ένα υπέροχο τατουάζ στην άρθρωση που έλεγε 'ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ', που το θεώρησα υπέροχο. ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι από το είδος του ατόμου με τατουάζ στην άρθρωση. Ομοίως, είδαν μερικά ζευγάρια που είχαν αντίστοιχα τατουάζ ΟΠΤΙΜΙΣΤΟΥ στα πόδια τους!

αστερίσκος από την Αριζόνα στις 27 Ιουλίου 2008:

χαχα αυτά είναι υπέροχα! αγαπώ τον ιστότοπό σας. έχεις υπέροχες σελίδες!

Γιάννη στις 08 Ιουλίου 2008:

wat lmao σημαίνει?

Κρίσταλ στις 27 Μαΐου 2008:

Το κορόιδο που πληρώνει είναι ο Jesse James hand

Μικρόφωνο στις 16 Μαΐου 2008:

Λατρεύω το μάτι στην παλάμη. Μπορώ να φανταστώ να παίζω με παιδιά καλύπτοντας τα μάτια σας με το άλλο χέρι και δείχνοντας το τατουάζ σε αυτά και λέγοντας Σε βλέπω!

2sxc στις 12 Μαΐου 2008:

αυτός ο τύπος με το "πληρώστε κορόιδο" tat στο χέρι του … αυτό'είναι τελείως άρρωστος !!! το αγαπώ.

Τσα στις 28 Απριλίου 2008:

ΜΕΓΑΛΗ πλευρά. Πώς γράφω Cornel / CORNEL στα Λατινικά; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ.

Ανεύρετος στις 28 Νοεμβρίου 2007:

wow αυτός ο τύπος που έχει τατουάζ στην παλάμη του είναι τόσο αστείο'είναι ένα ρωσικό τατουάζ που σημαίνει "άτομα που πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα παίρνουν το D-CK στο A-S τους" lmao

ashlee στις 09 Αυγούστου 2007:

αυτό το τατουάζ σταρ είναι άρρωστο … τα λατρεύω